Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beléptél, a menüben nézegesd a "Weapons and Gadgets"-et.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
koszi a valasokat
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ezzel a LatencyCompensation dologgal is kisérleteztem egy pár napot, aztán alig-alig volt érezhetõ a különbség számomra, szóval hagytam is a francba az egészet.
Elmaszatolok alapbeállításokkal is míg ki nem javítják normálisan a játékot. Majd ráérek utána belõni az egeret meg a configot.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
De mind1,most mindenki olt mindenkit,nem akarok még én is belevau-vau...
[IRAM] leader
ezen mekkorát röhögtem . <#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mas: Carlos, hol vagy az apad kiskesit! Bemegyek valamelyik PH szerverre(legalabbis a'sszem) lovok parat shotgunnal, erre ez a tok elkezd csiterezni, meg kurvaanyazni, hogy en barhonnan egy lovessel lelovom, es o a 6 eves(!) BF multjaval megismeri a csalot. De legalabb jol ment volna! De nem, mert csak vaktoltenyes szenvedes volt nagyresze.
Ezt én még tetézem azzal, hogy m14-el megyek assaultként, és rendszeresen öngyilkos merénylõ jelleggel robbantok ellenséges tankokat 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Friendslistbe ha valaki felakar venni akkor az aláírásomba megtalálják. Ja és TSen is fent vagyok.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De sem a játékban de még a ini,dbx fájlokban sem találtam 😞
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
De sehol sem találom a spawn szót a beállitásoknál 😊
tetszik érteni?
A mentés pontos helye OS-tõl függ, XP alatt:
c:\Documents and Settings\<User Name>\My Documents
De Win7 illetve Vista alatt is hasonló az elérési útvonal
az a spawn-képernyõ...használd és majd letisztul a kép..<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
meg ha megnyomom az enter gombot elö ugrik egy ablak hogy hova szeretnék érkezni (hogy hivjak ezt a funkciot mi enek az angol szava)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A BF2 is egy hulladék szar volt, csak másképp. Ugyanez volt, hogy saját idejének legjobb, legélvezhetõbb multis háborús FPS-e volt, de mindeközben egy balanszolatlan bugos fos. Ebben a tekintetben egy cseppet sem különbözik tõle a BC2.
Az, hogy te most rinyálsz, mert nem bírod a strapát, meg visszasírod a "régi szép idõket" az csak azt mutatja, hogy kurvára öregszel, és közben begyöpösödsz. 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[IRAM] leader
Légvédelem, az egy vicc volt. Egy normális pilótát sose lõttél le, nem pro-t, egy normálisat. Warokon nem kevés olyan pro pilóta volt, akik legéppuskáztak mindent ami mozgott a pályán.
A BC2-ben nincs ekkora különbség, a jobb hitbox miatt, egy pro játékost is agyon lehet lõni, nincs akkora elõnyük. Nem egyszerû, de megoldható.
Azt nem értem miért kell itt sírdogálni hetek óta. Nem tetszik a játék, ne játszál vele, ez ilyen egyszerû. Ha meg kötelezõ, akkor meg így jártál.
Jelenleg nincs semmi más hasonló játék, akármilyen bugos, lagos is a bc2. Már ezerszer elmondtam, hogy lehet örülni, mert kiadták PC-re. Csak azért tették, mert kisírták a külföldi fórumokon, egyébként várhattunk volna a BF3-ig, ami valszeg szintén egy remek kis konzol átirat lesz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417