710
-
#190 én majd berakom szinkront a hbo n 20 kor de a 7200ps verziót nézem alatta gépen simán csak akkor kell elindítani :D -
#189 Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam, az eddigiek alapján még a Band of Brotherst is überelheti. Látványos, amennyire lehet igyekeztek odafigyelni a realitásokra, nekem nagyon tetszettek az olyan jelenetek, mint például ahogy a géppuskás felhúzza az aszbeszt "kesztyűt", hogy a forró géppuskát meg tudja fogni, apróság, de bizony amúgy meg odasülne a keze a valóságban (ha nagyon kukacos akarnék lenni, a fegyverről felszálló forró levegőt még odarakhatták volna CGI-vel, de ilyesmit azért még én sem várok el). Egyetlen hibát láttam e téren, egyszer mikor tüzeltek, a hevederben lehetett látni, hogy vaktöltények vannak befűzve (nincs a hüvelyben lövedék, a hüvelyek nyaka "rózsasziromként" be van hajtva).
A történet elmesélése is hibátlan, nincsenek tele ömlengős szövegekkel, nincsenek mesterkéltnek ható párbeszédek. A karakterek is kellően emberszagúak, a ruhák, fegyverek, díszletek is teljesen a helyükön vannak.
Még egy apróság, akinek van megfelelő térhatású hangfalszettje, szedje le a 720p-s változatot, abban 5.1-es hang van. A tűzharcoknál a hangokra nagyon odafigyeltek, nem egy Heat (Szemtől szemben) városi tűzharc jelenet szintű ugyan, de azért ott van a szeren. -
#188 Megnéztem nagyjából(majd ha lesz felirat akkor teljesen), nem rossz, jó lesz ez;). -
#187 DVD meg 80 € lesz...legalábbis az oldal szerint...az viszont elég húzós ár, pedig ez lesz a másik sorozat, amit meg fogok venni eredetiben az elit alakulat után..:)
ki kell majd fogni valami akciót vaterán :)
-
#186 június 15-én már jönni fog Blurayen!!!4négy -
Monoton #185 Nem felesleges, mert en min. 720p-ben szeretnem nezni :D -
#184 nekem sincs hobom...és nem biztos hogy ráérek :D de úgyis fenn lesz mindenhol, így simán lekapom :D azon az 1-2 napon már nem múlik semmi....és ha nem tudja aznap megcsinálni?? :D szerintem ez felesleges munka....:D -
#183 ha nekiáll, akkor azt már holnap este is akár meg lehet nézni feliratosan, nem kell keddig várni...főleg azoknak, akiknek nincs HBO-juk, és nem érnek rá kedd-szerdán...mint pl. én :) -
#182 ha kódolatlan akkor nem tart 1,5 hónapig :D valamié szerencsétek van :D lehet hogy előfizettek :D -
#181 amúgy kódolatlan hbo van, vagy mi a pöts? digikábelünk van, és van már 1.5 hónapja van hbonk, pedig nem is fizetünk rá elő :D -
#180 én se :D
hétfőn már a digitális előfizetők is láthatják felirattal(teletext 777. oldal :D)
Kedden pedig a nem digitális előfizetők részére is levetítik majd feliratosan, szóval -
#179 remélem jó lesz a szinkron,bár kétlem -
#178 há de minek....?? nem látom értelmét... -
#177 van fordítója egyébként, jelezte is tegnap hogy rögtön nekiáll majd... -
#176 szerintem senki, mert az hbo - mint már sokszor ellett mondva - leadja feliratosan is....így csak plusz fáradság lenne fordítani...:D -
#175 mivel feliratosan és szinkronosan is menni fog,így valószínűleg senki nem fogja fordítani -
#174 üdv!!
nem tudjátok ki lesz a magyar fordító az angol szinkronos verzióhoz??? kerestem már hosszupuskán meg néhány feliratos oldalon, de nem találtam sehol, hogy ki vállalta...h -
TDantes #173 Ja igen...így már tudom -
#172 how i met your mother a.k.a. így jártam anyátokkal....jóféle...:D -
TDantes #171 HIMYM? Az meg mi? -
Tomika24 #170 háát igen én is azt kedvelem jobban :) de ahhoz h minél szélesebb körök tudják megkedvelni ahhoz kell a dráma is... -
Wattin #169 Én sokkal inkább számítok akció dúsra mint drámaira. -
Tomika24 #168 Már az elit alakulatban is nagyon jól keverték az akciót és a drámát ugyh én a Pacifictől még nagyobb összhangot várok ... márm úgy értem h egyensúlyban legyen a kettőés ne menjen egyik a másik rovására... -
Wattin #167 Hát az nagyon limonádé. Közelében sincs a két kategória egymáshoz. Nem nagyon nézek ilyeneket. Ennyi időm nekem nincs... Pacifictől kicsit több izgalmat várok. -
Tomika24 #166 hát engem is csak 2 sorozat tud igy lekötni: a BoB és a HIMYM :D mondjuk a kettő teljesen más kategória de mind a kettőt imádom és kívülről fújom,de nem tudom megunni :P -
Wattin #165 Mondjuk még nem volt az a sorozat, amit 3x megnéztem volna...:D Ennyire még egy sem tudott lekötni. -
Tomika24 #164 jaja már csak pár nap !!!! mióta meghallottam , h készül a sorozat alig bírok magammal azóta már legalább 3szor megnéztem a BoB-t de attól csak egyre jobban várom !!! -
Wattin #163 Nekem semmi bajom a szinkronhanggal. Szerintem jó. Nem erőltetett egyáltalán. Azért szépen össze van vágva az a promó videó. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon ott lesz (bár ennyi pénzből ez el is várható). Hamarosan KEZDŐDIIIIK!! :) -
simon7108 #162 hát az elso videoban az az alámondo hangnak a szinkronja nagyon nem illi:S -
Ha nem látszik akkor
itt a link -
#160 mindjárt itt van az kitartás :) -
#159 még 1 tetves hét...:D már alig várom...:D -
#158 The Pacific - Az Elit alakulat méltó utóda -
#157 Spielberg neve sztem vmennyire garancia lesz a látványra, már alig várom :) -
#156 jaaaa jóvan :D én má aszittem az első részt :D -
#155 mármint azt az "így készült"-et, amit a #133-ban linkeltem? há' itt a gép előtt :) -
#154 hol teccett látni??? :D -
#153 na most tudtam megnézni
a készítők nagyon jól tudják, hogy az ördög a részletekben lakozik, azok teremtik meg az atmoszférát. láthatólag ugyan olyan aprólékossággal dolgoztak, mint a BoB esetében. azzal a különbséggel, hogy még több pénzük és idejük volt rá. tehát az már biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gond, és úgy érzem, hogy mással sem -
Wattin #152 Ezt nem értettem én sem.... -
#151 miért?nem csak az első két rész fog 1 nappal az amerikai premier után menni,a többinél is ugyanúgy vigyázni kell a szivárgás veszélyre