51658
  • Ulvar
    De nem trükközni kéne, amúgy azért van ez, mert vagy unják az emberek egy része már a játékot így vagy egyszerűen parasztok...

de tényleg nem trükközni kéne hogy hogyan lehetne felrakni hanem fellehetne ingyér baszni normális szerverekre, nem azért vette meg a jó nép 10.000 HUF ár környékén a játékot... És csodálkoznak hogy Warezol a nép...hát ha "Judenburgból" jöttek akkor ne is csodálkozzanak....
  • False
    ennek egy előnye van ám,talán lesz több server is ahol a G3ra és M14re lehet tenni távcsövet.....
  • Zs0lt1
    igen sajnos nem vigyáztak a dájszék eléggé a szerver fájlokra és páran megkaparintották. azokból lettek ilyen szerverek és sajnos hamarosan oda is el fogunk jutni, hogy tört szerverek is lesznek. remélem azért lépni fog valamit az ea, bár sok esély nincs rá!
  • bosco05 #36110
    Ma voltam olyan RANKED?!?!? szerveren ahol bármilyen fegyverrel ki lehetett lőni a tankot. Nagyba lövöldözök, egyszer csak kiszedik a tankomat UMP-45-el. Beírtam a szerverre hogy ez mi, erre visszaírták, hogy bármivel ki lehet szedni a tankot, kipróbáltam és valóban így volt. Elég nevetséges, hogy pár idióta ilyenekkel szórakozik és ranked maradhat a szerver, nem beszélve arról, hogy az összes ott lévő admin egyértelműen multihackelt és ha ez nem lenne elég még baserapeltek is... Nem tudom ticketet tudnak-e adni maguknak, de az is nevetséges volt, hogy mindenki orbitális minuszban volt náluk, mégis 200-akkal hozták a mapokat. Utóbbira a végén figyeltem fel, mikor már gondolatban távoztam a szerverről...
  • tutituti
    Se mirrors edge 2,se bf3.3 sportjáték lett,meg 3 rpg online cucc,ésaz american mcgee alice-nak a folytatása.
  • blindmousexx
    jah botsss :)
    akkor nem szóltam:)
  • w77d
    vagy itt

"its not the overclock, i stopped playing BC2 cause of this, my system is not overlcocked at all and i still get that screen, sometimes i have to reboot and sometimes it goes back in to windows and it says the driver stopped working. i even sent the a motherboard back to newegg cause i thought it was bad. i have tested my ram with memtest for 5hrs and no errors, also tested thr gpu with occct for 30min no errors, so its either the game or ati drivers. funny things is it doesnt happen when i play cod4, i can play it for hours with out problems. "
  • w77d
    sokat olvasgathatsz hasonlókat:
    "i have the same problem, apparently its linked to integrated sound cards. Its getting frustrating, i've tried everything i can bar a reformat " stb...
  • w77d
    google-ba írd be hogy bad company 2 crash pl és láss csodát nem egy fórum foglalkozik ezzel... van akinek csak az asztalra vág ki, van akinek teljes rendszer összeomlást okoz.. nálam ma pl mindkettő volt...

általában azoknak nem baszakszik akiknek nem integrált hangkártyájuk van
  • Borg
    Na, pl ki és hol?
    És mi van azokkal, akinél gond nélkül fut?:D Ők szerdai példányt vettek?:D
  • w77d
    nagyon nagyon sokan küzdenek érdemes fórumokat olvasgatni ;)
  • Borg
    Arra gondoltál már, hogy a hiba a te készülékedben van?
    Csak mert ugye ez a logikus következtetés, ha mások nem küzdenek ilyen gondokkal.
  • w77d
    nekem nem lenne az, ha nyugodtan tudnék hosszabb ideig játszani anélkül hogy ez ajáték ne okozna teljes rendszer összeomlást... akármilyen más játékkal játszhatok napokig, semmi hiba, ez bammmeg az előbb is olyan szinten összeakadt az alaplapi hangkártyával, hogy még a bios is hibát jelzett.... hihetetlen...
  • Zs0lt1
    lol ez már most unalmas :D
  • TDC Geronimo
    Nem igazán érdekli ez őket. Évente 1 nagy cím = sokmillió dollár.
  • xXtamasXx
    a számból vetted ki a szót...
  • w77d
    pedig nem kéne a multis társaságot ennyire megosztani... legyen csak a nép 2 vagy max 3 multis játékra rászorulva egyszerre, had legyen csak élet a szervereken...

single player játékok az más tészta, azokat fél évente, ha nem gyakrabban kéne kidobálni...
  • TDC Geronimo
    Jövőre jönni fog. Elér régóta csinálják. Ne gondold, hogy a mai világba nem fognak kiadni évente egy nagyobb nevet.2 év múlva majd a BC3 jön.
  • w77d
    nem is kéne még új bf, rohadtul korai.. majd kb 2 év múlva, amikor ennek a multija már kezd unalmas lenni... most még csak magukkal basznának ki, ha saját terméknek csinálnak konkurenciát... foltozgassák szépen ezt, oszt majd 2-3 év múlva beszélhetünk új Battlefield-ről...
  • TDC Geronimo
    Este 10kor
  • FSpofon
    inkább mirrors edge 2 időszerű tőlük
  • Beers
    :S
  • TDC Geronimo
    Ma itt 6 új EA cím bejelentés lesz. BF3 túl szép lenne meg korai is
  • Skynet
    Alap hiba, egy rakás fegyvernél előfordul az is hogy a tárazás animáció felénél fegyvót váltasz és hirtelen vissza akkor a fegyó fullra töltve készen áll...De bár ezek lennének a legnagyobb bajok..:)
  • SzinesGeza

Bocs ha már volt (én még csak most vettem észre), de figyeltétek, hogy ha félautomata pisztolyt használsz és nem üres tárat cserélsz, akkor miután beraktad a telit, csőre tölt?
    Sőt, ilyenkor nem esik ki az a lőszer ami elvileg a csőben van! :)

Arról nem is beszélve, hogy ha kilősz egy tárat, akkor
    a szán nem marad hátul?!

• Skynet
    Semmi gond de leszarom a neveket,még a pályák neveivel sem vagyok tisztában 130 órányi játékidő után,nem is érdekel,a lényeget értette aki értette.
    Egyébként m1a1-es abrams tank is vanik (hogy a játékban melyik van,na ezt is leszarom)...
  • Doomista
    RPG-7 már rég platina, meg egész jól szedtem már vele le a heliket is, nem igazán kihívás már számomra a használata :) M136 célzásos követős, nem igazán kihívás :D, M2 CG-n szintén nincs követés, és még gyengébb is = ez már kihívás, jó vele játszani, mivel egyenlőre heliket nem tudom olyan jól szedni vele, más a beosztása, heliket én meg imádom szedegetni mint aknákat a földről, jó látni ahogy eltalálja az ember és zuhan, legalábbis szerintem + élményt nyújt...persze ha M2 CG is platina lesz, akkor már jöhet a M136.
  • Tono34
    Nem értem, én simán ölöm az embereket tankkal HC-n
  • blindmousexx
    bots a piszklódásért, de
    M1A2 Abrams az amcsi tank neve
    WWII M1A1 Thompson ez meg a gép fegyver neve
  • xXtamasXx
    már tankra se lehet használni? fail...
    am a 3 AT közül az sebez a legkevesebbet jármű ellen (viszont az a leggyorsabb), mért pont azzal lőtted? :D
  • False
    a tankok használhatatlanok gyakorlatilag ebben,ezt is elkúrták sajnos,de nem baj a köv patchben kijavitják /megjelenés 2045.06.14./ :)
  • Skynet
    SPECACT cuccok nincsenek pc-n még?:)
    Mert stat oldalon látom hogy "nem használtam",de játékban semmitse találok erről....
  • Skynet
    Nem házra énis gl-t és rakétát is alkalmazok...
    Itt azokról az emberekről van szó, akiknek abban merül ki a tudás hogy:

1. Rohangálnak a rakétavetővel és emberre lőnek,ha kifogy előveszik a géppityut ugyan de nem az nekik az elsődleges fegyver,a statjukon meg is látszik..
    2. Lekempelnek egy lőszeres doboz mellés és folyamatosan rakétavetőzik a gyalogságot...

Az ilyeneket az összes szerveren tiltani kéne a francba,húzzanak quake-ezni...

Sötétbarom: Pedig a glhez és a rakétavetőkhöz képest gyalogság ellen rendesen gyenge a tanklöveg,számtalanszor telibe lövöd az ellent és csak sebzi,ami alapból is nevetséges...Persze lehet vele írtani is,de mégis számtalanszor előfordul hogy az M3 2-3 telitalálattal sem öl...Az m1A1 lövegéről nem beszélve...
    Én is inkább másodlagos fegyót rakok az m1a1 ágyúja mellé,hatásosabb ember ellen...
  • Pex156
    Nekem több is volt már...CG-vel.
  • havercsotány
    megvolt nekem is a 3
  • Nagydög
    Asszem a tegnapi mutatvanyomat nehez lessz uberelnem: triple kill shotgunnal. De egy lovessel am. Kiugrottanm a sarok mogul, es beledurrantottam az elso urgebe, aztan visszaugrottam. Mikor megint kiugrottam, mind szanaszejel hevertek, a jatek meg meg mindig szamolta a killeket.
  • Metalmilitiakid
    azt is tüzel, csak olvass wikit, a browning még vagy 3 másik fajtát is lőhet, minimális átalakítással
  • MBP Schaefer
    Szevasztok!

Bocs , hogy beleszólok , de az M1 garand 30-06-os lőszert tüzel.
    ( Az M14, M24 ,M21, M60, M40A1...stb tüzel 308-as- 7.62x51 lőszert...)

Szevasztok.
  • SzinesGeza
    Tehát a lényeg, hogy a géppuska azért géppuska, mert puska-lőszert tüzel.
    ~3-4000 J (már ami nem 0.50-es persze). :)
  • Bhalage
    igazad van, meg is lepodtem picit, de a garand tenyleg 7.62*51 hasznal ami kurvaeros lehet.
    nekem csak a jomagyar AKhoz és dragunov pajtasaikhoz volt szerencsem, es azokba külon loszer kell... : )