51658
  • RatBaG #34848
    én inkább azt vettem észre, hogy az rpg sokkal hamarabb fordul a lockolt célra, így már nehezebben lehet kanyarból lőni, vagy pl port valdezen az első emelkedőre fel...
  • HD JOHNNIE
    Úgy tűnik, hogy ezért. nem robbantották fel meg semmi, de ha lövik is villognia kellene.
  • Ulvar
    Akartam írni, szerverekre már írják hogy NO C4 ON MCOM = kick! És azon a szerveren ahol ki volt írva be is tartják mert 2 óra alatt próbáltam elérni azt hogy 4 MCOMot felrobbantsak (telepítve) de nem megy és a többiek se robbantják, nincs idejük annyi C4et lepakolni UAVt meg lelövik ha menne egyáltalán de nem is megy.
  • Skynet
    Gyerekek...C4...12 db C4 robbantja az Mcomot...:)
  • xXtamasXx
    akkor ezért van az sokszor, hogy csak úgy felrobban?(nem szétlövik) azthittem csak én voltam láma, és nem vettem észre, hogy élesítették...
  • zotya10002
  • HD JOHNNIE
    Észrevettétek, hogy az mcom nem mindig villog? hiába telepítették van hogy nem villog. Védő voltam, hang nélkül játszottam, aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy mcom destroyed...
  • zotya10002
    Csak az a rossz hogy nem jön be az oldal:-)
  • Ulvar
    Elvileg igen, az is a listában van.
  • zotya10002
    Sziasztok!

Ha nekem BBc2 + van egy Battlefield 1942 régi gamém akkor reggelek és megkapnám??
  • Ulvar
    Amúgy most jöttem le PH szeróról irdatlan nagy pingek vannak ott.
  • Ulvar
    Heroest nem hiszem, hiába van a listában, nekem azt nem fogadta el egyáltalán csak a BF2t nagy nehezen.
  • HUNTam
    Két játék: BFBC2, Heroes....legalább is gondolom én. Köszi a linket Fater. Mondjuk a második link jelen pillanatban nem akar bejönni de sz*runk rá.
  • JohnConnor
    Veteránrang = Összes BF játék - 1
    Vagyis ahhoz, hogy legyen veteránfegyvered leglább két játéknek kell reggelve lennie
    Csak egy szó a billentyűzet és egérbeállításokhoz el lehet menteni és így megkíméled magad, másrészt ha kimondottan játékegeret veszel ahhoz van külön program. Másrészt szerintem ez még a leg kevesebb, illetve gondolom az is szidja aki bekonfigolta az egész gamet mert azt is visszaállította. Én meg azt szidtam egész addig aki bekonfigolta és úgy lőt szarrá nabumm. (akinek nem inge ne vegye magára, most álatlánosságokban beszéltem)
  • JagFater
    http://veteran.battlefield.com/
  • HUNTam
    Valaki belinkelné ezt az oldalt ahol ki tudom választani hogy milyen BF játékok vannak meg? Nem mintha sorakoznának a polcon de úgy hallottam hogy a Heroes beregisztrálása is egy külön játéknak számít. Szóval ha valaki dobna vmi link féleséget azt igazán megköszönném :)
  • Pex156
    Én még a patch előtt csodálkoztam rá, hogy nem felejti el...persze lehet rosszul emlékszem, vagy csak álmodtam.
  • stultus78
    Picsába 2 hétig szenvedtem míg sikerült nagyjábol belőni.
  • Zs0lt1
    ujbol be kell állitani az egér érzékenységet és a bill beállítást, mert mindent vissabaszott alapértelmezettre.
  • stultus78
    Gyerekek a frissítés óta elszált az egerem meg instabil lett ez a sz..
    Valaki találkozott ilyennel vagy csak engem ver a balsors.
  • Balyy
    Akkor is beadja ha "gyűjtői kiadást" vettél. Ahhoz adnak egy kódot amivel előhozható.
  • Ulvar
    A Garand veterán fegyver, ha van más BF játékod ezen kívűl akkor van egy oldal ahova ha jól emlékszem be kell regelni majd a listából kiválasztani mely játék van meg ahhoz Vagy felhasználó név + jelszó kell vagy kód asszem. Nekem BF2höz Gamespy felhasználó név + jelszó kellett, de bugos a rendszer néha nem adja be hiába ütöd be jól, nekem vagy 100or kellett próbálkozni mire beadta. Ha sikerült akkor kiírja a játékban a veterán rankodat (úgy növekszik ahány játékod van regelve).
  • xXtamasXx
    1. a garandhoz regisztrálnod kell a meglévő bg játékaidat (ha van) akkor kapsz veterán státuszt amivel jár, bár én nemtom nekem ez az első bf-em és a többik aztmondják elég bugos ez a rendszer
    2. a "különleges fegyverekre" még mindíg nem lehet optikát rakni (elv. majd valamikor lehet...)
  • kopaszeger
    Hali
    Olyan kérdéseim lennének hogy a GARANTOT hogy lehet megszerezni, illetve az új patch óta lehet a különleges fegyverekre is szerelni pl optikát?
    Ha igen akkor hogyan?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • [UNQL]Echo
    Feltunt meg vkinek (remelem nem en kepzelem be magamnak), hogy ha az ember egyszer belockolja a tracert egy jarmuvon cg-vel vagy rpg-vel akkor a loves/ujratoltes utan nem kell ujra belockolni mert lockolva marad a celpont?Eddig ugyebar a reload kozben "elfelejtodott" a celpont...
  • Rage47
    twitteren írják:
    If you have lag with BFBC2 on PC, try disabling Remote Admin tools such as Wolfcom and ProCon.
  • Bagoly81
    a medik élsztés is jobb lett az elöbb játszottam picir ahol egy medik van ott osztodnak az emberek , rém idegesitő, mikor meglátom az orvost, lövöm nemhalmeg, erre felébred mette egy másik, akkor már aztis lövöm és hoppá elfogyott a löszer, tárcsere meghaltam.
  • Landor
    oks
  • Pex156
    Engem is kidobott ugyanezzel a hibaüzenettel 2x tegnap este.
  • Mester01
    sehogy nem lehett a fegyóra lézert tenni!
    maximum RED DOTot teszel rá!
  • Ulvar
    Viszont az M14 olyan undorító hogy már fáj....tegnap kín keservesen összelőttem belőle az aranyat, de a Garand ezerszer jobban adja...és nem értem miért...
  • De8Vent
    az ERŐ veled van!
  • koschwarz
    hívd segítségül az ERŐT!
  • willis
    a lézert hogyan kell bakapcsolni a fegyóra?
  • TBW
    A helikopter irányítás határozottan jobb lett, és végre van elterelő is.
    Amúgy az AKS 74-U is király recoil szempontjából és a G3 is faja lett.
  • lipovics
    Megnéztem, neked valóban számolja. Nekem meg valóban nem. Érdekes.

http://bfbcs.com/stats_pc/GreenHun

http://bfbcs.com/stats_pc/Etniez
  • oppenheimer
    nah, most játszottam 1-et és ez alkalommal nem volt gond, úgyhogy csak egy átmeneti dolog volt.
  • Skynet
    Érdekesen hangzik,haveromnál toltam ma azt a pár órácskát,neki "csak" 6mbit-es netje van és semmi lagot nem láttam (3-4 szerón voltam).

Itthon csak pár percre néztem 120mbit-es nettel szintén semmi gond nem volt.
  • oppenheimer
    szóval csak nekem laggol minden szerver a patch óta?:S
  • Skynet
    Mivel szerónk nincs fingom nincs itt milyen beállítások vannak (a spotos beállítást tudom lehet változtatni),de lehet csak ki voltak kapcsolva,de a sebzést (vagyis az életerőt) meghagyták normálisnak (CODban sokszor láttam ilyet).
    Ha nincs ilyen beállítás akkor valszeg észheztértek,ilyen játékban 1lövéses csipagyilok (fejlövésen és közeli lövésen kívül) = a játék megölésével.