Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szuku
Istenem, mit nem adnék, ha a régi BF-eket ilyen grafikával, hitbox-szal, fizikával újból kiadnák...<#finom>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

BEAST
Minimapon tovabbra is latszik ha spotolnak valakit, elvileg eleg ranezni parszor, vagy amikor valaki kiabalja hogy "Enemy spotted!" 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
az csak ratyi VIPeknek jár :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szuku
mondjuk nem lenne baj, ha mondjuk lehetne, utólag szerkeszteni a hsz-t, mondjuk...<#zavart1><#idiota>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
Bizony faxa volt. Mondjuk a végén úgy elkezdett lagolni, hogy ihaj, mondjuk lehet a gém közbeni ts on/off/on/update-t nem komálta <#idiota>, nem tudom, de mindegy is, volt kibaxott jó 1-2h-i gémpléj, ez a lényeg. Spot hiányát mondjuk szokni kell és talán akik nincsennek mikrofonvégen azok számárá kissé beszûkül a csapatmunka, mint olyan, hisz, ha eddig megjelöltem valakit, azért az is rámozdult, aki most, mivel nem figyelmeztetik, szépen belesétál az ellen karjaiba. Bizzunk benne, hogy a játékon belüli VOIP kommunikáció megjavulgat(vannak erre utaló jelek) és ha használják is a népek (márpedig itt rá lesznek kényszerítve) az maga lesz a kánaán. <#violent><#gun><#nyes>

TDC Geronimo
Egyébként meg ez a "valós háborúba is használnak ezt meg azt, meg ott így meg úgy van" nem kell mert ez egy kurva játék, nem háború 😄

TDC Geronimo
azt nem mondta senki, hogy GLel nem bonthatsz falat magadnak meg rpgvel nem lõhetsz jármûre, épületre stb. Emberre ne használd, fõleg nem 5 méterrõl.

aricsi
Azt csináltok amit akartok de elég röhelyes hogy egy ilyen gameban ahol a rombolás a fõ feature no gl(wtf?) meg rakéta.Mondjuk ha lehetne modolni,lenne külön mondjuk promod még elmenne de így... Egyébként használnak rakétavetõket a háborúkban nemcsak jármûvek ellen,hanem az épületekben lévõ egységek kipucolására...stb is. Szal ennyi erõvel lehet is visszamenni elõzõ bf-ekhez akár. De ez csak szvsz.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

JohnConnor
Persze, nem is ez a baj... nincs egy normális patch ami megoldaná ezt, ez a probléma forrása itten! M60 irreálisan erõs... nyilván mindeninek megvan a maga kedvence, nyilván a tisztelt és keresett ellenfelek sem ezeket használják. War-on azért "tiltják" mert igazságtalan elõnyt hoznak és közük nincsen a "valósághoz" illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy irreális amit lehet mûvelni velük.

Lehet brillírozni, hogy kinek milyen a szintje, mekkora a k/d-je, de ha látják, hogy az ellen zömét M60-nal küldted a másvilágra..kiröhögnek.

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

HD JOHNNIE
Na most dobott le CTD-vel a TRS szeróról! 😞 Amúgy király körök voltak!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

BEAST
Amig nem egy vilagvegi bokorbol lovoldozol semmi baj a reconnal, en is assault wookie vagyok leginkabb es rohangalok c4-gyel :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Drang
Üdv Bajtársak!

Battlefield.hu szerverre gyertek játszódni...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

w77d
nekem igazad van tökmind1 a dolog, csak valahogy tényleg viccesnek hangzik ennyi fegyver letiltása....

SötétBarom
Én a c4-es robbantgatásommal még beférek??😄DDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TDC Geronimo
Akkor mi a gondod azokkal, amiket zsolti írt?

w77d
csak úgy mondom, hogy én 80%-ban thompsont használok és más géppityukat 😊 egyedül shotgunt nem használok soha...

TDC Geronimo
Hát ha te csak ezzel a 3 cuccal tudsz érvényesülni már megbocsáss, de az téged minõsít.

w77d
sajnos vannak bizony hibák a játékban, de ezt nem feltétlenül azzal kell megoldani, hogy a fél fegyvertárat letiltjuk...

JohnConnor
Engem egy dolog zavar az rpg-vel kapcsolatban, ha rohansz felém közvetlen elõtted vagyok, te lõsz én meghalok és a helyemen 1,5m-es bombatölcsér lesz, te meg rohansz tovább sértetlenül.. ez a ciki. Legalább belehalna az ellen is, pl engi rakétával is ki lehet szedni így az embert elõtted, de belehalsz.. így legalább korrekt...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

BEAST
Ratyi vagy :p

BEAST
Nem ertem most ki mit mire irt mar itt 😄

Amugy a chatet nem mindig latjak az embere, spawn kepernyon meg egyaltalan nem. Ha valaki GLezik vagy raketaval lovoldozi az embereket szoktunk szolni az illetonek, ha nem hasznal akkor meg eltunik a serverrol.

iceshark
wtf? én vagyok lebaszva mert szeretném ha be lenne tartva a saját szabályotok? lol, hagyjuk, tényleg fölösleges tovább ragozni, a ti szerveretek úgy üzemeltetitek ahogy akarjátok, tetszett az elgondolás, az kevésbé ha pont emiatt rinyálok, akkor már nem nyitunk vitát! béke veled!

Zs0lt1
Nézd ezt klánon belül eldöntöttük, szerencsére sokak vannak, akiknek erre a szabályokra igénye van. Éppen ezért nem nyitok-nyitunk vitát ezzel kapcsolatban.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

FlyHigh
TRS-es dolog jól hangzik, holnap meg is nézem.

Thrash \'Till Death

iceshark
hát ez az! írtam! vártam kicsit nem jött válasz de jött másik 40mm, le is koccantam!

TDC Geronimo
Voltunk fent most is 3an is. Annál a körnél, ahol voltam egyiket se látta, de ha ilyen van írd be nyugodtan chatbe.

iceshark
jó a marketing csak éppen nem mûködik jelenleg 😞(( jött a gl, jött a rocket, meg is haltam, nem baj máshol is ez van, admin nélkül nem ér semmit a szabály, de akkor szóljatok kik azok és csak akkor mászok fel, ha látom hogy ott van 😉

TDC Geronimo
killcamot nem akarjuk kiszedni. Ennek egyik oka az, hogy szinte semmi elõnyt nem jelent, illetve lehet látni legalább, hogy akire spawnolsz, épp milyen szituációban van. Meg persze amiatt is, mert ezt a no killcam dolgot is fél perc alatt rakták bele kb olyan igénytelenül, hogy bámulhatod a szürke képernyõt, ahelyett, hogy mondjuk beraknák a mapot felülnézetbõl vagy mittudomén, de így annyira gáz...szerintem

TDC Geronimo
Ahogy írtam van többezer más alternatíva. Akinek tetszenek a szabályok azok feljönnek és játszunk egy jót, akinek nem az megy máshova. Amúgy aki kérdezte ez a trs szerver. TRS néven keresõbe kiadja.

Deathcam?
TDC Geronimo
A régi BFes klánoknak tetszenek ezek a szabályok és esténként fel is járnak a szerverre és marha jókat játszunk a sok nyomorék gl/CG/RPG/m60 láma nélkül. A többi hogy mit gondol megmondom õszintén nem érdekel. Azoknak van többezer másik szerver ahol kiélhetik a quakes hajlamaikat. Szervert is próbáltuk úgy belõni, hogy kicsit legalább emlékeztessen a régi BFekre, FF on és ma kikapcsoltuk a 3D spotot is.

w77d
persze, ezzel is a kormányt szabotálom mi? XXXXXXXD

SötétBarom
Kb. A többi engem sem zavar.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
sajnos ezzel egyet kell hogy értsek. Úgysem lehet így lekorlátozni a dolgokat, nincs is értelme. Egyedül az M60-at kell kiszedni azt csá..

Ez nyilván megmagyarázza, hogy tisztán infantry mapon miért rohangálnak egyesek CG-vel...
Carloska
hát a jobbikos aláírásodtól már a fórum is behalt 😄

RatBaG
rpg-vel vadászok épp valami jármûre, betámad egy gyalogos és váltsak át szép komótosan a meggymagszóró smgre, mert nem lõhetek raksival, ugye? ezalatt persze õ tüzel rám, ahelyett, hogy lovag módjára megvárná míg "egyenlõek" nem lesznek az esélyeink...
ja, és persze meg se forduljon a fejünkben, hogy épületre merünk lõni, még a végén baja esik valamelyik drágaszágnak odabent.

röhej.

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
báááázd eskü nem én voltam XXXXXXXXXXXXXXD

Hozzányúltál bazmeg? Tuti hogy hozzányúltál, mert elõtted még mûködött 😄
Már szedtem is ki tankot vele. Csak elõtte megdolgozta egy másik tank és az engineer...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

w77d
nektek is elszaródott a fórum????? 2 hszt látok csak most O.O

Távolra én is szoktam használni, vagy házbontásra...
w77d
amúgy a Gl sebzi a tankot? nekem eddig nem sikerült tank ellen eredményt elérni vele...

XenHai
Igazából a gl el az a baj hogy a sok gyökér úgy használja hogy lerakja az ammot és csak azzal lõ.Meg a sarkon is azzal fordul be...
A gránátvetõ teljesen tiltott, vagy csak közelharcra?
Szép-szép, de így is le fognak lõni mindenkit. Ezeket senki nem szereti, de 1 hét után megint lesz vagy 3 fegyver amit utálni fog a törzsközönség, aztán pár hónap múlva chatszoba lesz a szeróból:
- Józsikám mit csinálsz itt a tetõn?
- Képzeld már, most öltelek meg, jó?
- Na jó, de holnap én jövök.
- OK
Szóval anyáztam már shotist, géppisztolyost, stb. Nálatok is ez lesz, de addig örüljetek.
Kicsit olyan, mintha a hintára kiírnák, hogy csak úgy lehet rajta ülni, hogy a lábak behajlítva, fej elõre néz és mindkét kéz erõsen kapaszkodik...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Ez jellemzõen Magyar mentalitaás...ne is törõdj vele.
A délután beírtam az Infinity-n,hogy engem nem ér lelõli,mert még nem ismerem a pályát,erre rögtön lehülyéztek,torkomnak ugrottak,anyázás stb...ráadásul csapattársam.<#gunyos1>
Hát kérdem én,még viccelni sem lehet...(ezek szerint)??
Volt egy d@sz aki rögtön ,ilyen noob,meg olyan noob,de hát...honnan veszi.
Nem nagyon izgat,még a nevét sem jegyeztem meg (csak simán elküldtem az anyjába),de ez is Magyar mentalitás...

[IRAM] leader

w77d
hát nem? az életben is ez a dolga, nem az hogy rambóként rohangásszon mint a hülyegyerek 😄

w77d
mondjuk igen, ebben az egyben igazad van. De sokszor deathmatch-ben is ugatnak hogy ne kempeljél, meg hogy kemper nooob...

Persze, a snipernek ez a dolga.Elhelyezkedni egy védett helyen és onnan fossá lõni mindenkit.No de mindegy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak