173
American Idol (TV)
-
#53 Végülis kettőben megegyeztünk:-)Próbáltam úgy összeségében nézni,és persze úgy hallgatni a hangokat hogy elvonatkoztatva személytől háttértől. Megvolt a wildcard is este..végülis a 8-as megzőnnyel nemvolt gondom,de a döntésnél érezhető volt hogy picit elfogultak pár versenyzővel szemben,illetve nem is elfogultak,csak várják az igaz durranást,hogy hátha majd következőre nagyot alakít.Nekem Jasmine ilyen kaliber.Hiába jó a hangja,hiába 16éves aranyos,mint Jordin Sparks.De nálam most sem volt meggyőző,egyszerűen képtelen igazi tudását hozni itt amikor nagyobb a nyomás,de a zsűri adott neki mégegy esélyt.
Wildcardban a legjobb hang szerintem Ricky Braddy volt,szerintem sokoldalúbb mint Matt Giraud,csak neki olyan soulos hangja van ezért ment tovább. És a mi meglepő volt mindenki számára hogy top13lett:-)
Anoop jutott be 13.-ként,bekellett juttatni,mert jó ahangja,és nagy a szavazóbázisa is! Én már kezdtem aggódni hogy nemfog,mert szimpi a srác és biztosan jólfog teljesíteni akövetkező fordulóban is.
Megan-nek meg tapsikoltam,mármint hogy továbbment,most kicsit olyan egysíkú volt,de ha énekelne egy kis Duffy-t vagy valami hasonlót tarolna:-)Tatina megint drámázott,és elszúrta mert ugyanazt a dalt énekelte azthiszem mint a múltkor,ez hiba volt,pedig jó hangterjedelme,Simon ezt szóvá is tette!
Végülis kialakult a 13-as mezőny,azthiszem ez jó,mert már az elején nemkell nagyon aggódnom pár esetleges búcsúzó miatt,2-3körig védve vagyok,nah persze ha lesznek meglepik akkor tovább.:-) -
edhi8 #52 Von – Voltak jó pillanatai, de összességében nem nagy szám
Taylor – Nagyon tetszik a hangja, de ez nem az ő száma volt
Alex – Nekem hasonló Von-hoz, de inkább őt választanám
Arianna – Gyönyörű a hangja, nagyon tetszett – másik számmal még jobb lehetett volna
Ju’not – Az ő hangja is nagyon tetszik, bár most nem mutatott olyan sokat belőle.
Kristen – Nagyon erős, karakteres hang
Nathaniel – Komolyan mondom Szecsődi Karcsika.. Rosszul vagyok attól ahogy kinéz, akárhogy is énekel, nem akarom többet látni.
Felicia - Menjen tovább ;) Tetszett
Scott – Nem rossz a srác tényleg, de szerintem mégsem elég jó most ide.
Kendall – Nekem nem jött be
Jorge – Ez most nem tetszett különösebben, de ő is nagyon tud.
Lil – Őstehetség, óriási hang.
Aki nálam továbbjut az Lil, Arianna, és hogy legyen egy fiú is, talán Jorge.. de nem tudok választani.. A lényeg, hogy Lil ott legyen.
Ebben a körben úgy látom félig egyetértünk :D -
#51 Végülis ahogy gondoltam a 4-ből 3bejutott.Teljesen megérdmelten,most tényleg ők voltak a legjobbak.Hmm egyből kiválasztották a 8wildcardost is.Ott vártam volna mondjuk pár helyen mást,de végülis ott is megvan most elvileg a 3 aki nálam így bejutó,majd holnap kiderül,hogy mit nyújtanak,és a zsűri is úgygondolja ahogyan én. -
#50 Megnéztem a 3.csoportot.
Egyenlőre rövid leszek,hölgyeknél egyértelmű nálam Kristen McNamara és Lil Rounds a két esélyes továbbjutó.Profin oldották meg a dalt amit választottak,végig egyenletesen,nem hibázva.Lehetett érezni bennük a precizitást. Fiúknál,pedig Scott MacIntyre és Jorge Nunez.Előbbinek tetszik maga a hangfekvése,olyan nyugtató,bár voltak kisebb bizonytalanságok,de szerintem kellemes hang.Jorge meg top-on volt,végig kontrollálta a dalt,és hihetetlen jól kezdett.
Így elsőre ennyi..majd kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok?!
Bár nemsokan nézzük..mondjuk ez tök érdekes mert minden"szar"sorit tömegek néznek.Nah mindegy végülis nem is vártam hogy itt százak írjanak.:-)
Annyit még hogy remélem e 4 versenyző közül 3-an bejutnak,ha itt is bekerül egy outsider tökönszúrom magam:-)(Bár azért nem,de összehúzom a szemöldököm) -
edhi8 #49 Jasmine – Baromi dögös a hangja, de ez a szám semmit nem mutatott meg, csak erőlködött benne.
Matt – A válogatáson hatalmas volt tőle a Georgia, de ez nagyon gagyi
Jeanine – Nem tudom eldönteni, hogy jó e a hangja, mert az előadása egyáltalán nem tetszett. Szépek a lábai:D
Nick – De ki van XXD. Nem tudom, olyan mintha jó lenne a hangja :p Még így is ő az első eddig, aki nem cseszte el a dalválasztást:D
Allison – Nekem nem tetszik ez a hangszín, de tiszta Pink a csaj, jól nyomja. Eddigi legjobb a 2. ból
Kris – Tetszett a hangja, de úgy különösebben semmi extra.
Megan – Fogalmam sincs ki énekli ezt a számot alapból, de sztem teljesen olyan volt mint az eredeti. Ügyes
Matt Breitzke – Nem tetszett
Jesse – Ő is legalább olyan mint a Megan és Allison. Csak ne vonaglana annyit a fejével.
Kai – Gyenge szám, nem tudta megmutatni mit tud.
Mishavonna – Az előző három lánnyal alakíthatnának egy csapatot, sztem nagyon összepasszolnának.
Adam – Baromira sztárnak való a gyerek, bár nekem ez a szám nem jött be.. ahogy a kinézete sem. De sajnos hangja az van.
Én azért örültem volna Jasmine hangjának a döntőben nagyon is, nem örülök hogy nem jutott be a második srác helyett például.
A rossz dalválasztással pedig teljesen egyetértek.. a legtöbben sokkal jobbat nyújtottak az elődöntőkbe, válogatáson.. nem értem, hogy nem tudtak már egy maguknak illő számot kiválasztani és azt jól előadni.
-
#48 Ohh helyesbítek,mert még az 5.szezont láttam.Taylor Hicks(azóta sem hallottam)győzelmével.Ugye ebben volt Katharine McPhee,Kellie Pickler,Chris Daughtry.
Nah de visszatérve a mostanihoz.Mit mondjak, most it azért ütött a szavazás!2-ben reménykedtem,vagyis vártam a 3 csaj közül a legfiatalabb lett a befutó Allison,és persze Adam!De a 3.nemtudom Kris Allen-ről van szó. Jó nem mondom hogy rossz összeségében,de azért kb olyan volt nekem mint előzőben Sarver.Inkább Henson-Corkrey párosból jutattam volna tovább valakit.De még Nick is szerintem jó,ha nem bohóckodik annyit akkor eleht,csak gondolom ez sok embernek kicsit sok volt.Hmm érdekes hogy eddig 2lány 4fiú ment tovább. Elnéztem a következő kört,nemtudom,ott abszolúte nemvagyok képben,némelyikre alig emléxem mit nyújtott,persze lehet az a csoport lesz a legjobb:-) -
#47 Úgylátom a 3csajban egyetértünk.Előző szezont nemláttam,egyetlen amit elejétől láttam az a Carrie Underwood-os szezon volt,ott az első kör után eltaláltam.Most azért nehezebb,mert még van egy csoport.De a3.és wildcard után már szerintem okosabb leszek.Sokat számít a természetesség,könnyedség,és a megfelelő dal,ahol kiaknázható legyen a tudása.Ezek alapján,és persze lehet látni ki mennyire szimpatikus a közönségnek Danny,és Adam a befutó.Bár utóbbiról még nemtudom továbbment e,nemsokára nézem a results showt.Érdekes egyébként a női hangokat szoktam jobban figyelni,de ott szorosabb a mezőny,nincs eddig kiemelkedő,hogy aztmondjam uhh ez ennyivel jobb a többinél!Aztán lehet majd top12-re már kristályosodnak a hangok is!:-)
David Cook tényleg jó volt!Utólag azért megnéztem én is mi is volt az előző szériában. -
#46 Iraheta (vörös), Corkrey (szőke), Henson (fekete) voltak jók, a többi borzalmas volt. Első csoport szinte minden tagja jobb volt az e hetinél. Reméljük a harmadik jobb lesz. Még nem látom az Idol-t az eddigi csapatban..:/
Tavaly a két David-et itt már kiszúrtam magamnak. Utána pár hétre meg jött ez (Top 10 - ezzel megvett a srác... én meg megvettem az albumát, mert az is zseniális lett:)):
-
#45 Megvolt a 2.csorot is!
Mit is mondjak így elsőre,szerintem gyengébb volt,mint az első.
Pár meglepetés(negatív)volt számomra.Rossz dalválasztások,rossz előadások.Nemtudom d elehet itt lámpalázasabbak a versenyzők?Mert sokkal többet vártam az előzetesen látottak alapján.
Egy kis vélemény szépen sorjában.
Jasmine Murray-sokkal többet vártam,itt teljesen elveszett a hangja
Matt Giraud-Rossz volt a dalv.(Coldplay),nem tudta hoznia magát
Jeanine Vailes-Szimpla hang volt számomra semmi különleges.
Kris Allen-Jól megoldotta,iparosan,de semmi extra
Allison Iraheta-Ő viszont tetszett,erőtlejes volt,és 16éves kora ellenére jól hozta magát!
Nick Mitchell-Ha kicsit komolyabban venné simán ottlehetne,bár lehet a közönség beszavazza!Jól énekel,csak ez a Norman stylet elhagyhatná egyszer.
Megan Joy Corkrey-Kedvelem a hangját,és bájos pofiját!:-)De kicsit csiszolnia kellene az előadásmódján.Szívesen látnám még!
Matt Breitzke-Ő is megoldotta,de semmi extra.
Jesse Langseth:Van a hangjában valami.Végülis tetszett..de azért Allison-Megan páros jobbvolt!
Kai Kalama-Tőleg is azért jobb produkciót vártam,bár sikerült megoldania,de nemvolt átütő.
Mishavonna Henson-Nekem ő a nagy pozitív meglepetés,nagyon bejön a hangja!
Adam Lambert-Hmm azthiszem itt nincs mit mondanom.American Idol 2009 winner???!!! Remélem fog énekelni egy igazi rockballadát!
Röviden:-)tömören ennyi.
Továbbjutó?Adam biztos,lányoknál meg uhh nemtudom.Allison-Megan-Mishavonna 3masból valamelyik.Bár Jasmine az "igazi"hangjával odaérhetne de a mai teljesítmények alapján közölük,+esetleg Nick "Norman"Mitchell 3.ként! -
#44 Igen teljesen élők!Egyik nap a produkciók,majd másnap az eredményhirdetés.Bár azért sokat nemkell készülniük,vagyis szerintem azért ez nem befolyásolja annyiban,mert aki jó,az jó,mint láttuk Dannytól is! De szerintema többiek sem mennek addig haza,mert ugye a wildcard-ra esélyes szerintem mindenki.Bár azért igazából nem:-)
De ha jól emlékszem épp Ryan említette Anoop-nak hogy ő akár lehet is majd az egyik. Csak tényleg nemtudom,hogy mi-ki dönti el,ebben nemvagyok képben.Vagy külön mérkőznek esetleg egy wildcardos körben. -
edhi8 #43 Hát ha teljesen élők ezek az adások, akkor bizony tényleg nagyon nem fair. Ebbe bele sem gondoltam
hát akkor most már nem a zsűrire haragszom
Majd a másik két csoport után mondhatjuk meg igazán, hogy kié legyen az a három másik hely. -
#42 Igen a közönség hisz szavazni lehetett már ugye a dalokra.
Meg látszott is Simon-on is, hogy háát valahogy nemértett egyet a döntéssel.Én sem szóval,sajna ez van,lehet még wildcarddal bejut valaki közülük.Én is Anoop-ot jutattam volna 3.nak,mert mindig jó volt.
De ahogy olvastam talán lesz esélye továbbjutni.Belegondolok micsoda vérengzés lesz még a másik 2 csoportban.
Tehát közönségszavazás volt,ezt olvasta fel Ryan ugye a borítékból.
De majd szerdánmeglátjuk mi is lesz. De ez olyan hülyeség a 3 csoprtmeccset 1 héten kellett volna lezavarni,emrt így 3.csoport mennyivel többet tud készülni.Nah mindegy ez van. -
edhi8 #41 Igen, ezt most az elejétől néztem, és sokakkal az a helyzet, hogy bizony baromi nagy melléfogás volt a dalválasztás. Legalábbis ebben a szólós részben. De azt nem tudtam hogy a közönség döntött.
Ők választották ki a három továbbjutót?
Leginkább csak a dalokat néztem az utóbbi két részben, a többit átléptem.. csak mivel a zsűri mondta el ki jut tovább, én azt hittem ők is döntöttek.
De bizony én Anoop-ot tovább vittem volna, na meg talán még Rickyt (bár lehet inkább Stephen Fowler-t, mert a két előbbi elég hasonló hangszínű) -
#40 Mondjuk itt már a közönség döntött.És ha megnézed azért,a véleményeket a zsűritől,rendesen elmondják mi a gond,vagy ha jó.És Simon arcán lehet látni sokszor,hogy mi is a helyzet.Csajok néha kicsit túlspilázzák magukat.De a végén látszott hogy Simon sem értette,hogy Sarver hogykerülhetett be.
Nemtudom te elejétől nézted?A válogatásokat is meg minden?
Mert nemolyan rossz hangok voltak ám ezek úgy magában szólóban,csak itt egyszerűen annyira rossz stílusú dalt választott némelyik hogy uhh!
Danny tényleg a legjobb volt eddig,mert mindenhol egyenleteset nyújtott.
Ha azt írod,hogy Ricky:Nagyon szép soul hang+Anoop:Jobb mint Ricky,akkor hova feljebb? Simán ottlett volna a helye nem? -
edhi8 #39 Nem értek egyet a zsűrivel véletlenül sem. Az egyetlen akinek ott a helye az Danny. Kissé csalódott vagyok, azt hittem igazságosabb a zsűri. -
edhi8 #38 Jackie – Gusztustalan ruha, unszimpatikus előadás, legyen akármilyen is a hangja.
Ricky – Nagyon szép soul hang
Alexis – Jazz bárba tökéletes lenne
Brent Keith – Semmi nem tetszett benne
Stevie Wright – Elképesztően rossz volt
Anoop–Jobb mint Ricky
Casey Carlson – Nagyon rossz volt a szám, ő ennél azért csak többet tudna.
Michael Sarver – Erőtlen, a zene elnyomta az egészet
Boskovich – Egyáltalán nem tetszett
Stephen Fowler – Másik számmal sokkal jobb lett volna.
Tatiana Del Toro – A halk lágy hangok nem mennek neki, és ez így nem okés. Plussz, álljon már le a hisztivel.
Danny Gokey – Remek énekes, a legnagyobb esélyes
Még mindig nem értem, ennyi gyenge hang közé hogy nem fért be Jamal -
#37 Pontosan nemtudom a wildcard mi alapján fog működni.Lehet közönségszavazás,vagy esetlega zsűri választ még 3-at akiesettek közül.
Tatiana tényleg egy picsa,de jó hanggal,kicsit próbálta túljátszania dolgokat.Lehet kevesebb többlettvolna,bár itt már kezdtem megsajnálni,viszonylag visszafogott volt.A nézők máshogyan döntöttek..de azért nem aggódom hogy nemlesz jó a top 12,legfeljebb majd esetleg nemlesz annyira rossz ha kiesik egy-két szereplő. -
#36 Pedig Tatiana akármennyire is picsa, borzalmasan jó hangja van. A legutóbbi dal után én simán beraktam a top5-be. Persze még nem hallottunk 24 előadót... -
#35 Úgylátom akkor egyezett a véleményünk!Én ott csak pislogtam,hogymi van? De kell egy "countrymen" is.amúgy szimpi a srác,csak hát ugye voltak ott szerintem 4-en akiket előtte én leirtam.Símán jobban voltak.Anoop,Ann Marie,Ricky,És szegény Tatiana,azthittem elájul.
Sajnos ez a módszer szerintem nemjó,hogy 3-an jutnak tovább a 3 csoportból és +3wildcard-os. Kellett volna még egy megmérettetés és 24-re szűkíteni,majd ugye úgy 12-re.akkor azért a fele maradt volna,nah persze igy is annyi lesz,csak ugye nagyonjók elvéreznek,és nem a hangjuk miatt.Vagy 6-jutott volna tovább azén a végső 18-ból maradt volna a 12.Szerintem korai volt még a nézőkre bízni 1kört futhattak volna még.Nah de persze azért kell a bevétel,csak a színvonalnak lehet árt.Nah persze a végén reméljük a legjobbak maradnak.
CSak így nálam mindjárt -4-gyel indul akiket vártam hogy bekerüljenek.
És ez még csak az első 12volt. Következő sem lesz gyenge és már látom hogy pár jótólmegkell válnunk.Valszeg 2 hely biztos így előre.Adam Lambert,Jasmine Murray,az eddigiek alapján szóval a fenntmaradó helyért 10-en csatáznak. -
#34 Hádde a második továbbjutó srác... Azon meglepődtem. Borzalmas volt először is, de másodszor már el is tekertem. -
#33 Megvolt az első eredményhirdetés.Ami azt illeti engem picit ledöbbentett az eredmény 1/3részről! Hihetetlenül meglepett,és persze itt is szimpátia alapján sokan szavaznak. Ezzel nem is volt gondom,de azért hogy akik kiestek..háát..3-nak is ottlettvolna a helye.12-ből 3-an jutnak be egyenesen ez kevés. Vagyis itt most annak bizonyult nekem,mert tényleg szerintem 2 jó női+2 férfihang is búcsúzott. -
#32 Nézd meg!Nagyon jó,vagyis akiket irtam szerintem igen!Jamal akkor nemjutott tovább, jóvolt,de haverja azért jobb,főleg szerintem most.
Mariah Carey:Hero-ját adta elő nagyon szuper volt,persze a 2 csaj Paula+Kara teljesen készvoltak:-) -
edhi8 #31 Én a legfrissebbet még nem láttam, nem is tudtam hogy már van:P
De még az előzőhöz annyit, hogy én baromira meglepődtem azon, hogy Jamal(remélem ez a neve) nem jutott tovább. A szemüveges sráccal mutogatták mindig, neki a haverja. Pedig szerintem nagyon ott lenne a helye. -
#30 Most végeztem az új résszel.Megvolt az első 12 versenyzős blokk. Elég vegyes adolog,mert előzetesként többre számoltam némelyüknél,de vagy rossz dalt választottak,vagy nemvoltak csúcsformában.
Kik igazából nálam továbbjutók:Danny Gokey(szuper volt)Ricky Braddy(meglepetés,de nagyonjó)Anoop Desai(hozta magát,bár picit jobb dalt is választhatott volna)Tatiana Del Toro (Jóó,nagyon jóó,de ettől függetlenül kiborít,bár most visszafogott volt)Alexis Grace(meglepett,és tetszett)Ann Marie Boskovich(hangja kiváló,de a dal nemvolt jó döntés,ezmiatt necces,de remélem továbbjut)
Sajnos a többiek,valahogy elvesztek a dalukban,hangjukban,nálam.
Jackie Tohn(Volt hangulata,de nemtudom,talán)Casey Carlson(Csini,de valahogy hmm,a hangja sem lenne rossz,de valami hiányzott.)Brent Keith(kicsit üres volt a countrys dalban)Michael Sarver(Őt vártam hoyg nagyot teljesít,de nemsikerült,lassabb dal jobblettvolna.)Stephen Fowler(Iparos fekete hang,de nemvolt több benne)Stevie Wright(legnagyobb csalódás,hamisan énekelt,és a dalválasztás is rossz volt.)
Így tömören az értékelésem.Próbáltam a hangokra figyelni legfőképp,hogy nah valamit megmozgat e bennem,érzéseket.pár dalnál kicsit zavaró volt a háttérvokál.Ez jött le számomra ,a 12-ből fele arányban sikerült teljesíteniük.
-
#29 Kicsit le,de eddig senkinek nemjutott eszébe nyitni,és most hogy elejétől bekapcsolódtam 8.szezonnak gondoltam megteszem!
Minden van itt az sg-n érdekes hogy erről szót sem említett senki. -
#28 2002 óta megy a műsor... kicsit lemaradt a topic nem? -
#27 lol -
#26 Sajna ezekhez nem készül felirat.Így az angol tudásra kell hagyatkozni,kinek mennyi,én sem vagyok perfect,de azért általában megértem miről is van szó.Később úgyis a produkciók lesznek előtérben.
Pesze azért jó érteni,hogyan szakértenek a zsűrik.:-) -
#25 Nincs ehhez felirat? Mert kb csak a negyedét értem annak amit mond a kommentátor az elején, meg a zsűri meg ilyenek. -
#24 Most nemértem minek kell beírnod ha nem tetszik?
Azért hoztam létre mert már a 8.szezon,és sok tehetség,jó hang került ki eddig is. Itt nincs semmi nyalásról szó,egyszerúen szeretem a zenét,és ha jó énekesek kerülnek ki miért baj?
Profin van tálalva,és ez most független,hogy amerikai vagy sem.Könnyen hozzálehet férni,színvonal is megvan ennyi.
Nem azért van ez itt,hogy bármi kedvem lenne vitázni,főleg hogy esetleg kurvára nemnézed,és fogalmad sincs az egészről.
Azoknak szól akik nézik,nézték,nézni fogják,ennyi.
Ha 2-en leszünk akkor ennyien. Én pl,,szívesen leadatnám a nagy kertv-kben ezt,hogy lássák azért van hova fejlődni!
MerlinW:Te látom azért figyeled,szerinted kik lehetnek ott tippeld meg te is,aztán majdmeglátjuk:-)
-
#23 Minőségi műsor. Ha seggnyalás lenne is, megérdemelné. Gondolom, te még egy amerikai sorozatot/filmet sem szerettél még soha... Nem kell a képmutatás.
Ha nem érdekel a téma, van sok ezer másik topik itt. -
#22 amerikaseggnyalós topic? -
#21 Connie Talbot nem Idolban volt (ott a korhatár 16), hanem A Got Talent-ben (aka csillag születik) Más kategória. Ráadásul a Britain's Got Talent-ben, nem az amerikaiban. Tehát erről ennyit. -
#20 Jólvan Zolika, menjél aludni...
Másak a társadalmi rétegek, helyzetek itt, és amerikában. sajnos.
De te ezt nem értheted, mert életedben 2x voltál kb utcán, fingod nincs semmiről..-..
-
karajjj #19 siradta?
ez nem a megasztár topik, meg amúgy szerinted aki American Idolt néz, az még nem látta a kiscsajt? :\ -
#18 Apropó American Idol. Őőő... nem tudom hallottál-e már Connie Talbotról Mr. Spock. Nem tudom mi a jó benne, de láttam jutubon videókat ahol fellépett, és ott a zsúri megsiradta.
Na most nem tom mért. A foga se nőtt ki, beszélni se tud, de már sztár és énekelxD. Na most az idei megasztárban ugye volt a Tóth Lüszi. Rá azt mondták, hogy fiatal még a megasztárhoz, menjen vissza az iskolába, ráér még a sztársággal. Na most hogy ha ő rá azt mondták, akkor nézzék meg Conniet:D. Nem szeretem Lüszit(szerintem elszállt magától a mega alatt), de a hangja jó az hétszentség. Ellenben Connie-val:D. -
#17 Most nézem a hivatalos oldalt,és ugye a bejutottakat.
Megtippelem az 5férfi,illetve női versenyzőt akik szerintemjók és ottlenne a helyük a végén.Bár még nemláttuk az igazi vetélkedést,de most izgalmas.
F5:Adam Lambert,Anoop Desai,Danny Gokey,Scott Macintyre,Stephen Fowler
N5:Anne Marie Boskovich,Jasmine Murray,Stevie Wright,Mishavonna Henson,Kristen McNamara
Persze ez szubjektív,és már most nehéz dönteni,mert akik kimaradtak..uhh..:-) -
#16 Végülis lehet,vannak netes streames tvadók,csak ugye sokkal egyszerűbb másnap reggel letölteni,kivágva a reklámok,és persze már pihenten nekiülni:-) -
#15 Jól kivan ez találva,és azért a zsűri akármilyen kemény is,de tényleg van hozzá valami értésük is! De aki jó,azt igenis megtapsolják,néha Paula jobban véleményt nyilvánít,de Simon is egy kacsintás,vagy mosoly,és respektálja a teljesítményt.Persze itt is rámennek egyes drámai pillanatokra,vagy ha esetleg olyan a háttér,de általában azoknál akik tényleg jók is.Most pl a látássérült srác,(Scott Macintyre)szimpatikus,és milyen jól énekelt,egyszerűen szerény csak csinálja amihez ért.
Szimpi a szemüveges srác is(Danny Gokey) akinek meghalt a felesége,és a haverjával együtt indultak,és most ő bejutott 36.közé. De van olyan pl a lányoknál Del Toro kisasszony,kinek hangja jó,de az egyénisége..uhh..annyira idegesítő a visítozása:-)
Nick Mitchellen meg jót röhögtem mindig,ha kicsit komolyan veszi akkor messze juthat,de elég idióta:-) -
#14 Sehol. Torrent.