The Pacific (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönet a fordítónak <#eljen>

REAL MADRID

balee4
Na fent van már szinkronosan, holnap meglesem, remélem hozza a szinkron a BoB szintjét.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Örm
Szerintem ezt 720p-ben érdemes nézni, ahhoz meg kell felírat is. És azoknak is kellhet a felírat akiknek nincs hbo-juk.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Láttam eredeti hanggal is és szinronosan is. Szerintem a szinkron szokás szerint gyenge lett. Nálam az eredeti hang a nyerõ a továbbiakban!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

trident
<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bulykin
felirat meg kész

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nem volt egy nagy eresztés.

A story semmilyen, a karaktereket sem sikerült megszeretnem.
Kicsit olyan érzésem volt, hogy mindent bele akartak szorítani az elsõ részbe amit lehetett és ennek az lett az eredménye, hogy mindenbõl keveset kaptunk. Több elõsztorit szerettem volna a szereplõkkel, mert így gyakorlatilag 2 mondatból "megismert", szinte idegen katonákat kellett bámulnom ahogy szétlövik a seggüket. Semennyire nem izgultam senkiért.

Persze ha nincs harc sokan el is kapcsolnak, hisz a többség háborús sorozatot várt, de ezt úgy illik megoldani, hogy duplaepizóddal kezdenek, és az elsõ óra kizárólag a szereplõkkel foglalkozik. (tudom, minisorozatnál a duplázás nem elterjedt)

Volt sorozat amit csak a 3. résztõl kezdtem el élvezni, azóta viszont imádom, szóval adok még esélyt ennek is 😊

Bandee1987
Most olvasom junkien, hogy a magyar hbo levágta az elsõ 2-3 perces bevezetõt, ami egy történelmi áttekintésbõl áll (ha jól hallottam) Tom Hanks narrálásával illetve 1-2 veterán kommentje.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ugye nem ilyen amerikai agyszintre lecsökkentett szarsorozat lett ebbõl is?

Snexi
a hiba inkább abba keresendõ hogy még nem ismertük meg a karaktereket,nem úgy mint a bob-ban
még nem szerettük meg õket
szerintem a bob is csak kb a 3-4 rész után utött amikor már teljesen tudtuk hogy ki kicsoda
bob elsõ részébe se volt nagy akció

Imremagdi
Szinkron szerintem jó volt.
Hangeffektek is.

Látvány is jó volt.

Történet? Gyenge, de kezdet mindig nehéz.

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Punker
kb nulla történet, semmi karakter felépítés stb 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

donyyy20
többet vártam... de sebaj még van hátra 9 rész..

Markus Schulz For President!

daver88
na lassan vége a HBO-n, kiváncsi vagyok mennyi idõ alatt kerül fel valahova???

gyenge volt a story v. a szinkron húzta le???

Lunatic83
szerintem is nagyon gyenge volt... 😞

Xbox Live: Lunatic HUN

Punker
hát a BoB elsõ rész jobb volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

LasDen
a tök durva...😄 tegnap CC-n olvastam, hogy az egyik fõszereplõ srác az a Timmy a Jurassic parkból 😄 beszarás 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
hát eljött a nap. visszagondolva 5, vagy 6 éve vártam már ezt a pillanatot 😮

egyáltalán nem csalódtam, sõt. ez kérem szépen kõkemény dráma, fantasztikusan eltalált karakterekkel, részletgazdasággal, aminek hála hihetetlenül átjött a hangulat! teljesen be voltam feszülve a rész elsõ kettõ harmadában, utána pedig teljesen elborzadva néztem mi történik

a látvány pedig non-plusz ultra. minden egyes elköltött cent meglátszik a produkción. egy korai kritikában írták, hogy az elsõ két rész sok szempontból gyengébb, mint a többi! /persze egy szubjektív, más ez a kezdés, mint a BoB-é a kiképzéssel, aminek hála szépen fokozatosan ismerkedtünk a karakterekkel/

a következõ rész elõzetese:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
7200...😄 az kicsit kemény lenne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Carloska
*720p

Carloska
én majd berakom szinkront a hbo n 20 kor de a 7200ps verziót nézem alatta gépen simán csak akkor kell elindítani 😄

[NST]Cifu
Azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam, az eddigiek alapján még a Band of Brotherst is überelheti. Látványos, amennyire lehet igyekeztek odafigyelni a realitásokra, nekem nagyon tetszettek az olyan jelenetek, mint például ahogy a géppuskás felhúzza az aszbeszt "kesztyût", hogy a forró géppuskát meg tudja fogni, apróság, de bizony amúgy meg odasülne a keze a valóságban (ha nagyon kukacos akarnék lenni, a fegyverrõl felszálló forró levegõt még odarakhatták volna CGI-vel, de ilyesmit azért még én sem várok el). Egyetlen hibát láttam e téren, egyszer mikor tüzeltek, a hevederben lehetett látni, hogy vaktöltények vannak befûzve (nincs a hüvelyben lövedék, a hüvelyek nyaka "rózsasziromként" be van hajtva).

A történet elmesélése is hibátlan, nincsenek tele ömlengõs szövegekkel, nincsenek mesterkéltnek ható párbeszédek. A karakterek is kellõen emberszagúak, a ruhák, fegyverek, díszletek is teljesen a helyükön vannak.

Még egy apróság, akinek van megfelelõ térhatású hangfalszettje, szedje le a 720p-s változatot, abban 5.1-es hang van. A tûzharcoknál a hangokra nagyon odafigyeltek, nem egy Heat (Szemtõl szemben) városi tûzharc jelenet szintû ugyan, de azért ott van a szeren.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

zzeN
Megnéztem nagyjából(majd ha lesz felirat akkor teljesen), nem rossz, jó lesz ez😉.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

daver88
DVD meg 80 € lesz...legalábbis az oldal szerint...az viszont elég húzós ár, pedig ez lesz a másik sorozat, amit meg fogok venni eredetiben az elit alakulat után..😊

ki kell majd fogni valami akciót vaterán 😊

zaki
június 15-én már jönni fog Blurayen!!!4négy

Nem felesleges, mert en min. 720p-ben szeretnem nezni 😄

REAL MADRID

LasDen
nekem sincs hobom...és nem biztos hogy ráérek 😄 de úgyis fenn lesz mindenhol, így simán lekapom 😄 azon az 1-2 napon már nem múlik semmi....és ha nem tudja aznap megcsinálni?? 😄 szerintem ez felesleges munka....😄

daver88
ha nekiáll, akkor azt már holnap este is akár meg lehet nézni feliratosan, nem kell keddig várni...fõleg azoknak, akiknek nincs HBO-juk, és nem érnek rá kedd-szerdán...mint pl. én 😊

LasDen
ha kódolatlan akkor nem tart 1,5 hónapig 😄 valamié szerencsétek van 😄 lehet hogy elõfizettek 😄

zaki
amúgy kódolatlan hbo van, vagy mi a pöts? digikábelünk van, és van már 1.5 hónapja van hbonk, pedig nem is fizetünk rá elõ 😄

Bulykin
én se 😄
hétfõn már a digitális elõfizetõk is láthatják felirattal(teletext 777. oldal 😄)
Kedden pedig a nem digitális elõfizetõk részére is levetítik majd feliratosan, szóval <#nemtudom>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Snexi
remélem jó lesz a szinkron,bár kétlem

LasDen
há de minek....?? nem látom értelmét...

Bulykin
van fordítója egyébként, jelezte is tegnap hogy rögtön nekiáll majd...

LasDen
szerintem senki, mert az hbo - mint már sokszor ellett mondva - leadja feliratosan is....így csak plusz fáradság lenne fordítani...😄

Snexi
mivel feliratosan és szinkronosan is menni fog,így valószínûleg senki nem fogja fordítani

daver88
üdv!!

nem tudjátok ki lesz a magyar fordító az angol szinkronos verzióhoz??? kerestem már hosszupuskán meg néhány feliratos oldalon, de nem találtam sehol, hogy ki vállalta...h

Ja igen...így már tudom

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

LasDen
how i met your mother a.k.a. így jártam anyátokkal....jóféle...😄

HIMYM? Az meg mi?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

háát igen én is azt kedvelem jobban 😊 de ahhoz h minél szélesebb körök tudják megkedvelni ahhoz kell a dráma is...
Én sokkal inkább számítok akció dúsra mint drámaira.
Már az elit alakulatban is nagyon jól keverték az akciót és a drámát ugyh én a Pacifictõl még nagyobb összhangot várok ... márm úgy értem h egyensúlyban legyen a kettõés ne menjen egyik a másik rovására...
Hát az nagyon limonádé. Közelében sincs a két kategória egymáshoz. Nem nagyon nézek ilyeneket. Ennyi idõm nekem nincs... Pacifictõl kicsit több izgalmat várok.
hát engem is csak 2 sorozat tud igy lekötni: a BoB és a HIMYM 😄 mondjuk a kettõ teljesen más kategória de mind a kettõt imádom és kívülrõl fújom,de nem tudom megunni 😛
Mondjuk még nem volt az a sorozat, amit 3x megnéztem volna...😄 Ennyire még egy sem tudott lekötni.
jaja már csak pár nap !!!!<#vigyor2> mióta meghallottam , h készül a sorozat alig bírok magammal <#circling>azóta már legalább 3szor megnéztem a BoB-t de attól csak egyre jobban várom !!!
Nekem semmi bajom a szinkronhanggal. Szerintem jó. Nem erõltetett egyáltalán. Azért szépen össze van vágva az a promó videó. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon ott lesz (bár ennyi pénzbõl ez el is várható). Hamarosan KEZDÕDIIIIK!! 😊
hát az elso videoban az az alámondo hangnak a szinkronja nagyon nem illi:S

PSN ID:misi2mezei

AntiHero

Ha nem látszik akkor
itt a link

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun