710
  • Prof William
    Az elején azt nem értettem amikor a csávó vált két szót valami csajjal aki éppen templomba megy majd mutatják hogy írja neki a szerelmes leveleket. Most itt kivágtak valamit vagy ekkora nagy plátói hősszerelmes a pali?

Eddig valahogy nem hozza hangulatot. AZ elit alakulat első része hiába szólt a kiképzésről mégis volt benne hangulat. itt meg hiába van harc már a legelső részben valahogy nem az igazi. Az elitben szép intelligens harcok voltak, amelyeknél nem éreztem hogy el lenne nyújtva a dolog. Itt meg sötétben lövöldöznek a susnyásba és hiába csinálják ezt is HOSSZAN de akkor is marhára unalmas. Szépen elpazarolnak 1-2 karakteresebb arcú szereplőt a semmire. A Jujáresik Parkos srácot meg ott sztárolták erre majd a feléig nem is szerepelt csak ott nyajgott hogy jaj de szar neki mert nem mehet a büdös sáros dzsungelbe szétlövetni a fejét meg lelki sérülni. A karakterek eddig nem igazán szerethetőek és nehéz együtt érezni velük. A 3-*ik rész meg nagyon nem kelett mert ha dugást meg szomorú szemmel nézést akarok nézni 45 percen át akkor berakok egy erotikus filmet vagy valami Hallmarkos romantikát.
    Nem rossz a sorozat csak és jóval többet vártam tőle eddig. Lehet hogy szerencsésebb lett volna a Haditengerészeti összecsapásokra koncentrálni.
  • tigeroo
    hát szerintem várd meg mostmár a maradék 4részt, és nézd meg egybe.

másabb, mint a bob. a bobban több akció volt, "egyszerűbb" érzelmek. itt meg ugye 1-2 ember van a középpontban, őket mutatja be, a harcok nagyrésze is éjszakai, kevésbé akciódús...

de jó ezis, csak más
  • daver88
    boc, hogy csak most, de este már nem néztem vissza...lehet, hogy már megtaláltad, de azért belinkelem:

KAATTTT

bár elég keszekusza időzítés szempontjából...el kell vele játszani elég sokat..
  • tommygear
    számomra meg se közelíti eddig az elitet, próbát megér
  • kastil
    Hali!

Vélemények? Beszerezzem? Stílust imádom, Band of brothers is bejött olyannyira, hogy egyhuzamban végignéztem.
  • barcalaci84
    Nem tudnád linkelni, mert én még mindig nem találtam?
  • SzinesGeza

Mi az, hogy "NEM háborús sorozat, hanem kőkemény dráma"? :)

A háború maga a dráma.

• daver88
    közben találtam..:)
  • daver88
    nem tud valaki egy magyar feliratot adni az V. rész angol verzióhoz?? nem baj, ha 720p-s, majd átidőzítem...mert a feliratos oldalokon sajna nem találni hozzá, csak a kiegészítőt...kösz

• tigeroo
    ez a rész össze lett nagyon csapva. ordít a 6. részért...
    sajnos nem azért mert olyan jó lenne

hát nemtom. nagyon elkülönültek a szálak basilone, eugene, és leckie között... főleg most, hogy most 2 jelentősebb karakter elment (akit meglőttek, plusz sid... bár, utóbbi most a rész elején teljesen unszimpatikus lett, inkább adta az önelégült kivagyokénvagyok embert mintsem a tapasztalt katonát... ja és persze azt sem tudjuk meg hogy miért küldik haza...pf...) helyettük ottvan eugene mellett az a pár arc...hát nemtom...
    az elit alakulatban legalább megvolt az egyensúly a régi/új katonák száma közöt... remélem lesz még jobb
  • Shep
    Na az 5. rész második fele már kezdett olyan lenni amit én várok a sorozattól, remélem innentől csak javulni fog a széria.
  • tigeroo
    historical background on the Peleliu Landing (episode 5)
  • karajjj
    végre volt egy kis időm és végignéztem egymás után mind a 4 részt, engem nagyon megfogott, nem tudom, hogy mi nem tetszik itt pár embernek, végülis nem a medal of honort filmesítették meg...
  • AntiHero
  • Carloska
    OST-The_Pacific_(Music_From_The_HBO_Miniseries)-2010-FRAY

http://hotfile.com/dl/36874525/bc5f0f9/OST-The_Pacific_%28Music_From_The_HBO_Miniseries%29-2010-FRAY.zip.html
  • extrem10
    Na ez a negyedik már jobb volt. Talán el kellene fogadni, hogy ez nem a Band of brothers. Ez más, de nem feltétlenül rossz.
  • AntiHero
  • tigeroo
    "i believe in ammunition"

• Molnibalage
    Amen.
  • ProGabe #371
    a következő rész előzetese is azt sugallja, hogy a fanyalgók el fognak hallgatni:
  • Molnibalage
    Ez az, amit én sem értek. A film premierje előtt mindenhonnana jurassic parkos srác foly a csapból. Ehhez képest a filben eddig gyakorlatilag 0 szerepe volt és most a felénél vagynuk már...
  • tigeroo
    szerintem jó volt a 4. rész is, örülök hogy ennyire rámentek a lélektaniságra.

kicsit azt furcsállom hogy leckie ennyire a középpontban van. végülis, a melbourne-ös rész is szinte csak róla szólt (basilonehoz képest)

várom az 5. részt. azt nem értem a fanyalgóknál, hogy azért csak spielberg meg tom hanks a producer. ők csak tudják a dolgukat, lesz még itt bőven jóság a végére.
  • AntiHero
    + 5. részbe jön a jó kis partraszálás (aka: poszter kép). Nem láttam még a 4. részt, de be se jövök többet ide mert folyton csak a nyavajgás megy.
  • Molnibalage
    A naga hent ütközetek még hátra vannak (Iwo J, Okinawa), szóval aki erre vágyik, szerintem az meg fogja kapni.
  • Shep
    Hát amilyen jó háborúsnak indult a sorozat, most annyira elment drámába a dolog, ami persze lehet jó csak hát én nem ezt várom/vártam. Remélem nem ez lesz végig.
  • PetruZ
    A 4. rész előtt kicsit visszavettem az elvárásaimból, és így már egész nézhető volt, tkp. érdekelt is. :)
  • Molnibalage
    Nekem tetszett.
  • stonesour
    Na milyen volt a 4. rész?
  • Punker
    azért ez az éjszakai harc durva (most nézem a tv-ben)
  • mascarun
    Várjátok ki Iwo Jima-t!
    Ott majd lesz látvány és miegymás.....
  • ProGabe #360
    most fejeztem be a 4-dik részt, még a fikahadjárat előtt leírom, hisz' mostanra lett teljesen egyértelmű: ez NEM háborús sorozat, hanem kőkemény dráma, ami a háború idején játszódik, főszereplői katonák
  • ZsirosKenyer
    az HBO-n megy most egy előzetes, szerintem a final battle képei vannak bevágva, de nagyon keményen néz ki az egész.
  • [NST]Cifu
    Látványvilágban, CGI-ben szerintem egy szavunk nem lehet. Amit itt általában kritizálnak, az pedig nem annyira pénz, mint inkább forgatókönyv/rendezés kérdése.

Látványra pedig az eféle poszterek alapján a későbbi részben még fogunk kapni csámcsognivalót. :)
  • Reg5
    De az első 2 se volt olyan "hűdenagy" valami. Ahhoz képest, hogy mennyi pénzből készül, eddig szerintem elég sovány :S
  • rumkola
    huhh hát ez a 3. rész nekem nagyon nem jött be, én nem szerelmes filmet várok hanem hősieset
  • PetruZ
    Ez a 3. rész segíthetett volna, hogy megismerjük a karaktereket, de igazából túl hosszú volt. Jó, történelmileg is belefér, mégis el lett nyújtva. Nem tudom... valahogy kis epizódok, jelenetek katyvasza az egész, nem akar összeállni, egy-két kivétellel (még mindig) nem látom, kik a főszereplők.
  • Bubbax
    Ez a harmadik eléggé egy töltelékrésznek tűnik. A kefélések és a szomorú tekintetek nem hozzák közelebb a szereplőket. Ugyanannyira érdektelenek, mint eddig voltak.
    Csalódtam ebben a sorozatban.
  • Snexi
    kár összehasonlítani a bobbal mert ott nem 3 főszereplőre fókuszált hanem egy századra,tehát nem "össze-vissza" voltak a kevésbé fontos szereplők
    itt azért kell egy pár rész hogy megismerjük a 3 főszerpelőt jobban
    hozáteszem,a bob is csak bastogne körül kezdett megérinteni,azok a részek nagyon hangulatosak voltak

az meg a másik hogy japán harcmodor teljesen már volt mint a német,itt csak értelmetlen darának tűnik,pedig a valóságban is ilyen öngyilkos akciók voltak
  • tigeroo
    nem? akkor curahee mi volt?:P vagy a D-nap után amikor visszamentek angliába (bár, ott nem egész részen át)

nem értem miért kell összehasonlítani a bobbal...ott kemény kiképzést kaptak, összeszoktak, másabb volt.
  • F E R I
    Sztem is nagyon jó rész volt, nem jó ha végig csak kőkemény darálás van, nem lesz teljes a történet. Biztos vagyok benne, hogy a 10. rész után többen lesznek azok, akiknek tetszett.