Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
40mmgl

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nubtube az mi?😊
TDC Geronimo
ha snipert látok a pályán lövöldözni fent a támadó kezdõrõl vagy nubtubeval mászkál valaki az egyértelmû hogy láma codos <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

joebacsi
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Szerintem is ez a legjobb BF eddig a sorozatban. Eddig a 2142-n kivul mindet megvettuk, ahogy ezt is. En nem csalodtam benne, regen ereztem magam ilyen jol egy jatek kozben.

Together we'll fly someday...

dronkZero
Höhö, azt hiszed, hogy azok lányok...? 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
Én is kodoztam buznyákok , nem is keveset, még is szeretnek a lányok....<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ok,igazatok van. Még javithatnak dolgokon,amik miatt ugy döntöttem kihagyom a játékot.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

dronkZero
Érdekes... Nekem a 42 nincs meg eredetiben, mert a mai napig lehet krekkeltel nyomni, meg a 2142-t nem néztem meg, elvbõl, (meg a konzolosokat, hardver híjján) és sztem meg ez az eddigi legkurvajóbb Battlefield az összes közül...

Ha lessz demo kiprobálom,de eggyelöre marad a csalodottság.

Boron Power
Tényleg várd meg a véleményeddel a véglegest, mert a játék alapvetõen FASZA.

Elbaszni számomra csak akkor tudják, ha a szerverek esetleg nem lesznek konfigurálhatóak, és emiatt nem lehet mondjuk normális cb szabályzatot írni hozzá(lásd ultraszar cod6).

Lunatic83
bocs, de szerintem hibázol, evvel a döntéssel...
nagyon jó a játék még most is, pedig ez csak egy béta
sokkal jobb lesz mint a bc1, pedig az se volt rossz...

Xbox Live: Lunatic HUN

nandorb
ez beta nem demo-mikor kijon a game lesz demo azt probald ki.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Az összes,battlefield megvan eredetiben. Ez lessz az elsö amit nemveszek meg... Hála a bétának,nemdobtam ki a pénzem az ablakon. Szerintem nagyonnemsikerült ez a játék.

nandorb
nekem eloszor 3 db. ment utana szoltam hogy nembirok sajatban ovasni se,meg vmi. hulyemagyarazat es levedtek 1-re,bala10 meg meguszta 2-vel a pimaszja😊 nekem meg 5bunti es permanent lesz.

Running
Ment oda is, remélem nem rögtön bannal nyitnak.<#vigyor><#idiota>

Azt nem tudja valaki, hogy a statoknál a skill level mire vonatkozik? 2 haverom addolva van friends-be és nem látok semmi összefüggést a K/D-nk, a squad score és a skill level között.
Running
Vazze.<#vigyor>

nandorb
de nem oda kell,az altalanosban ami van modtopik,a linket elkuldtem PM-ben... oda ahova irta kotve hiszem, hogy beneznek😊

az offolas a modtopikban csak az Altalanosban van.

Running
Na hármat hozzászóltam, meglássuk mi lesz. Jejejeee...

nandorb

Boron Power
Nekem is fura volt ez a Cod-os lenézés 😊

Én codot Uo-ban Cod2-ben rendesen clanbase-es klánokkal toltam, a HUN ladderban másodikak is voltunk (persze nem vagyok atomprofi), és a cod warokon szükséges gondolkodás csaknem ugyanaz ami ide kell(csapatjáték, taktika, fegyelem), csak itt több variáció van. Cod az az 5. és a 6. résznél elkurvult, szétbombázták a scene-t, versenyjátékra alkalmatlanná vált, azokkal aláírom, sok hülyegyerek játszik már.

Egyébként aki meg hülye cod pubon, az hülye itt is és fordítva.

KL

nandorb
kerdezzed 😊

Pheel osztja csak az ilyet...

Running
"Offtopik moderátori topikban" háháháá, ez de kiráj nekem nincs ilyen. Szerzek egyet én is aszem, megkérdem ott hogyan kõ zúmóni.

joebacsi
Lesz még itt hosszú kések éjszakája...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nandorb
nekem sose szamitott a stat,de azert ha lehet akkor megprobalok elore torni,ha van ra lehetoseg... meg olni, de viszont most nincs vmi. jo gepem ehhez a gamehez szal nemtudok vmi. tulsagosan jol teljesiteni,sniper-t mar meguntam most mar enginer vagy medik szoktam lenni.

Snexi
fele ennyi lesz az objective-re a c4 sebzése,legalábbis a fejlesztõk ezt mondták
valószínûleg már a bétában is kijavítják

dronkZero
Nem mellesleg a stat szempontjából is jobb csinálni a pályát, mint kempelni, csak ez nem jut el az agyukig. Épp a k/d nem lesz jó, de lesz helyette fasza spm, meg kurvasok xp.

nandorb
TS3-ason😊
es Voice over IP aszem bal alt gombal muxik.es csak az hall akinek bevan kapcsolva...

nandorb
ja itt kockazatot kell adni akar hogy nyerjen a csapat,nem az szamit hogy rengeteg kill legyen hanem hogy minnel gyorsabban nyerjen a csapat.

Nagyon nagy játék!!! Egy két kérdésem lenne: Hol találni magyarokat? És nincs valamilyen voice kommunikáció a játékon belül?

dronkZero
Ha nem tûnt volna fel, nem az a gond, hogy megölték, csapattárs eleve nem is tudja.

A fragvadász, statbuzi idiótákról van szó, akik a káperdére rejszolnak. Jellemzõen a deathmach-teamdeathmatch játékokból jönnek, ahol tényleg a frag számít.

Na, itt nem. És kurvára idegesítõ, hogy ha miattuk bukunk pályát esetleg.

nandorb
olyan nincs,azert sirnak...

nandorb
annyit pl. hogy bemegyunk en meg az 1klan tars minimum 1 szerora es szet osztjuk oket... pl. most is fent voltam o volt az 1. en meg a 2. hely es mindig nyertunk. defenderkent az elso szakasznal kivedtuk oket tamadokent meg vegig basztuk oket fullosan,en javitottam majd vissza ultem es tovabb...

Lunatic83
jók is az ilyen kifogások...
ááhh, megöltek... hülye köcsög, COD-os
ááhh, megöltek... hülye köcsög, noob fegyverrel könnyû
ááhh, megöltek.... hülye köcsög, kemper....

de ha õk a bénák? akik szarul nyomják? akkor milyen akit megöltek?

Xbox Live: Lunatic HUN

dronkZero
Ja, ez BFben egy szitokszó, úgy, mint régen a Kvékes. Szokj hozzá. 😄 😛

Pontosan...

CSak kiváncsi voltam miböl következtetett.... Vagy ha valaki szarul tolja,ami általános akkor cod-os?? 😄

Franc! Az elozo nikopetinek ment.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tutituti
Valaki próbálta már kiszedni a hangokat fbrb unpackerrel?Vagy belelesni egyáltalán mi van benne?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tollak orszaga.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Miböl veszed,hogy cod-os játékosrol van szó? Azért mert kempel? LOL

Running
Meg ezzel is, ez mókás.<#vigyor>

dronkZero
Ki kéne tenni bannerba, hamar el fog sikkadni. Ja, meg a magyarnak kinevezett 😊 szerver nevét is.

Pl ezzel a hozzászólással is eggyel lejjebb ment... 😛

Koszoni!

ez ellen most nem tudsz mit tenni...

Running
Mindenki aki szeretne HUN-TS-re belépést, azt elolvassa esztet majd felgyün és keres SA-t, aki beregeli. Van Clanless szoba, akinek nincs fent csapata.

Nem tudom emlékszel-e rá,de mind1 is...én sosem hagytam még ott tankot "kitámasztás" nélkül..sosem tudhatja az ember,ki ül bele.
Itt is meg lehet oldani,ha nem használod,(van aki nem szeret tankozni)legalább annyit metehetsz,hogy teszel rá egy pár c4-et.<#eplus2>

[IRAM] leader

nandorb
Na nekem kezd ellegem lenni a cod-os kamper idiotakbol,beul a harborban a lama es onnet lovi az ellent ahelyet hogy folyamatossan tamadna.es a vegen persze bekeritenek,tracert tankra es annyi az egesznek,engi-vel vagyok szet lovom a bradleyt erre +1et a tankba nincs tobb loveg szolok a lama assaultnak dobjon ammo-t erre elmegy es baszhatom az egeszet,ezt nagyon utalom...es onantol kezdve hogy a tankot othhagyjak az ellenek elveszitjuk az egeszet.