Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem pontosabb, csak könnyebb célozni, mert ugyanaz a kilengési távolság majdnem kétszer annyi idõ alatt megy végbe guggolva.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
(Itt említeném meg, hogy csak fel le mozog a célkereszt, oldalra semmi kilengés 😞)
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Together we'll fly someday...
Na, majd este. 700 pont kell már csak a 12x-es scopeig, majd rábuggolom egy XM8-ra(ha lehet), aztán megnézem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Próbáljátok ki:
Álljatok be 5 méterre egy szétlõhetetlen faltól, és lõjetek ki egy tárat fullauton nagyítás nélkül, és nagyítva is.
Már 5 méteren egy embernyit szór csípõbõl tüzelve, míg célzásra emelt fegyverrel ilyen távon gyakorlatilag egy pontba megy az összes golyó.
Volt már két szervezett ereszd el a hajam kijelölt üres szervereken. Akik HUN-TS-en fent vannak azokat összerántjuk oszt csõdülünk fel. 7th-JCSR-Horda kiadja a létszám nagy részét, a többieket meg összekúrkásszuk a ts-rõl. Persze aki más hol van az lemarad. Minden héten lesz szerintem ilyesmi, ha tõlem függ.
Lehet, hogy majd az unlockolható másodlagos fegyver rakéta lesz, mint BF2-ben?
Ráadásul veszélyes üzem engiként minden lámát gyógyítani, mert sokakat nem érdekel, hogy mit csinálsz a tankon, egyszerûen elrobog elõled, nem gyõzöl rohangálni utána, és annyi esze nincs, hogy fedezékbe vonuljon, ha javítani kellene ...
Ettõl függetlenül nagyon élvezem, hogy a 4-bõl 3 kit bármelyikével ha játszom, akkor tudom mi a dolgom, és tudok segíteni a cél elérésében 😊
És még jól is szórakozom ... Ezt a részt szerintem nagyon eltalálták!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont sosem megyek be a sûrûjébe, hogy 2 centirõl lõjem a gyalogosokat. Inkább hátul maradok és szükség esetén hátrébb is megyek, így még az arra tévedõ engik is tudnak pontot szerezni, miközben osztom az áldást.
(Tudom, így meg nem mindenkit élesztenek fel, de ne legyünk mohók <#hehe>#hehe>)
A lényeg: minimális értelemmel is lehet jó csapatmunkát végezni a "nem megfelelõ kaszthasználat" ellenére.
(A kedvencem az, amikor lövészként(F2) biztonságos távolságban pötyögök, erre egy maki taxinak nézi az AA-t és már robogunk is az aknamezõ közepére. Persze amikor már csak 10%-on van a páncél és 5 ellenséges RPG-s tölt újra a szeme elõtt, akkor már menekülne. De minek...)
A "Bölcsességek 1 percben" mai kiadását olvastátok. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"VRLD-00 Faster reload /Töltési idõ+"
Az nagyon hasznos, ha nõ a töltési idõ... 😛
Szal gyorsabb töltés, vagy töltési idõ-, nem?
"Interestingly, in this video, it is mentioned that in multi-person vehicles, that vehicle customizations are additive. Each person's specs will be added to the vehicle, but duplicate specs will not will be doubled"
Többemberes jármûvekben az emberek jármû-unlockjai összeadódnak, kivéve a duplán szereplõek. (Gyk.: plusz sebzés és plusz páncélnál mindkettõ bejátszik, két plusz páncélnál az egyik felesleges.)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"# UAV1 RC felderítõ helikopter - ez az elsõre veszélytelennek látszó távirányítású helikopter-modell (melyet egy kis felállított konzol segítségével irányíthatunk) komoly felfordulást tud okozni a harcmezõn, lévén irányított rakétával van felszerelve"
Nem az UAV-on van a rakéta, hanem isteni áldásként jön az égbõl... Az UAV csak a célpontot festi meg.
viszont cserebe ugyemlekszem a tankom belul se latod mennyi HP-d van (ha jol emlekszem) szoval erdemes kiugrani javitani gyakran (annyi hogy a haver HUDon pl latja a tank csikjat)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A legszebb tegnap: Sznájpergyerek bömböl a tankból: "NEED REPAIR!!!!!"
Csak a jóindulatomnak köszönhetõ, hogy nem írtam vissza: "Szájjá ki oszt hegggeszed meg mánki!"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mint pl.: A C4-ezhetõ objectives, meg a qrva imba késelés pl ...
Vicc, hogy a legjobb CQB fegyver a kés ... Tegnap azon röhögtünk kínunkban, hogy jött az enemy, keresztül szaladva a szobán, mátrixos módszerrel elkerülte a felé küldött 4 rövid M249-es sorozatot, majd lekéselt ... majd átrohant a másik szobába, ahol 2 shotilövést kikerülve sikerült havert is megkéselni, utána persze C4 és búúúúúm ...
Fasza.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Jimi Hendrix
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-tRs-Landor
Lesz itt mi-24(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
amugy a szerver neve: GameArena BF:BC2 Beta #2 (20)(HC)(FF) volt history alapjan