Fergie, az énekesnõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szokásos 'repper' klipp, 10 seggriszálós kurvával, + Fergievel, jah meg egy alacsony rapperel, aki még Fergienél is kisebb(Fergie 163 centi) belevaló csávó.. <#mf1>#mf1>
Amúgy Fergie itt is olyan elképesztõ.. igaz nincs sok szólója benne, de akkoris. <#beka2>#beka2>
bár mama2 is ideszokott, úgyhogy azért látom , lesz még lejjebb!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
<#buck>#buck>
Vissza vonom: nem dugnám
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jah és továbbra sem bizonyított a bepisilés, mutassatok egy videót, ne képeket amiket fél perc alatt még painttal is lehet retusálni..
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
ez nem azt jelenti, hogy szar, énis szívesen meghallgatom a számait, nem szaroztam le -.-
Csak összeraktam a két véleményt.
õ viszont azt mondta, hogy borzalmas, szerintem ez a kettõ nem ugyanaz...
tanuld meg értelmezni a dolgokat, mielõtt kötekedsz
Akkor te is botfülû vagy..
Hangja sincs az énekesnek.
Chesternek már akkor is hibátlan hangja volt :D
- Ha valaki nehezen tudja már visszatartani, akkor igencsak jelei vannak az arcon. A hölgy arca tiszta, nyugodt, sem lelki, sem fizikai gyötrelme nincs.
- Ha valaki nem tudja visszatartani, és aztán... na annak nem 20 négyzetcentiméter lesz nedves.
- Ha a képen látható dolog (bármi miatt bekövetkezne) egy stábnyi ember figyelmeztetné, és ugyanúgy egy stábnyi ember tenne róla, hogy megoldják a dolgot.
Amúgy én nemtom hogy ez ki a franc, az hogy bepisált szerintem nem annyira gáz, viszont mindegyik képen ronda.......az egyetlen szép nõ a topikban az #55.
amugy élõben sosem lesz olyan a zene/hang ez tény. más zenekarnál/elõadónál is így van ez.
és még mindig respect neki, legalább nem plébekkrõl küldi
.: mobilize.hu :.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
szegény asszony is ottvolt..
de most komolyan, izzad? sehol mashol egy izzadtsagfolt, és dehogynem, pisit nagyonis vissza lehet tartani akkoris ha egy csöpp kicsurrant, sztem te is voltal mar ugy, hogy hirtelen elkellett tenned a pélót...
az meg, hogy összehányja magát valaki, nagyon más, az vagy betegség, vagy pia(nem tud magárol) de az hogy egy nõ akit az egész világ "ismer" egy koncerten bepisal, az kurvanagy égés és kiabrandito szvsz
Csak amiatt néztem meg azt a filmet, de végülis egész jó volt :P