117
Téma a szőke cicababáról
  • John Cena
    csöppet csak azt látom tvbe riszálja magát feszülős cuccokba szája jó fényesre nyelvét ki dugja pucsít minden faszom HA egyzser jól meg basznák ezt a nőt észhez térne... ez is kb. oylan mint aparis hilton csak ez jobban énekel mellé..
  • Fido4life
    ja meg persze a cigányozás huhh, védjük szegény lelküket.. áhhá SZÁNALMAS
  • Fido4life
    Hangja szerintem is jó, bár nekem a csaj valahogy nem jön be olyan mű feje van meg sokkal idősebbnek néz ki a korához képest...

OFF:
    Amúgy ezt meddig fogják hagyni a modik ? Hogy egyszerűen nem lehet végiglapozni egy oldalt, anyázás, baszakodás meg minden FOGYATÉKOS komment látása nélkül !? Persze ha valaki warezol már rögtön bann, kurva anyád, mocskos tolvaj de ezzzz hát ez teljesen normális...
  • klart
    húgyos gecy,hülye kúrva,stb.amúgy nemszeretem a zenéjét sem őt,idegesítő nagyon
  • Hydroceph
    valahogy be kell vagodni mediaba xD bepisilös csaj cimlapra kerul, egy uncsi koncert utan nem.
  • Hydroceph
    Te pinket is dugnád.

fergie meg egy gusztustalan nő sztem es hangjat is utalom
  • lemongrass
    elég szép világot élünk ! :D
  • ForzaInter
    na itt a másik 12 éves
  • Falcon87
    Jáháháhá de kanos .D
  • dragon11
    Úgy ahogy Te.. bár sry, nem sértegetlek, Neked pelenkád van.

hogy mi? rosszul láttam, nem ? mivel dugnád?
  • marxell
    Jah, minden nap beszélünk msnen, webcamon Szóval nem ismerem, mindössze mikor nem showműsorokban van, intelligens nőnek tűnik(nem a paparazzi képekre gondolok, hanem mikor rádiókban ad interjút, rajongókkal beszélget). Lehet, hogy ez csak egy megjátszott személyiség, de mindenesetre tökéletes játsza ha az.
  • Csabesz6
    Aki manapság a médiában riszálja magát az olyan amilyen.
  • Csabesz6
    Ismered?
  • karajjj
    most te ezt honnan tudod ennyire? spanod?
  • Csabesz6
    :DDDDD
    ott a pont.
  • marxell
    Gratulálok a stílusos véleményedhez, egyébként meg csöppet nem az a buta plázacica agya van, mint sok más énekesnek.
  • John Cena
    hülye ribanc
  • ProGabe #20
    ez a 3 jelző kb. minden külföldi befutott énekes(nő)re igaz...
  • tommygear
    meg karib tenger melegségen kívül
  • marxell
    A drogot már letette, nem tudom szabatja e még magát, a bepisilés meg csak egyszer volt.
  • tommygear
    te is be szoktál pisálni
  • marxell
    Első fellépése volt a Beppel, túl sok pezsgőt ivott.
    Dehát ilyen mindenkivel előfordulhat, részegen
  • lemongrass
    plasztika, drog, bepisa... egyre több a pozitív tulajdonsága a nőnek....

mekkora szar!
  • marxell
    Véletlen volt, csak nagyon izgult, én is először furcsán tekintettem rá, dehát van ilyen.
  • marxell
    Jah, pont nincs neki gyereke, 32 éves, szóval ilyen korba már szoktak gyereket vállalni. Örökbe fogadhatná mama2-őt, bár akkor gondolom ideg összeroppanást kapna, és megint elkezdene drogozni.
  • karajjj
    nézzétek már meg a kezét egy olyan képen, ahol nincs retusálva...

mamának meg üzenném: megasztáron meg lolán kívül más zenét te nem is ismersz...
  • mama 2
    De amúgy hogy pisáét be? Énekelt azt egyszer csak csurgott?xD
  • lemongrass
    talán ő dugna téged!

amúgy tényleg bepisált? te jó isten........... ha volt róla pozitív kép, most az is leamortizálódott....
  • marxell
    Mindenhová ezt a képet teszik be, mert ez az egy amivel tudják cinkelni..
  • Count Adyn
    Anyád lehetne kb, ne zavarjon:D
  • mama 2
    Amúgy komolyan: Én a BEP-et nem hallgattam, nagyon nem is jött be, Azt meg nem is tudtam hogy van szóló lemeze
  • marxell
    Szerintem a bandában és szólóban is fantasztikus.
  • Csabesz6
    X-boxot?
    Hogy áll a jogsid?
  • Csabesz6
    "kurvázás stb. nélkül."
    Nehéz dolgunk lesz.
  • mama 2
    Azt hogy: dugnám
  • kuci06
    förgi

idegesítő egy jelenség... a BEP-ben még elment, de egyedül nem nagyon megy neki a zenélés...

• marxell
    Helló!
    Már jó néhány évvel ezelőtt, amióta csatlakozott a Black Eyed Peashez, azóta imádom őt, s csak rátett egy lapáttal, hogy már majdnem 3 éve megjelent a szólólemeze, a The Dutchess. Azóta milliók rajonganak a szőkeségért, köztük én is.
    Nem csak gyönyörű, de a hangja is elképesztő.
    Most tekintsünk el a nemrégi botlásaitól, mikor bepisilt a koncerten, megplasztikáztatta magát stb. :D Csak úgy objektíven, kurvázás stb. nélkül.
    Végezetül egy kép:

Ti mit gondoltok róla?