710
  • mascarun
    Szerintem a dokit nem kell sajnálnod mert ilyen előfordult. Amúgy meg nem ismerted meg a karakterét annyira hogy megindítson a halála! Ott inkább az volt az érdekes hogy senki nem vette a lelkére hogy a sajátjai közül ölt meg egyet!
  • ZsirosKenyer
    most kezdődik az HBO-n feliratos változatban.
  • boomsly
    Na jó, az Oroszlánkirály az más... azon szabad bőgni.

Nem egészen arra gondoltam, hogy ki fogja sajnálni a dokit és ki nem, egyszerűen csak nem értem mit akartak vele kommunikálni az egyszerű néző felé.
    Olyan: "Paff, itt egy fagyi! Nyaljad!" by Hofi

De azért bevallom, hogy amilyen rossznak tartom az első részt, most sokkal jobban várom a többit
  • ZsirosKenyer
    jajó, már aggódtam hogy csak engem :D
    (haverok anno kiröhögtek miatta :D)
  • LasDen #226
    mondjuk mikor még kicsi voltam az oroszlánkirályban mufasa halála azé odatett rendesen :D
  • Snexi
    hát alapjáraton én sem,de néha igen,ami azt jelenti hogy átélem a filmet
    még a moon volt az amiben magam alatt voltam a végén
  • LasDen #224
    én akkor is leszartam :D engem nem tudnak az ilyen dolgok filmbe nagyon meghatni...:D
  • Snexi
    komolyan 5 percnyi ismeret után miért fájna ha meghalna bárki is?bob-ban is hidegen hagyott még a d-napnál hogy kihalt meg,bastogne-nél meg kb könnyeztem
  • Monoton
  • mascarun
    Nekem a szülinapi dal az tetszett! xD
    Majd ha lemegy az egész sorozat én akkor mondok konkrét véleményt! Egy részből én nem ítélem meg!
  • boomsly
    Nekem olyan érzésem volt az egész film alatt, mintha egy igényes háborús filmet vágtak volna meg "jútúbosra", hogy néhány percben minden benne legyen.
    Elnagyolt, pontatlan és messze nem a BoB-hoz "méltó utód"...eddig legalábbis.
    Nincsenek karakterek és bennem nem kellett semmilyen érzést.
    Kb: "lelőttek valakit... a dokit lőtték le....és akkor most mi is van?"
    Ennél vannak sokkal jobb háborús sorozatok. Lásd: Out There vagy a Generation Kill.
  • LasDen #219
    szerintem meg nem kellenek ilyen klisé karakterek...:D
    de amúgy még lehet jó előjel is hogy annyira nem jött be, mert a BoB első része se tetszik...:D
  • desigo
    Szerintem teljesen jó rész volt.
    Inkább azzal volt gondom,hogy nem voltak komolyabb karakterek.
    Akár egy kemény százados,vagy egy bénácska katona vagy egy poénosabb tizedes vagy hasonló egyedi népek.
    A pulykavadászat meg nem egészen úgy lesz ahogy ők azt kigondolták xD
  • simon7108
    na megnéztem én is az 1. részt szinkronnal és szerintem jo lett a szinkron!
    a film is elég jo bár az elso résztol inkább azt vártam volna mint a BoB-nál,hogy jobban bemutatják az embereket de itt egybol belevágtak a kozepébe:S
    de ettol eltekintve jo!
  • LasDen #216
    nah én is megnéztem....hát első résznek elmegy, de azér ez így kevés lesz a továbbiakban.....
  • TDantes
    Aha, VLC-t használtam eddig csak. De akad vele.

Mindegy , leszedtem egy feliratosat, az teljesen jó.

Csak kíváncsi lettem volna milyen szinkronosan, de ilyen elcseszett formátumban felrakni...
  • ProGabe #214
    vlc player-rel is próbáltad? ám nézz utána valami értelmesebb releasnek, ami mkv, vagy avi
  • AntiHero
    Hát első rész megnézve. Természetesen eredeti nyelven. Majd magyarul egybe fogom ledarálni.

9/10 a rész. Gyönyörű képek szép az egész. Tetszenek a karakterek is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amikor a mutatják az elgondolkodó katonát (közbe a többiek a japcsival "szórakoznak" nagyon tetszett. Igaz ez kicsit sablonos volt, de nekem tetszett.
  • TDantes
    Gondoltam megnézem, letöltöttem a szinkronos verziót...de meg se lehet nézni . Nem tudom a feliratos is ilyen? Valami st. fájl formátum. Semmivel nem lehet normálisan lejátszani.

Vagy hang nincs, vagy akad a kép, egy rakás lejátszó programot próbáltam, de semmivel se jó.

Pedig kíváncsi lettem volna rá, de hát így?
  • Monoton
    Így van és is 720p-ben nézem, ráadásul elvileg a nálunk leadott verzió kicsit meg van vágva. :S
  • Monoton
    Köszönet a fordítónak
  • balee4
    Na fent van már szinkronosan, holnap meglesem, remélem hozza a szinkron a BoB szintjét.
  • Örm
    Szerintem ezt 720p-ben érdemes nézni, ahhoz meg kell felírat is. És azoknak is kellhet a felírat akiknek nincs hbo-juk.
  • Örm
    Láttam eredeti hanggal is és szinronosan is. Szerintem a szinkron szokás szerint gyenge lett. Nálam az eredeti hang a nyerő a továbbiakban!
  • trident
  • Bulykin
    felirat meg kész
  • ZsirosKenyer
    Nem volt egy nagy eresztés.

A story semmilyen, a karaktereket sem sikerült megszeretnem.
    Kicsit olyan érzésem volt, hogy mindent bele akartak szorítani az első részbe amit lehetett és ennek az lett az eredménye, hogy mindenből keveset kaptunk. Több elősztorit szerettem volna a szereplőkkel, mert így gyakorlatilag 2 mondatból "megismert", szinte idegen katonákat kellett bámulnom ahogy szétlövik a seggüket. Semennyire nem izgultam senkiért.

Persze ha nincs harc sokan el is kapcsolnak, hisz a többség háborús sorozatot várt, de ezt úgy illik megoldani, hogy duplaepizóddal kezdenek, és az első óra kizárólag a szereplőkkel foglalkozik. (tudom, minisorozatnál a duplázás nem elterjedt)

Volt sorozat amit csak a 3. résztől kezdtem el élvezni, azóta viszont imádom, szóval adok még esélyt ennek is :)
  • Bandee1987
    Most olvasom junkien, hogy a magyar hbo levágta az első 2-3 perces bevezetőt, ami egy történelmi áttekintésből áll (ha jól hallottam) Tom Hanks narrálásával illetve 1-2 veterán kommentje.
  • Neoncsoves
    ugye nem ilyen amerikai agyszintre lecsökkentett szarsorozat lett ebből is?
  • Snexi
    a hiba inkább abba keresendő hogy még nem ismertük meg a karaktereket,nem úgy mint a bob-ban
    még nem szerettük meg őket
    szerintem a bob is csak kb a 3-4 rész után utött amikor már teljesen tudtuk hogy ki kicsoda
    bob első részébe se volt nagy akció
  • Imremagdi
    Szinkron szerintem jó volt.
    Hangeffektek is.

Látvány is jó volt.

Történet? Gyenge, de kezdet mindig nehéz.
  • Punker
    kb nulla történet, semmi karakter felépítés stb :(
  • donyyy20
    többet vártam... de sebaj még van hátra 9 rész..
  • daver88
    na lassan vége a HBO-n, kiváncsi vagyok mennyi idő alatt kerül fel valahova???

gyenge volt a story v. a szinkron húzta le???
  • Lunatic83
    szerintem is nagyon gyenge volt... :(
  • Punker
    hát a BoB első rész jobb volt.
  • LasDen #194
    a tök durva...:D tegnap CC-n olvastam, hogy az egyik főszereplő srác az a Timmy a Jurassic parkból :D beszarás :D
  • ProGabe #193
    hát eljött a nap. visszagondolva 5, vagy 6 éve vártam már ezt a pillanatot :O

egyáltalán nem csalódtam, sőt. ez kérem szépen kőkemény dráma, fantasztikusan eltalált karakterekkel, részletgazdasággal, aminek hála hihetetlenül átjött a hangulat! teljesen be voltam feszülve a rész első kettő harmadában, utána pedig teljesen elborzadva néztem mi történik

a látvány pedig non-plusz ultra. minden egyes elköltött cent meglátszik a produkción. egy korai kritikában írták, hogy az első két rész sok szempontból gyengébb, mint a többi! /persze egy szubjektív, más ez a kezdés, mint a BoB-é a kiképzéssel, aminek hála szépen fokozatosan ismerkedtünk a karakterekkel/

a következő rész előzetese:

• LasDen #192
    7200...:D az kicsit kemény lenne :D
  • Carloska
    *720p