710
-
Prof William #390 Az elején azt nem értettem amikor a csávó vált két szót valami csajjal aki éppen templomba megy majd mutatják hogy írja neki a szerelmes leveleket. Most itt kivágtak valamit vagy ekkora nagy plátói hősszerelmes a pali?
Eddig valahogy nem hozza hangulatot. AZ elit alakulat első része hiába szólt a kiképzésről mégis volt benne hangulat. itt meg hiába van harc már a legelső részben valahogy nem az igazi. Az elitben szép intelligens harcok voltak, amelyeknél nem éreztem hogy el lenne nyújtva a dolog. Itt meg sötétben lövöldöznek a susnyásba és hiába csinálják ezt is HOSSZAN de akkor is marhára unalmas. Szépen elpazarolnak 1-2 karakteresebb arcú szereplőt a semmire. A Jujáresik Parkos srácot meg ott sztárolták erre majd a feléig nem is szerepelt csak ott nyajgott hogy jaj de szar neki mert nem mehet a büdös sáros dzsungelbe szétlövetni a fejét meg lelki sérülni. A karakterek eddig nem igazán szerethetőek és nehéz együtt érezni velük. A 3-*ik rész meg nagyon nem kelett mert ha dugást meg szomorú szemmel nézést akarok nézni 45 percen át akkor berakok egy erotikus filmet vagy valami Hallmarkos romantikát.
Nem rossz a sorozat csak és jóval többet vártam tőle eddig. Lehet hogy szerencsésebb lett volna a Haditengerészeti összecsapásokra koncentrálni. -
#389 hát szerintem várd meg mostmár a maradék 4részt, és nézd meg egybe.
másabb, mint a bob. a bobban több akció volt, "egyszerűbb" érzelmek. itt meg ugye 1-2 ember van a középpontban, őket mutatja be, a harcok nagyrésze is éjszakai, kevésbé akciódús...
de jó ezis, csak más -
#388 boc, hogy csak most, de este már nem néztem vissza...lehet, hogy már megtaláltad, de azért belinkelem:
KAATTTT
bár elég keszekusza időzítés szempontjából...el kell vele játszani elég sokat.. -
#387 számomra meg se közelíti eddig az elitet, próbát megér -
#386 Hali!
Vélemények? Beszerezzem? Stílust imádom, Band of brothers is bejött olyannyira, hogy egyhuzamban végignéztem. -
#385 Nem tudnád linkelni, mert én még mindig nem találtam? -
SzinesGeza #384
Mi az, hogy "NEM háborús sorozat, hanem kőkemény dráma"? :)
A háború maga a dráma.
-
#383 közben találtam..:) -
#382 nem tud valaki egy magyar feliratot adni az V. rész angol verzióhoz?? nem baj, ha 720p-s, majd átidőzítem...mert a feliratos oldalokon sajna nem találni hozzá, csak a kiegészítőt...kösz
-
#381 ez a rész össze lett nagyon csapva. ordít a 6. részért...
sajnos nem azért mert olyan jó lenne
hát nemtom. nagyon elkülönültek a szálak basilone, eugene, és leckie között... főleg most, hogy most 2 jelentősebb karakter elment (akit meglőttek, plusz sid... bár, utóbbi most a rész elején teljesen unszimpatikus lett, inkább adta az önelégült kivagyokénvagyok embert mintsem a tapasztalt katonát... ja és persze azt sem tudjuk meg hogy miért küldik haza...pf...) helyettük ottvan eugene mellett az a pár arc...hát nemtom...
az elit alakulatban legalább megvolt az egyensúly a régi/új katonák száma közöt... remélem lesz még jobb -
#380 Na az 5. rész második fele már kezdett olyan lenni amit én várok a sorozattól, remélem innentől csak javulni fog a széria. -
#379 historical background on the Peleliu Landing (episode 5) -
karajjj #378 végre volt egy kis időm és végignéztem egymás után mind a 4 részt, engem nagyon megfogott, nem tudom, hogy mi nem tetszik itt pár embernek, végülis nem a medal of honort filmesítették meg... -
#377 -
#376 OST-The_Pacific_(Music_From_The_HBO_Miniseries)-2010-FRAY
http://hotfile.com/dl/36874525/bc5f0f9/OST-The_Pacific_%28Music_From_The_HBO_Miniseries%29-2010-FRAY.zip.html -
extrem10 #375 Na ez a negyedik már jobb volt. Talán el kellene fogadni, hogy ez nem a Band of brothers. Ez más, de nem feltétlenül rossz. -
#374 -
#373 "i believe in ammunition"
-
#372 Amen. -
#371 a következő rész előzetese is azt sugallja, hogy a fanyalgók el fognak hallgatni:
-
#370 Ez az, amit én sem értek. A film premierje előtt mindenhonnana jurassic parkos srác foly a csapból. Ehhez képest a filben eddig gyakorlatilag 0 szerepe volt és most a felénél vagynuk már... -
#369 szerintem jó volt a 4. rész is, örülök hogy ennyire rámentek a lélektaniságra.
kicsit azt furcsállom hogy leckie ennyire a középpontban van. végülis, a melbourne-ös rész is szinte csak róla szólt (basilonehoz képest)
várom az 5. részt. azt nem értem a fanyalgóknál, hogy azért csak spielberg meg tom hanks a producer. ők csak tudják a dolgukat, lesz még itt bőven jóság a végére. -
#368 + 5. részbe jön a jó kis partraszálás (aka: poszter kép). Nem láttam még a 4. részt, de be se jövök többet ide mert folyton csak a nyavajgás megy. -
#367 A naga hent ütközetek még hátra vannak (Iwo J, Okinawa), szóval aki erre vágyik, szerintem az meg fogja kapni. -
#366 Hát amilyen jó háborúsnak indult a sorozat, most annyira elment drámába a dolog, ami persze lehet jó csak hát én nem ezt várom/vártam. Remélem nem ez lesz végig. -
#365 A 4. rész előtt kicsit visszavettem az elvárásaimból, és így már egész nézhető volt, tkp. érdekelt is. :)
-
#364 Nekem tetszett. -
#363 Na milyen volt a 4. rész? -
#362 azért ez az éjszakai harc durva (most nézem a tv-ben) -
#361 Várjátok ki Iwo Jima-t!
Ott majd lesz látvány és miegymás..... -
#360 most fejeztem be a 4-dik részt, még a fikahadjárat előtt leírom, hisz' mostanra lett teljesen egyértelmű: ez NEM háborús sorozat, hanem kőkemény dráma, ami a háború idején játszódik, főszereplői katonák -
ZsirosKenyer #359 az HBO-n megy most egy előzetes, szerintem a final battle képei vannak bevágva, de nagyon keményen néz ki az egész. -
#358 Látványvilágban, CGI-ben szerintem egy szavunk nem lehet. Amit itt általában kritizálnak, az pedig nem annyira pénz, mint inkább forgatókönyv/rendezés kérdése.
Látványra pedig az eféle poszterek alapján a későbbi részben még fogunk kapni csámcsognivalót. :) -
Reg5 #357 De az első 2 se volt olyan "hűdenagy" valami. Ahhoz képest, hogy mennyi pénzből készül, eddig szerintem elég sovány :S -
rumkola #356 huhh hát ez a 3. rész nekem nagyon nem jött be, én nem szerelmes filmet várok hanem hősieset -
#355 Ez a 3. rész segíthetett volna, hogy megismerjük a karaktereket, de igazából túl hosszú volt. Jó, történelmileg is belefér, mégis el lett nyújtva. Nem tudom... valahogy kis epizódok, jelenetek katyvasza az egész, nem akar összeállni, egy-két kivétellel (még mindig) nem látom, kik a főszereplők.
-
Bubbax #354 Ez a harmadik eléggé egy töltelékrésznek tűnik. A kefélések és a szomorú tekintetek nem hozzák közelebb a szereplőket. Ugyanannyira érdektelenek, mint eddig voltak.
Csalódtam ebben a sorozatban. -
#353 kár összehasonlítani a bobbal mert ott nem 3 főszereplőre fókuszált hanem egy századra,tehát nem "össze-vissza" voltak a kevésbé fontos szereplők
itt azért kell egy pár rész hogy megismerjük a 3 főszerpelőt jobban
hozáteszem,a bob is csak bastogne körül kezdett megérinteni,azok a részek nagyon hangulatosak voltak
az meg a másik hogy japán harcmodor teljesen már volt mint a német,itt csak értelmetlen darának tűnik,pedig a valóságban is ilyen öngyilkos akciók voltak -
#352 nem? akkor curahee mi volt?:P vagy a D-nap után amikor visszamentek angliába (bár, ott nem egész részen át)
nem értem miért kell összehasonlítani a bobbal...ott kemény kiképzést kaptak, összeszoktak, másabb volt. -
#351 Sztem is nagyon jó rész volt, nem jó ha végig csak kőkemény darálás van, nem lesz teljes a történet. Biztos vagyok benne, hogy a 10. rész után többen lesznek azok, akiknek tetszett.