51658
-
De8Vent #36065 Kedves játékosok!
A <HUN4CE> klán játékra invitál a szerverére.Először Squad Rush-ban indul a szerver, következőnek SDM-ben, majd utána kérésre, vagy Rush-ban, vagy Conquest-ben.Egy szabályal: Nincs basecamp! Mellékes megjegyzés: ha lehet a CG-t ne nagy mértékben használjátok.Köszönöm
<HUN4CE> -
#36063 igen HA van altw és HA van géppuskás, de magában szinte szart se érsz vele, mert tényleg szemmel látva lövöm el az ellent és szalad tovább... -
#36062 Már megint hiszti van. Most már gyenge a tanklöveg, mi?? Nekem eddig nem tűnt fel. Ha sikerül beszabadulni nagyobb mennyiségű ellen közé, olyan brutális mészárlást lehet rendezni, hogy csuhajja. Főleg ha van hozzá altw, és két géppuskával lehet még pluszban darálni a népet. -
#36057 + most nézem a 7.62x33 azaz m1carbine volt, ami két külön fegyver -
#36056 tudtommal mind a kettő 30-06 illetve 7.62x51 est tüzeltek, és nem poénból voltak kompatibilisek, hanem jól megfontoltan, mert kevesebb fajta lőszer könnyebb ellátás, és ha kifogy egy garandos akkor elkért 16-32 lőszert a 200 as hevederből mert kifért :D és browning géppuskák voltak a kocsikon, az pedig 30-06/7.62x51 es, persze voltak .50 esek is, de sztem az teljesen más mint a barett .50 ese -
Bhalage #36055 de igy konkretan ilyen 7.62*51 baszas sztem nincs is kocsikon, hanem a tankok agyuja mellett van, mert a kocsikon .50es van sztem.. (mint az m95ben) de ez nem tuti -
Bhalage #36054 persze a jatek nem 100%os a leképezese a valosagnak, de mas a loszere a m1nek es a geppuskanak. (7.62*51 vs 7.62*33 (m1))
a geppuskaloszer mereteiben is nagyobb es annyival tobb puskapor van benne, hogy tonkretenne a puskat. egy-ket kiveteltol eltekintve (csipapuskak, rombolopuskak) nem kompatibilisek ezek a loszerek.
CG vs tankloveg viszont nevetsegess -
#36053 kipróbáljuk,... köszi! -
#36052 megoldódott -
#36051 elviekben alt+enter segít -
#36050 Még valami:
Havernak a játékot csak ablakba nyitja meg, kivéve ha max képméretre állítja (1280×1024), lehet ezen változtatni? -
#36048 HUN TS-en, az SG-s szobába szeretnénk belépni, viszont haver nincs regelve, tudna valaki segíteni?
Előre is köszönjük. -
#36046 ja igen és a másik kedvencem, hogy van benne a browning gépfegyó a kocsikon tankon ... az 3 golyóból (számoltam :D) szed szét egy pálmafát, míg az M1 Garand, ami tökéletesen ugyanazt a lőszert lövi(saját tudás wikivel alátámasztva) meg sem karcolja összes lőszer ellövése után sem. -
#36045 nah az nem semmi... -
#36044 szerintem nem, arra (is) való
eugabesz: az a baj, h ő nem hal bele legalább sebződjön egy kicsit többet ne pedig 90 hp-val fusson tovább, amúgy igazad van nemtudhatom, h éppen ki volt fogyva, de hamár harmadszor lő így pofán akkor nemhiszem el
és az, h "odaküldöm" az nem 1-2 métert hanem kicsit többet jelent -
#36043 én ezen nem lepődöm meg, mivel kipróbáltam az 1943 at xbox360 on és mentem a shermannal, gyerek wake en bebujt az airbase zászlóhoz a ház sarkába, durr oda, a fél ház eltűnt a picsába a gyerek áll tovább, mondom mivan? :o, durr megint, alatta kráter guggol tovább, na ekkor kiszálltam és agyonlőttem -
Pex156 #36042 Logikusnak tűnik a rakéta kilövése után azonnal tárazni. Amikor lőni akarok vele akkor legyen benne rakéta...
Már rég meg akartam kérdezni, hogy az aki a házban bujkálók ellen használja a CG-t az "CG noob"?? -
#36041 1szerű: Onnan hogy a legtöbbször amikor CG-vel pofánlőnek vagy azt látom hogy tárazza az új rakétát,vagy mivel elfogyott a rakéta nagykegyesen előveszik ilyenkor ezek az autisták a géppisztolyt...
Egyébiránt kicsit szánalmasnak tartom a játékban (és ezért megyek legtöbbször olyan szerverre ahol kapásból banolják aki rakétavetővel emberre lő), hogy szaros 1-2 rakétával ki lehet csinálni egy M1A1-est, 1 rakétával simán megölhető egyszerre 2-3 ember is,de a rohadt M1A1 (és az összes többi tank) lövege úgy porrá van butítva hogy még ha a 3 méterre futó embert fejbe is lövöm az egyébként házatat elpusztító löveggel,az ellen akkor is fut tovább....
A kedvencem amikor az M3-as tankkal 3 löveget nyomok bele egy futó emberbe de azontúl hogy sebzem szarik belehalni..Majd jön 1-2 rakéta és hulla a tank...Reális.:) -
#36040 Mind1, nem fogom elmagyarázni :) -
eugabesz #36039 ...és a kör bezárult...honnan tudod,hogy a másik aki éppen pofán lőtt,nincs kifogyva? -
#36038 persze az más, énis odaküldöm ha kivagyok fogyva -
#36037 Én például akkor szoktam RPG-vel pofán lőni az ellent, ha kifogy az alapfegyverem (mivel engivel a második szinte mindig a tracer - azzal meg ha lelövöm maximum a többiek röhögnek, én meg ugyan úgy elhalok) -
#36036 jó megértem, h a játék része de szerintem az egy kicsit sok, h ha valaki fejlesztett robbanással 2× annyi rakétával egy dombról lefele osztja az áldást, vagy a másik eset amikor cgvel a kezében fordul ki a sarok mögül és 1 méterről szó szerint pofánló és továbbfut bármiféle sebződés nélkül
(ezt most NEM a PH! szerverre írtam, nagyon sok helyen elő szokott fordulni) -
#36035 Van épp fent egy kurva gyanús arc. Mikor lejöttem 43/4-el nyomta. A saját csapata szerint is h4xx0r, nézz rá :) -
gabipaci #36034 Valóban a játék része, ezért is van engedélyezve nálunk is - löhetsz vele járművekre, épületekre, tereptárgyakra, vagy akár a levegőbe is. Meg emberre is, ha úgy alakul. A folyamatos (CG pamming) az ami tiltott nálunk :)
Magyar játékos meg még nem lett szándékosan kirúgva a szerverünkről helycsinálás miatt.
Illetve volt olyan, de az az admin már a multé. -
#36033 nekem bejön a szerótok -
eugabesz #36032 Én nem így fogalmaznék...azért kell az IRAM szervere menni
Még én is sorba állok...Tudom,hogy két-három perc alatt bejutok,mire megkérsz egy admint,hogy csináljon helyet,akkorra bent is vagy.Ráadásul nem kell ilyen kick-ekre számítani,mivel te miattad sem dobtak ki senkit,joggal várhatod,hogy nyugisan játszol,míg meg nem únod. -
#36031 ezért sem kell ph szerverekre menni -
#36030 Persze érthető aki é a server az dirigál,csak néha elkeserítő a sok kick.. -
#36029 a CG a játék része:D -
#36028 kurvára nem erről volt szó!
ha két ember között választanom kellene, hogy melyiket rakjam ki, hogy a klántársam be tudjon lépni, akkor inkább az ismeretlen klántalan ebmert fogom kirakni, mint az ismert klántaggal rendelkező embert.
nem tudom mit nem lehet ezen felfogni. -
#36027 Mivel a noname klántalan ember az tulajdonképpen meg sem érdemli, hogy játszon, hiszen egy senki :D Szép felfogás :D -
gabipaci #36026 És akkor mi van?
Szerinted hány olyan ember van, akinek PH! az előtagja, és azt se tudjuk ki ő.
Saját háza táján, jézusom...
Beírom prefixbe, hogy jcsr, szerinted teljes jogú jcsr-es leszek?
Szerintem nem. -
#36025 gyerekek a PH! szerverre ki van írva, hogy nem elhet CG-vel emberre lőni, erre valami PH! előtagú emberke olyan simán szedett ki CG-vel mint a fene XXD én azt mondom először a saját háza táján tartson rendet az ember.... -
#36024 Én azon szoktam röhögni, amikor valaki meglát, és ahelyett, hogy megpróbálna lelőni, egyből kapja elő a CG-t :DDD -
harvypoker #36023 ha egyetlen ember is foglalkozna a balansszal mar reg levettek volna felere a CG sebesseget hogy tenyleg csak epuletek ellen legyen jo... -
#36022 te is ilyen hülye CG noob akarsz lenni?? nagyon rühellem a CG-vel lövöldözőket- Általában azok használják, akik sima fegyverrel nem tudnak célozni... -
Borg #36021 A CG nagyobb rádiuszban sebez. Nem kell olyan pontosan eltalálni vele, mint RPG-vel. -
Borg #36020 Na az pont nem, mert mindig ugyanazon az oldalon voltam, és egyszer légvédelmi löveg volt, egyszer meg az új gépágyú... -
Bhalage #36019 a CG tenyleg nagyobbat sebez az ebmereken mint a RPG? (leiras szerint)
nekem az rpg is rendesen beadja, bar most hogy meglett a csillag johet a cg :d