The Pacific (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
most fejeztem be a 4-dik részt, még a fikahadjárat elõtt leírom, hisz' mostanra lett teljesen egyértelmû: ez NEM háborús sorozat, hanem kõkemény dráma, ami a háború idején játszódik, fõszereplõi katonák

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az HBO-n megy most egy elõzetes, szerintem a final battle képei vannak bevágva, de nagyon keményen néz ki az egész.

[NST]Cifu
Látványvilágban, CGI-ben szerintem egy szavunk nem lehet. Amit itt általában kritizálnak, az pedig nem annyira pénz, mint inkább forgatókönyv/rendezés kérdése.

Látványra pedig az eféle poszterek alapján a késõbbi részben még fogunk kapni csámcsognivalót. :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

De az elsõ 2 se volt olyan "hûdenagy" valami. Ahhoz képest, hogy mennyi pénzbõl készül, eddig szerintem elég sovány :S

huhh hát ez a 3. rész nekem nagyon nem jött be, én nem szerelmes filmet várok hanem hõsieset

fotográfik kolomp edisön :D

PetruZ
Ez a 3. rész segíthetett volna, hogy megismerjük a karaktereket, de igazából túl hosszú volt. Jó, történelmileg is belefér, mégis el lett nyújtva. Nem tudom... valahogy kis epizódok, jelenetek katyvasza az egész, nem akar összeállni, egy-két kivétellel (még mindig) nem látom, kik a fõszereplõk.
Ez a harmadik eléggé egy töltelékrésznek tûnik. A kefélések és a szomorú tekintetek nem hozzák közelebb a szereplõket. Ugyanannyira érdektelenek, mint eddig voltak.
Csalódtam ebben a sorozatban.

Snexi
kár összehasonlítani a bobbal mert ott nem 3 fõszereplõre fókuszált hanem egy századra,tehát nem "össze-vissza" voltak a kevésbé fontos szereplõk
itt azért kell egy pár rész hogy megismerjük a 3 fõszerpelõt jobban
hozáteszem,a bob is csak bastogne körül kezdett megérinteni,azok a részek nagyon hangulatosak voltak

az meg a másik hogy japán harcmodor teljesen már volt mint a német,itt csak értelmetlen darának tûnik,pedig a valóságban is ilyen öngyilkos akciók voltak

tigeroo
nem? akkor curahee mi volt?:P vagy a D-nap után amikor visszamentek angliába (bár, ott nem egész részen át)

nem értem miért kell összehasonlítani a bobbal...ott kemény kiképzést kaptak, összeszoktak, másabb volt.
F E R I
Sztem is nagyon jó rész volt, nem jó ha végig csak kõkemény darálás van, nem lesz teljes a történet. Biztos vagyok benne, hogy a 10. rész után többen lesznek azok, akiknek tetszett.

Csirkemell nélkül nincs élet!

nem jött be ez a legutóbbi rész. Nem is baj, hogy Bob-ben ilyen nem volt.
Jó, bevallom hogy õ tényleg szebb volt :D

AntiHero
Pedig nekem is ez a hölgy tetszik jobban.<#szeret>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tigeroo
durva rész volt:) ááá bazmeg így félbehagyni pont!:D kezd izgalmas lenni, guadalcanal és az elsõ két rész tényleg csak prológus volt...

epic lesz ez, érzem
Molnibalage
A másik hölgy nekem jobban bejött. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Snexi
jó rész volt ez nagyon,végre egy kis ismerkedés a karakterekkel

ProGabe
így, hogy kicsit ülepedtek a részek, tényleg elmondható, hogy kicsit összecsapták a kezdést

ez majd akkor fordul a visszájára, amikor másodszor nézi meg az egészet, egyben az ember!

harmadik rész nekem is tetszett! igaz, a rész harmadik fõszereplõjének a nevét talán egyszer sem mondták. róla beszélek:

a karakter neve Jay De L’Eau, a színészé Dylan Young, és szerintem elég jól járt a srác, már ami a színész-partnerét illeti :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
jahjó csak én voltam balfasz <#idiota> most már jó:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Carloska
nincsen törölve :D

Bulykin
törölték... más linket vki?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Szép csaj volt nagyon :D Amúgy nekem is tetszett ez a rész, tényleg így kellett volna kezdeni, nagyon belecsaptak a közepébe, ott rontották el...

Carloska
fõleg a dugás rész mi? :D mondjuk énis bevartam volna ribinek :D:D

már alig várom a 4. részét eddig nagyon tetszett
daver88
nohát, teljesen jó rész volt, egyáltalán nem hiányzott az öldöklés, nagyon hamar eltelt az az 54 perc...alakul a dolog, korántsem kell temetni a sorozatot...

elsõ két rész nálam gyenge 7-es, erre pedig egy nagyon erõs 8-ast adok, de csak hogy lehessen még fokozni...)

Carloska
http://data.hu/get/2391815/The.Pacific.Pt.III.720p.HDTV.x264-IMMERSE.srt.html

Bulykin
szinkronoshoz<#vigyor3>

Bulykin
hosszupuskán már van egy felirat

SG rock
ték

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Ha valaki hamarabb talál magyar feliratot a 3.részhez, mint én az nyugodtan belinkelheti.<#email>

Köszönöm!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

zaki
PaCIFU<#idiota>
ezt most jutott eszembe, sry <#idiota>

[NST]Cifu

Punker
számomra az eddigi legjobb rész, így kellett volna kezdeni, talán kicsit többet szánni a menetelésre stb a Meghalsz Tengerész Új-Zélandi fejezeteire emlékeztetett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Molnibalage
Eddig talán a 3. rész volt a legjobb. Remélem, hogy ugymond éreztetik ennek a résznek a hatását a továbbiakban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az elsõ részt még letöltöttem.

A másodikat az hbo-n néztem, mert már feleslegesnek tartottam a nagy sietséget.

A harmadik rész nézését pár perce hagytam abba.

Hát, ez sem az én sorozatom. Egyszerûen nem érdekelnek a szereplõk.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

most néztem meg a 3. részt... semmi akció nincs benne, viszont a karaktereket jobban megismerhetjük. vannak érdekes fordulatok benne, bár én várom a következõ részt, mert hiányzott a harc ebbõl a részbõl

ProGabe
személyeskedsz, amire senki sem kíváncsi. GTFO pls!

Itt te vagy aki flémel. Én hozzászólok. Nem vetted még észre?

Mondjuk, én kíváncsi vagyok, hogy miért pont olyan a menyecskék ruhájának színe, esetleg a katonák hajviselésrõl is olvasnék...

zaki
fejezd már be az állandó flémelést...
kezdesz idegesítõ lenni

A harmadik részrõl nincs ember aki bevenné ezt a 200 milliós sorozat dumát... bár, kisc-fiú biztos tud valami okosat hozzágooglezni.

[NST]Cifu
Hát tudja fene, nekem a BoB is bejött nagyon, meg azért a Pacific is tetszik eddig. Az tény, hogy a BoB valahogy jobban össze volt rakva, hiába a jó harcjelenetek, a tényleg részletekbe menõen realista képvilág, valami hiányzik belõle.

A harmadik rész ráadásul nekem kicsit csalódás, az tény, hogy karakterek megismerésében jó pont, de egyébiránt ezt az epizódot nem valószínû, hogy többször visszanézném...

Molnibalage
Anno a holdraszállásban asszem kapott már. Egyesek semmibõl sem tanulnak...

Molnibalage
Nekem eddig csalódás a sorozat. Szép éjszakai harci jelenetek voltak benne, de semmi olyan nincs benne, amit hetek múlva fejbõl idéznék, mint Sobel aranyköpései csak az 1. részben az BB-bõl.

Ez eddig nagyon sovány. Az egész sorozat jellegtelenségét mutatja, hogy még címe sincs egyiknek sem, csak sorszáma...

[NST]Cifu
Az utolsó, széles poszter jelenete igen ígéretesnek tûnik. :)

Snexi
a 3. megvan,legalábbis kimûtöttem egy újságból :D

Bulykin
ütõs poszterek

<#wow2><#eljen>

[NST]Cifu
Tényleg kimaradt. Én úgy érzem, hogy egy kicsit hibás is a megközelítés, legalább részben bele kellett volna venni az US NAVY eseményeit is, mert a jelek szerint szinte kizárólag a tengerészgyalogsággal foglalkoznak. Ezzel csak az a baj, hogy a Csendes-óceáni hadszíntéren azért a siker nem kis mértékben a haditengerészetnek volt köszönhetõ...

Bakker, a végére tényleg én is inkább negatívan nyilatkozok a sorozatról, mint pozitívan? :)

"Nem tudom milyen szinten van az amerikai történelemtanítás"

Többoldalas cikk (gyanítom itthon is hasonló eredmény születne)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

a.carkey
Az az igazság, hogy a BoB sikerét lovagolták meg, de valahogy nem lett az igazi. Persze még sok hátra van, lehet, hogy lesz visszaemlékezéses rész is. De ha lesz, korábban kellett volna.

A medve nem játék.

ProGabe
ez is sokat segíthet: interaktív térkép tele adatokkal, videókkal, leírásokkal

a 3-dik rész elõzetese:

http://www.hbo.com/bin/hboPlayer.swf?vid=1086359" FlashVars="domain=http://www.hbo.com&videoTitle=Episodic #3©ShareURL=http%3A//www.hbo.com/global-video/video.html/%3Fautoplay%3Dtrue%26vid%3D1086359%26filter%3Dthe-pacific%26view%3Dnull" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="480"