Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titeket kidobál még pecs után is?

Engem tegnap este 10 óra körül rendesen kivágott sajnos.(pedig azt gondoltam hogy ezzel a kidobálással is kezdtek valamit a srácok de ezek szerént nem nagyon ... :F )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

sztoncsi
Itt melyik résznél keressem?
Nem vagyok túl erõs az angolban...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

Beers
Akkor is maradt még a SMAW meg az RPG 😉!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Jahogy a heroes...lehet.

Tuti pöccsölte? Mi a verzió száma?

Szeréntem meg a Battlefield Heroes-t nem számolják bele vagyis azért vonnak le egy pontot merthát az ugye "ingyenes" játék és nehogymá' azé' is kapjá' rangot. (szeréntem)

Ha a veteranba belépsz azt írja hogy :

mondjuk itt nem írja hogy melyik game miatt vonnak le egyet 😛

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

sztoncsi
Én meg a friendsekre nem tudok csatlakozni... azt írja nem tud az EA szerverhez csatlakozni!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

CG vel nem nagyon tudtak mit kezdeni.

Megoldás csak az lenne mint anno a DC ben.
Ott a stingert használta a sok marha ember ellen. Megoldották, hogy embert egyáltalán nem sebzett.
Ez se tökéletes, de úgy látszik másképp nem lehet kordában tartani vérpistit.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Beers
Ja, én meg 6-ról 4-es lettem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Sztem nem vonnak le, hanem a BFBC2-t nem számolják be.
De ez csak egy tipp.

Hali

Segítség vagy ötlet kéne.
Haveromnál a patch óta nem jelenik meg egy szerver sem.
Csak keres, keres... aztán fail to connect...
Már újra rakta a játékot.
Csak úgy tud játszani 2 napja, ha a friend list-ben valakire csatol.

Ötlet?

Azt is megcsinálták egyébként. Eddig 5-ös méretû voltam, most lefokoztak 3-ra.<#rinya>

Az a veteran rang Itt be tudod regisztrálni a BF játékaidat és ezt jelzi ez a szám. (a kiegészítõk nem számítanak és amennyi játékod van beregelve abból egy pontot levonnak tehát ha 4 játékod van beregelve akkor hármas veteran leszel .

Black Ghost
Azt kell mondjam boxon kifejezetten csúnya a graf.
Beers
Veteran rank! (ennyi bf-et vett meg eddig)

Eldobod és jelzi ha az ellenség a közelébe megy így nem tud meglepni és pl. hátbakéselni vagy hasonlók :S

Black Ghost
Még valami, ranglistákon a nevek ellõt látható fehér négyzetbe írt szám mit jelent?
Solid Snake
Black Ghost
Egy amatõr kérdés, a "Motion senzor" mire való?
Végre át lehet látni a telepített géppuska üvegén dx9-ben is! Yeeeee 😛

Solid Snake
Életlen lett a bicsak, viszont ha guggol az áldozat és úgy sikerül fejbe baxni,azt simán beadja.
Elég rapszodikusra sikeredett ez a kés dolog.
Lábat nyiszálhatod pl. nem lesz semmi baja, csak fröcsög a vér.

Tono34
Azért közelrõl sem sikerül mindig. Volt akit 3-4x szúrtam hátba és végül lelõttem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

koschwarz
ja, és azon a szerveren ahol végül tegnap este játszottam, érdekes módon sokan használták az MG3 géppuskát, míg az m60 fel sem tûnt, pedig azért továbbra is az a legerõsebb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
tegnap az itteni kirohanásom után elkezdtem basztatni az AVG-t, és miután összesen 3 helyen beállítottam kivételnek a gamesettings.ini-t, úgy jó lett!!! azonnal spawnolok, jobban mint patch-ek elõtt, úgy mint ahogy a szûz játékkal volt. megcsinálták ugye, hogy megjegyzi az utolsó beállításaidat és a gamesettingsbe menti, és onnan ellenõriz, amit az vírusirtók érzékelnek. de azért kurvára eleve figyelmeztetniük kellett volna erre a dice-nál.

talán egyel többször kell az ellent eltalálni m1911-gyel mint eddig.
engem a shotik közül most egyelõre a csõ alá szerelhetõ 40mm gyengítése zavar. eléggé hozzászoktam, hogy rohadt jó közelharcban, most meg nem hal az ellen tõle (egy bizonyos távolság után). a gl örvendetesen gyengébb, a cg-vel azért elég jól lehet továbbra is kvékezni.

viszont most kipróbáltam az engi hangtompítós meggymagköpködõit is, és határozottan erõsebbek.

m16-ot gyengítették, átszoktam az abakanra, bár nem tudom elõtte milyen volt. 😊

Beers
Amit én észrevettem:
M1911 gyengítve, shoti közelre jobb messzire szarabb lett,M416 csak közelre ér valamit,Abakan és m16 maradt szerintem,AKS-74 kicsit gyengült szerinem!
Szerencsére most már nem lehet 3 m-rõl lekardozni senkit!
Lagot én nem tapasztaltam, de adott szituációban teljesen más fegyvereket kell választani mint a patch elõtt!

Fpocok
Nagyon aranyos!

WOOKIE TÍPUSOK! (angol)

Kedvenceim:
Rudolph wookie - A wookie that got tracered, either by a friendly or enemy. A wookie running away from a rocket that is following him.

Wookie wookie - A wookie using another wookie as cover and camo

Base Wookie - Camps the base. All your base are belong to him. There's always one and they make sure you're base doesn't float away.

Super Mario wookie - this wookie be observed in the wild hopping around trying to hop on to rocks or structures in order to find a glitch

Attack wookie* - A wookie that actively completes objectives and uses his balls (courage AND sensor). Often found with a G3.

HATALMASAK!!! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
Engem a DICE gyikka' valtoztatott...!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nandorb

Let's Dance 😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Én úgyvettem észre, hogy javították a hitboxos hibát, mert végre etalálok valakit ha rácélzok és adta is rendesen ma. Igaz, jobban is kell vigyáznom magamra mint eddíg...Egyedül a respawn lagot véltem felfedezni a patch után, mint negatívum/hiba, de azt is sikerült megoldanom pár rendes bajtárs leírása alapján. <#eljen>

Battlelog: Purga5

mNzJean
Egy mondatban összefoglalom : " nem ezt vártuk ......" <#rinya>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Tono34
Nem kell száz évet várni, talán jövõre jön a BF3 😊 Ha nem lesz az is bughalmaz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"Kicsit" túlfogalmaztam magam,de amilyen pipa vagyok,nem is csoda.
Nem tartom magam nagy játékosnak,ha 5-ös skálán mérjük a szintet,eddig egy erõs 2-nek tartottam magam...a pach óta 0.

[IRAM] leader

Nekem ilyen gondjaim nincsenek,az MS saját vírusirtóját használom,eddig bevált.Se csatlakozási,se spawn probléma nincs...viszont....
Sikerült a játékot sikerült egy "bughalmaz" szintrõl fetornázni egy "laggos játszhatatlan" fos-szintûre átformálni.
Szóljon akinek sikerül visszaszereznie valahogy ennek a játéknak nevezett valaminek az árát,mert sokan kíváncsiak lesznek szerintem rá,hogyan kell.
Mert vannak hibák,amit egy programozókat védõ kolléga említett is,hogy ilyen nehéz,meg olyan nehéz,de kérem..<#nemtudom> ezek ún. gyakorlott,harcban edzett játékprogramozók.Ez manapság a szint??
Akkor még úgy 100 évet várnunk kell,mire egy kiforrott,minden részében mûködõ játékot kapunk.
Jah,hogy ez most a legjobb FPS a piacon??Sajnálom magunkat...

[IRAM] leader

trident
Délután pár órát tudtam játszani. Nem dobott le, nem omlott össze, lag nem volt. Talán kevesebb CG huszár, talán kevesebbet haltam CG-tõl (de engem nem zavar, csak az, ha valaki rá van gyógyulva és semmi mást nem tesz).
MG 60 kevésbé volt zavaró. Késelni akkor tudtam ha tényleg közel voltam, ellenfelet ha késelni akart, akkor ha valóban nem a nyakamon volt, akkor ki tudtam lõni.
Az mg-n végre ki lehet látni.

Sem spawn hiba, bug, stb-t nem tapasztaltam.

Én csak pozitívan tudom értékelni a patcht jelenleg!

Külön öröm volt, hogy egy 24 fõs osztrák szerveren jó squad társak jutottak és még a játék is jó volt. Végre.<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Én a nod32-ben be tudtam lõni a kivételt. Ettõl a szpónlag megoldódott, de nekem is lagol, meg akadozik random...

<#nevetes1>

-tRs-Landor

igen nekem is az van

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nem tudom akkor mert nálunk mindeki erre panaszkodik...hmm de akkor sem jó ez az állapot ..lagg hegyek

koschwarz
jó, most jövök néhány szerverrõl és azt hiszem biztosan kijelenthetem, hogy a játék számomra elbaszódott. hiába állítottam be a vírusirtót, ugyanúgy szar, azonkívül iszonyatosan szaggat vagy laggol. egyszerûen nem lehet vele játszani. hogy bassza meg az a kibaszott rohadt kurva ég.

Solid Snake
Csak információ jelleggel, Avastal sincsen futtatási problémája.
<#buck>
JohnConnor
Igazad van teljesen, de nem tudom, hogy pontosan mit tartalmaz a felhasználói szerzõdés, a jogi procedúrában pedig elveszik a lóvé...

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

JohnConnor
Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan (de õk sem), ilyen elven a bankszámlád kódját is elkérhetik, hogy jobban menjen a játék.
Másrészt: bizonyos vírusirtók mellet mûködik... én úgy tudom, hogy a symantech és az eset irtója a legnépszerûbb, lehet az ingyenesek átengedik <#zavart1>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

BEAST
Kenyszeritettek, vegig szenvedett. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ahham, ezért nyomtad el vele 24-es szintig?
nálunk is klánba 5 embernek ez volt a gondja

Morphh
Nekem az EA a soundloopos problémámról már teljesen lemondott, most a tízezer forintom visszatérítésén dolgozom. Ami szépen vissza is sétál majd hozzám. Ne felejtsük el. Ha jönne egy patch holnap, akkor mindenki örülne, hogy minden megjavult. Miért is kéne? Ez így lenne normális. Ez eddig egy átlagon aluli, számomra speciál átverés jellegõ szolgáltatás volt.

Frostyc - East

hyjal
kapcsoljam ki a vírusírtót?kövi patchnél már a tûzfalat kell kikapcsolni<#guluszem1>
nem emlékszem olyan eredeti játékra aminek futtatása közben bármilyen védelmet ki kellett volna kapcsolni,ez nevetséges<#eljen>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

A vírusirtót ki kell kapcsolni ugyan is attól laggol....

MR ME
nálam is ez van, várhatunk a köv patchre :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.