The Pacific (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F E R I
mindjárt itt van az kitartás :)

Csirkemell nélkül nincs élet!

LasDen
még 1 tetves hét...:D már alig várom...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

F E R I
Spielberg neve sztem vmennyire garancia lesz a látványra, már alig várom :)

LasDen
jaaaa jóvan :D én má aszittem az elsõ részt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
mármint azt az "így készült"-et, amit a #133-ban linkeltem? há' itt a gép elõtt :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
hol teccett látni??? :D

ProGabe
na most tudtam megnézni

a készítõk nagyon jól tudják, hogy az ördög a részletekben lakozik, azok teremtik meg az atmoszférát. láthatólag ugyan olyan aprólékossággal dolgoztak, mint a BoB esetében. azzal a különbséggel, hogy még több pénzük és idejük volt rá. tehát az már biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gond, és úgy érzem, hogy mással sem

Ezt nem értettem én sem....
Snexi
miért?nem csak az elsõ két rész fog 1 nappal az amerikai premier után menni,a többinél is ugyanúgy vigyázni kell a szivárgás veszélyre

Köszi a tippet, ha valaki nyert azért majd szóljon, had irigykedjünk.
Jó, hát digicsomagom az nincs :) Ezért is várom a keddet a hétfõ helyett.

@LasDen: hú, köszi a linket, már el is küldtem a válaszokat, remélem nyerek :D Bár eléggé kevés az a 10 nyeremény, de ez van. Kíváncsi leszek.

Digicsomagban már hétfõn elérhetõ angolul is! Örülj! Nem kell keddig sem várnod. Bár 1 vagy a millióból akit ez szerintem tényleg felizgat. :D
LasDen

Én vagyok elégedetlen a szinkronnal, bár egyelõre csak látatlanban :) Nem tudom, valahogy jobb eredeti nyelven. A magyar filmeket magyarul nézem :) A többi sorozatnál, amit felsoroltál meg van elõtte angol transcript, vagy nincs? Ha most belegondolok, hogy hétfõn hajnalban vetítik az amerikaiaknál (itteni idõ szerint), este nálunk, és kedden este meg feliratosan. Hát, hazaérek melóból és nem azzal szenvedek, hogy letöltsem, meg berakjam a feliratot, hanem csak beülök a tv elé :) Valahogy szimpatikusabb ez a megoldás.

Bocs! Az a rész @Trabiubi-nak szült! :) Csak neked kezdtem válaszolni! És részérõl nem értem, hogy miért nem örül, meg mi a baja velük.
LasDen
O_o :D én nem mondtam, hogy elégedetlen vagyok a szinkronnal :D sõt....örülök hogy van....:D

:D HBO-nál nem önszorgalom gyártanak ilyet, hanem pénzért, fizetésért, profitért! :) Amúgy nem tudom mi bajod a szinkronokkal, én elégedett vagyok velük általában. Mo-n kifejezetten jókat csinálnak. Lengyeleknél például abszolút nem is csinálnak, vagy amit igen, az ilyen egy szinkronhangos alámondásosak. :D Elég viccesek. Sikítva kaparnád az arcod, ha te meglátnál egy ilyet magyarul. Szóval ne légy elégedetlen.
LasDen
hát azért ez így nem igaz :D lost, fringe, himym stb már aznap van felirat hozzá :D de ha azt nézzük akkor elég lassúak hisz csak 2 nappal a kinti vetítés után lesz felirat :D
de természetes, hogy gyorsak, hisz olyan csinálta, akinek ez a munkája :D

Igazából nem véletlen van az, hogy nem olyan jó minõségû a szinkron manapság. Én is a feliratos verziót várom. Viszont ez így nagyon jó, hogy egy nappal késõbb már lesz feliratosan is. Ilyen gyorsan még a rippelt verziókhoz sem gyártanak feliratot <#eljen>

LasDen
max az hobonál lehet ilyen...a többi kereskedelmi adónál nem tartom valószínûnek, hogy ezt behozzák....így is nagy üzemben gyártják a szinkronokat így meg talán mégjobban felhígulna az egész....
ahogy Aprics mondta, hogy úgy osztja a hangokat, hogy ki mennyire illik az adott karakterhez...tehát az õ instrukciói alapján tevékenykednek....lehet megnézik, de max házi önszorgalomból...
jelen esetben sok múlik Aprics Lászlón, hogy milyen lesz a szinkron...:D

Csak érted, ha nem ismerik a karaktereket rendesen... úgy hogy lehet jól átadni a szerepet? Meg akkor hogy lesz jobb? Beleszoknak?
Amúgy jó lenne ez ha így mûködne más sorozatokkal is. Nem mindig csak az amerikaik nézhetnek mindent azonnal. Szorgalmazom alapvetõen ezt a kezdeményezést! :)
LasDen
azt nem tartom valószínûnek, hogy megnézik angolul....manapság ilyenekre már nincs idõ....

Ilyenkor csak 1-2 rész van elõre leszinkronizálva? Aztán majd megnézik a szinkronszínészek angolul is premier után és akkor még alakítanak majd? :) Vagy hogy?
LasDen
gondolom csak az elsõ 1-2 rész ilyen gány...talán a többi jobb féle :D

amúgy meg angolul is hozzáférhetõ lesz felirattal, mert másnap a hobo leadja feliratosan....:D

Hát ilyet még én sem hallottam. Milyen már hogy butított kópiákra szinkronizálnak. Így azért nem lehetett könnyû azonosulni a szereppel. Tényleg nem sok jót ígér. De majd ki fog hamarosan derülni. Maga a sorozat viszont sokat annál többet....
Legrosszabb esetben angolul nyomom majd, ha hozzáférhetõ lesz. Bár gyanítom nem lesz egyszerû hozzájutni, mert a torrentes terjedést nem fogja motiválni, ez a gyors magyar változat.
Ebben igazad van, hogy nem hatott ránk annyira az a front, de engem ugyan annyira érdekel, hogy mi volt a világnak azon a felén. Biztos lesz annyira jó, ha nem jobb, mint a band of brothers!

ProGabe
hoppá, 20 perces Making of

http://www.hbo.com/bin/hboPlayer.swf?vid=1081571" FlashVars="domain=http://www.hbo.com&videoTitle=null" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="480"></embed></object><div><a title="Making of" href="http://www.hbo.com/the-pacific/about/video/making-the-pacific.html?autoplay=false" allowfullscreen="true" width="640" height="480"

ProGabe
most nézem, hogy Tim Van Patten rendezi az elsõ részt :O

õ rendezte a Sopranos legjobb részeit!

engem sem hat meg annyira, de tuti, hogy élvezetes lesz, ha hozzák az elvárt színvonalat
ProGabe
ezzel én is így vagyok. remélem ez a sorozat rácáfol az elõítéleteinkre :)

Punker
12 éves korom óta a Meghalsz Tengerész az egyik kedvenc könyvem, nekem a japók a kedvenceim

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Snexi
de annyira nem tudom átérezni,érted :D
hazánkra a csendes óceáni front annyira nem volt nagy hatással mint az európai (ha elöbb a britek érnek ide mennyivel más lenne most a helyzet,fõleg ha itt lett volna kapitalizmus határa,biztos hogy ömlött volna be a pénz már csak a látszatt kedvéért is...)

Punker
pedig sokkal komolyabb és változatosabb a téma.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Snexi
az a baj hogy nekem alapból rosszabbról indul mint a bob a helyszín miatt
hol lesznek itt olyan részek mint a bastogne? :D
sajnos a csendes óceáni front annyira nem hoz lázba

F E R I
Na remélem megüti az Elit alakulat szintjét, mert abba nagyon bele tudtam magam élni sok jelenetnél :)

LasDen
szerintem meg nem....:D

Meg lehetne pöppet kisebb :P

REAL MADRID

ProGabe
nagyon pofás és informatív lett a magyar hiv. oldal, ment is a banner (majd ki lesz cserélve, hogy ne kelljen keret) alá

Snexi
teljesen korrekt volt

AntiHero
<#idiota><#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

én megütném azt a haverod, mert rohadtjó szinkronja volt :D
Bulykin
haverom azt mondja az gáz volt:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
Hol emlékszem már kinek milyen hangja volt:)

LasDen
max elõször...velem sokszor van, hogy kõszegi ákosról tony soprano jut eszembe vagy samuel jackson...de aztán már nem érdekel :D

Snexi
az nem jó mert amikor meghallom a szinkronhangjait akkor mindig az elit alakulatban szinkronizált karakter jut eszembe :/ velük azonosítom

AntiHero
Hát ha az Elit Alakulat embereinek a szinkron hangjait hozzák akkor már nagyon elégedett leszek.

ProGabe
szerintem is összehoznak valami jó szinkront

az HBO 250 millás projektje, van egy kis hype is és a BoB kis(vagy inkább nagy)testvére. ezt csak nem basszák el :)

Szerintem akkora felhajtást csinálnak köré, hogy egyszerûen nem engedhetik meg maguknak hogy elbénázzák a szinkronnal. Meg jobban belegondolva valószínûleg nem ez az elsõ eset hogy nem kapják meg elõre a filmet fullHD-ban.. Szakemberek, tudják hogy kell csinálni.
Punker
a generation kill-nél borzalmas lett már a fordítás is :(