Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Talán azért javasoltam az 1v1-et, hogy legyen egy kis esélyed a földön. Mert amiket felsoroltál az kurvára szép és jó, ha BÉKÉN HAGYNAK, ami egy normál játékban kibaszottul ritka. Jellemzõen az van, hogy a repülõ azt csinál, amit akar, és 30/0-val (vagy épp 60-nal) zárja a pályát. Csak mert az átlagparaszt az életben nem ül stingerbe vagy tunguskába, mert a sikerre az esély kicsi, ellenben kiemelt célpont mindenki számára, akár földrõl, akár a levegõbõl azt lövik ki elõször.

Egyébként az meg tiszta sor, hogy repülõt repülõvel le lehet lõni, én azt mondom, hogy a FÖLDRÕL, GYAKORLATILAG lehetetlen, illetve ilyen százból egy gyakorisággal, véletlenül lehet egy-egy killt szerezni így.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Metalmilitiakid
na de végülis elérted amit akartál, most törlöm a bc 2 õt és rakom vissza a bf2 õt, most belegondoltam hogy az mennyivel jobb volt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
4. ezalatt ne azt értsd hogy beleszált a földbe mert derékszögben jött bombázni, hanem épp ott álltam amerre bombázni akart és nem volt elforgatva a repcsi semerre(bombázáskor nem szokták)
mutassam meg 1v1 ben ?? ez vmi vicc ??? kezded felvenni mckenny stílusát, tudhatnád hogy bf2 ben nem létezik 1v1, vagy aki azt csinálja azt nagyon sajnálom, ezért szerettem a bf2 õt , mert az még a csapatmunkáról szólt, itt meg már inkább az egyéni skillre építenek, mert gondolom sok volt a visszajelzés hogy egyedül nem élvezhetõ a játék,
mind a repcsik mind a helik ellen megvolt az a taktika hogy 2 en basztatják akkor vége, repcsinél elég volt ha egy másik repcsi csak mögötte repült és sípoltatta stingerrel abban a secben lehett szedni mert nem figyelt, aki meg rárepül bombázni egy tunguskára annak is sok mák kell hogy túlélje, mert ha eccer szembõl a pilótafülkét eltudod találni(nem csak raksival, a gépfegyójával is) az képes kiütni belõle az embert (bár igaz utána elcsap a roncs és meghalsz 😄), ez bradley el már kicsit nehezebb 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

...és ki mondta, hogy nem?

Tono34
Bf2-ben aki tud repülni az általában fent is maradt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

dronkZero
Jó, akkor este mutasd meg ezeket 1v1ben, jó? Minden killed után fizetek egy sört. És én nem is tudok repülni.

1. stinger lófaszt nem ért, mert kicsi a hatótáv és lassú a rakéta, meg egy nem überfasz pilóta egybõl odabasz egy bombát, ha pittyeg.
2. AA detto. Le lehet vele lõni, ha baszott jól helyezkedsz és meglepetésbõl támadsz, és épp nem jön arra egy tank.
3. Ha .50-essel lelõsz egy fullos életû bombázót, akkor még le is szoplak.
4. Ha egyenesen jön bombázni, akkor az egy faszláma, nem pilóta. Ennyi erõvel akkor én meg M16-tal is lõttem le repülõt, bazz. (Eltaláltam, mielõtt beleállt a földbe)
5. Az publikon teljesen bevett szokás volt, hogy faszarcú adminok vitték az összes repülõt, szarrábombázták a pályát, de a levegõben béke volt, nem lõttek egymásra.

Egyébként meg tényleg elmész már a faszba a hülyeségekkel, bazdmeg, mintha olyan kibaszott ritka látvány lenne BF2ben pilótáknál a 30/0 arány. Mintha soha nem játszottál volna vele. Elméletben kurvaszépen hangzik, amiket leírtál, de gyakorlatban ezek az akciók nem 30, hanem 3%-ban voltak sikeresek.

A plecsnik erdektelenek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Metalmilitiakid
true

Valaki megtudta már szerezni a "Get all weapon bronze stars" plecsnit?
Szerintem bugos.

Vélemény?

Metalmilitiakid
hmm lelõhetetlen, stinger lekapta, anti-air lekapta, heli lekapta, kis mákkal kocsi géppuska is lekapta, tankkal is lõttem már le, eryx/sraw al meg a végén már simán lehetett a bombázó repcsiket kapni ha egyenesen jöttek bombázni (simán értve 10 lövésbõl 3 at 😄), sõt mivel nektek is volt repülõtök, az fõleg lekapta, és a legritkább az arty is lekapta, ami meg a legsûrûbb hogy széttörte magát, amikor menekült anti-air, repcsi, stinger elõl, bocs igazad van tényleg lelõhetetlen

"ha van vmi alaptapasztalatod a játékban jelenlévõ fegyverekrõl"

Miért, te ezek közül a fegyverek közül hánnyal lõttél már?
(mert én csak 7-tel, ebbõl az auto is félautomatává alakítva) 😊

Tono34
Millió dolog van amit lehetne javítani. Itt is BF2-ben is.

Elsõre is mindenki elhitte, hogy neked nem tetszik. Tudomásul vettük, léphetnénk tovább?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

dronkZero
Ja, hát ezek a CoDos pöcsségekkel tényleg kissé elkúrták.

a jó k/d-hez elég,ha fent vagy tsen,és 1 squadba vagytok,nem is kell hozzá egész csapat

vegyük pl ategnap iramot,mi voltunk gabesszel,meg még pár sráccal,ki random volt ki irambol,azt ellennek jött valami usmc klánbol 6 tag,akikel csak igen kemény adok-kapok volt,de inkább szoptunk,én pl jellemzõen ugy ugy inditottam minden mapon h 0/5 ,majd 4 mapbol 2xer felhoztam 1esre,2xer meg 2-2.5re a k/d-erem,pedig végig sirtam h ezek belõhetetlenek 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

dronkZero
Nekem meg a repülõ hiánya a #2 legjobb újítás a rombolható környezet után. Kibbbbbbaszott idegesítõ volt, hogy van egy LELÕHETETLEN egység a játékban, ami azt csinál a pályán, amit nem szégyell, ha meg szétbaszod a kifutón, akkor bannolnak a buzik.

Metalmilitiakid
de legalább ott volt az hogy ha vkit mp5 tel lõttél sokkal több golyóból halt mintha ak val lõtted volna, a shoti is normálisan mûködött, a tankok helik ... se voltak legyengítve, volt repülõ, voltak gecinagypályák, voltak rendes castok így nem tudtál egyszerre sniperkedni meg robbantani meg commanderkedni(motion mine spottolás, mortar), nem kapta a gl ezõ láma magától az ammot 😄 (bár ott sokkal jobb volt sztem a gl is mert nem volt olyan nagy ereje), akkor 6 fõs squadok, rendes muszájos csapatmunka, és tudtam benne csak úgy szórakozni ha akartam, pl kocsikázás, hát nekem ennyi elég, emellett nekem eltörpült az hogy bunkerfalon lekéseltek egyszer-kétszer miközben zászlót húztam 😄, akkor nem volt benne a cod-os fajta(tudom sok máshol is volt) öngyógyulás, gombra késelés, mondhatni creat class os perkelés, azért tudok kontrákat is mondani

Tono34
Ha egy csapat egymást támogatva halad és küzd simán meg lehet csinálni egy jó k/d -t.

én csak a repülöt sajnálom 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Abszolút egyet értek és mitõl lesz neki 30-as k/d-je? Attól, hogy a csapattárs ügyesen helyezkedik, jól bujkál és folyamatos szpónt biztosít neki úgy, hogy közben neki 0.5-ös a k/d-je.
Ezért baromság ez a kádé hájp.

Meg kinek mi a játékstílusa. Aki inkább kempel, vagy bujkálva írt, egy házból lövöldöz kifelé persze, hogy jobb az aránya velem szemben, aki inkább rambózik, és megyek bele a sûrûjébe.

dronkZero
Jaj, mennymápicsába, a BF2 nem volt egy fostömlõ bughalmaz, ott talán tökéletes volt a hitbox? Amikor a SAJÁT FEJEMBÕL szálló por(vér) miatt nem láttam a csókát, aki lõtt rám géppuskával, fejre, én meg becéloztam, odébb léptem, és lelõttem mint a szart, és 100HP-m maradt utána?
Vagy a földön brékelõ, pörgõ-forgó, illetve levegõben úszó emberek sebezhetetlensége?
Vagy az épületekbe bemászva, falon átlõve buzulás?

Azt meg AKARTAD szokni, ezt meg nem akarod. Ezen nincs mit szépíteni. Nem baj ez, csak faszságokat ne beszélj már!

Metalmilitiakid
dehogynem a bf2 ben sokkal többet kaptunk 😄 elfogadnék egy bf2 õt felújítva ezzel a grafikával és rombolhatósággal, a bf2 minden meglévõ bugjával együtt is akár

értem mi a problémád de még1* mondom ez egy játék! Igy kell szeretni ahogy van ennél többet nem fogunk kapni a DICEtöl 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

csuszi
ok. nem értünk egyet, lehet igazad van, lehet nekem😊 glhf

MJ rulz Pink Team The Only One

ne haragudj! 😄 2 hónap németben megviselt 😞 De azért még lehetek a barátod?

Kedves Landor! A 4. logót kérném, a nickem M3st3R

Publikolni a klanos/jo jatekosok is jarnak, es nagyon keves az eselye, hogy folyton a jobb csapatba kerulj. Es azert latom en, mikor az altalam amugy jonak tartott klanos arcok is csak kinlodnak. Szerintem igenis rohadtul jonak kell lenni egy osszesitett 2.5-os K/D-hez. Kiveve persze csit/a klannal egyutt jarunk bedaralni a publikus lamakat/automatikusan valtok az erosebb csapatra eseteben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

igen,ahogy a koléga emlitette,load default is segithet,vagy akár az amdnél ismert,és túlmisztifikált tlb hiba is lehet ez,bár azt az ujabb biosok reflexbõl javitják,esetleg bios friss is segithet

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Metalmilitiakid
majd játsszál vele pár napot aztán rájössz hogy annyira mégsem reális, ha van vmi alaptapasztalatod a játékban jelenlévõ fegyverekrõl ...

koschwarz
"grafikálya"

ezek után vegyen téged valaki komolyan.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Na emberek megjött tegnap a gépem elsö dolog amit föl vágtam rá az a BFBC2 volt! Szó szerint ledöbentett engem hogy milyen szép a grafikálya meg hogy ha belelövök egy házba akkor az ledöl stb 😊 Nekem nagyon tetszik. Irja pár ember hogy nem realisztikus ez a játék! Most öszintén mi a faszomat akkartok már tényleg? Ha realisztikus játék kell neked menny ki afganisztánba aztán löjed a tálibokat ez egy kibebaszott játék gondolkozzatok már kicsikét! Amugy szerintem nagyon jó kis game igaz vannak hibái de hát minden játéknak van 😊

u.i: Hogyan lehet egyszerübben fölmenni egy servere? Nincsen más modszer csak az hogy ha kikeressem? mert hogy ha beirom a IP cimet meg a server nevet akkor nem talál semmit! 😞

eseget lefelé az fps,ha sok mozgás van 1xerre a képernyõn?gondolom a konfigod az ami az aláirásban szerepel,kérdés 1 : biosban,illetve bekapcsoláskor azt irja procinak,ami a "dobozon" is szerepel?oprendszer?directx?mert ha pl nem xp alatt tolod,hanem ujabb microfos termék alatt,és ugyebár akkor gondolom dx10ben,akkor szerintem nem a cpu-d lesz a gond,hanem a vga-d lesz a szûk keresztmetszet

Tono34
Próbáltad a Load Bios Default-ot?

csuszi
de babám, egyelõre ez a 10k az mind public - a public az meg mindig egy alacsonyabb szintû téma, és a 2.5 kd az nem egy nagy valami.

MJ rulz Pink Team The Only One

Valaki megtudta már szerezni a "Get all weapon bronze stars" plecsnit?
Szerintem bugos.

Aha,mert szerintem a procim nem azt produkálja amit tud..de nem merem buherálni..<#zavart1>

[IRAM] leader

dronkZero
Hát, nemtom, ott is lófasznyi pályácskák voltak... OFP/ArmA-ban még elviselem a pixelvadászatot, mert legalább érzem, hogy 300 méterre lövök, de ugyanez 30 méteren elég elbaszott béna játékmenetet eredményez.

Metalmilitiakid
én kb 1 éve nem játszottam aktívan, esetleg benéztem egy kicsit, és nem azt mondtam hogy a CS jó sem azt hogy valóságos, csak azt hogy jobb és valóságosabb is talán mint a bc2 ha a fegyvereket nézzük

Metalmilitiakid
igen én mondjuk AA3 al toltam, az mondjuk reális volt, de úgy hogy csak ketten toltuk igazán, úgy nem volt vicces, ha lettünk volna 4 en még lehet mindig azt tolnám,

bios configban én is tudok segitni h kell

dronkZero
(Uhbazmeg, TÍZ éve nem CSéztem!)

Dzseg..ha elküldöm a biosom képét beállítod nekem??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
asse bánom,ha begyösz a gépemre szerkeszteni,mert kva szarul megy,oszt új minden.

[IRAM] leader

dronkZero
Hajrá, menj CSézni, ezek szerint az való neked... 😛 Realizmussal meg ne röhögtess már, az valahol OFP/ArmA környékén KEZDÕDIK. Amíg egy találat nem tesz harcképtelenné, meg amíg a pályákat nem négyzetkilométerben mérik, addig nincs mirõl beszélni.

Metalmilitiakid
azt terveztem, csak a klán miatt vettem meg ezt, mert hát meg bf, mondom hátha nem lesz rosszabb mint eddig, de sajnos igen...

Jóvan ecsém, akkor az lesz a legjobb, ha hagyod a picsába az egészet és mész kódozni...
Szevasz.

Metalmilitiakid
bf2 reálisabb, még az mw2 is reálisabb, hiába szerintetek 2x2m es pályával rendelkezõ árkád szar, sõt lassan még a CS is jobb lesz 😄

dronkZero
110? Mûködõ, éles, antik lõfegyverért? Baszki... Egy nyamvadt airsoft K98 drágább... 😛

Eztetet mondom. De ha megnezed a statjat es 10k koruli killel al 2.5-os K/D-vel, az nem a "betevedt a Vakok es Gyengenlato Szovetsegenek szerverere" kategoria.

off
A múltkor az egyik lövésztárs kihozott egy Mauser98-ast. Véégre lõhettem vele "élõben"! 😊
(amúgy 110 e-ért eladó volt)

Metalmilitiakid
ja + ha havi 1 percet játszom a 8 találatjelzés az akkor is 8 találatjelzés marad