51658
  • Nagydög
    Esetleg, hogy ki foglalja el? Vagy ki foglalja el eloszor?

Jut eszembe, sikerult kiokumulalni, hogy lehet beallitani a joystickot. Mostmar nem mukodik forditva a yaw.
  • Borg
    Port valdez conquesten mitől függ, hogy a középső bázison milyen AA-t rak le? Úgy láttam hol ilyen, hol olyan...
  • Doomista
    nem warezoltam, megvettem, működik.
  • Zs0lt1
    nem warezoltam, átnéztem, működik.
  • madmanic
    hali a warez topik megdöglött ha valaki aki warezolt átnézne kicsit segíteni megköszönném...
  • Doomista
    Ne mond ezzel azt, hogy nem örülsz neki...úgy érzed magad tőle, mint ha pro player lennél :D
  • w77d
    és nem kibaáltak, hogy cheater, emg hogy aimbot, wallhack stb???? nekem állandóan ezt irogatják sok szerveren ha egy picit jobban elkapom a játék ritmusát...
  • SötétBarom
    Nem dicsekvés, de ma PH!-n csináltam egy 22-0 statot Arica-n
  • Smithwarden
    PC multi jatekoknal lassan csak az MMOkat, a strategiakat es a farmville szeru kis jatekokat csinaljak meg normalisan, a tobbit (sajnos mar az FPS-eket is) csak konzolra fejlesztik alapbol es patchelik rendesen.
    Ha a havi dijas CODnal lesz olyan normalis support aminel eleg gyorsan figyelembe veszik a PCsek kereseit, akkor lehet meg van remeny hogy fogunk PCn normalisan FPS multizni (war, normalis balance, komoly fejlesztesek, modok, extrak, stbstb).
    Bar a CODot nem csipem annyira, ki fogom biztos probalni es ha bevalik/mukodik a dolog, akkor remelem BC/BF-nel lesz egy akar havidijas, de NORMALIS support sok extraval.
    En is inkabb fizetek havonta ugyanugy mint Gero, csak lenne mar valami igazan jol supportalt (haborus/modern katonai) multi FPS game, ami a PCsek igenyeit komolyan figyelembe veszi.

Nekem BC2 lenne best multi game, nem kellene jobb grafika/fizika/stb, ha par dolog ki lenne javitva/kicsit meg lenne modolva. Csak hat ugy nez ki ez a mostani PCs supporttal elegge halott ugy (vagy evek kerdese mire normalissa patchelik).
  • Borg
    Bazz, már dörzsöltem a kezem, hogy mi pontom lesz tankozásból, erre 5 tickettel a vége előtt Kicked By Admin: No reaseon...
  • Bogdogege
    Az IRAM szerver egész korrekt
  • De8Vent
    név alapján tudsz keresni, keresőbe írd be pl hogy : HUN és dobja a szerókat
  • Crymic
    Hali!
    Hogy tudnék magyar szerverekhez csatlakozni? Sehol sem találok olyat, hogy IP cím alapján keressen/csatlakozzon egy szerverhez.
  • TDC Geronimo
    Arra gondoltam, hogy MMOból nem csak a wow van...
  • Nagydög
    Lehet, en is hasznalom, de figyelj a numlockra, mert az ossze tudja zavarni a dolgokat.
  • Nagydög
    En nem vagyok igazi WOW/MMO hater, csak szorakozok. A costumer support akkor is vicces.
  • Metalmilitiakid
    MMORPG=WOW (gyk. massive multiplayer online role playing game)
  • [HUN]Crassus
    Numerikus billentyűzetre miért nem lehet configolni? ja és miért mentek el a beállításaim? /az hogy nem játszottam 1 hónapja az nemkéne ,hogy befolyásolja tudtommal..../
  • TDC Geronimo
    MMO =/= WoW
  • xXtamasXx
    MMO alatt nem feltétlen WoW- ra kell gondolni (az ténleg egy fos)
  • Nagydög
    Mindig is tudtam, hogy a WOW ratyi dolog, de ha mar ruhazkodasi tanacsadas is jar hozza...
  • Doomista
    Jah, én a costumer supportról beszéltem, félreértettelek az elején ^^.
  • MR ME
    pffff
  • TDC Geronimo
    support az a játék támogatása. Patchekkel új contentel stb. Support alatt ne a costumer supportot értsd :p
  • Doomista
    De hát te a supportról beszéltél, én meg arra válaszoltam, nem a patchról van itt szó :D
  • TDC Geronimo
    Én MMOzok több mint 5 éve és sose volt gond a supportal. Jöttek folyamatosan a patchek is meg az új content mindenhol. Nem az van, mint itt a BC2be is hogy hónapokat kell várni egy kis fos patchre meg nem csinálnak hozzá új mapot egyáltalán csak újrahasznosítják a régit. Eleve a készítők 90%a már rég nem dolgozik a játékon, mert átálltak az új projectre.
  • Doomista
    Azt akarom ezzel mondani, hogy ne ha azt hidd, hogy az MMORPG-nek jó/jobb a supportjuk...persze van egy két mmorpg ahol tényleg kiváló a support,de a legtöbbnél csapnivalóan fos, mivel vagy az a gond, hogy leszarják a gondodat alapból, és egyéb okokra hivatkozva nem oldják meg a problémádat, vagy az a gond, hogy 2-3 hétig kell napi fecsegést folytatni velük hogy valamire jusson az ember velük egy probléma kapcsán. A sok kis tizenéves aki mmorpgre gerjed és a supportot basztatják a sok hülye low kérdéseikkel, nagyon leterhelik a supportot és a türelmüket egyaránt.
  • TDC Geronimo
    Mit nem lehet ezen érteni?
  • Doomista
    ?
  • TDC Geronimo
    Én szívesen fizetek érte havidíjat, ha nyújtanak hozzá olyan supportot, mint az MMOkhoz.
  • [HUN]Crassus
    ezek mekkora egy Zsi....szóval azok! A WOW-al havonta irdatlan lóvét kaszálnak,de nem elég látom......pofátlanság
  • Beers
    Ha erre rákapnak, félő a bf3-ra is hasonló sors vár!
  • Doomista
    +1
  • JagFater
    Nyehehe...
  • SötétBarom
    Miért nem ARMA-zol?
  • nandorb
    Figyelj ha bazisrol o kinyir teged,a szerver megoli ot is,csak az kulonbseg hogy a szerver kill nem megy a statba mig a rendes kill igen. Valahol ugy van megoldva hogy ha baserapeltel akkor kibasz.
  • Beers
    Ez nem DC. ott volt ilyen szabály!
    Itt minden faszság megengedett!
  • datango
    én tegnap egy conquest es mapon , láttam egy snipert a bázisuknál a toronyba, késztetést éreztem arra, hogy nekem meg kell őt ölnöm, ezt sikeresen meg is tettem és én is meghaltam azt irta ki a gép , hogy azért mert baserapeltem... nade kérem hát ő lőhet onnan ki , én meg nem lőhetek oda be? :D mint gyermekkorunkban a fogócskánál a "ház" ?
  • havercsotány
    száradjon le a fejed ha te is betudod tartani ha főbézről gyalogol ki a láma és nem lövöd le!
  • nandorb
    Ahogy hallottam nyomta izombol a baserapet ha szabalyokban benne van 1x?