51658
  • BonBon
    Hali

Mi a vélemény a patch-ről?
  • oppenheimer
    de nekem nincsenek ilyen szarok a gépemen. még is egy csomó szerver laggol
  • Tono34
    Nem tudom volt-e ez a hír:

If you have lag problems with BFBC2 on PC, try disabling Remote Admin tools such as Wolfcom and ProCon. 12:37 AM Jul 1st via TweetDeck
  • Jobboka
    vannak benne járművek és nagy mapok vannak, attól függ melyik módban tolod... nem tom miről beszélsz
  • koschwarz
    "a sokkal több játékbeli lehetőség MELLETT is meguntam"
    csak hogy legyen értelme :)))
  • koschwarz
    eszembe nem jutna megvenni. a bc2-őt a sokkal több játékbeli lehetőség miatt is meguntam (mondjuk főleg azért, mert kevés és kicsi pályák vannak), de ha még pl. járművek sincsenek benne...

egy single playerre jó lesz (letölteni).
  • Ulvar
    Ha jól tudom Quake motor van alatta...az azért...nem jó már a mai világban. Régen persze a legkirályabb volt.
  • Zs0lt1
    hát öcsém pedig a cod4 készítői valóban tudtak programozni és nem holmi szart készítettek, mint a dice a bc2-t. ott akire rálősz az talál.
    egyetlen gond van a cod4-ben, hogy boldog-boldogtalan csal, mint állat.
    ráadásul elismert klánok is pofátlanul csalnak, és ha meg mersz szólalni le vagy hurrogva, mert ők a prók.
  • Ulvar
    Én a CoD4et néztem meg...hát öcsééém xDDDD. Az ember mozgása olyan furcsa volt...mintha taknyon csúszna...tiszta kabaré volt :D. Csíter...hát...WH az nagyon divatos :D.
  • SpeedXHUN
    Egy kérdésem lenne nem tudtok egy magyar oldalt,ahol esetleg levannak irva a fegyver kiegészítőknek az előnyei hátrányai?(ezek a perkek)
  • SpeedXHUN
    Ez így van!
    OFF:cod2-t felraktam pár napja,el is felejtettem,hogy legutóbb azért szedtem le mert teli volt cheaterrel.Nem értem meg soha,hogy mi a jó benne....
  • Ulvar
    Kibasszák a játékra meg a Cheatre :D. Hát nézd rengeteg halálra ítélt ember van alapból meg amúgy is túl sokan vagyunk a Földön :). Képzeld ha játékban ilyen akkor milyen lehet valóságban? :D.
  • SpeedXHUN
    De tényleg,nem értem ennyi pénzt kidobni:D Ezek nem tisztelik a bf et
  • De8Vent
    nagyon jó hangulata lett most a white pass-nak olyan mintha nem is az a pálya lenne :D
  • havercsotány
    kiproszáltam a pöcsét mg36 rángat de szokható neostad továbra is king.
  • Maxtreme
    Azért te igencsak vicces kisfiú vagy, ugye azt tudod? Szerinted ki fog neked csak úgy adni (ingyen) egy eredeti keyt, amiért kifizetett ~10k-t?
    Ezt most ugye te sem gondoltad komolyan..
  • Maxtreme
    Tegnap este szinte 2 percenként vagdosta ki a pb a cheatereket az egyik szerveren. Elképesztő mennyi hülye ember van...
  • bosco05 #34928
    Gondolom vannak itt sokan akik BF2-ztek is , ott is ennyi csaló volt? Nemsokára megveszem BF2-t is mert érdekel az is, annyit tudok, hogy eléggé más mint BC2, de majd meglátom :P
  • Skynet
    Sajnos akadnak még így is szép számmal.
    Ma egyik szerón este fenn voltunk haverral ExcCerise vagy mi volt az ember neve. Berohan elém pár méterre véletlenül mellélövök rámpördül tikk 1 lövés stukkerral, fekszek..Oké,van ilyen. Amikor kb 5.jére adta elő a kapáslövés 1 lövésből fejre csipával és pisztollyal fejre kicsit anyáztam,haverom is kapott jópárat. Köv mapon szépen átálltam és néztem mit működik. Úgy ugrált a célpontokon mint a kisangyal csipával végig 1 lövés 1 ember semmi célzás csak lő táraz lő táraz..Mint talált 1 lövés 1 ember, ha bárki ráfutott az kapta fejbe pisztollyal 1 lövéssel....Szánalmas. 1 mappal elötte pedig még én voltam a noob amiért ráfutva nem tudtam leírtani,meg én tanuljak célozni.:)
  • Gyuszopapa
    Egyedül SkyWalkerLajos statján látszik az aim,a többieket vagy túl hamar megfogta a pb vagy későn kezdtek el csalni és egyből buktak.
  • bosco05 #34920
    Unatkoztam, kigyűjtöttem az utolsó 5 csaló honfitársunkat :P

caRry.
    KaToNa325
    HUNHirosHi
    SkyWalkerLajos
    Mateusz14
  • Doomista
    Magyarral szerintem 1-2 hónap lenne, nem 1-2 nap xD
  • zotya10002
    Okéj!!Köszi!
  • Doomista
    Ide írjatok. Bejelentkeztek, és a
    My Questions-ba írjátok a panaszt.
  • Dtomka
    szerintem erre az oldalra:)
    ea support?
  • zotya10002
    De hova írjak more:-)?
  • Dtomka
    aha BF Vietnam,biztosan neked is ismerős...linket is tudsz dobni, vagy ha te nem akkor az aki irt nekik és reagáltak rá!
    köszönöm!
  • Doomista
    Írjatok már az EA supportnak bakker, azok 1-2 nap alatt megoldják, ne itt sírjatok, tegyetek ellene valamit, nekem 6 óra alatt kijavították ezt a problémát.
  • nandorb
    Heroes az ingyenes aze nem jar.Csak amit penzert vettel,kul lehet irni EA-nek hogy van vietnamod vagy mid,es akkor talan beaktivaljak.
  • Dtomka
    nekem is ezt írja ki!amikor a vietnamot akarom hozzáadni!
    The form has been submitted- ezt meg akkor a bf2 nick és pass beírása után!a heroesben 3 embert készítettem játszottam 3 napot és azt sem látja!
    szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ulvar
    Ahogy privátban is írtam, írj EAnek.
  • zotya10002
    This CD-Key has already been claimed.

Ezt írja a veterán oldalon!!Pedig most próbálom először:-(
  • oppenheimer
    nálam van ami laggol, van ami nem. de a magyar szerverek általába laggolnak nálam
  • Ulvar
    nekem nem.
  • barmi
    Nálam a keresőben 999 az összes szeró pingje... ez már egyszer javítva lett ha jól tudom erre most megint elb@szták ...
  • Maxtreme
    nyomd meg a 0, gombot. Így el fog tűnni, igaz van mikor visszajön.

• pacclacc
    Tapasztaltok még laggokat? Most meg én voltam 1 szeron, ahol nagyon laggolt :S Más hol is van ilyen vagy csak bizonyos szervereken?
  • SötétBarom
    Én ezt észre sem vettem :D
  • eugabesz
    megnyomod a 0(null) oszt jól van...nekem teljesen kicsiben fut...
  • Skynet
    Ezen a képen még kultúrált..:D
    Havernál toltam ma is és így nézzük: mitől van befelezve a kép..
    Nála 22 colon 1920*1080ban olyan mint amikor a monitoron bekapcsolsz ilyen demo kép módot és totál felezi a képet amikor chat van..:)

Az lenne a szép ha sok beírásnál a szövegek a kép aljáig futnának...

// a német Silv3s szerót (Rush, nem éjjel nappal megy, 24 fős) pedig ajánlom mindenkinek a figyelmébe akinek elege van a rengeteg gl-ből de főleg a CG és RPG quakerekből. 2-3 emberre rakétázás után úgy vágnak ki mint macskát szarni.:)