Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez a arica harbor cq-ban hát nem is tudom ...egy rakás szar 55 méterre vannak egymástól a zászlók :S<#confused><#pardon1>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

RatBaG
neked bevette a kulcsokat?
emlékszem, hogy másoknál is szarakodott, hogy már használatban van (Bf 1942).
késõbb elfogadta, vagy mi ilyenkor a teendõ?

Per Aspera Ad Inferi.

FlyHigh
beregeltem én is, hogy meg legyen az m1, de ez is pöcs egy fegyver, az elõbb valakibe miközben futott 5-öt lõttem bele és semmi.

Thrash \'Till Death

iceshark
az szép<#eljen> bár ezzel lehet ám igen messzire is lõdözni! 😉

kfa
Jihadista üzemmóddal vigyázz, mert ha megölöd magad a robbanásnál nem kapsz érte semmilyen pontot és még a frageket se számolja fel 😊

Én kis shotim.

w77d
az akna dologra én is ráéreztem 😊

Rush módban mikor már nagyon úgy néz ki, hogy elvesztettük a bázist, akkor még békésen tudok pár helyre aknát pakolgatni. Következõ checkpointnál meg kapom az üzeneteket, hogy a saját bázisukon belül hullanak a manákok XD

kfa
Én jobb szeretem ha távolra is tudok gyilkolni, de egyetértek. Közel sem szenvedés 😊

Hamed
Kinek mi a stilusa... Nekem pl. 100 akna kill tok konnyen osszejott, mindig belemasztak a vakegerek. De a shoti+c4 sunnyogas nem megy, mire felrakom oket a tankra, arrebb maszok, robbantok, na addig siman leolnek. Mindegy, annyira nem tapasztaltam meg ki, nyilvan vannak jobb felhasznalasi modok is. Ha mas nem atmegyek jihadista uzemmodba😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sziasztok.
A második szerverünk HC-ben fut, ha valakit érdekel.
Hungarian Sun / PH! Ranked II
A közhiedelemmel ellentétben nincsenek új szabályaink, a személyeskedést és a masszív bázistámadást nem díjazzuk, de nem nagyon volt még ez miatt kick.
Autobalance fut a szerveren, a játék hiányossága miatt csak azt tudja csinálni, hogy szól a nagyobb létszámú csapatnak, és ha nincs reakció senki részérõl, akkor kirúgja az utoljára oda csatlakozott embert.
Aki ugyanúgy vissza tud jönni természetesen.
Kirugásnál nem vesznek el pontok, azonnal jóváírja, mint ez a menüben kiírásra is kerül. Újracsatlakozásnál természetesen a TAB-ot lenyomva 0 pont fogad, mivel addigra már jóváírta a rendszer. A BF2 esetében pont fordítva volt.
Várunk mindenkit szeretettel.
Sajnos a HC mód mégsem olyan népszerû, mint ezt páran gondolták, így ha ma is marad a pangás, a kettes szerverünket is visszateszem SC modba.
Köszönöm a figyelmet.

Logitech Hardware Tester

0Fritz0
Annyira ezért nem vergõdés.
(Bár ha egy M60/GL jön szembe... <#hehe>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

koschwarz
a shotgunt imádom. néha szopás, lag, elugrik az ellen, stb. de amikor hat, akkor nagyon hat<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
eddig eszembe sem jutott, hogy ilyen awardokért játszak. egyszerûen csak játszom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kfa
És mi van azzal aki szerint a shotgun c4-el a legjobb fegyverpárosítás a játékban?

uHs Gerzson
Nekem ezek sima játékban összejöttek, csak pályától függ mit használok. Panaman C4-zek, White passen meg Shoti.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hamed
Tobb bugos award van, felesleges szorakozni veluk. Amig osszeszenved az ember pl. 100 killt c4-el, vagy 500-at shotival az 5-10ezres plecsnikert addig rendes jatekkal vagy 3x annyi pontot lehet gyujteni.

En is feladtam parat. Amit sima jatek kozben bead az jovan, amugy meg hulyeseg. Primary fegyvereket mostmar felviszem gold-ig, de annyi shotgunnal tuti nem fogok vergodni.

uHs Gerzson
jaja

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Maak
Nem kapkodjak el a frissitest...biztos az uj mappack es a peccs lekoti minden idejuket<#rolleyes>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

w77d
ááá minimum 2 gamet kell regisztrálni érte :S a BF Heroes ingyenes nem?

Metalmilitiakid
hát az email kell az oldalreghez, szal igen

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Maak
e-mail-t probaltad?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
te amikor kéri azt hogy gamespy username oda mi kell (mert tudtommal én nem raktam fel a bf2 höz gamespyt, de se az oldal regemet, sem a bf2 es username pass combom nem fogadja el

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

uHs Gerzson
Itt bejelenkezel és ott van az új veteran oldal.

w77d
jól látom hgoy a bf veterans oldal jelenleg nem mûködik???

uHs Gerzson
Ha reggeled a BC2-d akkor megkapod

w77d
srácok a Garand amúgy csak BF Veteran regeléssel unlockolható? Máshogy nem lehet elérni?

uHs Gerzson
Javításban benne lesz, és jelenleg nem számolja.

Köszi az infot, reméljük nemsokára javítják.
HD JOHNNIE
Azt hiszem olvastam errõl. Ha jól emlékszem akkor idõ kell neki amíg frissül vagy valami.
Elvileg lesz javítva.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Maak
<#banplz>

Maak
szvsz bugos

Én ezt nem értem. Van ugye a Distinguished Weapon Knowledge, ami ugye abból áll, hogy meg kell szerezni az összes fegyverrel a bronze fokozatot.

Na más most én így állok:

Tehát két dolog van amit nem értek. Az egyik az, hogy az M1 Garand-dal már megöltem vagy 10-15 embert, de nem jelez semmit. Nektek igen? Van már valakinek Bronze Garandja? A másik meg a Smoke Launcher amivel már megöltem több, mint 25-öt (mekkora szenvedés volt), de nem ad semmit, mondjuk szerintem nem is kell az awardhoz, de inkább biztosra akartam menni, de nem adta meg sajnos. Szerintetek mi a gond? Valakinek megvan már ez az Award?
iceshark
tegnap nekem is az volt az elsõ kérdésem, hogy tankkal ér e emberre lõdözni vagy tilos 😊

FlyHigh
Lehet olyat beállítani szerveren, hogy normál mód de nincsen célkereszt? Hát szétbaszott az ideg, pisztollyal sohasem zoomolok.

Thrash \'Till Death

Ez szerintem szinkron problema, csak itt latvanyosabb, mint sima golyoknal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
pl. az idegesito hogy mikor motion sensort elhajitja az ember es mellette a loszeres tasak akkor kb. vegtelensegig dobalhatja,de pl. naon jolvan megcsinalva a jatek maga az a resze mikor headset-en hallod hogy vki elmegy a haz mellett vagy betori az ablakot meg miegyebb...

pl. latod ezt tegnap csinaltuk,es figyeld a raketa nem is uti meg a quad-ot pedig felrobban...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Csá arc, lejárt a ban? :-)

Metalmilitiakid
Na akkor leírom ide is röviden tömörön a véleményem a játékról, amit ts en már párszor elmondtam. Ez a játék úgy készült, hogy minden ami BF2 ben jó volt azt itt elrontották, ami rossz volt azt inbalance osan túlerõsítették, magát a taktikázást kizárták a játékból(alig van hely sunnyogni, kicsi mapok), és végül mindent ami még "reális" volt a BF2 ben(heli gépágyú, légvédelem gépagyú, heli rakéta, fegyver sebzés)azt teljesen kiirtották. Kezdem sajnálni, hogy miután lemondtam megrendeltem mégegyszer. Ja és legvégül, telerakták hihetetlen bughalmazokkal, mivel nem képesek újat fejleszteni, hanem átszarják a konzolt, ezért nincs hasalás sem ...

Maak
na ha ez igy van akkor elbol banra is teszem...

dronkZero
Ritka nagy tahó játék közben, ha már így szóba került.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

s0n1c
õ egy meg nem értett skillgép
WWW.ALBATEAM.ATW.HU
Tagfelvételt hírdet az Alba - Team®!
Mit kell tenned? Mivel kell rendelkezned?

1. Nincs más dolgod mint vegyél fel MSN-re: [email protected]. Ha kibeszéltük magunkat adok egy Teamspeak 2 vagy 3 elérhetõséget!

2. Azaz legyen a Teamspeak - ed és mikrofonod.

3. Eredeti játékkal kell hogy rendelkezz!

4. Legyen egy jó géped, ami problémamentesen futtatja a játékot.

5. Legyél elérhetõ! Játsz velünk!

6. És várd ki a próbaidõt.
Nah, tegnap este én is kipróbáltam a TRS szervert, és nekem nagyon bejött, az összes szabályával együtt. Mondjuk az tetszett, hogy Isla Inocentesen beszálltam a bradleybe, és máris kérdezte egy ellenfél, hogy azt most nekem szabad-e. De sztem mostantól sokat fogok odajárni, mert nagyon jó volt, nem hiányzott az m60 és cg pajti sem.
Grat a TRS-eseknek!

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Maak
Azert jo latni, hogy van aki erti is amit kerunk. Igen, akkor sem lesz senki kibaszva ha lelo raketaval, de ha folyamatosan azt latom a killcamben, hogy csak azzal, akkor az mar elgondolkodtato...de sztem akik eddig fentvoltak azok mara mar felfogtak es elfogadtak a szabalyokat...es ahogy par hsz-bol kitunik van akinek tetszik is...szal szerintem jo hogy korlatozunk par dolgot es akinek nem tetszik az elkerul bennunket...

meg csak 11 ora de agyverzes kerulget <#boxer>

Nezd, en szeretem a GL-t, es hasznalom is. Egesz turhetoen is lovok vele nagyobb tavolsagra is, sz'al hianyozna. Es RPG-vel is arcon lovom az ellent, ha elem ugrik, nagyobb tavolsagra meg plane lovok vele emberre is. Meg nem szolnak erte, ha normalisan hasznalom, legfeljebb akkor, ha megis, mert rosszabb napja van az illetonek, vagy nekem pechem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Boron Power
Gondolom tényleg kibírják, de miért kellene folyamatosan figyelni? Az elején beállítod a fegyvereket, ott nem veszel fel tiltottat és kész.

Max arra figyelsz, hogy ne rakétázgasd az embereket. Bár ez sem nagy szám, mert ez csak szándékosan megy (ha a fallal együtt lövöd el, sztem senki nem szól).

Hamed
Vannak normalis nemet hc szerverek allando admin jelenlettel. Ott ha nincs balance, vagy elszaporodnak a sniperek es nem halad a jatek siman beszolnak hogy valtas vagy kick. M60 alig van mivel ott mar nem overpowered, GL szinten alig mert nincs celkereszt.

Pozitivumba mehet meg, hogy a jarmuvek is realisabbak. 2-3 loves egy harckocsi, van splash dmg-e a tankoknak, nem eli tul a paraszt a ket meterre becsapodo lovedeket. A geppuskak 2 golyobol olnek, nem csak disznek vannak rajta mint normalon.

Akkor en koszonom, de nem a tRs-re. Talan azert engem sem lehet GL lamanak nevezni, a tobbit meg joforman nem is hasznalom, de nem hianyzik, hogy folyvast arra keljen figyelnem, vajon minden szabalyt betartva oltem-e meg valakit. Gondolom, azert valahogy kihuzzatok nelkulem. <#zavart1>

Maak
A faszomert ertetlenkedsz? Gl tiltott, tedd fel helyette a fustot vagy a shotit ha meg nem tetszik ne gyere fel..utoljara irtam le...tokom tele komolyan, hogy szeretnenk egy normalisan jatszhato publik szervert letrehozni, normalis jatekosokkal.Mindossze par keresunk van amit sztem kibaszott egyszeru betartani, ha meg akkora gyoker vagy, hogy keptelen vagy ra akkor huzz el a halal nathas faszara...kosz

Boron Power
Erre írták azt, hogy a legjobb, ha be sem rakod. Pl. a füst marha hasznos, fõleg ha a tRs szerón jobb klánok ellen tolod, mert kben pofán lõnek, meg a shoti is jó, ha elfogy a lõszered.