The Pacific (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Látványra pedig az eféle poszterek alapján a késõbbi részben még fogunk kapni csámcsognivalót. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
fotográfik kolomp edisön :D
Csalódtam ebben a sorozatban.
itt azért kell egy pár rész hogy megismerjük a 3 fõszerpelõt jobban
hozáteszem,a bob is csak bastogne körül kezdett megérinteni,azok a részek nagyon hangulatosak voltak
az meg a másik hogy japán harcmodor teljesen már volt mint a német,itt csak értelmetlen darának tûnik,pedig a valóságban is ilyen öngyilkos akciók voltak
nem értem miért kell összehasonlítani a bobbal...ott kemény kiképzést kaptak, összeszoktak, másabb volt.
Csirkemell nélkül nincs élet!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
epic lesz ez, érzem
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez majd akkor fordul a visszájára, amikor másodszor nézi meg az egészet, egyben az ember!
harmadik rész nekem is tetszett! igaz, a rész harmadik fõszereplõjének a nevét talán egyszer sem mondták. róla beszélek:
a karakter neve Jay De L’Eau, a színészé Dylan Young, és szerintem elég jól járt a srác, már ami a színész-partnerét illeti 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
elsõ két rész nálam gyenge 7-es, erre pedig egy nagyon erõs 8-ast adok, de csak hogy lehessen még fokozni...)
Köszönöm!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A másodikat az hbo-n néztem, mert már feleslegesnek tartottam a nagy sietséget.
A harmadik rész nézését pár perce hagytam abba.
Hát, ez sem az én sorozatom. Egyszerûen nem érdekelnek a szereplõk.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A harmadik rész ráadásul nekem kicsit csalódás, az tény, hogy karakterek megismerésében jó pont, de egyébiránt ezt az epizódot nem valószínû, hogy többször visszanézném...
Ez eddig nagyon sovány. Az egész sorozat jellegtelenségét mutatja, hogy még címe sincs egyiknek sem, csak sorszáma...
Bakker, a végére tényleg én is inkább negatívan nyilatkozok a sorozatról, mint pozitívan? 😊
Többoldalas cikk (gyanítom itthon is hasonló eredmény születne)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
A medve nem játék.
a 3-dik rész elõzetese: