49
-
Radi #9 Az Assasin's Creed, sokkal. (szvsz) -
Nos #8 Nem játszottam a POP-val, de a leírás alapján össze lehet kötni az Assasin's Creeddel. Az is gyönyörű grafika, nulla tartalom. Melyik az unalmasabb? -
Etinger #7 Igazi Prince rajongó vagyok, eddig minden rész ( ezt beleértve is ) meg van, mindet végigvittem, hol szenvedtem (3D) deee.... lehet felnőttem vagy én nem tudom, de ez az új engem nem fogot meg és abbahagytam a negyedénél. valahogy nem az én világom. Gyönyörű a grafika. Jó a zene. De a játék menet hihetetlen unalmas. És amúgy a SoT, WW, T2T mindegyik része több, IGAZIBB újításokat hozott mint ez most. kedvencem továbbra is a T2T, amolyan igazi ezeregyéjszaka meséi, Aladdinos hangulat... de... ez valahogy nem is tudom. Nem az igazi. Várom a folytatást, de más irányban. Ne ezt folytassák. -
#6 Egyetlrtek -
tungi52 #5 "Sajnos a két éven belül megérkezett két folytatás semmi lényegi újítást nem hozott, és bár kiváló szórakozást jelentettek, hosszabbtávon felejthetőre sikerültek, hiszen már a Sands of Time is tartalmazott mindent, ami kiemelte őket a tömegből."
ez azért elég erős- A harcmodor a Warrior Within-ben olyan változásokat hozott, mely szerintm felülmúlhatatlan. Játékélményben meg a valaha volt egyik legjobb játék. Szerintem. -
gombabácsi #4 Ezt zseniálisan megfogalmaztad:
"Végül ezen az úton végigmenni sem jelent kihívást, mert itt is a lehető legkisebbre vették a játékostól elvárt erőfeszítést: a herceg magától futni kezd a falon, korrigálja az ugrások szögét, és automatikusan feljebb kapaszkodik, ha merőlegesen vetődünk egy falra. Kevés hiányzik ahhoz, hogy egy-egy összetett akrobatikus mutatvány csak egy interaktív videó legyen, amely néha egy adott gomb megnyomását kéri a játékostól."
Én már a legeslegelső PoP-nál is ezt éreztem. :-D -
#3 nyilvánvaló tény, hogy a PoP eme része enyhe kifejezéssel élve: teljesen színvonaltalan vacakra sikeredett -
Indigo #2 A Sands of Time trilógiát szerettem, de valahogy nem érzek késztetést, hogy ezt a részt egyáltalán kipróbáljam... Állóképek alapján a grafika elég érdekes, itt talán a cell-shading technika nem annyira jött be, mint a XIII-nál. Ott nagyon profin meg volt csinálva, itt inkább húzom a számat, mert egyáltalán nem tetszik. De a legnagyobb baj az, amit youtube-os gameplay videókból leszűrtem: ez a játék borzalmasan primitív és unalmas, a kihívás zéró. Röhejes, mikor egy-egy elrontott lépésnél ott terem a csaj, és továbbsegít, mintha mi sem történt volna... Kiknek készítették ezt, idiótáknak? -
#1 Mióta konzol a konzol, a pc-sek egyre jobban kezdik átélni az elcasualosodás fogalmát. Hangokat sztem nagyon lehúztad, éppen az a lényege enneka játéknak, no meg a grafikája is.