173
American Idol (TV)
  • MerlinW
    Adam profi. Szerintem a második-harmadik helyet kell csak tippelgetnünk, mert hacsak valamit el nem bénázik / el nem üti a villamos, Adam-é lesz a díj. Persze az Amerikai nép okozott már furcsa meglepetéseket...:)
  • edhi8
    Hát Megan nagyon laza csaj volt, azért is volt olyan szimpatikus sokaknak. És örülhet annak is hogy ilyen sokáig bent maradt a hamiskás előadásaival. A pozitív kisugárzása sokat dobott az előadásain :D Hátha még a fináléban visszatér Alexis is énekelni egyet ^^
    Hát Scott nekem a válogatáson tetszett, de aztán egyre kevésbé. Valószínűleg a magas hangok miatt lehet (ahogy írod), de előfordul hogy kellemetlen hallgatni. Anoopnak mostanra csak leesik már hogy mi az ami jól áll neki, mi az amiért dicséri a zsűri, és akkor nem fog mellé nyúlni. A keménykedés nem áll jól neki, inkább az érzelgősség :p
    Hát Adam nehezen összemérhető a többiekkel. =)
  • MrSpock
    Valszeg a zsűri az utolsó pillanatban fogmenteni.Vagy most a következőnél,vagy utánna,mivel ha ment 2esik ki.Meg talán mostmár esetleg lehet menteni,mert mindenkinek volt már jó produkciója.
    De kíváncsi leszek kit,és mikor!
    Megan csak a legelején,a válogatáson volt nekem igazán jó,csak annyira bájos volt,hogy szurkoltam,meg érdekes hangja,de itt már sajna sosem tudott igazán jól előadni.Alexis jobblett volna!
    Anoop ha lassú számot választ lírait,akkor benntmarad. Scott neccesebb,nekem kellemes a hangja,csak a magashangoknál van bajban.Adam azt jobban énekli:-D
  • edhi8
    Pedig szerintem a kezdetek kezdetén sokkal jobban énekelt Megan, agy csak olyan számokat választott amit sokkal biztosabban tudott előadni nem tudom. Azért idáig csak nem jutott volna el ha mindvégig ilyen hamiskás. De azért az kemény volt hogy közölték vele énekeljen nyugodtan, nem fogják megmenteni.
    Hát nekem a következő kiesőre Anoop és Scott közül esélyes valaki. Nem tudom mennyit fog még befolyásolni a jövőheti teljesítményük.
  • MrSpock
    Igen végülis igazad avn,Adam kicsit játszotta közönséggel is,mert ez a dal igazábólnem volt neki "gond".Így ahangjátnemtudta úgy kihasználni.
    Ami pediga kesőt illeti,igen 1hette csúszott akinekmennie kellett.És teljesen jogosan.Édes pofival van megálda Megan,de a hangja legtöbbszor bizonytalan hamis volt.igazából egyszersem tudott igazán jól teljesítnei.Alexist mégmindig sajnálom e téren.Anoop megmenekült,mindig ott tornázik a végén.Ha a következő körben viszont jó lesz akkor maradhat,bár mostmár nagy a rizikó nemlehet hibázni.
    Allisonnak is remeg a léc ottvan a bottom 3ban hetek óta.
  • edhi8
    Anoop nagyon mellényúlt a választással. Ushert nem lehet énekelni ha nem tudsz legalább úgy táncolni mint ő (és mivel arra nem sok az esély, ne akarjon senki tőle énekelni :D)Pedig múltkor nagyon jó volt, sokat esett most. Megan egyre gyengébb sajnos, bizonyára hamarosan megválunk tőle. Scott sokkal jobb volt mint szokott lenni, Megannak előtte kell mennie.
    Nekem Matt is baromira tetszett, ellentétben a zsűrivel. Ő most már biztos ott marad a top mezőnyben, ha nem nyúl nagyon mellé.
    Lil is nagyon emlékezetes volt, de valami mégsem stimmelt ezzel az előadással.
    Kris, totál igazad van. Ezzel az előadással simán felzárkózott az élmezőnybe. Nem gondoltam volna hogy ilyet is tud :D Eddig mire várt?:p
    Adamban most nem értek egyet veled. Őt vártam a legjobban a mai adásban, de nekem ez kicsit kevés volt tőle. A szám baromira jól állt neki, de sokkal többet játszhatott volna a hangjával. A végére pedig nem illett oda az az "ordítás" :p Oké, meg akarta mutatni hogy micsoda hangterjedelme van, de hát tudjuk mi azt nagyon jól, fölösleges volt, nem illett a számhoz. És azt hiszem túl szexisre vette a figurát. Tudja jól hogy mennyi nő (és férfi:P) van oda érte, hát rájátszott egy kicsit. Legalábbis én úgy láttam.
    Danny hihetetlen volt. Ahogy kiállt, nem is kellett megmozdulnia ahhoz hogy mindenki ráfigyeljen, és gyönyörűen énekelt. Nálam most mindenképp legyűrte Adam-et ebben a körben.
  • MerlinW
    Még a Kris gyerekre kíváncsi leszek. Elég hullámvölgyes. Most jó volt, de általában felejtős. Scott is jó, meg szimpatikus is, de nem elég ide a hangja sajnos. A maradék 4 kuka.
  • MerlinW
    Top 5-ig menthetnek.
  • MerlinW
    Kész. Adam Lambert. Ennyi:) Zseniális a gyerek.

Szerintem a tuti Top3 (ha a közönség el nem cseszi): Adam, Danny, Allison.
  • MrSpock
    Ez nem rockos kör volt..:-)Ezt tényleg benéztem,én is megnéztem a múltkori végét és..igazad volt:-)
    De most rátérek a mai menüre,ha már a konyhánál maradunk!:-)
    Elöljáróban 2név!Danny,Adam,kész itt eldőlt azthiszem,vagyis nálom!
    Rájöttem,hogy az ő produkciójukat várom legjobban!Most is ahogy teljesítettek.Danny a vérbeli profizmusával ahogy elénekelte a választott dalt.Érdekesség,hogy country volt..pedig ugye volt olyan kör:-) Adam meg a play that funky music-kal amit művelt!:-)Egyszerűen szuperek! De most kiemelném még Scott-ot is,tetszett szimpla egyszerű d e mégis hatásos,és jól énekelt! És a végén Kris,az Ain't no sunshine-t adta elő,de még hogy!Most minden elismerésem az övé!Gratula 4-üknek!Nekemmost ők tetszettek!
    CSajok?Hmm Allison hozta,(No Doubt)de nekem most nemvolt elég jó,Megan megint picit uncsi:-(pedig olyan édesen mosolyog!:-)Lil,nemtudom,hozta magát,de semmi extra!
    Jah és még Matt,a múltkorihoz képest haloványabb volt.
    Ohh és Anoop,majdnem kimaradt.Gondolkodtam ki is vanmég..igen ezen gondolkodni kellett,mert rossz dalválasztás volt,és nem maradt meg bennem,a múlthetihez klépest alúlmúlta önmagát:-(Tud sokkal jobb lenni!
    összeségében azértnemvolt ez rossz..Danny-Adam!

• edhi8
    Ja akkor nem is csodálom hogy nagyon vigyáznak a mentési lehetőségre. Visszahallgattam az uccsó adás végét most én is, de úgy tudom hogy a Hell's Kitchen egy főzős műsör, ami gondolom utána jön. Vagyis játszottam valamikor egy ilyen játékkal és az egy TV-s műsorból készült, és abban is főzni kellett:D És azt hiszem ezt mintha mondta volna a múltkori eredményhirdetése után is. Hogy utánuk az következik, és találkozunk jövő héten. Szerintem így értette. De attól függetlenül meghallgatnám milyen rock számokat énekelnének. Bár nem vagyok a műfaj rabja, sőőt, érdekelne.
    Hát ja tudom hogy nem hosszúak, de valahogy nem bírtam végighallgatni sem Scott-ot sem Kris-t.. néha igen, néha nem :P
  • MrSpock
    Igen egyszer menthetnek,és azthiszem csak top4-ig,mivel top 3-nak kell lenni,és 2esne ki a következő körben.
    A rockot onnan gondoltam,hogy Ryan mondta avégén hogy a következő hét hell's kitchen,tehát ugye valszeg valami rockos lesz,de majd kiderül:-)
    Néha én is uncsinak találok pár előadást,de nemszoktam eltekerni,végülis nem hosszúak,meg úgy jobban leszűröm,hogy ez ma kevés volt:-)
  • edhi8
    De egyébként egyetlen egyszer menthetnek csak?
    Akkor úgy érted hogy a finálé vagy az uccsó három környékén gondolom. Hát miután búcsút intünk Scottnak és Kris-nek szívesen megnéznék egy duettes adást. Mondjuk a legutóbbi szám amit Kris énekelt egész jól szólt, csak valahogy uncsi volt és beletekergettem. Szóval olyan nagy hatást nem ért el. Szintúgy Scottnál is ment a tekerés, de amit ő énekelt az nem is tetszett. :p
    Egyébként honnan gondolod a köv. adásra a rockot? Volt szó róla?
  • MrSpock
    Top 3-as akart lenni:-)
    Úgy emlékszem hogy a végén mintha lett volna duett,de nemvagyok benne biztos.Igen Scott-ot,és Kris-t semmentenék meg.Egyedüli akit szerintem az Lil akit igen.Valamiért nagyon favorizálják,bár a múltkor eléggé lezsűrizték.De amjd meglátjuk..igen Alexist megkellett volna menteni,de nemakartak kockáztatni szerintem az elején,gondolván hogy hátha valamelyik erősebb versenyző véletlenül kiesésre állna.
  • edhi8
    top23-as?
    Hát ez az, szerintem sem lenne unalmas egyáltalán. Máshogy gondolkodunk mint az amerikaiak többsége :p
    Úgy emlékszem hogy azt írtad te nézted eddig is az Idolokat. Ott szokott lenni ilyen duett-est? Akár egymással a versenyzők vagy egy-egy hírességgel?
    Hát szerintem Scott-on és Kris-en kívül azért a többire dobnának mentőövet. Persze nem tudhatom, mert én azt hittem hogy Alexis-t is megmentik.
  • MrSpock
    Allison maxtop 23-as lehet!!
    Fiatal,bájos,bejön nekem is.De szerintem lehet Matt,Adam,Danny 3-as lesz főleg ha tartját a színvonalat!
    Unalmas?Neméppen lenne az mert Adam a legszínesebb,de Dannynak hatalmas tábora lesz!És a 2legjobb előadással rendelkező énekes!
    De majd várjukmeg a szerda estét,és meglátjuk mi lesz.
    Én arra leszek kíváncsi hogy a zsűri mikorment meg valakit.Szerintem még 2 kör és utánna,mert a végére nemhagyják,mert következőre 2-en esnek ki.
  • edhi8
    Hát jó lenne ha az ncorera is felraknák, de már nem jellemző, mert nem volt rá igény... max vagy 4-en szedték. Akit érdekel biztos leszedi külföldiről, csak ugye nekem ez gyorsabb lenne. :p De hátha feléled még.
    Na igen, Alexis-t egyre jobban sajnálom, baromi jó produkciókat csinált volna még ha bent hagyják. Nem is értem miért nem volt szimpatikus. Az eddigi döntős számok közül a Top5ben nekem biztos benne lenne a Dirty Diana. Remélem azért sikerül valamit alakítania ha "csak" idáig is jutott el.
    Megannal igazad lehet, mert a legutóbbi adásban baromi sok hamis hang belecsúszott neki. De fiatal még, sokat képezheti magát. Az alap tehetsége nagyon is megvan.
    Biztos nem kizáró ok, mert hát bent van:D Persze valahol neki is próbálkoznia kell, mert a színházi fellépésekkel nem lesz belőle világsztár, itt meg megmutathatja magát. Nem is baj az hogy bent van, mert színesítő a műsort. Mindenképp ő a legváltozatosabb és legizgalmasabb előadó.
    Azért az nem semmi, hogy ennyi tehetséges ember összeverődik egy ilyen műsorban. Mondjuk nagyobb a minta amiből válogattak :p Mert hát a Megasztárban (persze messze nem ugyanaz XD) még a Krisnél sem volt egy erőteljesebb énekes sem.
    A külföldi Idolos fórumot nézegetve sokan azt írták hogy Danny-Adam finálét kizárják, és hogy unalmas is lenne. Én mondjuk ezzel nem értek egyet, mert nagyon szívesen hallgatom Dannyt, nem értem miért lenne unalmas.. vagy hogy mi lehetne izgalmas?:D Allisont tartják ott sokan esélyesnek.
  • MrSpock
    Igen én is láttam a színházi produkcióit.Bár ott csak profin teljesít,de biztosan nemkizáró ok,mert nem a Broadway-en játszik.
    Hisz akkor lehetne kizáró ok ha valakinek van amatőr együttese,vagy esetleg próbálkozik.szerintem Adam-Danny közül kerül ki a végső győztes.
    Megan gyenge volt szerintem is..ezért is írtam valszeg kiesik,de megmenekült még 1körre.Főleg ha nem mutat valami fenomenálisat.Bár szerintem nem képzett ahangja,csak olyan egyedi,Duffys.Mondjuk így már nem is az,nah de érted.:-) Sarver távozott,szerintem a múltkor kellett volna,és Alexis-nek adni még egy esélyt,mert ő azért sokkal jobb volt.
    Nah de holnap este újabb forduló,csütörtök reggel már nézem is.
    Egyébként reggel korán szoktam elinditani a letöltést,és akkor hamar végez:-)Nálam pont fordítva szokott lenni,hogy elején lassú de aztán már nincs probléma.
  • edhi8
    Na azt meg el is felejtettem írni, hogy túljutottam én is az eredményhirdetésen, és örülök a távozónak ^^ Bár Megan most szerintem gyengébb volt, de sebaj. És hát a meglepetés vendégek produkciói bámulatosak voltak. Egy igazi világszínvonalú műsor.
  • edhi8
    Tegnap óta meghallgattam egy jó párszor Danny és Adam előadását a Motown-os fordulóból, és amin én is meglepődök, Adam egyre jobban tetszik. Valahogy megfogott ez a szám, magam sem tudom hogy miért. Danny nagyon tetszik, de a két előadást nem lehet összehasonlítani, annyira más. És most mégis a transzvesztita hajlamú figura jobban bejön. Elnézést, de tényleg döbbenetes hogy hogyan képes úgy mutatkozni ahogy teszi azt sokszor.
    Ja és még egy felismerés, ma rákerestem youtubon, és kiderült -számomra.. nem tudom hogy te tudtad e- hogy egy csomó gyakorlata van már különböző színházi(?) fellépésekről. Ez a gyerek profi, és ez nem egészen fair a többiekkel szemben.
  • edhi8
    Kipróbáltam az EZTV-t, de sajnos egy kezdeti gyors sebesség után úgy végezte az a letöltésem is mint a többi :p De ma végre megnéztem.. vagyis pont most fejeztem be. Még annyit az előző-előző hozzászólásodhoz, hogy a 90-es évek elején még nem igen érdekelt a zene =)
    Az 5 névre amit leírtál, hevesen bólogatok. Az első adás ahol azt mondom Adam végre olyan volt mint egy normális ember. Kicsit felállítanák a séróját és esküszöm Elvis... eddig még sosem tűnt fel. Nem gondoltam hogy hajlandó az ilyen külsőre is. Végre olyan számok, amik közelebb állnak hozzám.. nagyon tetszett a legtöbb előadás, kivéve talán Megan. Sarver most jobb volt mint eddig, meg a gitáros srác is. Legalábbis nekem jobban tetszettek. Scott-tal jól kitolt az aki rózsaszín gatyába bújtatta.. ettől függetlenül amit énekelt, az sem tetszett. Matt egyre jobb, remek hangja van, szeretném ha sokáig eljutna még. Allison nagyon dögösen énekelt, ő is előrébb lépett nálam, mert eddig nem csíptem ezt a Pinkes stílust. Most egy embert nem tudnék megnevezni az estéről, aki a legkiemelkedőbb lett volna. Baromi nehéz lesz a döntő az tuti. És mire odáig eljutunk, addig remek énekestől válunk meg :(
  • MrSpock
    Uhh ez eléggé izgalmas volt.De szerencsére azért nemjött be a távozó tippem!:-)Vagy végülis végigolvasván előző kommentemet,részben azért igen:-)Következő héten valszeg egy kis rockot kapunk..hmm az tutira jó kis forduló lesz!
  • MrSpock
    Megvolt az új forduló is!Egy kis Motown szösszenet.
    Röviden pár nevet elöljáróban: Matt,Adam,Danny,Anoop,Allison! Itt nemvolt kérdés ők akik igazán hozták a színvonalat.
    Kieső,azthiszem Megan-tól búcsúzunk,de elég esélyes Sarver barátunk is.Scott-ot most megmentik még a nézők.talán..Lil,t is valszeg.Kell egy afroamerikai is a végefelére.Kris is marad még bár nekem továbbra sem jön be.Majd a többi elemzést,részletesebben az eredményhirdetés után!
    Szerintem az első 5-ös marad is a végére!
  • MrSpock
    Próbálj másról tölteni,tutira gyorsabb lesz. EZTV-re szoktam menni,mivel sorikat is nézek,és ott szoktam klikkelni.
    Persze az említett előadókat lehet,vagyis nemismered,hisz rock,meg nemtudom mennyi éves vagy,90-es évek eleje.Akkor voltam ifjú,nem mintha most anyira vén lennék.
    Megasztárban csalódott emberek?:-)Én előbb néztem Idolt,és utánna nah megnézem a mi produkciónkat is.Kelly most jött ki új anyaggal,épp listavezető is az új száma.Carrie meg hihetetlen sikereket ért el mindjárt a debütáló albumával,persze nem érdemtelenül,mert kiváló hangja van.
    Persze igazad van Adam-mal kapcsolatban,biztosan sokan szavaznak rá,főleg tinilányok.Ennyi előnye van Danny-nak hogy őt azért az érettebb korosztály is favorizálja.Lásd Paula teljesen készvan tőle mindig.:-)De így jó,mert nagy küzdelem lesz,és ha bármelyikőjük is nyer megtapsolom!Érdekes én mindig csajoknak szoktam majdnem szorítani,de most valahogy nem.Nincs az akaliber,hogy igazán lehessen.Megan édes nagyon..de nemtudom,akárcsak Allison is,ő kis fitalka,ugye 16éves.Lil..nem jön be.Szóval nincs sok választás.Nem úgy mint anni Carrie,vagy akár Katherine McPhee.
    Nah mindegy végülis majd csütörtök reggel már lehet nézni..hmm kár hogy elnapolták,de kivárjuk:-)
  • edhi8
    Hűű, hát én senkit sem ismerek úgy konkrétan azokból akiket leírtál :p Még egy-egy szám erejéig sem... vagy legalábbis nem tudom hogy ők éneklik. Nem is kedvelem a műfajt igazán. Nem zavar végül is ahogy Adam énekel, mert érdekes, de hát nem az én világom.
    Csak az a bajom, hogy Adam ilyen kiscsajok kedvence típus.. legalábbis akik ezt a műfajt szeretik, tuti hogy bomlanak érte, ami majd még plusz megdobja a táborát is. De hát akik eljutnak a döntőben, azért azok már nagy lehetőséghez jutnak a továbbiakban is biztos. Én is Jared Leto-ra gondoltam :p
    Én egyébként azt sem tudtam hogy Kelly Clarkson még énekel.. vagy 1-2 éve nem hallottam róla tőle úgy semmi emlékezeteset.
    Underwoodról pedig még nem is hallottam eddig, vagyis azt hittem hogy egy színésznő. =)
    Hát ezt az isohuntról szoktam szedni, és ott nagyon kicsi sebességet tudok elérni. van hogy 10kb/s-re se megy fel. De ez úgy két hónapja van, hogy így belassult. Ha normál regelt oldalról töltök mint az ncore akkor semmi probléma nincs a sebességgel. Denem tudom megfejteni hogy mi a probléma, úgyhogy várakozok csak egyszerűen mire lejön.
    Lehet hogy sokan csalódtak a megasztárban, és már nincs bizalmuk az ilyen műsorokban :D
  • MrSpock
    Igen végülis én is így gondolom.Bár mondom úgy a Sarver sráccal nincs bajom,csak halovány volt nagyon.alexis-ben többet láttam.Ez van.Érdekes Kelly clarksont amúgy kedvelem,csak valahogy olyan egyformán énekel,a hangszíne ugyanaz csak vagy kiabál vagy halkan énekel,de nem tud úgy ugrálni,lubickolni a tartományokban.én szeretm ha valaki tisztán énekel esetleg több oktávot.Carrie sokkal jobb,szebb hangja van.Kelly olyan,mint most Allison,illetve fordítva,bár lehet utóbbinak kicsit átfogóbb a hangja.Adam viszont tényleg eléggé eltud szállni hangban,ezért bírom,olyan mint mondjuk anno Sebastian Bach(skid row),vagy akár Axl Rose fénykorában,vagy Jani Lane(Warrant)olyan rockos hang.Kinézete meg nemistudom..mai kornak megfelelő,enyhe emo style,inkább Jered Leto szerű.Szóval szerintem ha hozza magát Dannyval nagyot fog csatázni.Danny jól használja a fátyolosan recés hangját,szimpi is.Most majd szerda este lesz,átrakták keddről,így csütörtök reggel nézhetjük.
    Egyébként neked hogy-hogy ennyire lassan jön le,a neted miatt vagy esetleg más?
    De amúgy tök jó,hogy legalább te követed figyelemmel rajtam kívül:-)
    Fura,hogy ezt igazából senki nem nézi.
    Csak így elvagyunk,de azért jólenne ha más is bekapcsolódna,és kivesézhetnénk mégjobban.
  • edhi8
    Igen, még csak most jött le :D:D
    Hát nem tudom megérteni hogy Sarver hogyan kaphatott több szavazatot mint Alexis (mert hát gondolom arról volt szó:p) Egy aranyos, szép, szimpatikus fiatal lány nagyon karakteres hanggal - szemben a lomha medve-szerű semmi extrát nem mutató csávóval. Igazságtalannak tartom.
    Nekem most nem sok megérzésem van a top 3-ra, bár Danny és Adam azért elég biztosra vehetők. Adam-mel én nem szimpatizálok, nem tetszik a megjelenése, a hangszíne, nagyon egyedi és különleges elismerem, de nem az én világom. Nekem mindenképp Danny áll közelebb a szívemhez, annyira gyönyörűen énekel.
    Hát a győztes visszatérése, nagy pillanat volt való igaz. Sokkal sokkal profibb volt mint Kelly Clarkson (aki a nagy sztárságban szépen elhagyta magát) Csodálatosan szép hangja volt.
  • MrSpock
    Sajna Alexis távozott:-( pedig aranyos csaj volt,és jó a hangja is,csak a közönség most nemvolt mellette,és a zsűri sem merte megmenteni.
    Nagyon tartalékolnak későbbre! Most nemtudom mi is lesz a héten,miket fognak előadni,anynira nem figyeltem lehet említették.De remélem jó kis húzós nóták lesznek ahol végre megmutathatják magukat!
    Úgyérzem,hogy lehet nemlesz hölgy az első 3-ban. Most alegjobb csaj sem közelíti meg azt a szintet.Megan tényleg nagyon szép,olyan bájos,de az a tetoválás elég dúrva.Bár nincs gondom a tetkókkal,de az hogy csak az egyik karja,fura.Érdekes hogy miért csináltathatta,viszonylag elég fiatal.Nem bírtam kinézni mit is ábrázol valami sötét ég,telihold,valami házszerűség,meg arc..nah mindegy..:-)
    A lényeg itt a hang! Szerintem most aztmondom,hogy Adam,Danny,Anoop,Matt 4-esből kerül ki a top 3. Kris remélem nemjut el odáig,valamiért nemanyira bírom.Lil,t sem,olyan tipikus fekete csaj,hangja is,és nemvagyok rasszista vagy bármi. Sarvert várom hogy búcsúzzon,ő lesz a következő valszeg.
    Nemtudom nézted e az eredményhirdetést? Carrie Underwood azért nemhiába nyert,szépen tökéletesítette a hangját.
    De azért Allisonnak is szorítok,hogy ne pottyanjon ki,de könnyen rezeghet a léc. Én azthiszem ha kiesésre állna Lil,és Matt,a zsűri mindkettőjüket megmentené.Scott maradtmég itt ki.Ő oylan semleges megy még 2-3 kört aztán szerintem elvérzik,de én bírom nagyon.Közönség is, ugye látássérült,és szimpatizálnak vele,mondjuk az a srác.
  • edhi8
    Hát egyáltalán nem rajongok a country zenéért, nem is tetszett valami sok előadás a mostaniakból (bár azt meg kell jegyeznem, nem sok hasonlított a countryra, ami nem baj:p)
    Adam nekem nagyon nem jött be Lil és Alex egy kis csalódást okozott, annyira nem tetszett amit előadtak, persze még mindig kedvencek között vannak. Danny viszont most is remek volt. Anoop tényleg wao, nagyon szép volt.
    Megan-ról gondoltam a legjobban, hogy ez a műfaj aztán neki való, és jól is állt neki azt hiszem. És ahogy kinézett, hát gyönyörű LETT VOLNA ha nincs végig tetoválva a karja
    Matt most végre engem is meggyőzött.

Felőlem mehet Sarver és a gitáros srác kézen fogva.
  • MrSpock
    Ami a tegnapi countrykört illeti,íme az én meglátásom ezzel kapcsolatban.
    Voltak jó teljesítmények,de azért ha Sarver most nem búcsúzik akkor egy picit összehúzom a szemöldököm.Amúgy szimpi a srác,de ez nem éneklés volt,ez semmi. Anoop viszont szuper volt,ezt vártam,bíztam benne,és szerintem a zsűri is végig,hogy megmutatja mit is tud valójában.
    Ahhoz képest,hogy country kör volt,eléggé érdekesen adoptálták a számokat.Ha nem ismerném(kedvelem a műfajt)csak figyeltem volna.
    Kitartok amellett,hogy a legnagyobb hang Adam-é!
    Csak egyszer úgy találna magának egy igazi jó dalt,ahol kiélhetné magát!Szegény Megan influenzás volt,de még így is édes volt!Danny is jól hozta,Carrie Underwood számát. Nemtudom ezt a Kris srácot hova tenni.Jól énekelt,de valahogy olyan semmilyen nekem.Tipikus amerikaitinisorozatos külseje van,a lányok sokáig vihetik. Scottnak tetszett Martina McBride-os Wild angel-e.Ellentétben Lil-nek az Independence day száma,ami egyébként az egyik nagy kedvencem. Allison megoldotta,bár haloványabb volt mint eddig. Alex-től vártam töbet,kicsit lehetett volna erőteljesebb. Matt is jó,kezdem megkedvelni a srácot,pedig majdnem elbukott már nálam.
    Én Sarvert várom kiesőnek! De valszeg a közönség továbbviszi.

De nemsokára meglátjuk az eredményt,hogyan is döntött a nagyérdemű:-)
  • edhi8
    Igen rájuk gondoltam mint "2 indiai" , elnézést tőlük :D Nem figyeltem meg a részleteket, csak úgy külsőre rámondtam. De most valami rémlik is hogy aki kiesett ő mintha spanyolul beszélt volna, ebből tudhattam volna :p Hát szerintem nem állt jól neki az a szám amit előadott, meg ahogy előadta, na az nem volt szimpatikus egyáltalán. Pedig mindkettőnek tetszik a hangja, de sajnos szórják ki felé őket most már rendesen.
    Ja és tetszenek a közös produkciók. Talán nekem eddig ez tetszett legjobban.
  • MrSpock
    Mondjuk én is Kris-t állítottam volna oda,a gitáros produkciója szerintem kevés volt. De látszik a csajoknak nagyon bejön,mert ott visítottak,szóval szimpátia viszi még egy darabig.Zsűri csak 1xmenthet meg valakit úgyhogy nagyon takarékolnak vele,nekem jogosnak tűnt,ha már ott van,sajnos mennie kellett.Nekem nemvolt meggyőző már itt,de persze fiatal Jasmine,szóval lehet még sztár!:-)
    2indiai?Csak Anoop származása az,Jorge Puerto Rico-i. Mondjuk szerintem nemolyan rosszul énekelt,de ugye a többiek azért többszavazatot kaptak.
  • edhi8
    Ó hát én sajnálom hogy Jasmine elment :( Kár hogy nem énekelhettek bármit itt a bizonyításnál, mert ez a dal szerintem rontott az esélyein. Helyette én azt a srácot küldtem volna aki gitárral énekelt. Elnézést a tipizálásért (ami lehet nem is helyén való), de a két indiai srác jogosan állt a zsűri előtt, és azt hiszem jól döntöttek. Kíváncsi vagyok mit kell énekelniük legközelebb. Ma este új forduló? Akkor nekem az kb. 3 napot jelent még XXD, de hátha mégsem.
  • MrSpock
    Hmm én is onnan szedem,de általában gyorsan lejön max 1 óra a rendes műsor.Igaz én már reggel úgy 8-9 fele inditom amint felkerül,illetve felébredek:-)
    Kíváncsian várom,hogy mit szólsz a búcsúzókhoz,holnap este meg már jön a következő forduló!:-9
  • edhi8
    Hát igen, baromi lassan szedi lefelé nekem ezekről a külföldi torrent oldalakról sajnos, de lassan lent lesz az eredményhirdetés. XD
    Lil-t el is felejtettem említeni, őt is csípem alapból, csak a mostani szám nem volt valami erős.
  • MrSpock
    Alexis tényleg jó,aranyos csaj,és nagyon szimpi! Sokáig fog jutni,remélem.Adam simán döntős lesz!Ha most kellene tippelnem ők ketten és Danny lesz a top3! Persze attól függ Lil mennyire jön be a közönségnek,és a fekete szavazók meddig viszik,nekem speciel van belőle jópár a piacon,nem egyedi a hangja.Az tény hogy jól énekel,de semmi extra.
    Akkor nemláttad az eredményhirdetést még,a kiesők miatt mondom ezt,meg a reményeid miatt is.
    Nekem nemvolt meglepetés a távozók kiléte,mert végülis wildcardosak voltak.
  • edhi8
    Na én most jutottam el odáig, hogy megnézzem az előadásokat.
    Alexis, Waoo!! Baromira nem tetszett a hangja eddig, de most nagy kedvencemmé lépett elő. Elképesztő volt amit művelt szerintem. Adam srác baromira irritál azzal ahogy kinéz, oké oké, jó, de én nem csípem őt hiába.. Pedig hogy az uccsó kettőben benne lesz az halál biztos.
    Danny, mindig tetszett, és most is, de a dal nem volt az igazi, szintén ugyan ez Jasminnél (mindig ugyanígy énekel, bele kéne húznia). Nekem ők voltak a legkiemelkedőbbek, és szerintem tovább is mennek.
  • MrSpock
    Megvolt a Michal Jackson-os kör.
    Hmm érdekes volt,nemtudom mit is írjak,annyira felemás volt az egész.
    Bár délelőtt néztem meg,de egyszerűen itt tanácstalan vagyok.
    Összegeznem kellene a látottakat,hallottakat valamilyen módon,de most nem megy.Majd holnap,kíváncsi leszek ki fog kipottyanni.
    Talán anynit,hogy szerintem Adam Lambert a legnagyobb esélyes,és csak a közönségtől függ végülis meddig megy.Hölgyeknél Allison-t kedvelem,fiatal,de pimaszul erőteljes hangja van.Persze többeknek van szebb,képzettebb,de valahogy sokkal egyedibb.Most azért jóvolt Matt is,a dalt is eltalálta.Sokan rosszul választottak,így necces lesz a továbblépésük.De tutira lesz meglepi,szerintem sajna Megan fog távozni,a másikat nemtudom,talán Kris.
  • MrSpock
    Nekem is tetszik a hangja,először megfogott mikor volt a válogatás.Csak azt akartam érzékeltetni,hogy viszont itt nem nyújtotta azt amit igazából tud-na!Tehát ha a napi produkció alapján kellene ítélkezni páran elvéreznek,de szerintem mérlegelik a kinek-ki a kedvenc,és az egész idol-os teljesítményt.Persze mostmár a közönség dönt úgyhogy érdekes lesz! Megan-t gondolom Alexis-hoz hasonlítottad.Utóbbinak szerintem jobb hangja van,előbbinek érdekesebb.:-)
    De majd holnap reggel többet hallunk,csütörtökön meg eredménye is lesz.
  • edhi8
    Hát én Jasminnek nagyon örültem ;p Nekem nagyon tetszik a hangja, és szerintem passzolt is ehhez a számhoz, bár nem vagyok szakértő véletlenül sem. Anoop-pal sincs bajom, nagyon szórakoztató figura. Nekem Megan nem különösebben érdekes, alapból nem kedvelem ezt a hangszínt, van már bent egy hasonló, a szőke-rózsaszín hajú. Már ha jól emlékszem hogy hasonló a hangjuk.