Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ha mindketto le van tiltva lehet fele mapon at ott csucsul es csak nyomja a bal gombot.
Ha mar kempert jatszik valaki akkor dolgozzon meg azert, igenis valtoztassa surun a helyet sztem.
Plusz killcammel lehet legjobban latni ha valaki cheatel es tanulni is jobb/tapasztaltabb jatekosoktol hogy hova erdemes helyezkedni (...ja es nincsennek unalmas 10 secek halal utan sem).
Regebben is volt "vita" a "killcam legyen ne legyen"-rol, tudom ebben ugysem lesz kozos megegyezes, de a velemenyemet leirtam hogy sztem jo ha van publik szerveren.
tankkal azért illik 😊
bocs magas labda volt<#eplus2>#eplus2>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
HC es sima szerverekre is mennek jo/korrekt jatekosok es noob verpistikek kulonbozo okokbol.
(HC-ra sniper noobok inkabb, simara GL/CG noobok inkabb)
HC pozitivumok, negativumok:
+ nem annyira erzodik a GL/CG erossege, mert szinte akarmilyen fegyverrel is gyorsan lehet olni
+ nem kell 15-25 loszer egy emberbe bizonyos fegyverekkel, bizonyos szituaciokban (alapban ez bug vagy valami el van baszva a PCs verzioban/hitboxban, nem tudom...)
+ "eletszagubb" az egesz de ezzel egyutt idegesitobb hogy 1 sec alatt halsz legtobbszor
+ a kes sem annyira imba: nem tud kessel szemben 5 metert futni es meg azutan 5 metert ugrani autoaimos szurassal, mert kozben (realis modon) barmivel hamarabb lelovod
- meg tobb es idegesitobb sniper (soxor szinte az egesz csapat!) sima modhoz kepest, nagyon durvan kell a fedezekeket hasznalni es ismerni a palyat hogy ne halj meg minden eledes utan par seccel
- latszik hogy nem HCra irtak a jatekot, sok fegyvert hasznalhatatlan celkereszt es ironsight nelkul
- altalaban nincs killcam es valamikor nem igazan lehet bemerni indikator szerint hogy honnan is lottek rad pontosan, igy 5-10szer is lelohetnek egy helyrol, mert csak kinzel hogy hol is lehet a kemper es puff mar megint azonnal halott vagy...es ugye igy eleg faraszto es unalmas tud lenni a jatek :p
M60 HC modban amugy nem annyira veszes mint simaban, mert sok fegyverrel hasonloan gyorsan lehet olni (xm8,m1a2,stbstb), bar azert kicsit persze mindig erosebb a tobbinel itt is.
Mondjuk HCn azert talan legjobb kaszt ugye a medic a healt pack miatt es persze hogy akkor mar a legerosebb fegyvert, az m60at valasztjak legtobben maguknak.
Ha nerfelik a kov patchben az M60at, akkor is sok medicet fogunk latni HCn PKM/XM8mg/stbvel, es ugy is eleg erosek lesznek.
Szoval sztem a sima modot kellene rendbe rakniuk inkabb, balanszolni es javitani a sebzeseket (legtobb fegyvert erositeni, parat visszabbvenni), es GL/GC sebzest gyalogosra csokkenteni (ezt mondjuk nem hiszem meg fogjak valaha is lepni sajnos).
Ja es plussz a snipernek a celkeresztje meg mindig sokkal jobban mozoghatna, mas jobb megoldast nem talalok a csipa-hadseregekre.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Multinál is a szokásos számokkal választhatod ki a medic csomagot, vagy a defibrit, persze csak akkor ha medic vagy és elérted a megfelelõ pontot, szintet.
a másik legjobb, én szeretem a humve-t hordozható géppuska állványnak használni, leteszem valahol ahonnal jól tudom fedezni, támogatni a robbantós osztagot, erre jön valami bunkó beugrik és elrodeózik velem valahova, legtöbb esetben valami recon gyerek visz el a lövöldözõ pontjához, ilyenkor szoktam agyhugykövet kapni<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
bocs a láma kérdésekért de még nagyon kezdõ vagyok. tegnaptól játszom csak.
eddig nagyon bejön, cod fan voltam tegnapig... mondhatni hibátlan a bc2.
kíváncsi leszek az 1943-ra. bc dobozában van egy reklám a 1943-ról az van rajta h csak 13 euro lesz az ára... nem rossz
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
(persze oda is kell figyelni, meg egy darabig sokat nekem se jelentett, hogy ordítanak, hogy patróóóóniiii!😄DD
Ha pedig ránézel a csapattársra, de nem kér, akkor is látszódik egy sebtapasz ikon (meg az életerõcsíkja), vagy ha ki van fogyva akkor lõszeresdoboz.
De mondjuk ha aknát látsz, akkor mondja a többieknek, de én még nem láttam, hogy meg lehetne jelölni (mindig nekem kell kilõni)
Ezt a spottolás dolgot szerintem jól eltalálták meg a Q billenytû univerzális használatát is szerintem.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Killcam remelem marad, foleg ha mar spotolas sincs.
Vegulis ez nem war hanem egy publik szerver.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azonban azt nagyon sajnáltam, hogy az utolsó mcom-ot vártuk hogy felrobbanjon erre CTD 😞
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Elvárások:
* normális mikrofon, PC, internet (20 fps-t produkáló gépek és mobilnetesek ne lécci)
* legyél fejlõdõképes, nyitott és tûrõképes
* klános tapasztalat nem hátrány
* 18+ életkor
* eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal járhat
* komolytalan emberek kíméljenek
Elérhetõség: msn/email: [email protected]
Fatboyz4ever!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Parasite Eve 2, best game EVER!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
M60 kiltitva jóság😊
Csipára továbbra is azt mondom max 1 per squad,ez a csipa kemp baromság, ma is egy rakás ember kempelt géppusekkal,az semmivel sem jobb...😊
Egyébként jóas szeró csak a pingek a pingek a pingek....
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Mas, szep meg jo, hogy jarnak fel sokan klanosok...de valahogy oldjuk mar meg, hogy egyenloen legyenek elosztva a csapatok...legalabb a latszata legyen meg, mert bevallom az utobbi ket este alatt elegge megvielte a kis lelkem, hogy szarra lettunk szopatva <#worship>#worship> elore is koszonom 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r