Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Quad még csakcsak, de helikopter... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maak
de csak muszajbol, pluszpontert <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Csak azt tudom mondani amit a saját szememmel láttam.Qaud c4-el megpakol,leszáguld a gödörbe,leugrik,robbant.Tessék védd ki.Fõleg a bétás sebzéssel hogy lövöd a Quad-on ûlõt azt pattognak rajta a lövedékek mintha cseresznyemaggal lõném.
Aki így akar játszani,szerintem inkább az keressen magának a szintjéhez illõ szervert...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
<#hehe> Merrefele szoktál amúgy játszani? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
BFBC:2 on pace to be the fastest downloaded demo in the EA history Kevesebb mint 5 nap alatt, több mint 2 millió demóletöltés konzolokon. Ezzel EAnél rekorder. PCs betaval együtt már több, mint 2.5 millióan tolják világszerte megjelenés elõtt.

DummyBoy
😊 Húúú ... kezd izomból esni a színvonal ... Kiürült az MW2 topik, vagy mivan?

Gondolkozni ... gondolkozni ... Mi értelme van a RUSH játékmódnak úgy ha az objectivest nem lehet védeni?

Ha megváltoztatják a RUSH-t olyanra, hogy melyik csapat tudja hamarabb eljuttatni a C4-et a megfelelõ helyre, akkor senki sem fog pampogni.
De jelenleg az egész játékmód ÉRTELMETLEN a C4 miatt!

Leesik, vagy kell ezt még hetekig magyarázni? Mert ha igen, akkor beszélek egy ismerõsömmel, általános iskolai tanár ... ott lerajzoltatja a gyerekekkel, én meg belinkelem, hogy mindenkinek emészthetõ legyen ... Oké?

Ezen kell agyalni, nem azon, hogy ki látott már olyat hogy 1 szem ugribugri egy akkus hegesztõ-csavarhúzóval tankot javít? Vagy az hogy odaállok egy doboz mellé és meggyógyulok ... vagy a defibri ...

Jééézusom ...

Jóhogymár nem az a baj, hogy a medikkel nem lehet mûteni pálya szélén ... Vagy hogy multiméter is kelljen az enginek ...

looool

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Lunatic83
én tehetek róla ha be tudok jutni az ellenség bázisára?
szar a védelem, rossz a csapat.... ennyi... így jártak...
majd megtanulnak játszani, s legközelebb jobbak lesznek... vagy keresnek egy, a szintjükhöz megfelelõ szervert....

és én se állandóan c4el rohangálok, de van amikor, igen is, rohadjanak el, majd a köv. pályán jobban odafigyelnek...

Xbox Live: Lunatic HUN

Templar75
Csak egy tracer-t kell lõni a páncélosra (viszonylag könnyü) és 2 db engi a 3. sorozattal akkor is kilövi, ha közben javítják... És ha valaki még a TOW-ba is beszáll...

Ez mind szép és jó. De ha deffender megvan 2 mp alatt, mert szét c4-ezik (és noob-ok a társaid), akkor elmehetsz a csába az okfejtéseddel, mert az nem fun, hogy 5 perc alatt végigmegyünk egy rush pályán. (én is c4-ezek, mert potya pont és nem kell hozzá semmit tenni (objective damage + objective destroyed, ha ezt csinálom 90 %-ban 1. is vagyok))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csak szimplán idegesítõ hogy minden 2. comment arról szól mit tilos használni..

Szerintem meg pont te nyávogsz, azért mert más nyávog. Ez egy általános topik, bárki elmondhatja mit gondol, esetleg tervez a késõbbiekben, ezért nem kéne felkapni a vizet.
Ezen kívül véleményem szerint érdemes lesz megvárni a teljes játékot, a rengeteg új pályát, fegyvereket, stb.
Nekem a C4-el nincs bajom, illetve csak az ha, rápakol UAV-ra vagy quadra 6 darab csomagot és azzal robbantja be.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

végre vannak itt értelmes normális emberek is akik nem nyávognak hanem felfogták a játék lényegét.. köszönöm istenem... köszönöm...

igen mw2 de ez ha jól tudom bc2 nem? a két játékot ne keverd már össze ég és föld.. persze lehet a bc2 játszani mw2 stílusban is.. de az olyan is...

Lunatic83
az elsõ részben is lehetett c4el ládát robbantani, igaz nem 1-2 darabbal... de valahogy akkor senki se sírt miatta...
ez kicsit olyan Cod-os örökség, h tiltott ez, tiltott az...stb...

ez olyan mint ha betiltanánk a sniper fegyvereken a távcsõ használatát... az nem hiába van ott, nem dísznek találták ki...

a c4 is ilyen... az nem "geciség" amikor a c4et aknaként használjuk??!! de! de a cél, az ellenség megölése, bármi áron...
(szerelemben és) háborúban, nincs barátság ....

"Jelenleg 5, veglegesben elmeletileg kb 15."
ez egy kicsit túlzás lesz....
14 db c4 nem vágja haza a cuccot, de ha rádöntöm az épületet az igen... érdekes...

a bc1ben felkúsztunk az ellenség bázisába , halkan, csendben, c4el kidíszíteni a ládát, majd beélesíteni ... aztán várni a sok hülyére aki hatástalanítani akarja.... s ált. nem egy jön... szépen körbe tudják állni a ládát... nem is nézve mást.... aztán BUUUUMMMM 😊
elismerem, nem épp fair play, de õ ellenség, majd ha rendes akarok lenni az ellenségemmel, az ÉnKicsiPónim2-vel fogok játszani... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

Az ilyen hozzáállás tette a MW2-t is egy játszhatatlan szemétté... (az IWNet mellett)

pIIrash
Akinek hosszú a HUN budi listája az vegyen fel, kösz.
SN: p.I.I.r.a.s.h

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

BEAST
Volt ido amikor rengeteget kaszaltam az aknakkal, aztan rajottek az emberek, hogy kiloheto... Azota neha sniperek ramrobbantjak az aknat amit epp telepitek. 😄

A masik pedig az, hogy mara mar eleg ritkan rohamoznak a jarmuvek, leginkabb messzirol lovik a pontokat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Hát ja aknákat okosan kell lerakni nem egymás valagába, mert ha egyet szétlõnek, akkor megy a többi is 😊

BEAST
Csak jegyezze meg a beallitott kiteket es nekem tetszeni fog. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én nem vagyok egy nagy spíler, de egy támogatott(endzsi')tankal, meg pár jó assissal a B nem lehet probléma. Nem azt mondom, hogy egybõl, meg gyerekjáték, de meg lehet csinálni. Pláne, ha a másik oldalról zavarják a többi védõt, vagy csak pötyögtetik B-nél a bújókat.

Ráadásul pár napja vettem észre, hogy az akna szart sem ér. Simán kilõhetõ.
Sõt, ha egyiket kilövöd, robban vele a többi is. Így max C4-el lehet tankot írtani _gyorsan_, ha nem veszed észre.

TDC Geronimo
Ami a videóba van az a konzolos. A PCs kapott egy kényelmesebb PCre szabott menüt. Lehet hogy pár apróbb változás lesz, de lényegében marad ugyanilyen.

tobias88
Amúgy szerintem a C4es dolog bõven belefér, viszont ami engem 1000szer jobban irritál, az a jármûvek javítása! Ne fárasszanak már, hogy egy szétlõtt tankot a harctéri katonák a harctéren meg tudják javítani! Nevetséges...
Meg a másik hogy akinek gyengébb gépe van vagy gyengébb nete rákényszerülhet a gl használatára,persze a májer kölyökök akiknek 30 ezer forintos egere meg skandináv szinvonalú nete és atomerõmû gépe van az ragaszkodik az olyanokhoz ami biztosítja elõnyét.

zzeN
Fog változni a class választó menü? Marad ilyen mint most, vagy olyan lesz mint a videóban? Csak érdekel😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tobias88
0:37-nél lol <#vigyor>
TDC Geronimo
Szövegértelmezés az nem megy ahogy elnézem.

Bence94
Üdv! Kipróbáltam a betat nekem tettszik csak élvezhetetlenül rosszan megy.remélem teljes verzió sokkal jobb lesz addig megejtek egy kisebb tuningot... valaki magyarázza el, hogy miért nem jó a c4 ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bogdogege
HAHAHA szánalmas láma

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

ja és a nyávogás idegesit a legjobban hogy jaj no c4 jaj no gl kussoljatok már be ezzel bazdmeg!! benne van a kibaszott játékban ha akarom akkor csak gl-el lövöm szét a kibaszott seggét mindenkinek kibaszottul nincs közöd/közötök hozzá!! ha majd olyan fegyverrel ölök ami nincs benne a jatékba akkor ugathat mindenki hogy miért használom!!

tudom mirõl van szó.. és elhiheted kurvára leszarom hogy játszol a barátaiddal meg milyen szabályokat vezetsz be nemérdekel de ha a barátaiddal játszol akkor beszéld meg vele msn-en személyesne vagy ahogy akarod ne basszátok szét a topicot azzal hogy jaj milyen szabályokat akarok létrehozni mert lesz egy szerverem és császár leszek hadjuk már ezt 😄 csak gerjeszted a feszültséget meg jaj raj csávó vagyok hogy van szerverem isten leszek.. ki nem szarja le? ha játszani akarsz a haverjaiddal játsz ahogy akarsz leszarom na befejeztem 😄

BEAST
Az a vicc, hogy fogalmad sincs mirol van szo. 😄

hint => #10110

TDC Geronimo

For the PC Beta players we want to thank you for all your feedback so far, it has been extremely valuable to help ensure a fantastic first PC release on Frostbite. We also want to mention we have contacted PBBans to help us work on a global ban-list solution to help ensure the best experience for everyone playing BFBC2 on the PC.

errõl van szó.. ha kijön a full a c4 bombalerakós dolog értelmetlen lesz.. de a vicc az egészben az hogy azok az emberkék akik szabályokat akarnak létrehozni (uralkodni akarnak mindenkin hogy az õ kedvük igényük szerint játszon mindenki) a full-ban is ugyanugy akarják a fasságukat hogy no gl no c4 no sniper <#mf1>

BEAST
Jelenleg 5, veglegesben elmeletileg kb 15.

mNzJean
Nem tudom mit értetlenkednek páran , nem a public szervereket akartuk beszabályozni , hanem az esténként megrendezendõ baráti meccseket , ott meg had úgy játszunk már ahogy nekünk tetszik . Ha holnap szervezek egy only rpg meccset az úgy sem fog téged személy szerint érinteni .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

BEAST
Meg szerencse, hogy magadbol indulsz ki, hisz fogalmad sincs en mit tennek. 😊

"Mert TE SEM számolgatnád, hogy ifjabb Vér Istvánnak hányadik GL-killje volt, amivel téged, mint admint lelõtt. Kibasznád a picsába, mint macskát szarni, mert "biztos nem az elsõ volt".

Jól ismered az adminokat<#idiota>

tobias88
Mért, a dobozhoz mennyi c4 kell hogy kipurcanjon?
dronkZero
Emlékeztetnélek erre a csodás ötletedre:
" Nagyon egyszeruen meg lehetne ezt oldani, ha valaki mar x-edik killjet csak ilyen modon szerzi akkor repul a serverrol. "

Ezt hogy a tökömbe lehet másképp értelmezni? Na ez pont egy olyan buzi háziszabály, amit csak a lámapöcs egomán fasz adminok szoktak bevezetni.

Mert TE SEM számolgatnád, hogy ifjabb Vér Istvánnak hányadik GL-killje volt, amivel téged, mint admint lelõtt. Kibasznád a picsába, mint macskát szarni, mert "biztos nem az elsõ volt".

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Viszont amíg azt mondod hogy "c4-et CSAK ismétlem CSAK a bombára tenni TILOS! khm nem tilos csak geciség.." addig MINDIG lesz aki rárakja.És mindig lesz magyarázat hogy hát tudja õ hogy "geciség" de most izé meg stb...
De eleve szerintem meg kell várni a full-t.Ha valóban sokkal több kell majd a felrobbantáshoz akkor nem lesz ennyire zavaró.

BEAST
Szerencsere csak par retardalt nem kepes felfogni mirol van szo. 😊

Hi,ti melyik beta szerveren szoktatok tolni?

Jimi Hendrix

Igaz,hála az égnek az új rendszerben talán kevesebb megalomán admin lesz,amúgy jah repülsz ha nem úgy játszol ahogy õfelsége az admin kivánja,a kedvenc fegyverének ellenszerét letiltatja azt meg kivágja aki jobb.

dronkZero
Ez nem magyar sajátosság, teljesen nemzetközi dolog, hogy az adminok buzik, és olyan szabályokat hoznak a szerverükön, amikre hivatkozva bárkit bármikor kirúghatnak.

Sok itt a megalomániás egyén,magyar mentalitás egyébként ahogy valaki is írta,csak a saját játékstílusok elfogadható a többit tiltanák a kis diktátorok aki meg nem úgy gondolja az lowlámacheaterwhsgeci.....

dronkZero
Nyugi van, azt senki nem gondolta, hogy C4 egyáltalán ne legyen, meg hogy tankra se lehessen rakni. CSAK a dobozra pakolást akarjuk tiltani, mert azt csak buzik csinálják. És ezt is csak az összehozott magyar publik meccsen.

Meg ahogy nézem, hál' istennek néhány fürdõskurván kívül mindenki úgy van vele, hogy semmi szükség szabályokra.

TDC Geronimo
Ezt értem, de megint olyan esetet írtál le, amivel nekem sincs semmi bajom, mivel az rpgt ebbe a játékba lehet, sõt kell is arra használni, hogy valakit fedezékkel együtt kiszedjél. Én ellenben arról az esetrõl beszéltem, amikor közvetlen közelrõl, direkt módon robbantanak pofán. Na mindegy is hagyjuk szerintem ezt a témát, mert ahogy láttam ti egész nap elvoltatok vele 😄

bocsánat elõre is de ezt már tényleg nem bírom tovább.. hihetetlen milyen emberek vannak itt.. uraim most komolyan játszani akartok ezzel a játékkal vagy csak veritek magatokat hogy ki mivel megy?? mi az hogy nincs gl nincs c4 normálisak vagytok?? ne rakjak c4et a tankra hanem nézzem ahogy megöl? ezt komolyan gondoljátok? nem gondolhatjátok komolyan... c4-et CSAK ismétlem CSAK a bombára tenni TILOS! khm nem tilos csak geciség... de amilyen szabályokat akartok "létrehozni" azzal egybõl el is basszátok az egész játék élményt... nem bírom felfogni mi ez a nyávogás tisztára mint az óvoda.. uraim kapjatok már a fejetekhez vicc amit csináltok.. elõször a sniper miatt nyávogtok utána a gl.. majd a c4 (c4et megértem bomba esetében) VICC amit mûveltek akinek nem tetszik ha valaki c4-ezik vagy gl-ezik az húzzon a picsába a szerverrõl sõõt az egész játékból és menjen sakkozni vagy a jójatek.hu-ra... szánalmas emberek vannak itt fõleg a szabály kitalálásaikkal együtt.. egy biztos én a büdös életbe nemfogok veletek játszani mert ezek a szabályok szétbasszák az egész játékot.. tudom nem is hiányzok.. 😄 ilyen alapon ne is merjetek belelõni a falba mert véletlen átmegy rajta a golyó és megölsz valakit VICC.. jöhet a flame.. jöhet a postom törlése.. <#banplz>

dronkZero
Sztem most sem jellemzõ annyira, hogy érdemes lenne szabállyal faszkodni.

Én speciel elõszeretettel használom arra a rakétavetõt, hogy a fedezék mögé futó ellent fedezékkel együtt a levegõbe repítsem. Erre való ugyanis, fõleg a CarlGustav.
Két méterrõl meg egyébként is egyszerûbb késelni, vagy fejbelõni.

zzeN
Alapon a görgõre van állítva.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN