51658
-
#34894 Na mennnnnnyé máá:-)!! -
pacclacc #34893 Én is folyamatosan látom! -
#34891 A patch legtobb dolga pozitiv, de a chatablakot jol elbaxtak:
EA forum - chat-windows-joke
Erosebb kontrasztnal veheto jobban eszre es persze mindig elojon kb a fel kepernyon ha valami chat/szerveruzenet jon, tehat nagyon sokszor jatek kozben. -
#34886 rakd a tank oldalara. -
#34885 mert mit csináljak vele ha ne pakolgassam? :D -
oppenheimer #34884 tanulság: ne pakold a c4-est -
#34883 szörnyű ez a lagg ami a patch óta van....
1. oldalról pakoltam a bradleyre a c4-et elkezd tolatni, roadkill
2. hátulról pakoltam a T-90-esre a c4-et elindult ELŐRE és roadkill -
#34882 ezekszerint akkor csak véletlen egybeesés. hálistennek! -
oppenheimer #34881 simán:D ezért jó az AN. magnum ammoval is geci pontos -
eugabesz #34880 Nem.Az ő neve I.AM.LEGEND...nem mind1..
Itt van ne la' -
eugabesz #34879 Akkor inkább ne is tedd.. -
#34878 ez az i am legend srac ez valamelyik magyar klanban jatszik. -
#34877 BFBC2 foleder-ra gondoltam hatha allitottal benne vmit. Mert tegnap az egyiknek ez volt a gondja hogy amint csatlakozott kibaszta. -
opre2174 #34876 Hol van az a konfig file, mert még sose állítottam benne semmit. -
#34875 250meterrol abakkanal arican kilehet vkit lonni?Ugy pl. hogy vki az 1ik palya elejjen all,mig a masik B epuletben van? -
Bagoly81 #34874 ezt láttam , akkor pont játszottam :D örültem is neki hogy kidobott egy csalót -
#34873 A konfig fileban amit valtoztattal az rakd vissza alapra. -
#34872 miután már szinte minden assault puskával ellöttem magam platináig azt kell mondjam hogy az M16 az egyik legszarabb puska. egyszerüen hiába lö ki hármas sorozatokat ha a 3 golyo elszál 3 különbözö irányba igy 5-6x is jelezhet a találatjelzö, de mivel többnyire csak 1 töltény talál a sorozatokbol, különösen nagy távolságokra használhatatlan a puska. Jobban jár az ember ha abakant, vagy valamelyik automata fegyvert hsználja pötyögtetve. -
opre2174 #34871 Sziasztok tegnap óta amikor felraktam a patchet nem tudok egy szerverre se csatlakozni mert amint betölti a pályát a punkbuster kidob mindig. -
#34870 Ez ma vicces volt...elkezdtek lebegni a tárgyak és nem hagyták abba...0 gravity...
-
eugabesz #34869 Hát reménykedjünk,hogy kicsiny hazánk fiaiból már nem kerül oda senki. -
#34868 oroszoknál népszerű volt eddig ez a multihack :D -
xxxpaulxxx #34867 Most végre itthon vagyok és OMG 1 gigás a patch?:O:D
Ennyi minden jóság lenne benne? -
eugabesz #34866 Dolgozik az IRAM szerveren is "valaki",csakis tisztán gyerekek :) -
#34865 Nem. -
eugabesz #34864 Nem..ami utolsónak sebzett. -
#34863 akkor nem azt írta volna ki, hogy C4/AT mine ölte meg? -
Nagydög #34862 NEm lehet, hogy szerepet jatszott benne egy keves maradek C4, vagy szethagyott akna, amit a granat csak radrobbantot? -
Purga #34861 Lehet volt a közeledben egy mine is és láncreakció volt -
oppenheimer #34860 erről jut eszembe, multkor 1 darab gránáttal robbantottam fel 1 tankot:D fasza +250 pont volt 1 random gránátért:D -
oppenheimer #34859 szó sincs erről csak gyakran előfordul hogy távolról lelövök valakit ha meglátom, vagy távoli tűzharc alakul ki:D és ha fegyó nem jó közép/hosszú távra akkor sok kill szalaszthatok el, vagy beledögölhetek -
#34858 Na ma felment a pumpa...
Full Hps tankomat 1 GRÁNÁT 1 db ... robbantotta porrá... -
Madmano #34857 Hát nem tudom.Nekem az a furcsa ezekben(Abakan,M16A2),hogy nem folyamatosan köpik az ólmot.Az M416-al megvan a platina.Ezt használtam legtöbbször.Annál megszoktam,amíg nyomom a gombot,meg amíg van a tárban,lő.De az említett két fegyvernél,jópárszor kinyiffantam,főleg közelről,mert csak nyomva tartottam a gombot. -
#34856 Köszönöm Landor! -
#34855 vagy az m16a2 -
oppenheimer #34853 én is próbálgattam és az a tapasztalatom, hogy AN közepes és nagy távolságra még mindig a legjobb, és ez nálam nagyon sokat számít -
#34852 A patch óta nekem sokkal jobban adja minden fegyó, így végre nem csak az An-el tudok normálisan lőni :) Most pl aug-gal nyomom, 4x scope-al, meg assault rifle perkkel, és nagyon jól adja.. De próbálgattam a többit is, és mind jobb lett. Szal már nem az AN a best.. -
#34851 hát ha nem abakan, akkor XM8. -
oppenheimer #34850 melyik a legjobb assault fegyver? ugye nem az AN? már szeretnék kicsit automata fegyverrel is játszani... -
Bhalage #34849 rants egy kicsit az egereden mielott kilovod es akkro WANTED styleban kanyarodnak majd a golyok is!!