Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam ugyanez, szinte élvezhetetlen az egész....elqrták mint feri...
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
-nem tudok arra spawnolni akire szeretnék,sõt az "enter the battle" folyamatosan szürke az elsõ lespawnolásnál és nincs visszaszámlálás,többszöri nyomásra sem reagál.a nod32-ben a users/documents/badcompany2 könyvtárat hozzáadtam a kivételekhez.
-eddig medium beállításokkal átlagos 40fps-em volt,ezzel szemben most 25 alá is leesik.néha úgy beszaggat,hogy nem látok semmit
gratulálok,megint sikeresen elqrták az egészet,mint anno a bf2-nél<#falbav>#falbav>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
[IRAM] leader
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Olvasta valamit, hogy hozzányúltak a késhez is?
Tudtok valam linket, hogy mik módosultak a patchben?
Jó látom a kép alapján, hogy az M24, Gol, M95 sniper sebzését egy szintre hozták?
BF2-es fealing.
Ez meg tenyleg epic fail:

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
M14 - 7.62x51 (308 winchester vagy NATO )
M1 Garand - 30-06 Springfield ( ez erõsebb egy kicsit mint a 308 -as ,ezért is cseréték le az Amik az 50 -es években-az átlak G.I. nem tudta kihasználni a többletteljesítményt, persze a mesterlövészek még vietnam alatt is szívesen használták a 30-06 os M1908-at )
Bocs az okoskodásért <#vigyor4>#vigyor4>
Szevasztok!
i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Parabellum néven futott 7.62-es lõszer is, aminek szintén Luger volt a tervezõje. De igaz, én is benéztem, azt hittem, hogy a Luger tervezte lõszer és a Parabellum az két külön dolog, közben meg nem.
Viszont ez a kép elgondolkodtató:
Olyat akarok, ami ilyen szép virágalakúra (7-es vagy 10-es) nyílik az ember belei közt! 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
AMD Phenom II X3 710-es procim van, a kérdésem az lenne hogy érdemes rajta húzni?
dobna valamit a játékon?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Catalyst preview
Sry ha volt mar.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
1.XM8,F2000,M16,AUG,SCAR-L,XM8-C,XM8-LMG,M249 SAW,M416 Ugyanazt a lõszert lövik(5.56 os NATO), ehhez képest érdekes módon a SCAR-L erõsebb mint a többi, mikor még hangtompító is van rajta .
2. UMP,M1911,Thompson szintén ugyanazt a lõszert lövik(.45), érdekes módon M1911 2x erõsebb mint a Thompson.
3.M14, M1Garand szintén azonos(.30-06 Springfield) és az érdekes módon jó is.
4.A PKM,MG3,M60 bármelyik assaultnál vagy enginel, nagyobb kaliberû és erõsebb lõszert lõ(7.62 es NATO), mégis gyengébb(kivéve M60 ???), viszont ugyanazt lövi a G3 is, de az érdekes módon erõsebb.
5.M9 és M93 Raffica egy és ugyanaz a fegyver, csak nagyobb tár és beépített 3 as sorozat, tehát lõszer is ugyanaz(9mm) az M9 erõsebb. Bár a VSS snipara is azt írják 9mm de írtak hogy vmi fejlesztett lõszer,meg az avtomat is vmi 9mm variáns, nekik megengedem a különbséget 😄
6.Shotiknál Slug damagenél vannak különbségek, pedig ha ugyanazt a 12.sng rakják bele annak is egyeznie kéne, bár ezt most nem vágom.
7.Szóval eléggé érdekes ez a gamma fõleg a fegyverbalance terén 😄
Eddig használhatatlan volt a tracer dart, legalább is én nem nagyon tudtam használni, így viszont használható, lehet kicsit op. Jó lenne ha a régi meg a mostani sebesség közé lõnék be.
na mind1 😞
My god is a great big god, KIRA!
Nem várok fél évet, mert én már a bétától élvezem a játékot és a Bf3-ig egészen biztoson fogom is.
Egyébként pár ember úgy fröcsköl napi rendszerességgel, mintha kötelezõ lenne játszani a játékkal, vagy lenne bármilyen más fps alternatíva, ami ennél jobb.
Csak h legyen pozitív hsz is.
Szerintem jól sikerült a patch, egyedül azt nem értem miért nullázták ki a helikoptereket a tracerrel és az AA gun fejlesztésével.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Amikor visszamentem és nem volt elérhetõ az a fegyver amit elõtt unlockoltam...