Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nem hallottatok valami pletykát arról esetleg, hogy a következõ patch-ben fogják-e javítani az elõzõ patch-ben elrontott kést?
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Patch se jön a héten már egy "last minute issue" miatt ahogy ez lenni szokott 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Olyan magas labdát adott, amit nem lehetett kihagyni 😊
Szóval, ez egy kis vicc próbált lenni. Elnézést kérek mindenkitõl akit megbántott volna.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
EA servers are restarting to allow BFBC2 PC servers to restart normally. You may be dropped from game or unable to login during the restart.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Engem ledobott ez a szarpumpa játék... Titeket is?
Maximalisan tamogatom az otletet.
Nekem a HUN es Hun egyforman jo, mer atirom a Hungarian-t HUNGARIAN-ra es kesz.
Logitech Hardware Tester
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha kész vannak a ruhák és a helikopterre rá lesz írva, hogy "Eplilepszia veszély" és a fellelhetõ nyalókákat is berakják a játékba + pontért, akkor azután rögtön megoldják ezeket az amúgy problémának sem nevezhetõ, apró kis bakikat.
Frostyc - East
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Varj egy kicsit, mert a statvers szerint egyelore bibisek az EA szerverek, es igy nem tudjak lehuzni az adataidat.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mert ha igen, akkor csak arra kell figyelni, hogy a "HUN" szerepeljen a névben és kész. Szal akkor jó a HUN, HUNGARY, HUNCUT, EHUNE, HUN a picsába vótá, PHUNA, stb.
FioPrio's BC2 Launcher
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info