Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Tényleg. A PC-s peccs mikor jelenik meg? Van már valami tipp/konkrétum?

kfa
Fogják.

az szerintem ilyen esetben normál,mert ugye több adatot kell egyszerre a képernyõre tennie

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Running
A visszajelzések alapján balancolnak megint pár fegyvert, a késelést pedig visszaállítják az eredetire.

Javítani fogják. Ha jól emlékszem, az elõzõ peccsben elszúrtak szerveroldalon valamit, ezért nem lehet hátulról késelni. Vissza lesz állítva az eredeti állapot😊

Helló.
Nem hallottatok valami pletykát arról esetleg, hogy a következõ patch-ben fogják-e javítani az elõzõ patch-ben elrontott kést?
JohnConnor
Ráadásul ahogy néztem (legalább is nekem) az fps drazstikusan csökken....

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

enélkül is náha mellé szoktam 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Egyik játékban sem minõsült csalásnak eddig. Azonban itt, az ésszerû határokon belül állított fov annyi elõnnyel nem jár, mint anno Q3 ban, UT ban, stb ahol volt idõd jobban helyezkedni (itt hiába látod meg az ellenfelet elõbb, ha idõd úgy sincs arra, hogy rálõjj), esetleg kerülgetni kellett lövedékeket stb. Itt arra lesz jo kb ,hogy melléüss defibbel 😄

Lord Gera
amúgy ati kártyákon van még grafikai bug? vagy van valami patch vagy driver hozzá?

TDC Geronimo
Ez kb azt jelenti, hogy el is lehet felejteni :p

Patch se jön a héten már egy "last minute issue" miatt ahogy ez lenni szokott 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maak
"We haven't given up on a PC version of Onslaught as I say, just we have a lot things to work out first."

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MarkBlade
Nálam is munka.. azt este vagy igen vagy nem.. Lehet szerverek sem lesznek..<#hehe>
q3ban is hozzá lehetett szokni,itt is hozzá lehetne,ha akarnék,de nem akarok 😊

egy jópár embert felvettem Friend listre innen a fórumbol , rem. nem harapjátok le a fejemet miatta...

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

TDC Geronimo
Új Onslaught mód, de csak konzolokra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
Szerintem a HUN lenne a legmegfelelõbb.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kfa
Írd csak át a FOV-ot nyugodtan. Egyrészt hányingert kapsz a nagy FOV-tól mert minden egyenes görbévé válik, másrészt olyan távolra kerülnek tõled a nagy látószög miatt a dolgok, hogy 50 méteres távolságra már csak sniperrel fogsz tudni lõni.

Templar75
Tapasztalatom szerint a "HUN" szó elég sok szerver nevében szerepel ami nem magyar, szvsz a "Hungarian" szerencsésebb lenne.

Templar75
Tegnap nálunk is megtörtént egy hasonló eset (nem a battlefield.hu-n): klántárs végre át tudott álni és belépni a squad-ba, majd miután lelõtték már enemy-ként spawnolt újra. Szerintem a szerverkarbantartással lehet összefüggésben (eddig semmi hasonló sem történt).

MR ME
ez már szánalom...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Na most megy a gameeee:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

A FOV átállitása itt nem minõsül csalásnak?mert csben pl igencsak,és sztem is gusztustalan a dolog,mert akkor ennyi erõvel én is átirhatnám hogy 360 fokban lássak,azt akkor majd sirnak az emberek h miért nem tudnak meglepni,meg lelõni.....

Frankie
EZ ne felejtõdjön el.

Szvsz simán "HUN szervernév" kellene és kész.

Tono34
Nem vádoltam senkit sem. Gondoltam ez a 😄 jel talán segít értelmezni a mondatot.
Olyan magas labdát adott, amit nem lehetett kihagyni 😊

Szóval, ez egy kis vicc próbált lenni. Elnézést kérek mindenkitõl akit megbántott volna.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Drang
Ne csak irogass... bizonyítékot mutass öregem! Mert ezek súlyos vádak, nem vicc!!!<#felkialtas>

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Tono34
10 perce:

EA servers are restarting to allow BFBC2 PC servers to restart normally. You may be dropped from game or unable to login during the restart.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Csõ vagy Blade! Jólvan majd toljuk neki, bár nem tudom ma hogy lesz, idõm, meg fél 5 körül lépek itthonról. Most meg szar ez a rohadás.:/

MarkBlade
Szi!
Tegnap jó volt.. ma is lõhetünk 😄
zotya10002
Megint csak ez fogad:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hmm nem tudok be loginolni :S
koschwarz
akkor az egyszerûség kedvéért legyen: HUNGARIAN

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jó sok értelme van egy szerver keresõnél...<#hehe>

Ezt értem én is, de két napja ezt írja ki, másokat meg megtalálok.

Engem ledobott ez a szarpumpa játék... Titeket is?

Igen, a szerverkereso egyik gyenge pontja, hogy kulonbseget tesz kis es nagybetu kozott. Ha HUN-ra keres valaki, akkor a mi szervereinket nem adja ki. Hun-ra mar kiadja.
Maximalisan tamogatom az otletet.
Nekem a HUN es Hun egyforman jo, mer atirom a Hungarian-t HUNGARIAN-ra es kesz.

Logitech Hardware Tester

zotya10002
Ja értem!!Köszi én meg nyomom mint állat:-)

Maak
20-nal tobb embert nem tudsz jelen pillanatban a friendlistbe tenni...tegnap javitgattak valamit mert egesznap szar volt a gama es mar azt sem latod ki online...sztem holnapra ki is veszik ezt az opciot<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Morphh
Éppen ruhákat csinál a DICE, sajnos erre most éppen nem érnek rá, DE!
Ha kész vannak a ruhák és a helikopterre rá lesz írva, hogy "Eplilepszia veszély" és a fellelhetõ nyalókákat is berakják a játékba + pontért, akkor azután rögtön megoldják ezeket az amúgy problémának sem nevezhetõ, apró kis bakikat.

Frostyc - East

Viszont case sensitive, sz'al a Hun mar kimarad.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Sorry, we could not find your stats. This doesn't necessarily mean an error on your part, the EA statistics servers are screwed up right now so you might just have to try again later."

Varj egy kicsit, mert a statvers szerint egyelore bibisek az EA szerverek, es igy nem tudjak lehuzni az adataidat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem szótöredékre keres ez a szar?
Mert ha igen, akkor csak arra kell figyelni, hogy a "HUN" szerepeljen a névben és kész. Szal akkor jó a HUN, HUNGARY, HUNCUT, EHUNE, HUN a picsába vótá, PHUNA, stb.

zotya10002
Kérd meg Landort õ fog segíteni!!

zotya10002
Sziasztok!!Marhára idegesítõ hogy a freind listben ha valaki játszik is de nem írja ki!+20 ember van a listámba és elfogattam 2ember meghívását de semmi meg sem jelennek a litába!Miért nem lehet ezt az egyszerû dolgot megcsinálni?:-(

Én is kérnék egy kis segítséget... Szeretnék olyan fejlécet, mint ami Morph-nak is van, hogy lássátok az elrettentõ 19-es rangomat. Ha jól vettem ki, a statverse.com generálja ezeket a kis képeket. De sehogy sem találom meg a katonámat. A neve: Flesselek. Mi lehet a probléma? Regisztrálnom kéne?:/

koschwarz
ja<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nagyon jó ötlet, támogatom.

Ez egyébként segítségedre lehet. Itt tudod állítani a horizontális és vertikális FOV-ot is, illetve minden apró beállítást módosíthatsz amit alapból nem tudnál menün keresztül. Érdemes használni, ha nem akarsz a settings.ini-ben keresgélni.😊

FioPrio's BC2 Launcher

mNzJean
Lenne egy javaslatom , mivel az összes magyar szerver üzemeltetõje olvassa ezt a topicot , mi lenne ha megegyeznétek egy egységes elnevezésben a magyar szervereket illetõen . Mivel a fav lista még mindíg használhatatlan , eléggé szar naponta végig logikázni a HUN öszes lehetõségét .Amikkel eddig én találkoztam : Hungarian , HUN , hun , Hun ,HUNGARY , Magyar , .hu ,{HUN} , szóval a játékosok érdekében nem lehetne egységesíteni ? Nekem a Hungarian és a HUN ami szimpi persze ezt már döntsék el a szerverüzemeltetõk .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Morphh
Köszi szépen

Frostyc - East