Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Tudom,hogy ez egy láma kérdés,de hogy a büdös **** életbe lehet késelni?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

TDC Geronimo
"utolsó pontra kevés ticketnél azért már lehet" Na kit idéztem? <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hocsika
Lehet még én is ráérnék egy kis mókára! 😊 Remélem HC szerveren lesz 😊

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

TDC Geronimo
Azért mert benne van a játékba, attól még nem jelenti azt, hogy emberekre vadásszak vele direkt meg 2mrõl GLel lõjek pofán valakit. Játék része persze csak faszláma dolognak tartom. Nem azzal van a baj, ha valakinek épp véletlen a kezébe van és kilõ vele, hanem azzal, ha rendes fegyverrõl vált arra azért, hogy 2 méterrõl pofán lõjön valami bummantós faszsággal. Eddig ez marhára nem volt jellemzõ. Sajna ez az új BF nagyobb hírverést kapott a kelleténél és ez tudjuk mit hoz magával. Kénytelen leszek megszokni valahogy még ha nehéz is lesz, mert az emberek hozzáállásán javítani nem lehet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tobias88
nah, ez nem hangzik rosszul <#vigyor2>
dronkZero
Sztem írd ki, aztán majd 7kor meglátjuk, kinek felel meg. 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Holnap lesz uj procim, alaplapom, majd utana, mert most csak kinlodas.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mNzJean
Tõlem mehet az esti derby , 7 órára kiírom TS-n ha nektek is megfelel.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boron Power
Én mondjuk nem a szimpla pubbol indultam ki, már volt szerencsém négy 8v8-on részt venni. És bár mixelt csapatok álltak mindkét oldalon, de ott nem fordultak elõ ilyen alapvetõ hibák.

Sõt az elsõ B talán egy alkalom kivételével elesett!

tobias88
én ha tankal megyek, még az embereket is próbálom fedezni, de néhányan akkora hülyék, hogy besprintelnek a tank elé
dronkZero
Ezért kéne megint egy magyar publik meccs. Mondjuk ma este.

Templar75
Igen, tele van velük a BÉTA.... Mind védõ mind támadó oldalon....
Mivel faszlámák ezért csak elvétve javítják a páncélost, illetve ha valaki javítaná is a páncélost, akkor meg a sofõrje faszláma, mert arrébb megy úgy hogy az engi ne tudja utolérni és javítani! És az esetek 90%-ában ez történik jelenleg.

Templar75
Látom a "közepes képességû védõcsapat" kifejezés elkerülte a figyelmedet... Ilyen esetben a gödör aljára a max hullaként fogsz eljutni.

Yan
én utoljára katonaságban crasheltem egy nagyot,
de inhüvelygyulladásom lett a bal csuklómban 😉

&#165; xfire: kistekila

Maak
<#eljen>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
olyan csapatba elmeny kerulni ahol minimum 4-en varnak a helire a helipadon, ket okorallatt meg rpg-vel lovoldoz a helire, hatha az lezuhan.../tegnap tortent :s/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

dronkZero
Azért elég bamba tankos kell ahhoz, hogy kimortarozd. Egy telitalálat persze kivégzi, de ha az elsõ nem kapja telibe, akkor kihátrál simán.

Persze ezért kell közben folyamatosan AT-zni, TOWozni.

Boron Power
Hát azért ehhez feltételezned kell, hogy a támadó csapat csupa faszból áll, akik nem képesek javítani egy tankot, meg odébbmenni ha esetleg mortar jön. 😊

De majd meglátjuk, remélem ilyen taktikával nem fogok találkozni élesben.

Zs0lt1
Ez tévedés!
Mi már sokszor megcsináltuk!
Szimplán csapatmunka kell és nem ügy.

C4-et csak a buzik használnak.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Templar75
Erre van a Tracer, az AT meg a TOW..... Ha a csapat meg olyan láma, hogy nincs benne legalább 2 engi aki lõné a páncélosokat, akkor az meg is érdemli, hogy rádöntsék a házat a pontra... Ja és még: ismét a Mortar... Ha egy tank egy adott pontot lõ folyamatosan, akkor valószínûleg, egy helyben marad, akkor meg már ki lehet szedni Mortar-al.

Templar75
Többek között erre van kitalálva a Mortar, tök mindegy hogy hova áll be a tank, egy jól irányzott Mortar kiszedi.

tobias88
UAV?
nandorb
majd c4-es helivel

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Templar75
Szerintem meg a támadók az elsõ B pontot egy közepes képességû védõcsapat ellen a büdös életbe nem fogják felrobbantani C4 nélkül.

Reggel jobb..<#hehe>az egész napi kuli után már boot-olni sincs kedve az embernek,nem crashelni<#nyes><#wave>

[IRAM] leader

Kandurex
Én este 11 után szoktam crashelni, aztán reggel reboot -olok, de néha, vissza crashelek, és délben lesz a boot,.. néha napközbe is elkap a crashelhetnék,....,tök változó

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CharrDen
Ti nem szoktatok crashelni?... Végre van egy tank, elviszem, tök jol megy erre crashel, de többször is...

Running
Mé?😊

nandorb
jo ezt meg masold be minden topikba😊

nandorb
ha nem tetszik a jatek akkor nem kell jatszani,jo ez igy ahogy van...ilyesmin veszekedni hulyeseg, ott van a cod ha ez nem tetszik mindig van megoldas... de nem az mint a BF2-ben a heli no seat switch meg a tobbi szivasok,ha van tessek hasznalni... nem fizzet senki se hogy egy jatekban meg vki. + adjon neki vmi. tilalmat

Running
Hát nem is azért járunk 1 TS szerverre, mert nincs több. 😊 Hanem mert praktikus.<#vigyor>Hát nem is azért járunk 1 TS szerverre, mert nincs több. 😊 Hanem mert praktikus.<#vigyor>Hát nem is azért járunk 1 TS szerverre, mert nincs több. 😊 Hanem mert praktikus.<#vigyor>Hát nem is azért járunk 1 TS szerverre, mert nincs több. 😊 Hanem mert praktikus.<#vigyor>

Hocsika
Igazából van PT-6 -nek saját ts3 szervere, de majd átbeszéljük, köszi! <#wink>

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

DummyBoy
Ez a pontrarakott c4-ezés csak Rush-ban péniszség, kelljen hozzá 70 C4 és kész ... Meg van oldva ... ha rendesen balanszolják majd a dolgokat a véglegesben, akkor nem lesz itt akkora gond, fõleg hogy majd mindenki Conquest-ezni fog, legalábbis a régi BF-es arcok az tuti ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ohh, micsoda ölöm bódóttá...

Running
Óh, naponta 20-an megtalálnak TS-en valamivel. Néha már arra sem emlékszem hány golyóm van. 6-11-ig leszek fent, szal nem gond.😄

SZEG007
Nem szabályozgatni kell a játékot, erre csak akkor van szükség ha nincs megfelelö fegyver balance.

KáTéCé
TS3-on voltam már, még beszéltünk is Te együgyü 😄 Ma este 9-nél elõbb nem érek haza, szal ne várj :p

Running
Megmondtam hogy ne gyere be, meg ne gyere erre HE!<#mf2>

Running
Egyébként TS3-ra jöhetnétek ti is. PT6-nak is kellett volna szobát csinálnom, csak elhúztam otthonról mikor szólt valaki. Ma este leszek fent 6-tól. Lerendezek mindenkit aki feljön. TS3 beállítások meg ilyenek itt faq

Visszamennyél Running, KTC az én ribim <#hehe>
Running
Még a végén újra összemelegedünk.<#hehe>

KáTéCé
Nem szívesen mondom ki, de egyet értek <#mf2>

Hocsika
Public TS3 szerver. Vannak páran esténként. Ott biztos találsz magadnak játszópajtást 😄

<#banplz><#zavart1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

<#idiota>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

elqrtam na !

Egyébként meg <#mf1> <#wave> <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Krinyo
Valamelyik nap történt hogy elém ugrott egy bokorból a sunyi ellen, és vígjátékba illõ módon oldalazva, ugrálva kilõttük egymásra a full tárat, utána a pisztolyból is. A végén a nagy vergõdésben elõkaptam az rpg-t és arcbalõttem. Nem hiszem hogy egy ilyen helyzetben, azt kellett volna mondanom hogy "csak rpg-m van, úgyhogy légyszíves lõdd szét a fejem". Azért ne vonjunk párhuzamot a cod féle "beülök a sarokba gl-el és lövöm a spawnt" és egy bf-es, helyzet adta "önvédelmi reakció" között.

Hocsika
Teljesen egyetértek! <#eljen> Amúgy meg sztem a véglegesben ezt a C4-ezést ki fogják küszöbölni valahogy, vagy ha nem, akkor marad a megegyezés... Bár ha õk robbanthatnak, akkor majd te is<#eplus2>

Akarom mondani erre ???

Mindnyajan olvastuk, es ertekeltuk is, de osszevarunk meg parat, es csak utana dicserunk meg.