Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-tRs-Landor
Persze jól elszégyeltem magam, de ez van én vagy õ 😊
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Elviekben a BC2 sztem nem igényel upnp-t, mert ugyan azon a porton megy a ki-be kapcsolat, de ha már a belsõ wan-on egy másik gépen akar játszani, amit ugye nem tudunk, akkor már kell.
Ezért nem értem, miért kéne kikapcsolni. Elviekben ártani nem árt, de ez ugye ennél a gémnél nem számít. Itt minden normális dolog nemnomális'. Nálam pl. be van kapcsolva és nem okoz gondot. Miért is okozna!?
Miért írják mások, hogy ki kell kapcsolni az UPNP-t?
Ha van a routerbe UPNP/PNP, akkor az elég, ha bekapcsolja. Ha nincs, akkor a portokat forwardolja.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Most akkor legyen UPNP vagy ne?
Amúgy nem nyúlt a nethez és patch elõtt voltak szerverek.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
viszont pach óta nem fagy ez a bughalmaz eddig 2 körönként totál szétment és reset.
Sõt he van tank akkor próbálok csak avval menni, nincs annál szebb amikor meglövöm a gyalogot löveggel és kiírja, hogy headshot. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Az a bosszantó, hogy ezek nem lehetnek nagyon bonyolult dolgok, de nem nagyon figyeltek oda rá.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Routerben kapcsolja be, vagy NAT-olja be a megfelelõ portokat. Szoftveres tûzfal?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csak play game-re és friend-re tud csatolni.
Szerver NULLA!
Mi a f@sz?
Akik viszont ilyesmivel huszárkodnak azokat érzékenyen érintené.
Mindjárt kevesebben használnák.
Csak akkor amikor tényleg az van kézben és nincs idõ váltani. Vagy egy sniper nagyon bujkál és így ki lehet kapni esetleg.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub