117
Téma a szőke cicababáról
-
manson222 #117 -
#116 -
#115 de nézd lentebbxDDDD -
Noodlee #114 -
#113 Ez nem az a bepisilős csaj? -
#112 #105-ös hsz-t meglátod, megint tuknád? mondjuk Tőled szokható a dolog.^^ -
marxell #111 Jajj tommidszí, ne keserítsd el szegény gyereket, hisz Hiennel úgyis járni fognak! -
#110 jobb úgyse lesz soha neked, szal szokj hozzá -
marxell #109 Hmm, most nézem, hogy Magyarországi IP-ről nem nézhető.. Előbb pedig néztem -
marxell #108 Impacto remix
Egy szokásos 'repper' klipp, 10 seggriszálós kurvával, + Fergievel, jah meg egy alacsony rapperel, aki még Fergienél is kisebb(Fergie 163 centi) belevaló csávó..
Amúgy Fergie itt is olyan elképesztő.. igaz nincs sok szólója benne, de akkoris. -
marxell #107 Szerintem van annyi értelme mint sok más topiknaak. Annyi értelme csak van, mint mama2 Hien topikjának :D -
#106 na látom sok értelme van ennek a topiknak! már 100 hsz óta az megy, h bepisált... illetve úgy, látom, h a külsőségek sokkal fontosabbak, mint maga az "énekesnő"... vita a lábairól... te jó ég... hova fajul még ez a topic...
bár mama2 is ideszokott, úgyhogy azért látom , lesz még lejjebb!!! -
marxell #105 Egy kicsit nagy, dee imádom ezt a képet
-
marxell #104 Húú mama2, ez durva volt még a te részedről is :D -
#103 OMG. Mint egy 50 éves nyanya:S.
Vissza vonom: nem dugnám -
#102 Ha volt már,bocs,nekem elég sok képet nem töltött be! -
#101 Itt van de szép:
-
marxell #100 Ha belekezdene a linkin park rajongásba, biztos még többen megismernék a bandát.. Mama2 nagy sztár ;) -
Noodlee #99 Linket. -
karajjj #98 akkor nézz meg egy-két videót, ahol csak úgy poénból acapella énekel -
Noodlee #97 Nem az én fülem a bot. Nézz meg egy koncertjüket, ahhol az audio nincs feljavítva. Nem értem miért pont őt hoztad fel példának, hogy milyen jó élőben. -
#96 Robbie Williams ha nem részeg, nincs beszívva meg rendesen aludt akkor elég jól küldi élőben is. -
karajjj #95 istenem, most mama lp fan lesz... :\ -
#94 Hmmm... ez nem is olyan rosszXD. -
karajjj #93 yep, eltévesztett vagy 3 hangot úgy a videó felénél, az eleje unplugged, ha nem vetted volna észre -
marxell #92 Nem ferdzsínek kell ejteni, hanem Förginek.
Jah és továbbra sem bizonyított a bepisilés, mutassatok egy videót, ne képeket amiket fél perc alatt még painttal is lehet retusálni.. -
#91 LP ellenpélda
ferdzsí behugyozik, cseszti meg fals.
van ez így. -
marxell #90 Háááát igen, egy nagyon 'kicsit' :D
Fantasztikus
Áá ez a fellépés olyan jóó.. :D -
#89 Amúgy Marxell: ahhoz képest hogy azt írtad: kurvázás nélkül írjunk, ahhoz kéépest ez feledésbe merültxD. -
marxell #88 Mindegy, ezen ne vesszünk össze. -
karajjj #87 semmit sem fejeztem ki burkoltam, csak azt mondtam, hogy nem tudja élőben azt a szintet hozni, mint amit hallhatunk a cd-n és ennyi
ez nem azt jelenti, hogy szar, énis szívesen meghallgatom a számait, nem szaroztam le -.- -
marxell #86 Tudom értelmezni amit mondasz. Amúgy nem azt mondtad, hogy szar, hanem burkoltan fejtetted ki ezt.
Csak összeraktam a két véleményt. -
karajjj #85 álljál meg, mondtam én hogy szar a hangja? nem!
ő viszont azt mondta, hogy borzalmas, szerintem ez a kettő nem ugyanaz...
tanuld meg értelmezni a dolgokat, mielőtt kötekedsz -
marxell #84 Látod, neki egyből botfüle van, Fergienek meg lehet a hangját szidni :)
Akkor te is botfülű vagy.. -
karajjj #83 gratulálok a botfüledhez... -
Noodlee #82 Az LP élőben IS borzalmasan rossz.
Hangja sincs az énekesnek. -
karajjj #81 :DDDDDDD
Chesternek már akkor is hibátlan hangja volt :D -
n3whous3 #80 na most ezt lehet hülyén fogalmaztam, szal a videó mutatja, hogy igenis lehet #Ð -
n3whous3 #79 itt is a megcáfoló videó, hogy élőben nem lehet stúdió minőséget hozni -
karajjj #78 láttál már pl linkin park koncertet?