Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
OMG Azt hiszem megtaláltam...

A világ legnagyobb NOOBTUBE-erét!!! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ki vagy te, es mit csinaltal a mi kasa85 baratunkkal?! (Tobb mondat vegen is tettel pontot.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Proview
AMD X2 4850e, 4Gb DDR2 400Mhz, Nvidia 8600 Gt 512Mb --> a minimum fölött valamivel, de multira elég? Se tuningolni, se bõvíteni nem akarom ez az egy játék miatt

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

gyerekek.... ez egy ILYEN jatek. fejezzetek mar be az ilyen uuu gustav/gl/m60 noobozast. vegyetek mar eszre h ez szanalmas. itt az elo pelda. nerfeltek az m60t es tarsait es most mar az rpg miatt sirtok... beismerhetnetek ezek alapjan h ez NEM a ti jatekotok akkor. nem kotelezo jatszani. van mas is, vagy joparotoknak ott a bf2..

mondjuk mindig is kíváncsi voltam hogy ezt a latin halandzsát mi generálja😄

-tRs-Landor

Frankie
Nekem pont tegnap volt egy érdekes szitum. Épp atacamán a hajóroncsban vártam és készültem rakétát repíteni a tankba, amikor berohant egy gyalogos és mivel épp az volt a kezemben, kapta is a CG-t a képébe.
Persze jól elszégyeltem magam, de ez van én vagy õ 😊

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quam ligula, porta vel vehicula nec, semper non ligula. Integer vitae augue eget arcu sodales porta gravida ut est. Pellentesque porta convallis tincidunt. Duis non accumsan lectus. Fusce odio tortor, ornare eget gravida vitae, scelerisque non diam. Vestibulum ullamcorper condimentum bibendum. Ut blandit, purus tincidunt venenatis vulputate, est nisi egestas lacus, sed mollis velit justo eget ligula. Fusce vestibulum felis egestas metus rutrum semper. Nullam vestibulum posuere nulla eget sollicitudin. Sed nulla massa, hendrerit nec consequat non, luctus sed ante.

Szia.Nekem is csinált ilyen kidobálgatásokat az asztalra.Nem tudom van e a HD 3xxx szériához (látom neked az van)10.4 Hottfix driver,de kimondottan ehhez a Game hez a 10.4hotfix nekem a Hd5870 es karimmal megoldotta.Nekem is csinálta,hogy toltam a lan patyit és kidobott a sz....Mikor fagyott akkor a 10.3Catalyt Driver volt fent illetve régebbi is próbaképp.A 10.4Hottfix megoldotta nekem azóta mióta fent van egyszer sem fagyott.Szerintem 1-2napot várjál és meglesz a végleges 10.4driver ami már nemcsak a BfBC2 javítja teljesítményben fagyás mentesen.Ha nem tudsz vele várni mint én akkor töltsd le a 10.4Hottfixet,a régi drivert töröld le Driver Sweeper el csökkentet módban ez a progi törli a vissza maradt ati dll+egy két szutykot.Unistall a Catalyst drivert a vezérlõ oultból programok telepítése törlése, teljesen a újra indítod a gépet F8 csökkentet mód és Driver Sweeper indít ati Catalyst törlése(Clear) újra indít 10.4Hottfix telepít nekem ez segített.
[UNQL]Echo
Amint a geppisztoly kifogy és a tracerstukker nem lesz railgun sebzésû a gyalogosokra addig szemrebbenés nelkül kilövöm a gyalogosokra az antitank raksit <#beka2>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Mert ez a BC2 és itt bármi lehet.
Elviekben a BC2 sztem nem igényel upnp-t, mert ugyan azon a porton megy a ki-be kapcsolat, de ha már a belsõ wan-on egy másik gépen akar játszani, amit ugye nem tudunk, akkor már kell.

Ezért nem értem, miért kéne kikapcsolni. Elviekben ártani nem árt, de ez ugye ennél a gémnél nem számít. Itt minden normális dolog nemnomális'. Nálam pl. be van kapcsolva és nem okoz gondot. Miért is okozna!?

Köszi, próbálkozunk.

Miért írják mások, hogy ki kell kapcsolni az UPNP-t?

kfa
Normális szerveren ki van kapcsolva a 3D spot. Már olyanoknál akik warozni szoktak és a pubjukon gyakorolnak.

Link.
Ha van a routerbe UPNP/PNP, akkor az elég, ha bekapcsolja. Ha nincs, akkor a portokat forwardolja.

kfa
Jármûveknél annyira nem számít a tracer szerintem, azt így is úgy is eltalálják ha el akarják. Improved warheads a heavy tankokra és alternate fire a többire! 😊

Ezt nem is tudtam! Hiába, mindig tanul az ember valamit 😄 <#eljen><#vigyor2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Milyen portokak kell beállítani?
Most akkor legyen UPNP vagy ne?
Amúgy nem nyúlt a nethez és patch elõtt voltak szerverek.

GanXstaZolee
Az még mindig jobb mint totál fagyás 😊

Mármint ha rádlõtték?

mNzJean
Én azért használom jármûveknél a füstöt , az leszedi a tracert .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Engem tegnap este egyszer úgy kivágott az asztalra mint macskát sz@rni ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Patch után, fõleg T90-essel:

Szerintem is jobb. Legalábbis én jobban tudok vele célozni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

GanXstaZolee
Ráadásul mostmár bárki be tud tracelni onnan meg 5mp és vége minden páncélosnak.

viszont pach óta nem fagy ez a bughalmaz eddig 2 körönként totál szétment és reset.

Nekem az egy furcsa érzésem van mintha a T90*-es jobb lenne mint az Abrams.

Hát nem tudom, én nagyon jó el vagyok normál pályán tankal.
Sõt he van tank akkor próbálok csak avval menni, nincs annál szebb amikor meglövöm a gyalogot löveggel és kiírja, hogy headshot. 😊

Narxis
Egész jó lett ez az update, végre hozzá tudom adni az összes magyar szervert a kedvencekhez, több embert tudok lelõni és nem akadozik bár én kapásból kikapcsoltam az antivirust, játék alatt felesleges nekem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Frankie
Én csak imp warhead speckóval tankozok, az említett okok miatt. Kb annak kéne lenni az alap sebzésnek szvsz.

Hamed
Normalisan tankozni csak hc-n lehet. Legalabbis nekem az a normalis ha doglik a gyalog ha mellette robban ket meterre egy 120 millis. Plusz nincs 3d spot igy van ertelme helyezkedni, nem csak vakon lodozni a piros tank ikon fele.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Pontosan.
Az a bosszantó, hogy ezek nem lehetnek nagyon bonyolult dolgok, de nem nagyon figyeltek oda rá.

GanXstaZolee
Ez igencsak érdekes, de akkor már idevehetjük a tankok sebzését is, ami gyalogosokra nézve megint röhejes. Odapörkölök fél méterrel a gyalogos mellé és vígan megy tovább 😊 az összes telepített fegyvernek aránytalan a sebzése gyalogos ellen szvsz.

Ez valami júzer error lesz mert eddig csak nálatok jelentkezett ez a furcsa anomália ...

Beers
én a DC-re gondoltam 😉

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Akkor lehet, hogy valami megfogja a portokat. Biztos okosan kikapcsolta az UPNP-t. :-)
Routerben kapcsolja be, vagy NAT-olja be a megfelelõ portokat. Szoftveres tûzfal?

MR ME
ja am jól látom h a fav list továbbra is csak 6ot enged aktívként? énmár csak röhögök...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Megkérdeztem, XP-je van.
Csak play game-re és friend-re tud csatolni.
Szerver NULLA!

Mi a f@sz?

Nyilván elhasználod, ha nincs más lehetõséged. Ilyen esetben, ha ez ritka akkor mondjuk a -50 pont se zavarna különösebben. 😊
Akik viszont ilyesmivel huszárkodnak azokat érzékenyen érintené.

Ha kifogy a skuló és nem fekszik a delikvens, én is rálövöm az rpg-t, mint a szart. Mondjuk a 6 csillagos CG-s arcok tényleg idegesítõek.

Az biztos hogy nálam sem 2 perc volt viszont nem is fél óra 😄 kb 6-8 perc kb. 4 megás nettel.

Akkor ne adjon pontot az RPG és társai killekért. Vagy egyenesen vonjon le pontot az ilyen ölések után.
Mindjárt kevesebben használnák.
Csak akkor amikor tényleg az van kézben és nincs idõ váltani. Vagy egy sniper nagyon bujkál és így ki lehet kapni esetleg.

MR ME
az mind1, mert ha te éppen akkor szedted amikor még rajtad kívûl kismillióian akkor lassabban szedte le, nekem is kb 5 perc alatt lejött és telepûlt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ha win7-e van, akkor nem ment fel a peccs. Indítsa el rendszergazda módba az ápdétert.

UPNP-t kikapcsolni? <#guluszem1> Az pont arra van, hogy ne fogja meg a portokat.

Ezt nekem írtad?

Az a furcsa számora, hogy azt mondta, hogy nála 2 perc alatt felment a patch, nálam meg volt vagy fél óra pedig 5ször gyorsabb a netem és a gépem is erõssebb.

Ami viszont botrány, hogy a tankok géppuskája annyit sebez mint egy slavia 630....

MR ME
nekem csak az van beregelve, és egyest írt tegnap is...

pIIrash
UPNP-t ki kell kapcsolni. Ha router van ott, ha nincs akkor a Start menü : Futtatás : services.msc és Ott Univerzális Plug and Play szolgáltatás, ha el van indítva, akkor Jobb klikk Leállítás utána Tulajdonságok és Kézi beállításra kell tenni. Amióta megcsináltam ezt csak két eseten dobott ki: meghalt a szerver, meghalt a netem.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

ööö.... soldier és azon belül veteran ha minden igaz

Dehat csorikam erre van, emberek es epuletek ellen. Idegesitoek a quakees figurak, de azert egyutt lehet elni a jelenseggel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub