Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drang
Biztos érzékenyen érintett! 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

kfa
Miért vannak a battlefield.hu-n ilyen kreten.hu szintû cikkek? Nincs semmi battlefieldes hír amivel leköthetnék magukat a szerkesztõk?

Lehet, de akkor meg bosszantobb, hogy megtoltotte a fegyveret es elfutott. <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

kfa
Nem, nekem is sokszor volt hogy 0% HP-val ROHANGÁL a gyilkosom a killcamban.
Szerintem bug.
Remélem.

Tatyla
azért azt írta ki mert mire a killkam mutatta neked addigra pont lelõtte valaki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

aricsi
Jah,pudingok. Én viszont elég jól célzok gamepaddal xboxon,ha van aim assist azt is rögtön kikapcsolom. Sõt egyszer egy cod4 waron poénból gamepadommal toltam le egy mapot,ts-en meg röhögött mindenki,és egész jó lett a végén a statom.<#nevetes2>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

trident
Köszönöm!<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

JethroHUN
Ez csak konzolosoknak való 😄 gondolom túl sok írás érkezett be az EA hez h nem tudtak emberek ellen fragelni joy-jal <#vigyor2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

aricsi
Hali errõl nincs hír hogy nekünk is lesz pc-seknek? "onslaught" co-op mód. link

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

JethroHUN
"minden idióta...." szted mért van a kés? közelharcra pl? akkor legyen csak shoti... hmmm kitaláltam kedvenc fegyód nem?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Morphh

Frostyc - East

trident
Én is kérném, hogy valaki másolja be a beállítást 45-ös pinghez. El volt mentve, de gép felújítás volt. Köszönöm!<#vigyor5>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

darki81
miregondolsz, milyen pinges okosság?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Valamikor én is lövök 0 hp-t az ellennek face to face-ben, persze vígan rohangál utána is 😊

Battlelog: Purga5

MarkBlade
Mi ez a pinges dolog? Próbáltam rákeresni de nem találtam. Leírnád pls?
HD JOHNNIE
Apropó késelés, ma találkoztam egy iszonyatosan béna emberkével (persze nem mintha én nem lennék az 😊 ) Lõ a gyerek mint a hülye, mi mással mint CG-vel, na mondom késelem. 15x késeltem, semmi, észre se vette. Elõszõr hátba, aztán eszembe jutott, h az buggos, na megyek az arcára, asse. Hát mondom ilyen nincs. A 20-ik vágás bejött. Utána még 3-at lekéseltem azokat adta egybõl.
Interesting.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

koschwarz
egyszer csak úgy rányomok a késre reflexbõl amikor éppen töltöttem a stukit és befordul elém egy ellen: meghal. máskor mögötte állok és csak vagdosom mint menzán a marhasültet. a késelés jó, értem? 😊))

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

2. Dehogynem lehet ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

En a multkor lattam egy elohalottat. O kerult ki a meccsbol gyoztesen, es a killcam kiirta az eleterejet: 0%. Igazi tulelo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MR ME
pont ezt éreztem a patch után, utána nem is játszottam kb 2 hétig, majd beírtam ezt a pinges okosságot és újra viszonylag élvezhetõvé tette a játékot, sztem egy próbát megér nálad is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kfa
Nekem meg egyfolytában kopog a fejem (idióta serpenyõ hang) mikor futás közben fejbelõnek, és még csak meg sem sérülök, nemhogy belehalnék. El tudom képzelni hogy ilyenkor az ellenfél azt látja hogy fröcsög a vérem és nem halok meg.
Hitreg suxx 😞

Heh, múltkor engem találtak el sniperrel, láttam, hogy kiesett a vírem és nem sebzõdtem, egybõl tovább álltam nagy mákom volt....

Battlelog: Purga5

RatBaG
kurva jo, hogy visszaallitjak eredetire a keselest, minden idiota ismet csak keselni fog közelharcban, es nem tudod majd lelöni... fantasztikus.

nem tudom mi az a nagy keseles bug, egy-ket eset nekem is volt, mikor csak karmolasztam, de egyebkent mindig beadta ugyanugy hatulror is.

Per Aspera Ad Inferi.

darki81
Meg azt is észrevettem hogy ott állt a sniper, én meg belelõttem a tárat célzott lövés - sorozatokba kb, és nemvillant ki az X 😄 mármint a találatjelzõ, és még pistollal is adtam 3 golyot csak elfutott a deszkák mögé, és utánna vágtam egy nédet és csak az volt a hatássos! Szerintem lehet kicsit lagzott a gyerek vagy a kifagyás szélén volt vagy nemtudom, lehet a drogoktol volt ez is kedves kfa 😄

darki81
engem annyira nemizgat a bicskatéma, csak a patchnél abbahagytam a játékot, és ezt még nem tapasztaltam, most meg megint jáccok. Amugy a c4-et átdobtam a gyerek mellé, láttam hogy mellettevan, de biztos ottvolt egy olyan kavics ami nem rombolható 😄

MR ME
nekem sikerûl sokszor úgy is, ma pl a fejére! ugrottam a srácnak, és onnan, igaz csak 2. próbálkozásra de meghalt 😄
am patchben elvileg javítva lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tatyla
a kés titka most már hogy legyen közted és az ellenfél között kábé 1 méter közvetlen közelrõl nem tudod leszurni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MR ME
nekem ezzel a ping beírásos módszerrel egész hasnálható a kés is, többnyira ha közel vagyok hozzá meg is ölöm

kfa
Hja és az a vicc hogy a dev azt írta EA fórumon, hogy ne aggódjanak a PC-sek hiszen velünk is foglalkoznak. Nemsokára jön a patch amiben INGYENES only infantry mód lesz...
Van bõr a képükön ezt ingyenes módnak, a DLC-ket meg mappacknak nevezni... <#idiota>

kfa
1. nyugodj meg, és kattanj le a drogokról. A drog rossz, értem?
2. ha nem vetted volna észre 3 hete, a legutóbbi patch óta szar a késelés, nem lehet az embert hátbaszúrni
3. a c4 fix objektumok mögé nem hat. Értsd: ha van egy fémoszlop amit nem lehet lerombolni és sikerül mögé kuporodnia egy embernek akkor 15 db c4-el se ölöd meg, hiába pakoltad 1 méterre elé (de amúgy ez minden játékban így van a gránát illetve egyéb robbanószerek csak direktbe sebeznek)
4. auto updater van, így LE FOGOD SZEDNI a patchet

remélem segítettem 😛

A játék jó, csak egy ilyen modért nem fizetnék😄

zotya10002
Én fizetnék! megéri, jó ez a játék még akkor is ha van hiba zömével!!Én így vok vele:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

darki81
Mivan ezzel a játékkal? 3x hátbakéselem szépen nyugodtan, õ meg megfordul és 1-et késel és megdöl 😄 meg a kerités mögött a gyerek én meg egyesével rárobbantok 3 c4-et, utánna elfut, utánna 2x rálövök sotival, ugy hogy az erõseb töltény van benne, és el is találom, és õ megfordul és lelõ egybõl 😄 ??????? meg bedobok 3 c4-et a hegy mögé és meghalltam a robbanásban 😄 NA HOGY VAN EZ? ez a játék hülyéknekvaló? elmebetegek készitették ? Ha lesz megint peccs én mát felsemerném tenni mert az jelentené a játék végét ezek után XD :S

Hja tényleg, de lehet ,hogy PC-re dlc formájában kijön ingyen😄 Fizetni nem fizetnék érte persze.

"Egyrészt csak konzolra fog megjelenni másrészt fizetõs"
Na..az jó😄 Akárcsak az l4d, coopban 1-2 játék erejéig jó lesz😊 Ha ingyen van..hát had jöjjön😊

koschwarz
nem sok értelme lenne, azt az AI-t talán meg nem írták meg sehol, amivel így valami értelmes játékot lehetne kihozni ebbõl.

koschwarz
úgy képzeljem el, hogy lényegében egy left 4 dead lesz csak nem zombik jönnek hanem fegyveres katonák?<#fejvakaras>

kfa
Furcsa, EA fórumon az egyik dev azt mondta.

TDC Geronimo
Nem csak 4 AI ellenfél lesz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kfa
Jah láttam hogy rossz a linkem, csak láma vagyok és nem jöttem rá még fél év alatt hogy lehet sg-n hozzászólást szerkeszteni...

koschwarz
abban a percben törném ketté a dvd-t.<#ticking>

Zs0lt1
itta jó link.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kfa
Konzolosoknak biztos jó. Kíváncsi vagyok mikor teszik bele a játékba a tactical nuke-ot, azt még nem koppintották le a modern warefare 2-rõl.
Ja de single playerbe az is volt, bocs tévedtem.

bocs, banner
(6796 új üzenet)
lol
olcsóbb már? 😊 Megszeretném venni, de nincs 6-7 ezrem rá (ennyi volt legutóbb zavvi.com-on)
Zs0lt1
omg ennek a 4 játékos vs 4 botnak mennyi értelme van? 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kfa
Nem Co-op hanem Onslaught.
4 játékos vs. 4 bot. Egyrészt csak konzolra fog megjelenni másrészt fizetõs, így én marhára nem sajnálom hogy ezt mi nem kapjuk meg (mármint mi, PC-sek).

Más: késik a patch.

Beers
Van! 10.4-nél még mindig elõfordul 30%-ban a fekete háttér! (minimap,nevek, zászlók látszanak és a nagy büdös fekete háttér)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!