• Yv@n
    Egyet értek.

Szeintem főleg azoknak nem tetszik, akik a korábbi sorozat rajongói voltak, és ettől is azt a játékmenetet várták volna el.

Ez egész egyszerűen totál más. Nem a harcokon van a hangsúly, hanem a világon, a látványon, és a két karakteren, a köztük lévő interakción. Mondjuk gyanítom, hogy sokaknak már szimplán amiatt megterhelő volt: megérteni, hogy mi is zajlik a képernyőn.

A hangoknál azt a 3pontot nem igazán értem. A zenéje nagyon kellemes, a szereplők hangjával szerintem semmi gond. A prince-hez remekül illik a kivagyi bunkó image. Jók a disznó viccei is. :)

A nehézségre valóban lehet némi panasz, bár kicsit ez is felemás. Egyedül a harcnál merülhet fel a probléma, (lévén ugrabugrálásnál nem kurvára mindegy, hogy loading feliratot látsz, vagy egy animációt, ahol Elika visszaránt, max annyiból nem, hogy a loading egy fokkal unalmasabb, úgy kell értelmezni, hogy a csaj a checkpoint.) De tekintve, hogy nincs a játék teletömve harccal így ez szerintem nem oylan egetverő probléma. Ráadásul mivel a boss harcoknál a konzolos "a nyomd a zöld gombot amikor felvillan" megoldást alkalmazták én így legalább nem kaptam agyfaszt, amikor épp mellényomtam.(Rühellem az ilyen animált elágazásos harcrendszert)