The Pacific (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azért bízok a magyar szinkron színészekben, manapság már nem nagyon adnak ki rossz munkát 😄 bár ilyen alapanyagokból nehéz lesz 😊
LasDen
nem tudom...😄 de van még ilyen is 😄

The Pacific: ""The first two episodes are the weakest," assured HBO insiders at the time. "

Part 9 is the most harrowing and revolting depiction of war I've ever seen. it's a masterpiece and alone worth the price of admission.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez elég durva. És vajon minden országban ilyeneket kaptak meg, vagy csak minket "tisztelnek" meg ezzel?
LasDen
ilyen geci lennél csak hogy kibasz velük?? 😄
amúgy meg nem a neveket nézte, hanem hogy ki-ki csoda...nem a nevükre, hanem a pofájukra volt kiváncsi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És ha én IMDB-n beírok ilyeneket h Kis Pitsta meg Puding örmester akk ezek lesznek a szinkronban? 😄

REAL MADRID

Snexi
nemár :/

ilyet se hallottam még, nem semmi ötlet -.-
LasDen
A The Pacific - A hõs alakulat-tal tévétörténeti tettre készül az HBO, az amerikai premier után egy nappal adja le itthon. Nagy a nyomás egy ilyen munkánál?

Aprics László: Ez egy rettenetesen nehéz munka, mert - pont amiatt, hogy elõzetesen ne szivároghasson ki semmi - olyan kópiát kaptunk, amin gyakorlatilag semmit nem lehet látni. Egy kiégetett, kontraszt nélküli, kásás, fekete-fehér kópiánk van, ahol a jelenetek többségében a színészeket is alig lehet felismerni. A szerepeket is úgy osztottam ki, hogy a tévén ment a film, én meg közben az IMDb-rõl próbáltam beazonosítani az egyes karaktereket.

ez így nem sok jót igér...de azé meglessük 😄 dehogy ilyen szarral keljen dolgozniuk, azér az is gáz....

jólmegy egyeseknek... 😄
LasDen
azé ez má valami 😄

nem a tv-vel van a baj😄nekem is van hdtv a szobámban digivel ami elég is csak az apám nem akar elofizetni a HBO-ra😞pedig jo filmek szoknak onnan menni....

PSN ID:misi2mezei

Snexi
nekünk van,sõt még a szobámban rendes hdtv is,de olyannyira elszoktam már a tv-zéstõl hogy lehet inkább leszedni fogom 😄

tuti, hogy fentlesz
ty😊
ennek orulok!már csak HBO kellene de az apám az istenért nem akar elofizetni rá😞
na nembaj majd remélem felveszi valaki és felrakja torrentre😛

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hi all!
a magyar HBO-rol is premierkor fogják majd adni?
mert JOJ tv-rol(sk tv adás) most reklámozzák,hogy március 15-tol lesz a szlovák HBO-n!ezért kérdezem,hogy a magyaron is lesz e?
igazság szerint nézni ugysem tudnám ha adnák mert nincs HBO-nk de talán majd valaki felveszi és feltolti magyarul😊
a választ elore is thx!

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rohadt feelinges lesz, nagyon eltalálták a hangulatot
trident
<#eljen><#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe
ezért, majd jó lesz, nem a beszúrást csesztem el. annyit elárulok, hogy nagyon jó a trailer 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Punker
nem látszik semmi 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ProGabe
3:45 perces trailer!

egy rövid jelenet:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
+fav
este csinálok bannert
+fav
a Super Bowlos trailer után mostmár rohadtul várom
tommygear
várom nagyon <#eljen>
Az HBO a The Pacific – A hõs alakulatot a 03.15-i premier után hétfõnként fogja adni szinkronizálva és utána kedden magyar felirattal is lenyomják. Taps.
/sorozatjunkie/

REAL MADRID

ProGabe
Super Bowl spot:

Bulykin
yaaay \o/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#zavart1>

REAL MADRID

LasDen
te vagy itt a legnagyobb sznob 😄

Bulykin
az

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
mi az hogy szokjak hozzá???? 😄

Bulykin
kuss már😄 szokj hozzá!

ProGabe
e tekintetben én is az vagyok, de vállalom 😄

mondjuk HA lesz olyan jó a szinkron, mint a BoB esetében, akkor senki sem panaszkodhat. de várjon a halál egy teljes egész napot, huszonnégy hosszú órát a magyar verzióra! <#idiota>

LasDen
nem kell ez a szar....de ez 'akkor se nézem meg szinkronosan' szöveg már sznobság....büdös nagy sznobok vagytok 😄

Persze, de az eredetinél akkor sem lesz jobb 😄

REAL MADRID

LasDen
jaj haggyad má magad....még nem is tudom milyen lesz a szinkron....😄

Biztos valaki bepötyögi, ha nem akk megvárom amíg kiadják DVD-n 😄

REAL MADRID

Bulykin
" © szigony
Egy megjegyzés a listához, a The Pacificet egy nappal a külföldi vetítés után adja itthon az HBO (A hõs alakulat címmel), szóval lesz magyar nyelvû release, és így feleslegesen nem dolgozok vele, majd valaki bepötyögi a szinkront, ha mindenképp angolul akarja nézni."

hát én remélem lesz valaki aki bepötyögi, nincs kedvem szinkronnal nézni:S

ProGabe

trident
<#eljen><#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe

ProGabe

LasDen
már 10 éve volt az elit alakulat....basszus....de rég 😄 emlékszem minden hétvégén a tv elé ültette az egész családot...

Snexi
bob-nak még jó volt a szinkronja,de az 10 éve volt és azóta igénytelenebbek lettek
én is félek a szinkrontól,jó lenne ha odafigyelnének rá és nem csak valamit odatolnak

egyébként én is nézném eredeti nyelven,de nem lesz hozzá olyan hamar felirat mint egy átlagos sorozathoz ( a szinkronos release miatt)

LasDen
de ez a hõs alakulat alcím....úgy érzem nagyon hajazni akar az elit alakulatra a cím....😄

Punker
nekem van HBO de akkor is kell a torrent az eredeti szinkron miatt (régen jó volt az HBO szinkron, de a Generation Kill-ét nagyon elszúrták)

Snexi
nekem nincs hbo-m,úgy hogy marad a torrent 😄