Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól néz egyébként, MMO-hoz képest.<#law>#law>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az egyesen elég nagy az élet.
Sose volt cq. Rushban fut mindíg.
Ha nincs hely, TS-re feljössz, és csinálok.
Bár multiplay-os a szerver, de ma nem leszünk leállva, mert nem a füveseknél van a miénk.
Ebbõl kifolyólag, valószínû a miénk jövõhéten fog leállni fejlesztésért.
TS3szerver
Logitech Hardware Tester
Tamás: Én éjszakázom, reggel érek haza, max fél órát elbohóckodok vmelyik szerón😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
normális ez, másnál hasonló esetleg hm?
Per Aspera Ad Inferi.
érdekes hogy a nagy késelgetés után a gyõztes elõveszi a CG-t biztos ami biztos alapon....
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
every damn day
Azért van kevés játékos a magyar szervereken mert kevesen játszanak ezzel a játékkal és aki játszik vele az is a haját tépi a hitreg miatt és azt fontolgatja hogy abbahagyja 😊
2. reggel,délelõtt kora délután (esetleg este is) az emberek alszanak, suliba vannak, dolgoznak te mit csinálsz h ennyire ráérsz reggel?
3.egyéni vélemény én pl utálom a cq-t és nagyjából mind1ik abba megy + nem is tudom mikor játszottam utoljára magyar szerón elvagyok külfödin is bár tényleg jobb "értelmes" (ha a magyarokat annak lehet nevezni-meg ne sértõdjön senki😄) emberekkel tolni amikor fentvan egy-két haver 😊
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Vajon miért?! 😊
every damn day
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Ennek is lockolt már a bootloadere?
every damn day
A tracer dart-al jelölt jármûveket hogy lehet kilõni?Azt írják RPG-vel és M2 CG-vel lehet, de nekem még egyszer sem sikerült.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Ide is jelzem, hogy szerverkarbantartás miatt a Battlefield.hu szerver más multiplay-s holland elhelyezkedésû szerverrel egyetemben ma egészen 20 óráig nem lesz elérhetõ...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
megvettem a játékot és azt szeretném kérdezni hogy hol kéne keresnem a steam es kódot? mert nem nagyon tudtam megtalálni...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szokasosan megy tovabb a szarakodas a patch-el...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
every damn day
honnan szedtétek, h holnap jön patch??
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
every damn day
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
every damn day
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
a kolléga nyilván viccelt,vagy irónikus volt,vagy ilyesmi 😊
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Beraknád nekem a második tipusú fejlécet ha megkérlek.
"Stultus78_H"
Köszönöm.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
every damn day
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
-tRs-Landor