Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pIIrash
Ezt jól megfogalmaztam <#wow3><#vigyor>
Szóval nem pontosabb, csak könnyebb célozni, mert ugyanaz a kilengési távolság majdnem kétszer annyi idõ alatt megy végbe guggolva.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Igen. Ha guggolsz, akkor pontosabb. Nézd meg. Reconnal lõj be egy pontot. és nézd a kilengést állva. Guggolva is pont ugyanakkora lesz, csak épp nem olyan kétszer annyi idõ alatt, mint ha állnál.
(Itt említeném meg, hogy csak fel le mozog a célkereszt, oldalra semmi kilengés 😞)

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Me0w
Miota normalis fpsem van, nekem sincs gondom. Elotte 22 fps-el igen nehez volt tavolra loni, most meg semmi gondom vele, 1 tarbol, messzirol persze kiszedek akar 4 ember is. Fura.

Together we'll fly someday...

dronkZero
Eheh, jó a kérdés, azt nem néztem. Én élesben mindig guggolok ha lövök, és sokakkal ellentétben nekem nincs is gondom a sebzéssel. Talál és öl a fegyverem. Lehet, sõt valószínû, hogy számít. Azt viszont nem 5 méteren kell tesztelni, hanem kb 150-en, olyan távra viszont nem látni a becsapódást.

Na, majd este. 700 pont kell már csak a 12x-es scopeig, majd rábuggolom egy XM8-ra(ha lehet), aztán megnézem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Jaja, úgy megy ebben is mint a Cod-okban. Célzással jóval kisebb a szórás. Logikus mondjuk. Gugolás és állás változtat valamit a szóráson?

dronkZero
Én azt vettem észre, hogy _mindig_ kell célozni, akár 5 méterre is. (ezért pl nagyon szar a 4x scope közelharcra)

Próbáljátok ki:
Álljatok be 5 méterre egy szétlõhetetlen faltól, és lõjetek ki egy tárat fullauton nagyítás nélkül, és nagyítva is.
Már 5 méteren egy embernyit szór csípõbõl tüzelve, míg célzásra emelt fegyverrel ilyen távon gyakorlatilag egy pontba megy az összes golyó.

Running
Egyébként vannak bõven anomáliák a játékban. Tegnap szembetalálkoztam egy medic-kel sarkon kifordulva, majd mindketten vagy 5mp-ig daráltuk egymást a pkm-el, én haltam meg elõbb, hozzáteszem 50 golyót lõttem el úgy, hogy villogott a találatjelzõ folyamatosan. Máskor meg ráfordulás, és leosztom 10 golyóval tök messzirõl. A késelés is elég furcsa, nekem most a jelenlegi formájában nagyon groteszkül mûködik. Szúrás közben olyanokat fordul a kamera, mintha kupánbasztak volna, néha asse tom merre állok. Vicces.

Volt már két szervezett ereszd el a hajam kijelölt üres szervereken. Akik HUN-TS-en fent vannak azokat összerántjuk oszt csõdülünk fel. 7th-JCSR-Horda kiadja a létszám nagy részét, a többieket meg összekúrkásszuk a ts-rõl. Persze aki más hol van az lemarad. Minden héten lesz szerintem ilyesmi, ha tõlem függ.

dronkZero
😄

dronkZero
Arra rájöttetek már egyébként, hogy mire jó a Bradleyben a jobb gomb? Ha nyomva tartom, akkor elkezd villogni egy olyan kis narancssárga négyzet, mint az UAVnál, vagy a betracelt cuccra célozva rakétával, de semmit nem csinál. Se hosszan nyomva, se tracerrel...

Lehet, hogy majd az unlockolható másodlagos fegyver rakéta lesz, mint BF2-ben?

DummyBoy
Természetesen nem, csak arra gondoljon ilyenkor, hogy ne robogjon el az engineerek elõl, ha mér viszi a tankot, legalább az egyiket várja meg ... "Állávpáblik!"

Ráadásul veszélyes üzem engiként minden lámát gyógyítani, mert sokakat nem érdekel, hogy mit csinálsz a tankon, egyszerûen elrobog elõled, nem gyõzöl rohangálni utána, és annyi esze nincs, hogy fedezékbe vonuljon, ha javítani kellene ...

Ettõl függetlenül nagyon élvezem, hogy a 4-bõl 3 kit bármelyikével ha játszom, akkor tudom mi a dolgom, és tudok segíteni a cél elérésében 😊

És még jól is szórakozom ... Ezt a részt szerintem nagyon eltalálták!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Zero, akárhogy nézem, minden úgy van már, ahogy leírtad.<#eplus2>

dronkZero
Nyilván. De a "kösz szépen, és akkor most dögölj meg!" típusú emberek nem érdemelnek semmit a lónak a faszán kívül.

0Fritz0
Amikor látom, hogy van szabad vas és éppen senki sem birkózik érte (észre sem veszik), akkor pl. medic-ként gondolkodás nélkül belehuppanok.
Viszont sosem megyek be a sûrûjébe, hogy 2 centirõl lõjem a gyalogosokat. Inkább hátul maradok és szükség esetén hátrébb is megyek, így még az arra tévedõ engik is tudnak pontot szerezni, miközben osztom az áldást.
(Tudom, így meg nem mindenkit élesztenek fel, de ne legyünk mohók <#hehe>)

A lényeg: minimális értelemmel is lehet jó csapatmunkát végezni a "nem megfelelõ kaszthasználat" ellenére.

(A kedvencem az, amikor lövészként(F2) biztonságos távolságban pötyögök, erre egy maki taxinak nézi az AA-t és már robogunk is az aknamezõ közepére. Persze amikor már csak 10%-on van a páncél és 5 ellenséges RPG-s tölt újra a szeme elõtt, akkor már menekülne. De minek...)

A "Bölcsességek 1 percben" mai kiadását olvastátok. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Krinyo
Egy csapatalapú játékban cseppet sem érdekel hogy meghalok vagy sem, fõleg nem publikon. De ha csak pár embert szétlõ a tank és egy métert is elõrehalad a frontvonal már megérte javítgatni. Lehet hogy idegesítõek néha, de a "csakazértsem javítalak meg" tipusú játékosok is hozzáteszik a magukét.

nandorb
hehe jahogy most melozol azta...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Running
Javítok mindent testvíreim csak osszátok meg vélem.<#vigyor0><#vigyor>

dronkZero
Még FAQ: (szõrszálhasogatok 😛)

"VRLD-00 Faster reload /Töltési idõ+"

Az nagyon hasznos, ha nõ a töltési idõ... 😛
Szal gyorsabb töltés, vagy töltési idõ-, nem?

dronkZero
Nem hiszem, hogy nagyon örülnének neki itt, a munkahelyemen... 😛 😄

dronkZero
Meg ez is egy eléggé fontos infó(mé' nincs lefordítva?):
"Interestingly, in this video, it is mentioned that in multi-person vehicles, that vehicle customizations are additive. Each person's specs will be added to the vehicle, but duplicate specs will not will be doubled"

Többemberes jármûvekben az emberek jármû-unlockjai összeadódnak, kivéve a duplán szereplõek. (Gyk.: plusz sebzés és plusz páncélnál mindkettõ bejátszik, két plusz páncélnál az egyik felesleges.)

nandorb
zero kul. gyere TS-re... oszt menyunk vmi szerverre

dronkZero
FAQ-ban:

"# UAV1 RC felderítõ helikopter - ez az elsõre veszélytelennek látszó távirányítású helikopter-modell (melyet egy kis felállított konzol segítségével irányíthatunk) komoly felfordulást tud okozni a harcmezõn, lévén irányított rakétával van felszerelve"

Nem az UAV-on van a rakéta, hanem isteni áldásként jön az égbõl... Az UAV csak a célpontot festi meg.

nandorb
hat ezvan,mikor klanosan jatszunk vagy ugy hogy pl. 8vs8 es mindenki az oldalodrol TS-en van jobb,szt. jobban elvezzem mikor pl.16vs16 es 8-sniper van a dombteton masik 8meg nembir mozdulni se mert a hegy labban varja az ellenseg... ezt birom nagyon,vmi szerver limitet kene alkalmazni aszem a cod2-esben volt ilyen hogy meghatarozzott mennyisegu soldier lehetet sniper,a tobbi meg amihez jutott.

HC be ugyanugy kell iranyitani mindent nemlesz ebbol szimulator 😄
viszont cserebe ugyemlekszem a tankom belul se latod mennyi HP-d van (ha jol emlekszem) szoval erdemes kiugrani javitani gyakran (annyi hogy a haver HUDon pl latja a tank csikjat)
dronkZero
...hogy aztán mikor felgyógyult 100-ra, padlógázzal hagyjon ott egy szál faszban letiport területen a sznájpereknek.

Krinyo
Talán egyszerûbb ha ilyenkor engiként ott loholsz a seggében és javítod, ahelyett hogy ilyen "akkordögöjjmeg" stílusban játszol 😊

nandorb
nemtudja vki. mi a jatekon beluli karakter stilus neve? es hol birom beszerezni?

dronkZero
Ha viszont nem endzsi viszi, akkor meg egyáltalán nem meglepõ módon az ellenség viszi el feltûnõen gyakran. Egy sniper/assault/medik nem fog visszavonulni vele, hogy megjavítsák. Legalábbis én ilyet még nem láttam.

Frankie
Ez BF42 óta így van. A publik kockázatai. 😊

BEAST
Tankot csak engineer vezethet? O_O Ha az vagyok se mindig ugrok ki javitani, meglepoen gyakran nyuljak le ilyenkor.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DummyBoy
Simán ... Úgy is lesznek olyan szerverek, amik nem lesznek megnyitva a lámpák elõtt, ott valszeg nem fogok agyhúgykövet kapni a 10 rohamozó snipertõl ...

A legszebb tegnap: Sznájpergyerek bömböl a tankból: "NEED REPAIR!!!!!"

Csak a jóindulatomnak köszönhetõ, hogy nem írtam vissza: "Szájjá ki oszt hegggeszed meg mánki!"

nandorb
kinem,nem maradunk le a gyujtoirol😊

m1garand
vagy csak azért veszitek meg mert nincs más?

makett.tk

m1garand
ezek után ti megfogjátok venni?

makett.tk

atenza
Van egy ilyen fegyver, amit meg lehet szerezni, és pisztoly helyett lehet berakni.

Snexi
hogyan lehet jelölni?

atenza
Apache helit elég könnyû leszedni ha alacsonyan repül, gyors jelölés a pisztollyal és 1 követõs rakéta leszedi... HC módban nehezebb a jármûvek irányítása?

0Fritz0
Amennyiben a srácok hozzák a szokásos optimalizációs formájukat, akkor fogunk mi még napestig egymásra lövöldözni egy szál sérülés nélkül, mindketten 4-5fps-el. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
Kiváncsi leszek a fullban milyen módon fognak változni a dolgok ...

Mint pl.: A C4-ezhetõ objectives, meg a qrva imba késelés pl ...

Vicc, hogy a legjobb CQB fegyver a kés ... Tegnap azon röhögtünk kínunkban, hogy jött az enemy, keresztül szaladva a szobán, mátrixos módszerrel elkerülte a felé küldött 4 rövid M249-es sorozatot, majd lekéselt ... majd átrohant a másik szobába, ahol 2 shotilövést kikerülve sikerült havert is megkéselni, utána persze C4 és búúúúúm ...

Fasza.

dronkZero
A textúrának épp nincs high beállítása a bétában. Persze menüben beállíthatod, de a nagy felbontású textúrák nincsenek benne.

s0n1c
Kipróbáltam vagy ezer féle beállítást mindig 25-30 fps... tök mind1, hogy low vagy high a texture level pl. 😞 Gondolom ez fullba változni fog.
item
Gondoltam,nem lenne fer a rendes játékot megvásárolókkal szemben. Azért csak gyakorolok,az sosem árt! <#kacsint>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Batistuta007
köszi hogy írtál.elég meggyõzõen megy nálad szóval lehet akkor biztosra megyek és veszek egy olyat.az a biztos😄

Hi,valaki nem tudja,ingyenes beta kulcs szerzesre,lesz meg lehetoseg?

Jimi Hendrix

BEAST
utallak :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#finom>

-tRs-Landor

zotya10002
Lesz itt mi-24

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hat encsak megnyomtam a play now gombot aztan beadta
amugy a szerver neve: GameArena BF:BC2 Beta #2 (20)(HC)(FF) volt history alapjan
TDC Geronimo
😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mNzJean
Na fasza ,két válaszomból mindkettõ hülyeség volt...<#idiota> Pedig a jószándék megvolt......<#hehe> Inkább elhúzok aludni .<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info