117
Téma a szőke cicababáról
  • marxell
    Ezt nem én írtam, de pár érdekes dolog benne van:
    - Ha valaki nehezen tudja már visszatartani, akkor igencsak jelei vannak az arcon. A hölgy arca tiszta, nyugodt, sem lelki, sem fizikai gyötrelme nincs.
    - Ha valaki nem tudja visszatartani, és aztán... na annak nem 20 négyzetcentiméter lesz nedves.
    - Ha a képen látható dolog (bármi miatt bekövetkezne) egy stábnyi ember figyelmeztetné, és ugyanúgy egy stábnyi ember tenne róla, hogy megoldják a dolgot.
  • ba32107
    Én kérem még nem hánytam össze magam
    Amúgy én nemtom hogy ez ki a franc, az hogy bepisált szerintem nem annyira gáz, viszont mindegyik képen ronda.......az egyetlen szép nő a topikban az #55.
  • pista89
  • tigeroo
    hát igen meg aztis nézd hogy stúdióban lehet hogy egyszerre csak 1-2 sort énekeltetnek fel vele...koncerten meg bírni kell órákig

amugy élőben sosem lesz olyan a zene/hang ez tény. más zenekarnál/előadónál is így van ez.

és még mindig respect neki, legalább nem plébekkről küldi
  • autoszimulator
    hát bőrülésbe ha nincs üléshűtés, akkor kismértékben bepállik az ember segge
  • Ams
    légkondi for life
  • Hydroceph
    nekem multheten haveromek mostak ki hajambol a hányást, asszony is velem volt, érdekes egy éjszaka lehetett..atmentunk 20 percre, allitolag a hazipaleszes uveget nem tudtak leszedni pofamrol xD
    szegény asszony is ottvolt..

de most komolyan, izzad? sehol mashol egy izzadtsagfolt, és dehogynem, pisit nagyonis vissza lehet tartani akkoris ha egy csöpp kicsurrant, sztem te is voltal mar ugy, hogy hirtelen elkellett tenned a pélót...
    az meg, hogy összehányja magát valaki, nagyon más, az vagy betegség, vagy pia(nem tud magárol) de az hogy egy nő akit az egész világ "ismer" egy koncerten bepisal, az kurvanagy égés és kiabrandito szvsz
  • Hydroceph
    persze anyagot kellett szerezzen
  • Hydroceph
    nem láttam, most néztem rola youtubeon videot, ott jol néz ki a kontaszt miatt, de gondolom minden egyes jelenet elott mártogatták a sminkesvödörbe
  • marxell
    Láttátok a Planet Terror-t? Amiben Fergienek kiszívják az agyát a zombik :D
    Csak amiatt néztem meg azt a filmet, de végülis egész jó volt :P
  • mabbak
    Lényegtelen nekem bejön élőben, cdről tökmind1, neked nem. Kész passz.
  • karajjj
    najó, sokan tudnak olyan minőségben énekelni, ahogy a cd-n hallod de mind1, bocs, hogy szóbahoztam...
  • mabbak
    Koncerteken azért van más hangja az elöadóknak, mert nem mind1, hogy egy sportcsarnokot kell telekiabálni, vagy 1 3*2-es szobában kell elénekelgetni, amit erőteljesen újrakevernek.

Persze, hogy nem énekel cd minőségben, ugyanúgy, ahogy más előadó sem fog cd minőségben énekelni élőben.
  • karajjj
    na ez most fájt... tiszta meg erőteljes attól, hogy csúcstechnikás cuccokkal jönnek koncertezni, de egyébként tényleg nem tud ő sem cd minőségben énekelni, manapság ez ritkaság, akár hogy nyalod ki most a seggét, akkor sem fog tudni...
  • marxell
    Szép komment lett és teljesen igazad van.
    Grat.
  • marxell
    Én meg voltam a szeptemberi bep koncerten és elképesztő hangja van.. :D
    Olyan tiszta és olyan erőteljes egyben.. Egyébként meg persze, az összes előadó számán javítanak egy kicsit hangilag, valószínűleg ez tűnt fel neked.
  • karajjj
    élő koncerten nincs olyan jó hangja, láttam pár BEP koncertet és feltűnt, hogy ott senkinek nincs olyan jó hanghja mint a cd-n :S
  • mabbak
    Bepisilésről annyit, hogy már láttam embert bepisilni, de az vhogy nem úgy nézett ki, hogy középen egy aranyos kis kör alakú képződmény, hanem szépen összefolyatta magát egész naci olyan lett. Ha a pisi megindul sztem azt utána nem lehet visszatartani és ha sok van benned másért miért pisilnél ugye be akkor az nem fél deci lesz, mint alant képen látni. Másik meg az, hogy ez szimplán izzadtságfolt is lehet, saját tapasztalat, nagy darab ember vagyok, 2 órányi vezetés után olyan gyönyörű kis foltok tudnak összeállni egy-egy kevésbé szellős gatyámon, hogy öröm nézni, gondolom egy ilyen koncert kivesz belöle, annyit, hogy beizzad, ha szar műszálas nadrág van rajta.

És ha mégiscsak bepisilt, akkor kérdezem én, hogy hány ember van itt aki esetleg még nem hányta össze magát?

Mindenki csak fikázni tud, ahelyett, hogy egy kicsit rendet tenne a saját házatáján. Mellesleg tökjó hangja van nemcsak albumokon, hanem élő előadásokon is, az ha nem jön be vkinek az egyéni dolog nem vagyunk egyformák, de a kurvázásnakfikázásnak nem sok értelme van.

Részemről Fergie for life...
  • tigeroo
    ez már beteges, bocs.
  • marxell
    Hányszor linkelitek még be ezt? 10x már bevan :D

Amúgy jobb lenne a lábairól vitázni, ugyanis, ő nyerte meg ezt az elismerést :P
  • marxell
    Fergie is nőies külsővel van megáldva, akár hiszed akár nem. A Kids Incorporatedben volt benne gyerekként, és tiniként már akkor is nagyon jól nézett ki. Sőt, a Wild Orchidos időszakban is roppant jól nézett ki eltekintve a hidrogénezett szőke hajától(pedig sok problémája volt):
    Link
    Egyébként meg ezek a nagy modellek 90 százaléka átoperáltatta magát, csak eltitkolja(nem nehéz, valami keleti országban kell megcsinálni, aztán senki sem tudja, még olcsóbb is)
  • kuci06
    maga a nőiesség xD

• HöfEE
    Úgyis a másik lapfülön az index.hu-t bújom, úgyhogy onnan szúrok egy képet:
    Ez egy szép női áll.
  • HöfEE
    Neked gőzöd sincs arról szerintem milyen az a "nőies".
    De segítek, mondok egy példát: Iga Wyrwal, lengyel fotómodell.
    Keress rá.. Na Ő nőies. De mondhatnék még rengeteg mást is aki Fergienél nőiesebb külsővel van megáldva, amúgy szerintem ha valaki műtteti magát már eleve nem lehet szép.
  • tigeroo
    HEH..

ha ez férfi áll akkor mutass egy nőit...
    ez hülyeség.
  • marxell
    Szerintem Fergie maga a nőiesség, nincs benne semmi férfias.
  • redbull0304
    Jaja, nekem is elég férfiasnak tűnik, de nem csak az álla!
  • lemongrass
    alsó kép elég botoxxxx
  • HöfEE
    Már nem azért , tudom hogy ízlés dolga, de ez az arc a széptől eléggéééé messze van. Főleg az álla. Azt már észrevettem, hogy az amcsiknál a női "sztároknak" mindig férfi álla van. De miért?
  • tigeroo
    "ezt dugjad...ne azt az agyonretusált szart"

nem kell orrba-szájba nyomatni azt a képet...kész

amúgy nagyon szép arca van a csajnak, nekem kifejezetten az ilyen nők jönnek be. szép áll, arc, mosolygás közben azok a gödröcskék...

• Matt07
    én leszarom h bepisált..attól nem lesz rosszabb ember..

de ezek a szétretusált képek..
  • Matt07
    szvsz ez h jön ide?
  • marxell
    Látszik, hogy csak 6(!) éves szar képekkel tudtok felvágni, hiszen fikázni mindig könnyebb..
  • John Cena
    hoyga francba tudott be pisálni koncerten:D na m1
  • marxell
    Hát kérlek, 2 éve komoly kapcsolatban élnek (már) a férjével . Most volt az esküvőjük, nem hiszem, hogy Fergie minden vágya más pasikkal, aztán meg égni az egész világ előtt.
  • tigeroo
    atyaég, te nem hibáztál még életedben?

másban a szálkát is, magában a gerendát sem...
  • Brolly
    ennyi:D
    amúgy meg vannak jó számai.
  • Matt07
    ezt dugjad

ne az agyonretusált ratyit :|
  • Daza500
    Az a baj, hogy a kábszer megmaradt a rút fején...
  • F1re
    dugnám az biztos :D leszarom h bepisált stb :D