173
American Idol (TV)
  • mama 2
    És hol lehet ezt a Foxot online nézni?
  • MerlinW
    Mind jó volt, szoktam nézni. Egyébként nem csak a karakterek a lényeg (kint 300millióan itt meg 10millióan, stb), hanem a műsor igényessége. Amit itthon is megcsinálhattak volna, mert nem igazán a pénzen múlik, hanem a kreativitáson. Operatőrök, vágások, rendezés stb... Mint pl. hogy itthon van a két fajta(?) meghallgatás, Idolban 5 (első zene nélküli, színpadon zene nélkül, színpadon csoportosan, színpadon zenével, illetve a top 36-os végső meghallgatás/döntés). Cseppet alaposabbak kint mint, itt. Ez az eredményen meg is látszik.

Amerika, vagy nem, kint minden második Idol Grammy és egyéb díjas lett. (de még a Bulgarian, Romanian, és egyéb Idol-os győztesek is szuperek)
    Itthon meg max 2 albumos (azok is borzalmasak) kis sztárocskák. Egyedül talán Tóth és Rúzsa kisasszony volt aki értékelhető. Persze őket is elb@szarintották a befásult öreg magyar zeneszerzők.

Na meg persze a dac, hogy nem vesszük meg az Idol licensz jogait, mert majd mi! Na persze, látjuk. Másik durva a Csillag születik vs. America's Got Talent. Nem hittem, hogy ennyire el lehet rontani egy tehetségkutatót:) De nekünk ez is megy:)

Simon gyerek jól kitalálta az egészet, az egész világon hihetetlen nézettséget és pénzt szerez a fent említett két licensz, de a Magyar az Magyar... Más országokban heti 2-3 alkalommal van műsor, jön a pénz a szavazásokkal, itthon hetente/kéthetente, de még így is képesek olyan technikai bakikat elkövetni, hogy csak fogom a fejemet.
  • MrSpock
    Köszi ezt meglesem!Az idei is nagyon ottlesz szerintem! Vagyis nekem azértmár kirajzolódnak a favoritok! Persze még a neveket nagyon nemjegyeztem meg,majd ha szűkül amezőny:-)
  • MerlinW
    A tavalyi nagyon jó volt.
    Nem olyan sok, de a főbb pillanatokat összeblogoltam a 7. évadból itt, ha érdekel.
  • MrSpock
    Miért törvényszerű hogy egy 10milliós országban ne legyen mondjuk jobb ,vagy tehetségesebb hangú ember,mint egy 400 milliósban? Egy példa,mondjuk sport.Usain Bolt Jamaikából jött,és az egész világ nemtudta legyőzni az olimpián 100-200-on. azért mert tehetséges,és ez nem tömegfüggő:-D
    Többen jelentkeznek enyni,de arányaiban nembiztos hogy jobbak,de aki viszont odakerül az tényleg jobb,mert magasabb a mérce.
  • Sir Quno Jedi
    Te most valójában egy 400milliós unióhoz hasonlítod a 10milás kis pöcegödrünket?!?!? Még szép, hogy buknák a dolgot... :D
  • Sir Quno Jedi
    Szvsz vagy TV-ben, vagy a Vác-Budapest vasútvonalon. Valamelyik a kettő közül, de most nem jut eszembe melyik! :D
  • MrSpock
    Ez tökéletesen igaz is! Nagyobb ország,több a merítési lehetőség,és persze azért van különbség is színvonalban. Nem akarom én bántani a mi sztárjainkat,de megnéztem volna,hogy Király Viktor meddig jut az idol-ban. Főleg a mostani rostán azért volt pár jó aki kiesett,de végülis egyetértettem az ottani zsűrivel.Túl sok klassz hang van,és később ez még érdekesebb lesz!
  • MrSpock
    Ugye ez temészetesen Fox-produkció,tehát esetleg neten nézhető.
    De természetesen,mint általában mintmindne sorozat,ami itt mégnincs,vagy csak késve,letölthető. Én most speciel az utóbbi választom,mivel későn van,és hosszú is ugye a reklámok miatt.
    Bár ami aztilleti,az utolsó szezon amit néztem,Carrie Underwood győzelmével végződött.Azt elejétől láttam,és már ott rá tippeltem,bejött. Tavalyi az teljesen kimaradt,de most időben bekapcsolódtam. Szerintem nagyon erős a mezőny,először azt gondoltam a válogatásokon hogy női fronton lesz jó,de most szerintem férfiak erősebbnek tűnnek. 36-os mezőny alakult most ki. Innen folytatják 3X12-es csoportokban.És utánna kialakul a 24-es döntő mezőnye.
    Sok érdekes arc,és szimpatus jelölt van.
    Ha esetleg ajánlhatom a 11.részt végülis ez a sorsdöntő,itt már nincsenek bénák,és nagyjából bemutatják az előzményeket is,mármint akik Hollywoodban mérethették meg magukat.
  • karajjj
    általában a FOXon
  • karajjj
    hát szvsz annyi a különbség, hogy nálunk már annyi tehetség kikerült, hogy alig 10 milliós országban már bőven sok(k) :

az amcsiknak meg van miből válogatni...
  • mama 2
    Ez hol szokott menni?
  • MrSpock
    Nemtudom,követi e figyelemmel valaki eme tehetségkutató műsort.
    Érdekes,hogy 8.évad,és még igazából nemsok szó esik róla konkrétan.
    Itt-ott megemlítik,pl ami megasztárunk esetében is.
    Gondoltam azért pár tehetség kikerült,és a mostani év is erősnek ígérkezik. Nyugodtan írjon aki figyelgeti,esetleg linkek,vicces,és profi pillanatok,szóval csak én speciel kíváncsi vagyok,hogy ki hogyan látja,és esetleg "összevethető"e kis hazánk megasztárjával.