710
-
ssylic #350 nem jött be ez a legutóbbi rész. Nem is baj, hogy Bob-ben ilyen nem volt. -
ba32107 #349 Jó, bevallom hogy ő tényleg szebb volt :D -
#348 Pedig nekem is ez a hölgy tetszik jobban. -
#347 durva rész volt:) ááá bazmeg így félbehagyni pont!:D kezd izgalmas lenni, guadalcanal és az első két rész tényleg csak prológus volt...
epic lesz ez, érzem -
#346 A másik hölgy nekem jobban bejött. -
#345 jó rész volt ez nagyon,végre egy kis ismerkedés a karakterekkel -
#344 így, hogy kicsit ülepedtek a részek, tényleg elmondható, hogy kicsit összecsapták a kezdést
ez majd akkor fordul a visszájára, amikor másodszor nézi meg az egészet, egyben az ember!
harmadik rész nekem is tetszett! igaz, a rész harmadik főszereplőjének a nevét talán egyszer sem mondták. róla beszélek:
a karakter neve Jay De L’Eau, a színészé Dylan Young, és szerintem elég jól járt a srác, már ami a színész-partnerét illeti :)
-
#343 jahjó csak én voltam balfasz most már jó:D -
#342 nincsen törölve :D -
#341 törölték... más linket vki? -
ba32107 #340 Szép csaj volt nagyon :D Amúgy nekem is tetszett ez a rész, tényleg így kellett volna kezdeni, nagyon belecsaptak a közepébe, ott rontották el... -
#339 főleg a dugás rész mi? :D mondjuk énis bevartam volna ribinek :D:D -
abel0317 #338 már alig várom a 4. részét eddig nagyon tetszett -
#337 nohát, teljesen jó rész volt, egyáltalán nem hiányzott az öldöklés, nagyon hamar eltelt az az 54 perc...alakul a dolog, korántsem kell temetni a sorozatot...
első két rész nálam gyenge 7-es, erre pedig egy nagyon erős 8-ast adok, de csak hogy lehessen még fokozni...)
-
#336 http://data.hu/get/2391815/The.Pacific.Pt.III.720p.HDTV.x264-IMMERSE.srt.html -
#335 szinkronoshoz -
#334 hosszupuskán már van egy felirat -
#333 ték -
#332 Ha valaki hamarabb talál magyar feliratot a 3.részhez, mint én az nyugodtan belinkelheti.
Köszönöm! -
#331 PaCIFU
ezt most jutott eszembe, sry -
#330 PAcific Part IV. promó -
#329 számomra az eddigi legjobb rész, így kellett volna kezdeni, talán kicsit többet szánni a menetelésre stb a Meghalsz Tengerész Új-Zélandi fejezeteire emlékeztetett. -
#328 Eddig talán a 3. rész volt a legjobb. Remélem, hogy ugymond éreztetik ennek a résznek a hatását a továbbiakban. -
gulyasandras #327 Az első részt még letöltöttem.
A másodikat az hbo-n néztem, mert már feleslegesnek tartottam a nagy sietséget.
A harmadik rész nézését pár perce hagytam abba.
Hát, ez sem az én sorozatom. Egyszerűen nem érdekelnek a szereplők. -
Neoncsoves #326 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most néztem meg a 3. részt... semmi akció nincs benne, viszont a karaktereket jobban megismerhetjük. vannak érdekes fordulatok benne, bár én várom a következő részt, mert hiányzott a harc ebből a részből -
#325 személyeskedsz, amire senki sem kíváncsi. GTFO pls! -
Csak77 #324 Itt te vagy aki flémel. Én hozzászólok. Nem vetted még észre? -
Csak77 #323 Mondjuk, én kíváncsi vagyok, hogy miért pont olyan a menyecskék ruhájának színe, esetleg a katonák hajviselésről is olvasnék... -
#322 fejezd már be az állandó flémelést...
kezdesz idegesítő lenni -
Csak77 #321 A harmadik részről nincs ember aki bevenné ezt a 200 milliós sorozat dumát... bár, kisc-fiú biztos tud valami okosat hozzágooglezni. -
#320 Hát tudja fene, nekem a BoB is bejött nagyon, meg azért a Pacific is tetszik eddig. Az tény, hogy a BoB valahogy jobban össze volt rakva, hiába a jó harcjelenetek, a tényleg részletekbe menően realista képvilág, valami hiányzik belőle.
A harmadik rész ráadásul nekem kicsit csalódás, az tény, hogy karakterek megismerésében jó pont, de egyébiránt ezt az epizódot nem valószínű, hogy többször visszanézném... -
#319 Anno a holdraszállásban asszem kapott már. Egyesek semmiből sem tanulnak... -
#318 Nekem eddig csalódás a sorozat. Szép éjszakai harci jelenetek voltak benne, de semmi olyan nincs benne, amit hetek múlva fejből idéznék, mint Sobel aranyköpései csak az 1. részben az BB-ből.
Ez eddig nagyon sovány. Az egész sorozat jellegtelenségét mutatja, hogy még címe sincs egyiknek sem, csak sorszáma... -
#317 Az utolsó, széles poszter jelenete igen ígéretesnek tűnik. :) -
#316 a 3. megvan,legalábbis kiműtöttem egy újságból :D -
#315 ütős poszterek
-
#314 Tényleg kimaradt. Én úgy érzem, hogy egy kicsit hibás is a megközelítés, legalább részben bele kellett volna venni az US NAVY eseményeit is, mert a jelek szerint szinte kizárólag a tengerészgyalogsággal foglalkoznak. Ezzel csak az a baj, hogy a Csendes-óceáni hadszíntéren azért a siker nem kis mértékben a haditengerészetnek volt köszönhető...
Bakker, a végére tényleg én is inkább negatívan nyilatkozok a sorozatról, mint pozitívan? :) -
gulyasandras #313 "Nem tudom milyen szinten van az amerikai történelemtanítás"
Többoldalas cikk (gyanítom itthon is hasonló eredmény születne) -
#312 Az az igazság, hogy a BoB sikerét lovagolták meg, de valahogy nem lett az igazi. Persze még sok hátra van, lehet, hogy lesz visszaemlékezéses rész is. De ha lesz, korábban kellett volna. -
#311 ez is sokat segíthet: interaktív térkép tele adatokkal, videókkal, leírásokkal
a 3-dik rész előzetese: