Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Aki így akar játszani,szerintem inkább az keressen magának a szintjéhez illõ szervert...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gondolkozni ... gondolkozni ... Mi értelme van a RUSH játékmódnak úgy ha az objectivest nem lehet védeni?
Ha megváltoztatják a RUSH-t olyanra, hogy melyik csapat tudja hamarabb eljuttatni a C4-et a megfelelõ helyre, akkor senki sem fog pampogni.
De jelenleg az egész játékmód ÉRTELMETLEN a C4 miatt!
Leesik, vagy kell ezt még hetekig magyarázni? Mert ha igen, akkor beszélek egy ismerõsömmel, általános iskolai tanár ... ott lerajzoltatja a gyerekekkel, én meg belinkelem, hogy mindenkinek emészthetõ legyen ... Oké?
Ezen kell agyalni, nem azon, hogy ki látott már olyat hogy 1 szem ugribugri egy akkus hegesztõ-csavarhúzóval tankot javít? Vagy az hogy odaállok egy doboz mellé és meggyógyulok ... vagy a defibri ...
Jééézusom ...
Jóhogymár nem az a baj, hogy a medikkel nem lehet mûteni pálya szélén ... Vagy hogy multiméter is kelljen az enginek ...
looool
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
szar a védelem, rossz a csapat.... ennyi... így jártak...
majd megtanulnak játszani, s legközelebb jobbak lesznek... vagy keresnek egy, a szintjükhöz megfelelõ szervert....
és én se állandóan c4el rohangálok, de van amikor, igen is, rohadjanak el, majd a köv. pályán jobban odafigyelnek...
Xbox Live: Lunatic HUN
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezen kívül véleményem szerint érdemes lesz megvárni a teljes játékot, a rengeteg új pályát, fegyvereket, stb.
Nekem a C4-el nincs bajom, illetve csak az ha, rápakol UAV-ra vagy quadra 6 darab csomagot és azzal robbantja be.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ez kicsit olyan Cod-os örökség, h tiltott ez, tiltott az...stb...
ez olyan mint ha betiltanánk a sniper fegyvereken a távcsõ használatát... az nem hiába van ott, nem dísznek találták ki...
a c4 is ilyen... az nem "geciség" amikor a c4et aknaként használjuk??!! de! de a cél, az ellenség megölése, bármi áron...
(szerelemben és) háborúban, nincs barátság ....
"Jelenleg 5, veglegesben elmeletileg kb 15."
ez egy kicsit túlzás lesz....
14 db c4 nem vágja haza a cuccot, de ha rádöntöm az épületet az igen... érdekes...
a bc1ben felkúsztunk az ellenség bázisába , halkan, csendben, c4el kidíszíteni a ládát, majd beélesíteni ... aztán várni a sok hülyére aki hatástalanítani akarja.... s ált. nem egy jön... szépen körbe tudják állni a ládát... nem is nézve mást.... aztán BUUUUMMMM 😊
elismerem, nem épp fair play, de õ ellenség, majd ha rendes akarok lenni az ellenségemmel, az ÉnKicsiPónim2-vel fogok játszani... 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
SN: p.I.I.r.a.s.h
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
A masik pedig az, hogy mara mar eleg ritkan rohamoznak a jarmuvek, leginkabb messzirol lovik a pontokat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ráadásul pár napja vettem észre, hogy az akna szart sem ér. Simán kilõhetõ.
Sõt, ha egyiket kilövöd, robban vele a többi is. Így max C4-el lehet tankot írtani _gyorsan_, ha nem veszed észre.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
hint => #10110
For the PC Beta players we want to thank you for all your feedback so far, it has been extremely valuable to help ensure a fantastic first PC release on Frostbite. We also want to mention we have contacted PBBans to help us work on a global ban-list solution to help ensure the best experience for everyone playing BFBC2 on the PC.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Jól ismered az adminokat<#idiota>#idiota>
" Nagyon egyszeruen meg lehetne ezt oldani, ha valaki mar x-edik killjet csak ilyen modon szerzi akkor repul a serverrol. "
Ezt hogy a tökömbe lehet másképp értelmezni? Na ez pont egy olyan buzi háziszabály, amit csak a lámapöcs egomán fasz adminok szoktak bevezetni.
Mert TE SEM számolgatnád, hogy ifjabb Vér Istvánnak hányadik GL-killje volt, amivel téged, mint admint lelõtt. Kibasznád a picsába, mint macskát szarni, mert "biztos nem az elsõ volt".
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De eleve szerintem meg kell várni a full-t.Ha valóban sokkal több kell majd a felrobbantáshoz akkor nem lesz ennyire zavaró.
Jimi Hendrix
Meg ahogy nézem, hál' istennek néhány fürdõskurván kívül mindenki úgy van vele, hogy semmi szükség szabályokra.
Én speciel elõszeretettel használom arra a rakétavetõt, hogy a fedezék mögé futó ellent fedezékkel együtt a levegõbe repítsem. Erre való ugyanis, fõleg a CarlGustav.
Két méterrõl meg egyébként is egyszerûbb késelni, vagy fejbelõni.