The Pacific (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Pacific: ""The first two episodes are the weakest," assured HBO insiders at the time. "
Part 9 is the most harrowing and revolting depiction of war I've ever seen. it's a masterpiece and alone worth the price of admission.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy meg nem a neveket nézte, hanem hogy ki-ki csoda...nem a nevükre, hanem a pofájukra volt kiváncsi 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
Aprics László: Ez egy rettenetesen nehéz munka, mert - pont amiatt, hogy elõzetesen ne szivároghasson ki semmi - olyan kópiát kaptunk, amin gyakorlatilag semmit nem lehet látni. Egy kiégetett, kontraszt nélküli, kásás, fekete-fehér kópiánk van, ahol a jelenetek többségében a színészeket is alig lehet felismerni. A szerepeket is úgy osztottam ki, hogy a tévén ment a film, én meg közben az IMDb-rõl próbáltam beazonosítani az egyes karaktereket.
ez így nem sok jót igér...de azé meglessük 😄 dehogy ilyen szarral keljen dolgozniuk, azér az is gáz....
PSN ID:misi2mezei
ennek orulok!már csak HBO kellene de az apám az istenért nem akar elofizetni rá😞
na nembaj majd remélem felveszi valaki és felrakja torrentre😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a magyar HBO-rol is premierkor fogják majd adni?
mert JOJ tv-rol(sk tv adás) most reklámozzák,hogy március 15-tol lesz a szlovák HBO-n!ezért kérdezem,hogy a magyaron is lesz e?
igazság szerint nézni ugysem tudnám ha adnák mert nincs HBO-nk de talán majd valaki felveszi és feltolti magyarul😊
a választ elore is thx!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egy rövid jelenet:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a Super Bowlos trailer után mostmár rohadtul várom
/sorozatjunkie/
REAL MADRID
REAL MADRID
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
mondjuk HA lesz olyan jó a szinkron, mint a BoB esetében, akkor senki sem panaszkodhat. de várjon a halál egy teljes egész napot, huszonnégy hosszú órát a magyar verzióra! <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
REAL MADRID
Egy megjegyzés a listához, a The Pacificet egy nappal a külföldi vetítés után adja itthon az HBO (A hõs alakulat címmel), szóval lesz magyar nyelvû release, és így feleslegesen nem dolgozok vele, majd valaki bepötyögi a szinkront, ha mindenképp angolul akarja nézni."
hát én remélem lesz valaki aki bepötyögi, nincs kedvem szinkronnal nézni:S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
én is félek a szinkrontól,jó lenne ha odafigyelnének rá és nem csak valamit odatolnak
egyébként én is nézném eredeti nyelven,de nem lesz hozzá olyan hamar felirat mint egy átlagos sorozathoz ( a szinkronos release miatt)