The Pacific (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
még az is elõfordulhat, hogy hazamegyek majd megnézni 😄 otthon van hobo...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

LasDen
Avatar elõtt nyomják az elõzetesét a moziban 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Snexi
nem,a 4.é

Bulykin
o.O
igen😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Punker
mármint az elsõ részé?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bulykin
a The Pacific premierje március 14-én lesz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Khabbas
Erõsen <#wink>
Band of Brothers-t minden hónapban megnézem egyszer...
Jöhetne valami új ^^

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Bulykin
<#eljen> jöhetne má'😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Snexi
szerintem is sokkal jobb volt a régi zene,gondolom idõközben váltották az intro zenéjét és ezért a trailerben is megváltoztatták

kiváncsi vagyok hogy ennek is olyan jó lesz e az introja mint a bob-nak 😊

Molnibalage
Visszavonom. Hála istennek az egyik itteni link még élt!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Miért szedték le az elsõ trailert? Sokkal jobb volt a zenéje. Felvettem, de véletlenül letöröltem. Nincs meg valakinek az elsõ trailer?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Snexi
na ez az a sorozat amit nagyon várok 😊

Másik hadszíntér. 😊

Látom mindenhonnan leszedték a trailereket, de azért itt persze meg van!<#worship>
Bulykin
+fav, várós sorozat, a BoB is nagyon király volt...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Várjuk!
Remélem azért egy kicsit több akció lesz benne mint a BOB-ban.

PSN ID: Lord_Mortanius

LasDen
ki az a Joe Hicks???
akkor gondolom elõre megkapják a részt/részeket....vagy élõben szinkronizálnak??? 😄

ProGabe
...ugyan a TV2 rendelkezik az ún. free to air, azaz a szabadon fogható adásra vonatkozó jogokkal, de ezt csak 2011-tõl gyakorolhatják majd, addig az HBO vetíti a sorozatot, még jó, már ha az anyacég beleölt vagy 250 millió dollárt.

Azt is megtudtuk, hogy a premierre a magyar tévétörténelemben ha minden igaz, elõször, az amerikai premierrel egyidõbe kerül majd sor, azaz 2010 márciusában az HBO magyar elõfizetõi és az alabamai Joe Hicks egyszerre nézheti majd a sorozat elsõ epizódját.

via comment:com

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Én azzal néztem kivételesen, és tényleg jó volt.

Yo, Bitch!

Punker
az HBO saját szinkronjai régen a legjobbak voltak! sajnos a Generation Kill-nél már érezhetõ volt a színvonal esés 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Persze nekem is, mert azt úgy láttam 😄

REAL MADRID

LasDen
nemtom nekem tetszett a BoB szinkronja....

ForzaInter
Azt hittem ez másik háború lesz, mindegy attól mert ugyanazok csinálják még nem lesz folytatása a BOB-nak, mert ez másik történet, más szereplõk..

Yo, Bitch!

ProGabe
másik háború? ugyanúgy WW2. azért "kvázi folytatás", mert ugyanazok csinálják (playtone, dreamworks, stb)

Valószínûleg nem leszek kíváncsi a szinkronra, eredeti hang után.

REAL MADRID

ForzaInter
Csak tudnám miért írják mindenhol hogy a BOB folytatása, semmi köze ninncs hozzá, másik háború, más történet, más szereplõk, csak az alkotók ugyanazok..

Yo, Bitch!

ProGabe
<#worship>

LasDen

A BOB-nek sem volt minden része "sötét" hangulatú.

Grove4
jaja,lehet!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ProGabe
szerintem azt hiányolod, hogy ez nem olyan setét 😊 hangulatú (ez alapján a 1:30 alapján), mint a BoB. persze nem ez a jó szó rá. azt nézve szinte érezni lehetett a háború mocskát, ridegségét,a nyomott hangulatot

biztos vagyok benne, hogy ezek ebbõl sem fognak hiányozni, csak ennyi idõ alatt ez úgysem jön át. a "pacific" meg tényleg színesebb és alapvetõen vidámabb, élettel telibb, mint egy téli táj. majd ha látunk olyan jelenetetek, amikor a párás dzsungelben kaszabolnak a vérben fürdõ japók, megváltozik a véleményünk

ProGabe
ha valaki nem szereti a mov-ot:

Grove4
Mondjuk ez igaz,de nem erre gondolta,nem is tudom megfogalmazni pontosan,hogy mire,de nem erre😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Punker
a napfényes óceánia persze hogy fényesebb mint a befagyott Bastogne 😄

Grove4
Nekem "modernebbnek","számítógépesebbenek" tûnik a képi világa,mint a BoB-é volt,na de várjuk szeretettel!

"I belive in ammuniton"😄

ProGabe
új trailer, töltsétek, amíg lehet! 😊
KATT

Grove4
Ohhh na ne!!

ProGabe
Tom Hanks azt nyilatkozta, hogy jelenleg egy 2010 márciusi bemutatót tart elképzelhetõnek

Punker
bizony jöhetne

Grove4
Jöhetne már,jó lenne már még egy olyan hangulatos és drámai vh.-s sorozat,mint a BoB!

Jaj de várom már.Az elsõ sorozat is hihetetlen jó volt,simán megnéztem már 15-ször,de még mindig nem unom.Remélem a Pacific is ilyen lesz.A trailer alapján igen jónak ígérkezik.<#wink>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

BlackShadow
köszönöm! jó lesz ez 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Grove4
+fav

A BoB nagyon bejött,eszméletlen hangulatos,jól megkomponált minisorozat volt,én az m1 en botlottam bele régen,ott kb a felétõl néztem,de utána le is töltöttem,most meg,talán tegnapelõtt a TV6-on botlottam bel a bastogne-os részbe,na de ez mindegy is,várós a Pacific is,remélem kesz olyan jó,mint a BoB!

ProGabe

BlackShadow
fokit.. youtube letörölte 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
várjukvárjuk

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tetszetõs, és a zene is remek!