Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Jah, mar regebben Joebacsi is lelotte ezt a poent. <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Ha durvan kempel valaki akkor egyreszt spotolassal lehet basztatni, a masik legjobb mod hogy killcammel latjuk nagyjabol hogy melyik bokorban ul fel oran at a seggen.
Ha mindketto le van tiltva lehet fele mapon at ott csucsul es csak nyomja a bal gombot.
Ha mar kempert jatszik valaki akkor dolgozzon meg azert, igenis valtoztassa surun a helyet sztem.
Plusz killcammel lehet legjobban latni ha valaki cheatel es tanulni is jobb/tapasztaltabb jatekosoktol hogy hova erdemes helyezkedni (...ja es nincsennek unalmas 10 secek halal utan sem).

Regebben is volt "vita" a "killcam legyen ne legyen"-rol, tudom ebben ugysem lesz kozos megegyezes, de a velemenyemet leirtam hogy sztem jo ha van publik szerveren.

iceshark
"mert sok fegyverrel hasonloan gyorsan lehet olni (xm8,m1a2,stbstb),"

tankkal azért illik 😊

bocs magas labda volt<#eplus2>

Te nem a mekkeni vagy?

HD JOHNNIE
Adtál egy két új infót, köszi 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

aha, de egybol sirtatok tegnap amikor leoltem vmelyik luzert Glel miutan kifogytam

Smithwarden
Betanal is irtam mar, hogy valoszinu a HC es a sima szervert kellene osszegyurni nagyjabol, ez a velemenyem most sem valtozott.
HC es sima szerverekre is mennek jo/korrekt jatekosok es noob verpistikek kulonbozo okokbol.
(HC-ra sniper noobok inkabb, simara GL/CG noobok inkabb)

HC pozitivumok, negativumok:

+ nem annyira erzodik a GL/CG erossege, mert szinte akarmilyen fegyverrel is gyorsan lehet olni
+ nem kell 15-25 loszer egy emberbe bizonyos fegyverekkel, bizonyos szituaciokban (alapban ez bug vagy valami el van baszva a PCs verzioban/hitboxban, nem tudom...)
+ "eletszagubb" az egesz de ezzel egyutt idegesitobb hogy 1 sec alatt halsz legtobbszor
+ a kes sem annyira imba: nem tud kessel szemben 5 metert futni es meg azutan 5 metert ugrani autoaimos szurassal, mert kozben (realis modon) barmivel hamarabb lelovod

- meg tobb es idegesitobb sniper (soxor szinte az egesz csapat!) sima modhoz kepest, nagyon durvan kell a fedezekeket hasznalni es ismerni a palyat hogy ne halj meg minden eledes utan par seccel
- latszik hogy nem HCra irtak a jatekot, sok fegyvert hasznalhatatlan celkereszt es ironsight nelkul
- altalaban nincs killcam es valamikor nem igazan lehet bemerni indikator szerint hogy honnan is lottek rad pontosan, igy 5-10szer is lelohetnek egy helyrol, mert csak kinzel hogy hol is lehet a kemper es puff mar megint azonnal halott vagy...es ugye igy eleg faraszto es unalmas tud lenni a jatek :p

M60 HC modban amugy nem annyira veszes mint simaban, mert sok fegyverrel hasonloan gyorsan lehet olni (xm8,m1a2,stbstb), bar azert kicsit persze mindig erosebb a tobbinel itt is.
Mondjuk HCn azert talan legjobb kaszt ugye a medic a healt pack miatt es persze hogy akkor mar a legerosebb fegyvert, az m60at valasztjak legtobben maguknak.
Ha nerfelik a kov patchben az M60at, akkor is sok medicet fogunk latni HCn PKM/XM8mg/stbvel, es ugy is eleg erosek lesznek.
Szoval sztem a sima modot kellene rendbe rakniuk inkabb, balanszolni es javitani a sebzeseket (legtobb fegyvert erositeni, parat visszabbvenni), es GL/GC sebzest gyalogosra csokkenteni (ezt mondjuk nem hiszem meg fogjak valaha is lepni sajnos).
Ja es plussz a snipernek a celkeresztje meg mindig sokkal jobban mozoghatna, mas jobb megoldast nem talalok a csipa-hadseregekre.

BEAST
Szerintem a killcam nem sok vizet zavar, viszont nelkule meg kb nulla eselyunk lenne kiszurni a campereket. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Solid Snake
"erre jön valami bunkó beugrik és elrodeózik velem valahova" <#nezze><#nevetes2>
HD JOHNNIE
Hát jah 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boron Power
Ezért mondanám azt a helyükben, hogy tiltott általában (bár valaki a tRs részérõl is beírta tegnap, hogy jobb ha be sem teszi az ember). Ha falat kell bontani, majd egy engi megoldja.

Running
Nem kapcsolódik a single és a multi ilyen formán egymáshoz ha jól tudom.
Multinál is a szokásos számokkal választhatod ki a medic csomagot, vagy a defibrit, persze csak akkor ha medic vagy és elérted a megfelelõ pontot, szintet.

iceshark
én azt szeretem pl. pont tegnap amikor kiszálltam javítani a tankot a csórikám alatt, tõgázzal elrombolt egy szaros mediket lõdözni<#buck> ami a világ végén volt de spot-olt rá valaki, hát utána küldtem egy rpg-t, erre kérdezi hogy most mi van, mondom akkor javíttasd meg máshol a szarodat, nem fogok rohangálni utánad a pályán<#falbav> fõleg hogy itt hagysz mint egy ku*vát<#idiota>

a másik legjobb, én szeretem a humve-t hordozható géppuska állványnak használni, leteszem valahol ahonnal jól tudom fedezni, támogatni a robbantós osztagot, erre jön valami bunkó beugrik és elrodeózik velem valahova, legtöbb esetben valami recon gyerek visz el a lövöldözõ pontjához, ilyenkor szoktam agyhugykövet kapni<#boxer><#falbav>

Nade ha ebbe belehal egy gyalogos netán a fal mögött, vagy akárhogyan, akkor ki dönti el, hogy most a GL használata jogos volt-e... ezt igen nehéz lesz ellenõrizni.
BF109
ha végigcsinálom a singlet akkor is ad plusz fegyvereket a multiba? illetve hogy lehet gyógyítani meg javítani? vagy az ehhez szükséges eszközöket is ki kell nyitni?
bocs a láma kérdésekért de még nagyon kezdõ vagyok. tegnaptól játszom csak.
eddig nagyon bejön, cod fan voltam tegnapig... mondhatni hibátlan a bc2.
kíváncsi leszek az 1943-ra. bc dobozában van egy reklám a 1943-ról az van rajta h csak 13 euro lesz az ára... nem rossz

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Mi köze a killcamnak a spotoláshoz?

trident
Megnyomod a q-t, akkor nála látszódik egy ikon, hogy mit kérsz, ha be akarsz szállni egy jármûbe, akkor õ hallja és látja a minimapon a te villogó ikonodat.
(persze oda is kell figyelni, meg egy darabig sokat nekem se jelentett, hogy ordítanak, hogy patróóóóniiii!😄DD

Ha pedig ránézel a csapattársra, de nem kér, akkor is látszódik egy sebtapasz ikon (meg az életerõcsíkja), vagy ha ki van fogyva akkor lõszeresdoboz.

De mondjuk ha aknát látsz, akkor mondja a többieknek, de én még nem láttam, hogy meg lehetne jelölni (mindig nekem kell kilõni)

Ezt a spottolás dolgot szerintem jól eltalálták meg a Q billenytû univerzális használatát is szerintem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Smithwarden
TRS szerver szabalyok nagyjabol jok. <#eljen>
Killcam remelem marad, foleg ha mar spotolas sincs.
Vegulis ez nem war hanem egy publik szerver.

koschwarz
aztán észreveszik hogy ordibálsz vagy sem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
hát kb. ennyi. látsz egy lõszerest vagy egy medicet, vagy egy jármûvet ami épp ott akar hagyni a csába, nyomsz egy q-t és máris kommunikáltál.<#hehe>

HD JOHNNIE
Az sosem baj, mindig van mit tanulni 😊

Running
TRS szerver szabályokkal kapcsolatban: A szabályok szerintem jók, ezen a szerveren játszottam eddig a legjobbat, ami a publik részleget érinti. Ahogy látom ti is kicsit a kiegyensúlyozottabb harcok felé haladtok. Ha a verseny szabályokat alkalmaztok nagyrészt, akkor szerintem a Killcam: off (lámaság netovábbja ha be van kapcsolva, egy fasz kamera ne árulja már el kb honnan lõdözök, nem azért helyezkedek okosan) Egy normális szerveren alap, hogy ki van kapcsolva, ez ilyen codos publikos faszság m60 rambó vérpistáknak, szerintem.

koschwarz
arica harbor conquest: iszonyat városi közelharc. kipróbáltam, hát egy buta öldöklésre jó, egyébként meg ezt már én sem értem, hogy gondolta a dice. ezt így ilyen formában még a bc2-ben is értelmetlen volt kiadni, mert ez már a kazualitás csimborasszója.

BEAST
Altalaban ez tortenik velunk is amikor a masik oldal nagyjabol egy klanbol all ossze 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HD JOHNNIE
Én nem tudom, hogy hogy kell használni ezt a játékon belüli kommunikációt. Mármint azt tudom, hogyha ránézel valakire akkor q és akkor elvileg lõszert meg elsõsegélyt. Ha egy squadban vagyok akkor igyekszem aszerint segíteni õket, de ha a 3 másik elszalad 8 irányba akkor nekem sem sok választásom marad.

Azonban azt nagyon sajnáltam, hogy az utolsó mcom-ot vártuk hogy felrobbanjon erre CTD 😞

koschwarz
a tegnap esti trs-szerveres kaland merõ szopás volt 😊 részünkrõl semmi összjáték, a hordások meg úgy szopattak ahogy nekik jól esett 😊)) estem-keltem.

koschwarz
<#falbav>igen, ez engem is idegesít, fasság. ilyenkor elõször az élesztõt kell lõni, a másik még úgyis elõször megcsinálja a feléledõs animációt, meg orientálódnia kell... de ugyanez van a késelõ-animációnál. ha már elindította az ellenfél, akkor hiába küldöd arcon egy sotival...

JohnConnor
Utalnék egy korább hozzászólásomra: A GL és az RPG nem azért irreális, mert kibontja a házfalat, vagy messzirõl kiszedi az ellent..stb. Hanem az a ciki, hogy ugyan ezt megteszi 10cm-rõl is úgy, hogy neked mint támadónak semmi bajod sem lesz, a szerencsétlen (tõled 10 cm re lévõ)játékos helyén meg 1,5 es bombatölcsér lesz... Gyakorlatilag nem egy emberke, mint valami-féle shotgun-nal rohangál vele. (ez a baj) <#idiota>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Running
A Horda Team új embereket keres a Bad Company 2 játékra. Battlefield 2-ben CB-n több mint 100 lejátszott hivatalos meccs és inf ladder 2x 6. helyig jutottunk. 2006 január óta létezünk hivatalosan. Csak azok keressenek akik warozni szeretnének.

Elvárások:
* normális mikrofon, PC, internet (20 fps-t produkáló gépek és mobilnetesek ne lécci)
* legyél fejlõdõképes, nyitott és tûrõképes
* klános tapasztalat nem hátrány
* 18+ életkor
* eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal járhat
* komolytalan emberek kíméljenek

Elérhetõség: msn/email: [email protected]

Én támogatom ezt bár lehet csak azért, mert Sanyi vagyok! 😄

Fatboyz4ever!

nandorb
arra mit szolsz hogy az RC-erossebb mint a nagy heli,szal ha kis helivel meglokod a nagyott a nagynak baja lesz belole...mig a kicsinek semmi.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BEAST
Felmerult ez a max x sniper / squad vagy oldal megoldas is... de ki donti el, hogy ki lehet sniper es ki nem? Majd az admin feldob egy ermet vagy csak ugy kitalalja hogy Sanyi lesz az egyik sniper, Bela pedig valtson kitet? :d

Fpocok
Építettek be új funkciót a STAT oldalba. Most már meg lehet nézni a dögcédulákat is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZEG007
Kikészit már hogy a medic felkelt valamit, és az immunis mindenféle sebzésre 1-2 secig pont annyi idö mig le tud lön faszért kell mindent noob friendly-re csinálni

SötétBarom
Csak assault, a bokorjelmez gagyi 😊 Meg uuuuutálom, ha elfogy a C4. Assival után tudom tölteni 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Skynet
Remélem ping kiírásokat javítják 100 fölötti pingeseket durr kirugni a francba,most is volt olyan (még a hordások között is) akinek olyan szar pingje volt,rálõttem 3 méterrõl egy egész tár AN94 + magnumskulót majdnem minden sorozat betalált de vidáman ugrabugrált tovább (ugrabugrált volna ha nem küldök még utánna 1911-bõl is 1 tárat)....
M60 kiltitva jóság😊
Csipára továbbra is azt mondom max 1 per squad,ez a csipa kemp baromság, ma is egy rakás ember kempelt géppusekkal,az semmivel sem jobb...😊
Egyébként jóas szeró csak a pingek a pingek a pingek....
mNzJean
Egyetértek és igazad van ,ezért ha 6 nál több jcsr-es megy fel a szerveretekre akkor külön oldalra fogunk állni .Reméljük a többi klán is követni fogja a példánkat . <#puszis>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Maak
nem azzal van a gond ha nehanapjan kilosz egy gyalogost, hanem ha valaki folyamatosan csak CG-vel lo emberre...(voltunk olyan szeron, elmeny)...szal attol meg senki nem lesz kirugva ha csinal egy CG killt...

Mas, szep meg jo, hogy jarnak fel sokan klanosok...de valahogy oldjuk mar meg, hogy egyenloen legyenek elosztva a csapatok...legalabb a latszata legyen meg, mert bevallom az utobbi ket este alatt elegge megvielte a kis lelkem, hogy szarra lettunk szopatva <#worship> elore is koszonom 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
ha ki lenne realizálva akkor nem, mert ha nem állsz elég stabilan egy Rpg/CG ... al, akkor elvágódsz, esetleg magad alá lövöd vagy full a cél mellé, ugrás közben instant elszálsz az ellenkezõ irányba, nem használnak sztem azt annyira 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
igen én is, és kicsit változtatgatnék rajta ....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

iceshark
a sebzés motorra kíváncsi lennék mert ha ott a rakétás halt meg, akkor valami hiba van a képletben, a gép eredményt nem számol el 😉

Metalmilitiakid
pontosan

aricsi
Hehe,hát akk ilyenkor az epic fail felirat egész új értelmet kap:epic fail dice.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

szuku
Azért ezzel vitatkoznék, nomeg még párszázezer/millió játékos is, de tudod mit, neked van igazad. <#whatever>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Metalmilitiakid
van hogy irreális van hogy nem, mondjuk van hogy 2 méterre robban tõle és belehal, van hogy a térdén durran el és tovább szalad... mai teljesítményem, amitõl kiakadtam, engivel voltam házban, lõttem CG vel a tankot lent, erre lépéseket hallok snipa szalad fel mögém, gyorsan fordul belõ mögé a CG, nézem commited suicide, õ meg túlélte, mikor én 2,4 õ meg 1 méterre volt a robbanástól, na mondom elmegy ez a játék a faszomba

szuku
Jaja, nincs is ezzel semmi baj, csak hozzászoktam a jóhoz, itt meg újból figyelni kellett. <#guluszem1>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

BEAST
Az a baj, hogy nem lehet korlatozni az ilyesmit, mert jonnek az olyan emberek akik tulzasba viszik es csak CG-vel a vallukon rohangalnak. Epuleteket, jarmuvelekt lehet bontani vele, de ne akarjuk mar tenyleg quake szinten ugralva 3 lepes tavolsagbol hasznalni ember ellen.

szuku
Na tessék, már itt is ez a pozitív diszkrimináció...VIP-büszkeség felvonulás nem lesz?<#smile> Legalább w77d-nek is meglenne az aznapi programja.<#hehe>

HC mod és az m60 nem is nagy elöny!

aricsi
Ti mondtátok itt(már nemtom ki) hogy ez irreális meg az irreális meg quake meg ilyen fasz szövegek azért írtam,egyébként sztem egyáltalán nem olyan erõsek a rakéták meg a gl,volt hogy belõttem a házba tele volt emberrel és csak sebzõdtek. De m60-al egyetértek,sniper kezdõkemppel is.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r