Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha beléptél, a menüben nézegesd a "Weapons and Gadgets"-et.

Ahogy Jag mondta, nincs rogton, de az elso unlockok kozott van. Medicezz egy kicsit, aztan lesz. Gyorsitja a folyamatot, ha elszeded az elesett medikek felszereleset, mert nekik mar valoszinuleg van.(Ha kollegaval teszed, azert eleszd is fel!)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

iceshark
nekm is 10.4 van fent gyorsan tölt be nincs fekete képernyõ, nem melegszik és semmi egyéb...tökéletes 😊

MR ME
énis visszaraktam, mivel 2d-ben nem veszi vissza rendesen az órajelet, így meg vagy 10 fokkal melegebb a kártya, hangosabba ventije és többet fogyaszt, ez a driver megint megy a levesbe...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ki kõ' unlocolni. Játszódjá' vele sokat, oszt' majdcsak meglesznek...

Én visszatettem a 10.4 betat, mert az nekem 10mp alatt betölt. Igaz, hogy nem tudok leszületni, de legalább látom, hová lesz érdemes szpónolni. Ha az FPS 2x-rõl felugrik kemény 3x-re, akkor töltött be. :-)

haliho. elnezest h lamazok, de nem jottem ra egy ket dologra. multiban nem tudom mivel lehet aktivalni a medic kittet. azaz hog ytudok dobni csomagot, vagy hogy tudok ujraeleszteni. eskuszom vegigolvastam a dvd mellekleteben levo leirast ami egy szoval nem emliti ezt..
koszi a valasokat
MR ME
lehet jobb is így, mert különben meg bespawnolsz és még lagol fél percig, semmi értelme...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaSZNád ODIN!

Beers
Map load-ot leszarom, de azt már kurvára unom, hogy 50% ban fekete a háttér bfbc2-ben!<#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fpocok
Csak az a baj, hogy nem mûködik, a map load time megint egy perc körül van pl a 4xxx karikkal. De valakinek az 5xxx el is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

trident
Megérkezett a 10.5 Catalyst.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

supersunday
Osztom a véleményed, szerintem sem ezen múlik a dolog egyelõre.
Ezzel a LatencyCompensation dologgal is kisérleteztem egy pár napot, aztán alig-alig volt érezhetõ a különbség számomra, szóval hagytam is a francba az egészet.
Elmaszatolok alapbeállításokkal is míg ki nem javítják normálisan a játékot. Majd ráérek utána belõni az egeret meg a configot.

Jó cikk! A cs-ben volt is értelme szöszölni az érzékenység, illetve az egyéb dolgok megfelelõ beállításával. Viszont itt a BC2-ben, ahol sok esetben vaktölténnyel lövöldözünk, felesleges túl nagy hangsúlyt helyezni erre.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Na baszki,pedig most akartalak le cg-huszározni...Mert ma este IRAM-on más nem nagyon láttam a kezedbe <#falbav><#fejvakaras>
De mind1,most mindenki olt mindenkit,nem akarok még én is belevau-vau...

[IRAM] leader

mNzJean
" Jobb napokon a server browserbol lelolek vele"

ezen mekkorát röhögtem . <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Crem
Azt hittem kijött a patch, annyi hozzászólás van!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Rendben. Igazabol amugy nem ertem mi bajod volt. Meg csak kulonosebben jol sem ment,es meg arra se emlekszem, hogy nagyobb tavolsagbol lelottelek volna(bar nem kizart). Meg te se tegnap kezdted, tudod milyen a shotgun. Jobb napokon a server browserbol lelolek vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

iceshark
úgy látom ma paprikás hangulatú nap van a fórumon 😉

Carloska
ok

Na figyelj gyermekem! Ha azt mondod, bocs, akkor el van intezve, de ez a "nem bantasbol mondtam"... Nem a frizuramat, vagy az erces hangomat kritizaltad.

Carloska
akkor tudod ki kérjen tõled bocsánatot debil fasz

Nem bantasbol kurvaanyaztal meg cheatereztel? Esznel legyel mar, ember!

Carloska
nem bántásból mondtam bocs

MR ME
változó volt nagyon, volt h fél tár egy ember, volt h egy se elég, szal csak a szokásos...😊

En sem ertem. Egyebkent neked is vaktoltenyes feeling volt, vagy most nalam szarakszik valami? Mondjuk olyan is volt, hogy berohantam valahova, a srac a sarokbol(max 2 meterrol) elkezdett loni, nekem meg volt idom megtalalni, es egy egesz tarral leloni. Ha akart se tudott volna mellem loni.

MR ME
énis ott voltam, ki is röhögtem, mivel nem egyszer leszedtük egymást kölcsönösen, ugyanúgy haltál mint bárki más 😄 nem értem h mi volt a baja...

Normalis valasz varsz egy BF topikban? A Kocsog klub meg majd malmozik, mi!? <#vigyor1>

Mas: Carlos, hol vagy az apad kiskesit! Bemegyek valamelyik PH szerverre(legalabbis a'sszem) lovok parat shotgunnal, erre ez a tok elkezd csiterezni, meg kurvaanyazni, hogy en barhonnan egy lovessel lelovom, es o a 6 eves(!) BF multjaval megismeri a csalot. De legalabb jol ment volna! De nem, mert csak vaktoltenyes szenvedes volt nagyresze.

SötétBarom
<#eljen>

Ezt én még tetézem azzal, hogy m14-el megyek assaultként, és rendszeresen öngyilkos merénylõ jelleggel robbantok ellenséges tankokat 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#worship>

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mNzJean
A K/D- témára visszatérve nekem csak 1.2 es kd-m van ,ami ugye elég szar de soha nem parázok ha a szopó oldalra kell állnom , sõt magamtól a gyengébb oldalra állok , és ha kell 10x halok egy nyamvadt mcom élesítésért ,vagy egy tank kiszedéséért , viszont így élvezem a játékot mert így van kihívás benn számomra , és így nem unom meg a pubolást sem . Szóval csak arra akartam kilyukadni ,hogy csak játékstílus kérdése a K/D .<#puszis>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Drang
Megyek, megkereslek. Kessel. <#vigyor>

Ulvar
Aki játszani is szeretne...épp indulok valami szeróra...

Friendslistbe ha valaki felakar venni akkor az aláírásomba megtalálják. Ja és TSen is fent vagyok.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

😄 megtaláltam azt szeretném átrakni mondjuk a B gombra!
De sem a játékban de még a ini,dbx fájlokban sem találtam 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

többiek megértik csak te nem 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

igen de én átszeretném rakni mert én az enter másra használnám!
De sehol sem találom a spawn szót a beállitásoknál 😊
tetszik érteni?

Templar75
PrintScreen

A mentés pontos helye OS-tõl függ, XP alatt:
c:\Documents and Settings\<User Name>\My Documents
De Win7 illetve Vista alatt is hasonló az elérési útvonal

Ez nem fotolabor...
az a spawn-képernyõ...használd és majd letisztul a kép..<#eplus2>

[IRAM] leader

amugy melyik gombal lehet fényképet csinálni a játékban és azt hol menti el?
meg ha megnyomom az enter gombot elö ugrik egy ablak hogy hova szeretnék érkezni (hogy hivjak ezt a funkciot mi enek az angol szava)

Sajnálom de már nem kell segíteni most talált de ezzel már napok óta szenvedtem.Még 1-szer bocsánat
Sziasztok!Tudtok segíteni abban,hogy a game nem talál szervereket.A server brows-ba mindent engedélyeztem hogy bármilyen szerót találjon de semmi.PLZ aki tud segítsen.Mert amikor elkezdtem vele játszani nagyon jó volt de most semmi.Elõre is köszönöm!
Tono34
Nem beszélve a használható AA tankokról 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Anno még a sima játékban tényleg túl erõsek voltak a repcsik, de 1.5nél már tényleg ki lehetett õket szedni (kivéve ha überpro volt a pilóta).
dronkZero
És akkor beleért a bilibe a kezed, és felébredtél...

A BF2 is egy hulladék szar volt, csak másképp. Ugyanez volt, hogy saját idejének legjobb, legélvezhetõbb multis háborús FPS-e volt, de mindeközben egy balanszolatlan bugos fos. Ebben a tekintetben egy cseppet sem különbözik tõle a BC2.

Az, hogy te most rinyálsz, mert nem bírod a strapát, meg visszasírod a "régi szép idõket" az csak azt mutatja, hogy kurvára öregszel, és közben begyöpösödsz. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

[IRAM] leader

Ezért volt jó a PoE2, mert ott a gyalogbékáknak is volt esélye a repülõk ellen. Ott is volt aki nagy kd-t csinált repcsivel, de párszor bele is halt. 2 SA és egy lõszeressel szemben, viszont esélye sen sok volt. Amikor 5x halt egymás után leszokott a repülésrõl, vagy csak mazo volt.
Running
Bf2 conquestet ott untam meg, amikor felmentem egy dalian plantra. Beszállok kocsiba, eljutok 200 méterre, bamm lebombáznak. Leszületés, akkor jöjjön a tank, bamm lebombáznak. Újra születek, apc-be, bamm lebombáznak rögtön. Faszom elindulok gyalog, bemászok zászlót húzni, bamm lebombáznak. Közben persze a mi repülõink ugyanezt csinálták az ellenfél fõbázisánál.
Légvédelem, az egy vicc volt. Egy normális pilótát sose lõttél le, nem pro-t, egy normálisat. Warokon nem kevés olyan pro pilóta volt, akik legéppuskáztak mindent ami mozgott a pályán.
A BC2-ben nincs ekkora különbség, a jobb hitbox miatt, egy pro játékost is agyon lehet lõni, nincs akkora elõnyük. Nem egyszerû, de megoldható.

Azt nem értem miért kell itt sírdogálni hetek óta. Nem tetszik a játék, ne játszál vele, ez ilyen egyszerû. Ha meg kötelezõ, akkor meg így jártál.

Jelenleg nincs semmi más hasonló játék, akármilyen bugos, lagos is a bc2. Már ezerszer elmondtam, hogy lehet örülni, mert kiadták PC-re. Csak azért tették, mert kisírták a külföldi fórumokon, egyébként várhattunk volna a BF3-ig, ami valszeg szintén egy remek kis konzol átirat lesz.

Metalmilitiakid
látszik nem sokat játszottál akkor úgy hogy akár csak 2-3 an voltunk fent, akkor nincs az hogy bármi kinyírna, mert nem tudnak megközelíteni, a tankos megvéd engem én megvédem a tankost a helitõl meg a bombától, kölcsönös megállapodás, de legtöbbször tök egyedül is elvadászgattam õket, csak nem kell lámának lenni és kiállni az 1. zászlóhoz az AA val, a repcsik meg úgyse tudják megállni hogy be ne repüljenek a pálya többi része felé, és akkor nekik már régen rossz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417