American Idol (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 5 névre amit leírtál, hevesen bólogatok. Az elsõ adás ahol azt mondom Adam végre olyan volt mint egy normális ember. Kicsit felállítanák a séróját és esküszöm Elvis... eddig még sosem tûnt fel. Nem gondoltam hogy hajlandó az ilyen külsõre is. Végre olyan számok, amik közelebb állnak hozzám.. nagyon tetszett a legtöbb elõadás, kivéve talán Megan. Sarver most jobb volt mint eddig, meg a gitáros srác is. Legalábbis nekem jobban tetszettek. Scott-tal jól kitolt az aki rózsaszín gatyába bújtatta.. ettõl függetlenül amit énekelt, az sem tetszett. Matt egyre jobb, remek hangja van, szeretném ha sokáig eljutna még. Allison nagyon dögösen énekelt, õ is elõrébb lépett nálam, mert eddig nem csíptem ezt a Pinkes stílust. Most egy embert nem tudnék megnevezni az estérõl, aki a legkiemelkedõbb lett volna. Baromi nehéz lesz a döntõ az tuti. És mire odáig eljutunk, addig remek énekestõl válunk meg 😞
Go Jeff Go!!!!
Röviden pár nevet elöljáróban: Matt,Adam,Danny,Anoop,Allison! Itt nemvolt kérdés õk akik igazán hozták a színvonalat.
Kiesõ,azthiszem Megan-tól búcsúzunk,de elég esélyes Sarver barátunk is.Scott-ot most megmentik még a nézõk.talán..Lil,t is valszeg.Kell egy afroamerikai is a végefelére.Kris is marad még bár nekem továbbra sem jön be.Majd a többi elemzést,részletesebben az eredményhirdetés után!
Szerintem az elsõ 5-ös marad is a végére!
Go Jeff Go!!!!
Persze az említett elõadókat lehet,vagyis nemismered,hisz rock,meg nemtudom mennyi éves vagy,90-es évek eleje.Akkor voltam ifjú,nem mintha most anyira vén lennék.
Megasztárban csalódott emberek?:-)Én elõbb néztem Idolt,és utánna nah megnézem a mi produkciónkat is.Kelly most jött ki új anyaggal,épp listavezetõ is az új száma.Carrie meg hihetetlen sikereket ért el mindjárt a debütáló albumával,persze nem érdemtelenül,mert kiváló hangja van.
Persze igazad van Adam-mal kapcsolatban,biztosan sokan szavaznak rá,fõleg tinilányok.Ennyi elõnye van Danny-nak hogy õt azért az érettebb korosztály is favorizálja.Lásd Paula teljesen készvan tõle mindig.:-)De így jó,mert nagy küzdelem lesz,és ha bármelyikõjük is nyer megtapsolom!Érdekes én mindig csajoknak szoktam majdnem szorítani,de most valahogy nem.Nincs az akaliber,hogy igazán lehessen.Megan édes nagyon..de nemtudom,akárcsak Allison is,õ kis fitalka,ugye 16éves.Lil..nem jön be.Szóval nincs sok választás.Nem úgy mint anni Carrie,vagy akár Katherine McPhee.
Nah mindegy végülis majd csütörtök reggel már lehet nézni..hmm kár hogy elnapolták,de kivárjuk:-)
Go Jeff Go!!!!
Csak az a bajom, hogy Adam ilyen kiscsajok kedvence típus.. legalábbis akik ezt a mûfajt szeretik, tuti hogy bomlanak érte, ami majd még plusz megdobja a táborát is. De hát akik eljutnak a döntõben, azért azok már nagy lehetõséghez jutnak a továbbiakban is biztos. Én is Jared Leto-ra gondoltam :p
Én egyébként azt sem tudtam hogy Kelly Clarkson még énekel.. vagy 1-2 éve nem hallottam róla tõle úgy semmi emlékezeteset. <#wow1>#wow1>
Underwoodról pedig még nem is hallottam eddig, vagyis azt hittem hogy egy színésznõ. =)
Hát ezt az isohuntról szoktam szedni, és ott nagyon kicsi sebességet tudok elérni. van hogy 10kb/s-re se megy fel. De ez úgy két hónapja van, hogy így belassult. Ha normál regelt oldalról töltök mint az ncore akkor semmi probléma nincs a sebességgel. Denem tudom megfejteni hogy mi a probléma, úgyhogy várakozok csak egyszerûen mire lejön.
Lehet hogy sokan csalódtak a megasztárban, és már nincs bizalmuk az ilyen mûsorokban 😄
Egyébként neked hogy-hogy ennyire lassan jön le,a neted miatt vagy esetleg más?
De amúgy tök jó,hogy legalább te követed figyelemmel rajtam kívül:-)
Fura,hogy ezt igazából senki nem nézi.
Csak így elvagyunk,de azért jólenne ha más is bekapcsolódna,és kivesézhetnénk mégjobban.
Go Jeff Go!!!!
Hát nem tudom megérteni hogy Sarver hogyan kaphatott több szavazatot mint Alexis (mert hát gondolom arról volt szó:p) Egy aranyos, szép, szimpatikus fiatal lány nagyon karakteres hanggal - szemben a lomha medve-szerû semmi extrát nem mutató csávóval. Igazságtalannak tartom.
Nekem most nem sok megérzésem van a top 3-ra, bár Danny és Adam azért elég biztosra vehetõk. Adam-mel én nem szimpatizálok, nem tetszik a megjelenése, a hangszíne, nagyon egyedi és különleges elismerem, de nem az én világom. Nekem mindenképp Danny áll közelebb a szívemhez, annyira gyönyörûen énekel.
Hát a gyõztes visszatérése, nagy pillanat volt való igaz. Sokkal sokkal profibb volt mint Kelly Clarkson (aki a nagy sztárságban szépen elhagyta magát) Csodálatosan szép hangja volt.
Nagyon tartalékolnak késõbbre! Most nemtudom mi is lesz a héten,miket fognak elõadni,anynira nem figyeltem lehet említették.De remélem jó kis húzós nóták lesznek ahol végre megmutathatják magukat!
Úgyérzem,hogy lehet nemlesz hölgy az elsõ 3-ban. Most alegjobb csaj sem közelíti meg azt a szintet.Megan tényleg nagyon szép,olyan bájos,de az a tetoválás elég dúrva.Bár nincs gondom a tetkókkal,de az hogy csak az egyik karja,fura.Érdekes hogy miért csináltathatta,viszonylag elég fiatal.Nem bírtam kinézni mit is ábrázol valami sötét ég,telihold,valami házszerûség,meg arc..nah mindegy..:-)
A lényeg itt a hang! Szerintem most aztmondom,hogy Adam,Danny,Anoop,Matt 4-esbõl kerül ki a top 3. Kris remélem nemjut el odáig,valamiért nemanyira bírom.Lil,t sem,olyan tipikus fekete csaj,hangja is,és nemvagyok rasszista vagy bármi. Sarvert várom hogy búcsúzzon,õ lesz a következõ valszeg.
Nemtudom nézted e az eredményhirdetést? Carrie Underwood azért nemhiába nyert,szépen tökéletesítette a hangját.
De azért Allisonnak is szorítok,hogy ne pottyanjon ki,de könnyen rezeghet a léc. Én azthiszem ha kiesésre állna Lil,és Matt,a zsûri mindkettõjüket megmentené.Scott maradtmég itt ki.Õ oylan semleges megy még 2-3 kört aztán szerintem elvérzik,de én bírom nagyon.Közönség is, ugye látássérült,és szimpatizálnak vele,mondjuk az a srác.
Go Jeff Go!!!!
Adam nekem nagyon nem jött be <#wow1>#wow1> Lil és Alex egy kis csalódást okozott, annyira nem tetszett amit elõadtak, persze még mindig kedvencek között vannak. Danny viszont most is remek volt. Anoop tényleg wao, nagyon szép volt.
Megan-ról gondoltam a legjobban, hogy ez a mûfaj aztán neki való, és jól is állt neki azt hiszem. És ahogy kinézett, hát gyönyörû LETT VOLNA ha nincs végig tetoválva a karja<#szomoru1>#szomoru1>
Matt most végre engem is meggyõzött.
Felõlem mehet Sarver és a gitáros srác kézen fogva.
Voltak jó teljesítmények,de azért ha Sarver most nem búcsúzik akkor egy picit összehúzom a szemöldököm.Amúgy szimpi a srác,de ez nem éneklés volt,ez semmi. Anoop viszont szuper volt,ezt vártam,bíztam benne,és szerintem a zsûri is végig,hogy megmutatja mit is tud valójában.
Ahhoz képest,hogy country kör volt,eléggé érdekesen adoptálták a számokat.Ha nem ismerném(kedvelem a mûfajt)csak figyeltem volna.
Kitartok amellett,hogy a legnagyobb hang Adam-é!
Csak egyszer úgy találna magának egy igazi jó dalt,ahol kiélhetné magát!Szegény Megan influenzás volt,de még így is édes volt!Danny is jól hozta,Carrie Underwood számát. Nemtudom ezt a Kris srácot hova tenni.Jól énekelt,de valahogy olyan semmilyen nekem.Tipikus amerikaitinisorozatos külseje van,a lányok sokáig vihetik. Scottnak tetszett Martina McBride-os Wild angel-e.Ellentétben Lil-nek az Independence day száma,ami egyébként az egyik nagy kedvencem. Allison megoldotta,bár haloványabb volt mint eddig. Alex-tõl vártam töbet,kicsit lehetett volna erõteljesebb. Matt is jó,kezdem megkedvelni a srácot,pedig majdnem elbukott már nálam.
Én Sarvert várom kiesõnek! De valszeg a közönség továbbviszi.
De nemsokára meglátjuk az eredményt,hogyan is döntött a nagyérdemû:-)
Go Jeff Go!!!!
Ja és tetszenek a közös produkciók. Talán nekem eddig ez tetszett legjobban.
2indiai?Csak Anoop származása az,Jorge Puerto Rico-i. Mondjuk szerintem nemolyan rosszul énekelt,de ugye a többiek azért többszavazatot kaptak.
Go Jeff Go!!!!
Kíváncsian várom,hogy mit szólsz a búcsúzókhoz,holnap este meg már jön a következõ forduló!:-9
Go Jeff Go!!!!
Lil-t el is felejtettem említeni, õt is csípem alapból, csak a mostani szám nem volt valami erõs.
Akkor nemláttad az eredményhirdetést még,a kiesõk miatt mondom ezt,meg a reményeid miatt is.
Nekem nemvolt meglepetés a távozók kiléte,mert végülis wildcardosak voltak.
Go Jeff Go!!!!
Alexis, Waoo!! Baromira nem tetszett a hangja eddig, de most nagy kedvencemmé lépett elõ. Elképesztõ volt amit mûvelt szerintem. Adam srác baromira irritál azzal ahogy kinéz, oké oké, jó, de én nem csípem õt hiába.. Pedig hogy az uccsó kettõben benne lesz az halál biztos.
Danny, mindig tetszett, és most is, de a dal nem volt az igazi, szintén ugyan ez Jasminnél (mindig ugyanígy énekel, bele kéne húznia). Nekem õk voltak a legkiemelkedõbbek, és szerintem tovább is mennek.<#crazya>#crazya>
Hmm érdekes volt,nemtudom mit is írjak,annyira felemás volt az egész.
Bár délelõtt néztem meg,de egyszerûen itt tanácstalan vagyok.
Összegeznem kellene a látottakat,hallottakat valamilyen módon,de most nem megy.Majd holnap,kíváncsi leszek ki fog kipottyanni.
Talán anynit,hogy szerintem Adam Lambert a legnagyobb esélyes,és csak a közönségtõl függ végülis meddig megy.Hölgyeknél Allison-t kedvelem,fiatal,de pimaszul erõteljes hangja van.Persze többeknek van szebb,képzettebb,de valahogy sokkal egyedibb.Most azért jóvolt Matt is,a dalt is eltalálta.Sokan rosszul választottak,így necces lesz a továbblépésük.De tutira lesz meglepi,szerintem sajna Megan fog távozni,a másikat nemtudom,talán Kris.
Go Jeff Go!!!!
De majd holnap reggel többet hallunk,csütörtökön meg eredménye is lesz.
Go Jeff Go!!!!
Wildcardban a legjobb hang szerintem Ricky Braddy volt,szerintem sokoldalúbb mint Matt Giraud,csak neki olyan soulos hangja van ezért ment tovább. És a mi meglepõ volt mindenki számára hogy top13lett:-)
Anoop jutott be 13.-ként,bekellett juttatni,mert jó ahangja,és nagy a szavazóbázisa is! Én már kezdtem aggódni hogy nemfog,mert szimpi a srác és biztosan jólfog teljesíteni akövetkezõ fordulóban is.
Megan-nek meg tapsikoltam,mármint hogy továbbment,most kicsit olyan egysíkú volt,de ha énekelne egy kis Duffy-t vagy valami hasonlót tarolna:-)Tatina megint drámázott,és elszúrta mert ugyanazt a dalt énekelte azthiszem mint a múltkor,ez hiba volt,pedig jó hangterjedelme,Simon ezt szóvá is tette!
Végülis kialakult a 13-as mezõny,azthiszem ez jó,mert már az elején nemkell nagyon aggódnom pár esetleges búcsúzó miatt,2-3körig védve vagyok,nah persze ha lesznek meglepik akkor tovább.:-)
Go Jeff Go!!!!
Taylor – Nagyon tetszik a hangja, de ez nem az õ száma volt
Alex – Nekem hasonló Von-hoz, de inkább õt választanám
Arianna – Gyönyörû a hangja, nagyon tetszett – másik számmal még jobb lehetett volna
Ju’not – Az õ hangja is nagyon tetszik, bár most nem mutatott olyan sokat belõle.
Kristen – Nagyon erõs, karakteres hang
Nathaniel – Komolyan mondom Szecsõdi Karcsika.. Rosszul vagyok attól ahogy kinéz, akárhogy is énekel, nem akarom többet látni.
Felicia - Menjen tovább 😉 Tetszett
Scott – Nem rossz a srác tényleg, de szerintem mégsem elég jó most ide.
Kendall – Nekem nem jött be
Jorge – Ez most nem tetszett különösebben, de õ is nagyon tud.
Lil – Õstehetség, óriási hang.
Aki nálam továbbjut az Lil, Arianna, és hogy legyen egy fiú is, talán Jorge.. de nem tudok választani.. A lényeg, hogy Lil ott legyen.
Ebben a körben úgy látom félig egyetértünk 😄
Go Jeff Go!!!!
Egyenlõre rövid leszek,hölgyeknél egyértelmû nálam Kristen McNamara és Lil Rounds a két esélyes továbbjutó.Profin oldották meg a dalt amit választottak,végig egyenletesen,nem hibázva.Lehetett érezni bennük a precizitást. Fiúknál,pedig Scott MacIntyre és Jorge Nunez.Elõbbinek tetszik maga a hangfekvése,olyan nyugtató,bár voltak kisebb bizonytalanságok,de szerintem kellemes hang.Jorge meg top-on volt,végig kontrollálta a dalt,és hihetetlen jól kezdett.
Így elsõre ennyi..majd kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok?!
Bár nemsokan nézzük..mondjuk ez tök érdekes mert minden"szar"sorit tömegek néznek.Nah mindegy végülis nem is vártam hogy itt százak írjanak.:-)
Annyit még hogy remélem e 4 versenyzõ közül 3-an bejutnak,ha itt is bekerül egy outsider tökönszúrom magam:-)(Bár azért nem,de összehúzom a szemöldököm)
Go Jeff Go!!!!
Matt – A válogatáson hatalmas volt tõle a Georgia, de ez nagyon gagyi
Jeanine – Nem tudom eldönteni, hogy jó e a hangja, mert az elõadása egyáltalán nem tetszett. Szépek a lábai😄
Nick – De ki van XXD. Nem tudom, olyan mintha jó lenne a hangja :p Még így is õ az elsõ eddig, aki nem cseszte el a dalválasztást😄
Allison – Nekem nem tetszik ez a hangszín, de tiszta Pink a csaj, jól nyomja. Eddigi legjobb a 2. ból
Kris – Tetszett a hangja, de úgy különösebben semmi extra.
Megan – Fogalmam sincs ki énekli ezt a számot alapból, de sztem teljesen olyan volt mint az eredeti. Ügyes
Matt Breitzke – Nem tetszett
Jesse – Õ is legalább olyan mint a Megan és Allison. Csak ne vonaglana annyit a fejével.
Kai – Gyenge szám, nem tudta megmutatni mit tud.
Mishavonna – Az elõzõ három lánnyal alakíthatnának egy csapatot, sztem nagyon összepasszolnának.
Adam – Baromira sztárnak való a gyerek, bár nekem ez a szám nem jött be.. ahogy a kinézete sem. De sajnos hangja az van.
Én azért örültem volna Jasmine hangjának a döntõben nagyon is, nem örülök hogy nem jutott be a második srác helyett például.
A rossz dalválasztással pedig teljesen egyetértek.. a legtöbben sokkal jobbat nyújtottak az elõdöntõkbe, válogatáson.. nem értem, hogy nem tudtak már egy maguknak illõ számot kiválasztani és azt jól elõadni.
Nah de visszatérve a mostanihoz.Mit mondjak, most it azért ütött a szavazás!2-ben reménykedtem,vagyis vártam a 3 csaj közül a legfiatalabb lett a befutó Allison,és persze Adam!De a 3.nemtudom Kris Allen-rõl van szó. Jó nem mondom hogy rossz összeségében,de azért kb olyan volt nekem mint elõzõben Sarver.Inkább Henson-Corkrey párosból jutattam volna tovább valakit.De még Nick is szerintem jó,ha nem bohóckodik annyit akkor eleht,csak gondolom ez sok embernek kicsit sok volt.Hmm érdekes hogy eddig 2lány 4fiú ment tovább. Elnéztem a következõ kört,nemtudom,ott abszolúte nemvagyok képben,némelyikre alig emléxem mit nyújtott,persze lehet az a csoport lesz a legjobb:-)
Go Jeff Go!!!!
David Cook tényleg jó volt!Utólag azért megnéztem én is mi is volt az elõzõ szériában.
Go Jeff Go!!!!
Tavaly a két David-et itt már kiszúrtam magamnak. Utána pár hétre meg jött ez (Top 10 - ezzel megvett a srác... én meg megvettem az albumát, mert az is zseniális lett😊):
[merlinw.org]
Mit is mondjak így elsõre,szerintem gyengébb volt,mint az elsõ.
Pár meglepetés(negatív)volt számomra.Rossz dalválasztások,rossz elõadások.Nemtudom d elehet itt lámpalázasabbak a versenyzõk?Mert sokkal többet vártam az elõzetesen látottak alapján.
Egy kis vélemény szépen sorjában.
Jasmine Murray-sokkal többet vártam,itt teljesen elveszett a hangja
Matt Giraud-Rossz volt a dalv.(Coldplay),nem tudta hoznia magát
Jeanine Vailes-Szimpla hang volt számomra semmi különleges.
Kris Allen-Jól megoldotta,iparosan,de semmi extra
Allison Iraheta-Õ viszont tetszett,erõtlejes volt,és 16éves kora ellenére jól hozta magát!
Nick Mitchell-Ha kicsit komolyabban venné simán ottlehetne,bár lehet a közönség beszavazza!Jól énekel,csak ez a Norman stylet elhagyhatná egyszer.
Megan Joy Corkrey-Kedvelem a hangját,és bájos pofiját!:-)De kicsit csiszolnia kellene az elõadásmódján.Szívesen látnám még!
Matt Breitzke-Õ is megoldotta,de semmi extra.
Jesse Langseth:Van a hangjában valami.Végülis tetszett..de azért Allison-Megan páros jobbvolt!
Kai Kalama-Tõleg is azért jobb produkciót vártam,bár sikerült megoldania,de nemvolt átütõ.
Mishavonna Henson-Nekem õ a nagy pozitív meglepetés,nagyon bejön a hangja!
Adam Lambert-Hmm azthiszem itt nincs mit mondanom.American Idol 2009 winner???!!! Remélem fog énekelni egy igazi rockballadát!
Röviden:-)tömören ennyi.
Továbbjutó?Adam biztos,lányoknál meg uhh nemtudom.Allison-Megan-Mishavonna 3masból valamelyik.Bár Jasmine az "igazi"hangjával odaérhetne de a mai teljesítmények alapján közölük,+esetleg Nick "Norman"Mitchell 3.ként!
Go Jeff Go!!!!
De ha jól emlékszem épp Ryan említette Anoop-nak hogy õ akár lehet is majd az egyik. Csak tényleg nemtudom,hogy mi-ki dönti el,ebben nemvagyok képben.Vagy külön mérkõznek esetleg egy wildcardos körben.
Go Jeff Go!!!!
hát akkor most már nem a zsûrire haragszom<#buck>#buck>
Majd a másik két csoport után mondhatjuk meg igazán, hogy kié legyen az a három másik hely.
Meg látszott is Simon-on is, hogy háát valahogy nemértett egyet a döntéssel.Én sem szóval,sajna ez van,lehet még wildcarddal bejut valaki közülük.Én is Anoop-ot jutattam volna 3.nak,mert mindig jó volt.
De ahogy olvastam talán lesz esélye továbbjutni.Belegondolok micsoda vérengzés lesz még a másik 2 csoportban.
Tehát közönségszavazás volt,ezt olvasta fel Ryan ugye a borítékból.
De majd szerdánmeglátjuk mi is lesz. De ez olyan hülyeség a 3 csoprtmeccset 1 héten kellett volna lezavarni,emrt így 3.csoport mennyivel többet tud készülni.Nah mindegy ez van.
Go Jeff Go!!!!
Õk választották ki a három továbbjutót? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Leginkább csak a dalokat néztem az utóbbi két részben, a többit átléptem.. csak mivel a zsûri mondta el ki jut tovább, én azt hittem õk is döntöttek.
De bizony én Anoop-ot tovább vittem volna, na meg talán még Rickyt (bár lehet inkább Stephen Fowler-t, mert a két elõbbi elég hasonló hangszínû)
Nemtudom te elejétõl nézted?A válogatásokat is meg minden?
Mert nemolyan rossz hangok voltak ám ezek úgy magában szólóban,csak itt egyszerûen annyira rossz stílusú dalt választott némelyik hogy uhh!
Danny tényleg a legjobb volt eddig,mert mindenhol egyenleteset nyújtott.
Ha azt írod,hogy Ricky:Nagyon szép soul hang+Anoop:Jobb mint Ricky,akkor hova feljebb? Simán ottlett volna a helye nem?
Go Jeff Go!!!!
Ricky – Nagyon szép soul hang
Alexis – Jazz bárba tökéletes lenne
Brent Keith – Semmi nem tetszett benne
Stevie Wright – Elképesztõen rossz volt
Anoop–Jobb mint Ricky
Casey Carlson – Nagyon rossz volt a szám, õ ennél azért csak többet tudna.
Michael Sarver – Erõtlen, a zene elnyomta az egészet
Boskovich – Egyáltalán nem tetszett
Stephen Fowler – Másik számmal sokkal jobb lett volna.
Tatiana Del Toro – A halk lágy hangok nem mennek neki, és ez így nem okés. Plussz, álljon már le a hisztivel.
Danny Gokey – Remek énekes, a legnagyobb esélyes
Még mindig nem értem, ennyi gyenge hang közé hogy nem fért be Jamal
Tatiana tényleg egy picsa,de jó hanggal,kicsit próbálta túljátszania dolgokat.Lehet kevesebb többlettvolna,bár itt már kezdtem megsajnálni,viszonylag visszafogott volt.A nézõk máshogyan döntöttek..de azért nem aggódom hogy nemlesz jó a top 12,legfeljebb majd esetleg nemlesz annyira rossz ha kiesik egy-két szereplõ.
Go Jeff Go!!!!
[merlinw.org]
Sajnos ez a módszer szerintem nemjó,hogy 3-an jutnak tovább a 3 csoportból és +3wildcard-os. Kellett volna még egy megmérettetés és 24-re szûkíteni,majd ugye úgy 12-re.akkor azért a fele maradt volna,nah persze igy is annyi lesz,csak ugye nagyonjók elvéreznek,és nem a hangjuk miatt.Vagy 6-jutott volna tovább azén a végsõ 18-ból maradt volna a 12.Szerintem korai volt még a nézõkre bízni 1kört futhattak volna még.Nah de persze azért kell a bevétel,csak a színvonalnak lehet árt.Nah persze a végén reméljük a legjobbak maradnak.
CSak így nálam mindjárt -4-gyel indul akiket vártam hogy bekerüljenek.
És ez még csak az elsõ 12volt. Következõ sem lesz gyenge és már látom hogy pár jótólmegkell válnunk.Valszeg 2 hely biztos így elõre.Adam Lambert,Jasmine Murray,az eddigiek alapján szóval a fenntmaradó helyért 10-en csatáznak.
Go Jeff Go!!!!
[merlinw.org]
Go Jeff Go!!!!
Mariah Carey:Hero-ját adta elõ nagyon szuper volt,persze a 2 csaj Paula+Kara teljesen készvoltak:-)
Go Jeff Go!!!!
De még az elõzõhöz annyit, hogy én baromira meglepõdtem azon, hogy Jamal(remélem ez a neve) nem jutott tovább. A szemüveges sráccal mutogatták mindig, neki a haverja. Pedig szerintem nagyon ott lenne a helye.
Kik igazából nálam továbbjutók😄anny Gokey(szuper volt<#taps>#taps><#worship>#worship>)Ricky Braddy(meglepetés,de nagyonjó<#eljen>#eljen>)Anoop Desai(hozta magát,bár picit jobb dalt is választhatott volna<#eljen>#eljen>)Tatiana Del Toro (Jóó,nagyon jóó,de ettõl függetlenül kiborít,bár most visszafogott volt<#awink>#awink>)Alexis Grace(meglepett,és tetszett<#papakacsint>#papakacsint>)Ann Marie Boskovich(hangja kiváló,de a dal nemvolt jó döntés,ezmiatt necces,de remélem továbbjut<#buck>#buck>)
Sajnos a többiek,valahogy elvesztek a dalukban,hangjukban,nálam.
Jackie Tohn(Volt hangulata,de nemtudom,talán)Casey Carlson(Csini,de valahogy hmm,a hangja sem lenne rossz,de valami hiányzott.)Brent Keith(kicsit üres volt a countrys dalban)Michael Sarver(Õt vártam hoyg nagyot teljesít,de nemsikerült,lassabb dal jobblettvolna.<#pardon1>#pardon1>)Stephen Fowler(Iparos fekete hang,de nemvolt több benne)Stevie Wright(legnagyobb csalódás,hamisan énekelt,és a dalválasztás is rossz volt.<#confused>#confused>)
Így tömören az értékelésem.Próbáltam a hangokra figyelni legfõképp,hogy nah valamit megmozgat e bennem,érzéseket.pár dalnál kicsit zavaró volt a háttérvokál.Ez jött le számomra ,a 12-bõl fele arányban sikerült teljesíteniük.
Go Jeff Go!!!!
Minden van itt az sg-n érdekes hogy errõl szót sem említett senki.
Go Jeff Go!!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Pesze azért jó érteni,hogyan szakértenek a zsûrik.:-)
Go Jeff Go!!!!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Azért hoztam létre mert már a 8.szezon,és sok tehetség,jó hang került ki eddig is. Itt nincs semmi nyalásról szó,egyszerúen szeretem a zenét,és ha jó énekesek kerülnek ki miért baj?
Profin van tálalva,és ez most független,hogy amerikai vagy sem.Könnyen hozzálehet férni,színvonal is megvan ennyi.
Nem azért van ez itt,hogy bármi kedvem lenne vitázni,fõleg hogy esetleg kurvára nemnézed,és fogalmad sincs az egészrõl.
Azoknak szól akik nézik,nézték,nézni fogják,ennyi.
Ha 2-en leszünk akkor ennyien. Én pl,,szívesen leadatnám a nagy kertv-kben ezt,hogy lássák azért van hova fejlõdni!
MerlinW:Te látom azért figyeled,szerinted kik lehetnek ott tippeld meg te is,aztán majdmeglátjuk:-)
Go Jeff Go!!!!