Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
engem meg hogy egy kattintás és 100-as hp-val rohansz tovább
b+, játék!!!

¥ xfire: kistekila

Az derék! Nem viccelitek el. :-D
Osszátok õket!

Thx a C4 infót. 15nél több c4,így azért már jócskán esélyesebb a game.

Valaki írta hogy c4 az egyik legerõsebb....De ez senkitnemérdekel,elveszi a bombalerakás értelmét,és a defuse esélyt😊
Így jó.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az igaz, azt a fénybizbaszt el is felejtettem...
De hát ettõl szép ez a játék. :-)
Nem sokat gyakoroltam, de messzire nem nagyon tudok vele lõni.

zzeN
Ez a beta eléggé optimalizálatlan(még), szóval kell egy bika config neki😉.

Tényleg, köszi Kivi, itt még lehet bõven szerezni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Megse almodtam. Itt van ni!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én facebbok-ról szereztem... van ilyen klub... ha behívod 3 barátodat kapsz beta kulcsot... nem tudom még mennyi van
JethroHUN
Mekkora gép kell hozzá? laptomom van csak(asztali az biztos h nagyon kevéske) amd x2 ati4570 512mb, ment a gta4, dao, me2 mediumon kb. De ez mutli sok játékos szal az is nehezíti.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

zzeN
Kb. 1,5 gb, closed beta, tudsz szerezni keyt ingyen ha elõrendeled 576-tól, 2k-ért meg CDGalaxisból, de levonják a full árából.

Vagy kunyerálsz itt vkitõl, vagy neten keresgélsz...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

JethroHUN
Én a bétat nem patchelném, mindenki tudja csak béta, vonják le a következtetés. Csak azért van h sok hibát megtaláljanak a készítõk mégsem gamelhetnek reggeltõl estig 😄

JethroHUN
A béta az hány gb? Mert leeht h most már kikéne próbálnom, a hszek után nem biztos h veszem. sokan írják h túl konzolos stb.
Open vagy véletlen mûve h kapok e serial v sem?

A multkor valaki linkelt egy oldalt a fegyverekrol, ott volt M4 is a geppisztolyok kozott, hacsak nem almodtam az egeszet

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Rögtön kiadás után másnap frissítették. Azóta meg nem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zzeN
Volt már 1 patch, amúgy is a fullra koncentrálnak, abba lesz javítva elég sok dolog + ha lesz erejük, akkor a betat is patchelgetik majd.

tobias88
Fent van 10 napja talán a játék, de még egy patchet sem csináltak hozzá, ez normális amúgy? Vagy ez olyan béta, amit egyáltalán nem frissítenek?
dronkZero
De egyébként hol lett géppisztollyá nyilvánítva?

Egy M416-ot látok csak, de az assault kitnél.

Viszont a SCAR-L is 5.56, és az tényleg géppisztoly a játék szerint.

Szerintem is itt lesz a csalódások egyik fõ pontja majd.Mert tévedés ne essék,ez a játék nem pc-re készült,ez csak pc-re is megjelenik.És a fõ irány még mindíg a konzolos vonal,ahol az elsõ rész jól bejáratta már magát,és ott a bétában is látott "rush" mód volt a fõ.
És nem hiszem hogy ezen most változtatnának,azzal együtt sem hogy most új játékmódok is megjelennek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dronkZero
Pl az integrált hangtompítós változat, betolható válltámasszal, 20-as vietnámi stílusú tárral, RASon reddottal, elsõ markolattal... Az nem nagy. 😊 De attól még 5.56, szal karabély.

JethroHUN
Nem kicsi az, csak moduláris, szal átépíthetõ könnyen, de akkor is támadó karabély. Enginek inkább kisebb géppityut kellett volna mp7, p90.
De végülis 3kg, könnyû.

Higher
Itt írnak a C4 mizériáról meg arról, hogy véglegesbe 15-nél "jelentõsen több" C4 kell a robbantáshoz. Ettõl függetlenül én is a conquestet várom. <#vigyor2>

dronkZero
Kaliber alapján karabély. Viszont kicsi, meg megérdemli az endzsi, amúgy is kvázi összevonták a specopssal.

Hajrá Gigabyte & VIP team ! ! ! <#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Az elsõ hivatalos kupa, és conquest, lehet szurkolni srácok 😉 amúgy aki tud németül, ott a szabályzat amit eddig kiírtak. f csoportba vagyunk...
http://www.eamasters.de/liga/?do=ranking&id=934
Mondjuk azt furcsaltam, hogy geppisztolynak nyilvanitottak, pedig szerintem tovabbra is gepkarabely.

havercsotány
sok vagy egy kicsit <#levele>

TDC Geronimo
Ja utólag engem is zavar, de nem vagyok VIP sajna, hogy változtassak rajta 😄

Amúgy meg pár napja láttam csak azon az ultimateprestige oldalon, hogy lesz M4 itt is végre <#love11>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gero! Ha tovabbra is lesporolod a szovegi "n"-eket, a kedvenc M4A1-eddel foglak fejbeverni!<#nezze>

FiveOmensXXXXX
Engem annyira nem érdekel a rush, hogy még bétát se szereztem. Bf=conquest, a ctf-et is utáltam mindig bf-ben, valahogy sose játszottam rajta.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

TDC Geronimo
Ebbe a topikba aktív most eléggé.

Nincs ott szerintem semmi bug, a sniper fegyverekre is lehet tenni red dot iranyzekot. Egy VSS-re meg kifejezetten passzolni fog.

JethroHUN
Nem tom mi ezze la baj, a c4car az már bf2 ben is divat volt 😊

JethroHUN
Hát a C4es a valóságban is a legerõsebb kézi robbanóanyagok közé tartozik nehogy már 12kg nem elég egy kis háznak 😄

gagax
Hali! Mulrkor valami bekavart a játéknak és Sniperen Red Dot volt... valahogy rá lehet rakni vagy csak nállam volt ez a bug?

Bator92
Csak nekem nem mûködik a Friends Rendszer? Valaki fel tudna venni: BatorX?
Én is jöhetek ilyen fun publicra ha szerveztek? Ki szervezi ezeket és milyen szerveren?

Forza Ferrari

nandorb
tudod sokkan nem ezzel a moddal fognak szorakozni hanem majd a conquestel...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Egy linket tudnál adni, ha szépen kérlek?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ezzel egy a gond,a BF BC tök más volt a BF-ekhez képest BFeket nem szerettem. Itt pedig már most megy a huzavona a kis Conquest mapokkal. A rush a fõ módja a BC-knek😊

Apropó plant site....5 db c4 elég...Csodás játék amikor berontok a robbanóanyag pakkommal,rácsûröm 1-2 mp alatt a lerakóra a 6 c4-esemet és rotty...Sokpont,suicide,az ellenfél esélytelen ha egyszer bennvagyok...Zseniális.😊

0Fritz0
Azt meg csak halkan tenném hozzá, hogy ha sokat sírnak, akkor a megjelenés után is lehet majd változtatni a C4-es mizérián.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
"A fõ gond pedig továbbra: lehet a nagy regek Conquestezni akarnak de a BC fõ módja az elsõ óta a rush.
Így ha a rush játszhatatlan szemét a c4 kamikaze-k miatt akkor hulla a game."

Ezzel a gondolatmenettel egy gond van ... a BC az elsõ óta ... Ez a második ... xD

A BC alapjában véve BF... ahol pedig az õs mód a Conquest ... nem véletlen vár erre mindenki aki szerette valaha a BF-eket ...

Az hogy a Rush mód játszható lesz-e vagy nem, valszeg kevés régi BF rajongót fog érdekelni, ha a Conquest-et nem basszák el ...

Ettõl függetlenül legalább most rávilágítanak a népek, hogy a Rush így ebben a formában bukta ... Remélem kijavítják azért, mert nem lenne ez rossz ötlet így ... ettõl függetlenül nem hiszem hogy sokan dunának mennének bánatukban, hogy sajnos nem tudunk normálisan Rusholni xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jaj már csak te hiányoztál, amúgy meg bagoly mondja verébnek.

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

A legtöbb játékban állítható az életerõ (így pl cod5ben anno annyira szarvolt azal hülyültünk hogy 500 életerõ aztán nagyradával vadásztunk egymásra meg rakétavetõvel álá quake...)

Nem árt mert c4ezés ngy baromság.
Elsõ 2 pont quad c4-el lazán hozható,egyik a gödörbe ugratás szinte védhetetlen. A másiknál meg 2 quad,egyik beáll ház mögé bomba oldal robbant msodik quad ugyanúgy ugyanoda házfal nincs lerakó robban.

Ezután elég egy squadnyi kamikaze és hulla az összes többi pont,mostanság sokszor láttam rohan be a paraszt nem is érdekli mivan már hajítja a c4-et és robbantja site sérül paraszt hulla pontot kap,rohan ujra,2-3 ilyen szétszedi a plantot bárhol.

A fõ gond pedig továbbra: lehet a nagy regek Conquestezni akarnak de a BC fõ módja az elsõ óta a rush.
Így ha a rush játszhatatlan szemét a c4 kamikaze-k miatt akkor hulla a game.

nandorb
te tenyleg hulye vagy? bammeg ien idiotak is vannak akkor siman beallithatja az admin hogy hany ezer golyo utan dogoljon meg...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ReTeK
Gondolom a szerver admin majd beállíthatja hogy hány C4 vigye szét a com-sztésönt, nem ? Az admin beállít egy bõdületes nagy számot aztán pisloghat a rekon hogy mi a fasz van, ez már a huszadik C4 de még csak félig van a com <#nevetes2>

DummyBoy
Mindenfelé 😊 Általában coRDHA-s Mumble-re felugrok, és ha õk játszanak akkor velük ...

De ritkán érek rá ... majd felugrok a TS-re is ha nincsennek fent az Arcok, és akkor tudunk esetleg együtt játszani 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Maak
jah, egy lelott katona meg nem spawnol vissza de amugy rendben vagyunk 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Én annyit szoktam röhögni a védõ snipereken.
Fent rohadnak az egyik házban és azt hiszik tudnak valamit (nagyon noobok), c4gyel felküldöm az égbe mind2 plantsiteot és amikor már a ledõlés szélén áll a ház és lyukas a fal, látom ahogy még mindig ELÕRE figyel. se hátra, se balra, se jobbra. mint valami idióta csak elõre figyel. felsétálok mögé és hátba szúrom. egyébként csak 1. vonalnál szoktam c4et használni

0Fritz0
Valamit nem értek:
Sokszor olvastam, hogy a "nagy öregek" (vén hülyék! <#hehe>) úgyis a conquest-et fogják inkább tolni.
Akkor meg miért remegtek a rush dobozain és a C4-es pukkantásokon?

U.I.: Szólj be te is sok embernek és legyen egy jó napod. <#pias>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Egyik PCs dev most beta fórumon elég aktív. Elárult olyan dolgokat is, hogy betába egy rakat ficsõr nincs benne, olyanok is amikrõl még nem is tudunk. 3 hét és kiderülnek ezek a dolgok 😊