Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Lehet brillírozni, hogy kinek milyen a szintje, mekkora a k/d-je, de ha látják, hogy az ellen zömét M60-nal küldted a másvilágra..kiröhögnek.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Battlefield.hu szerverre gyertek játszódni...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Amugy a chatet nem mindig latjak az embere, spawn kepernyon meg egyaltalan nem. Ha valaki GLezik vagy raketaval lovoldozi az embereket szoktunk szolni az illetonek, ha nem hasznal akkor meg eltunik a serverrol.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ja, és persze meg se forduljon a fejünkben, hogy épületre merünk lõni, még a végén baja esik valamelyik drágaszágnak odabent.
röhej.
Per Aspera Ad Inferi.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
- Józsikám mit csinálsz itt a tetõn?
- Képzeld már, most öltelek meg, jó?
- Na jó, de holnap én jövök.
- OK
Szóval anyáztam már shotist, géppisztolyost, stb. Nálatok is ez lesz, de addig örüljetek.
Kicsit olyan, mintha a hintára kiírnák, hogy csak úgy lehet rajta ülni, hogy a lábak behajlítva, fej elõre néz és mindkét kéz erõsen kapaszkodik...
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
A délután beírtam az Infinity-n,hogy engem nem ér lelõli,mert még nem ismerem a pályát,erre rögtön lehülyéztek,torkomnak ugrottak,anyázás stb...ráadásul csapattársam.<#gunyos1>#gunyos1>
Hát kérdem én,még viccelni sem lehet...(ezek szerint)??
Volt egy d@sz aki rögtön ,ilyen noob,meg olyan noob,de hát...honnan veszi.
Nem nagyon izgat,még a nevét sem jegyeztem meg (csak simán elküldtem az anyjába),de ez is Magyar mentalitás...
[IRAM] leader
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak