The Pacific (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A story semmilyen, a karaktereket sem sikerült megszeretnem.
Kicsit olyan érzésem volt, hogy mindent bele akartak szorítani az elsõ részbe amit lehetett és ennek az lett az eredménye, hogy mindenbõl keveset kaptunk. Több elõsztorit szerettem volna a szereplõkkel, mert így gyakorlatilag 2 mondatból "megismert", szinte idegen katonákat kellett bámulnom ahogy szétlövik a seggüket. Semennyire nem izgultam senkiért.
Persze ha nincs harc sokan el is kapcsolnak, hisz a többség háborús sorozatot várt, de ezt úgy illik megoldani, hogy duplaepizóddal kezdenek, és az elsõ óra kizárólag a szereplõkkel foglalkozik. (tudom, minisorozatnál a duplázás nem elterjedt)
Volt sorozat amit csak a 3. résztõl kezdtem el élvezni, azóta viszont imádom, szóval adok még esélyt ennek is 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
még nem szerettük meg õket
szerintem a bob is csak kb a 3-4 rész után utött amikor már teljesen tudtuk hogy ki kicsoda
bob elsõ részébe se volt nagy akció
Hangeffektek is.
Látvány is jó volt.
Történet? Gyenge, de kezdet mindig nehéz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
gyenge volt a story v. a szinkron húzta le???
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyáltalán nem csalódtam, sõt. ez kérem szépen kõkemény dráma, fantasztikusan eltalált karakterekkel, részletgazdasággal, aminek hála hihetetlenül átjött a hangulat! teljesen be voltam feszülve a rész elsõ kettõ harmadában, utána pedig teljesen elborzadva néztem mi történik
a látvány pedig non-plusz ultra. minden egyes elköltött cent meglátszik a produkción. egy korai kritikában írták, hogy az elsõ két rész sok szempontból gyengébb, mint a többi! /persze egy szubjektív, más ez a kezdés, mint a BoB-é a kiképzéssel, aminek hála szépen fokozatosan ismerkedtünk a karakterekkel/
a következõ rész elõzetese:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A történet elmesélése is hibátlan, nincsenek tele ömlengõs szövegekkel, nincsenek mesterkéltnek ható párbeszédek. A karakterek is kellõen emberszagúak, a ruhák, fegyverek, díszletek is teljesen a helyükön vannak.
Még egy apróság, akinek van megfelelõ térhatású hangfalszettje, szedje le a 720p-s változatot, abban 5.1-es hang van. A tûzharcoknál a hangokra nagyon odafigyeltek, nem egy Heat (Szemtõl szemben) városi tûzharc jelenet szintû ugyan, de azért ott van a szeren.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ki kell majd fogni valami akciót vaterán 😊
REAL MADRID
hétfõn már a digitális elõfizetõk is láthatják felirattal(teletext 777. oldal 😄)
Kedden pedig a nem digitális elõfizetõk részére is levetítik majd feliratosan, szóval <#nemtudom>#nemtudom>
nem tudjátok ki lesz a magyar fordító az angol szinkronos verzióhoz??? kerestem már hosszupuskán meg néhány feliratos oldalon, de nem találtam sehol, hogy ki vállalta...h
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
PSN ID:misi2mezei
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun