51658
-
#37088 Kik azok a pár PHs arc?
Csak azért kérdezem, mert lehet olyanokról van szó, akik idő közben ugyanúgy megvillantották a foguk fehérjét, mint Cars1da, csak még folytatják a bosszúhadjáratukat. -
zebrock #37087 Aki egyszer is basecampel,örök ban,kész,rosszabbak mint a csíterek,pedig azok se kutyák :) -
zebrock #37086 -
zebrock #37085 köszi :) -
#37084 PH!-rol bannolva van szal ott nemtudja ezt megtenni. -
False #37083 Majd én is emlitem az iramosoknak,hogy ha látják,hogy megint gerenctelenkedik,bannolják le nyugodtan a rákba. -
eugabesz #37082 Jogos....megoldjuk,hogy máskor ne fordulhasson elő... -
#37081 Bf.hu-n lelett bannolva Cars1da tegnap elott felmentem haverok utan.Ott osztotta hogy mekkora szemet vagyok mert meg nem szedtem le a bant,es csak irogatott hogy mien szemtelen stb. vagyok hogy nem is ugy volt ahogy volt az eset.Annyit nemfog fel hogy az admin program azt is mutatja hogy kitt hol lott le. -
False #37080 A 82esektől Carsida,meg egy pár pHs arc,igazi gericntelen férgek,egytől egyig.Iram szeró,de mivel már hajnal 1 van,nincs admin,azok meg conquest módban BASERAPELNEK,spawnkillelnek,és minden ilyesmi, a szabályok ellenére,és mikor szóváteszem,még meg is magyarázzák,hogy ők a jófejek.
Szal srácok,mikor majd anyukátok találkozik egy falka kisebbségivel,és jól megerőszakolja őket,majd az is az erősebbik csapat jutalma lesz.Férgek. -
#37079 Lesz,napokon belul meg FTP-re is felesz toltve. -
eugabesz #37078 Alt+enter és bezárod mint egy ablakot...slusz.5 mp
-
NHLFAN #37077 valahol ezeket a leközvetített meccseket nem lehet visszanézni?az oldalon nem találtam..... -
#37076 Mien full bc-zesrol beszelsz? Bf.hu szerver a BECUP vs PUBLIC mecs utan lett kizarva... -
#37075 ja, ebből a szarból azzal sem lehet kilépni........ -
zebrock #37074 nana :) bannolt a haverod abba a pillanatba,amikor a figyelmeztetést kaptam. nem volt idő abbahagyni. tegnap este full bc-zés volt egyébként,és megszakadt a szívem hogy nem szólhattam. régen a bf-eknél volt az alt f4 amivel azonnal kilépett,ennél mi az azonnali szerver elhagyás? -
#37073 Aktuális helyzetet lehet látni, meg amit Nándi is írt, illetve ki lehet keresgetni ráérős időben a statokat. -
#37072 Chat-logot lehet kivenni... Mikor kit lottek le mikor csatlakozott a szervehez lepett le.A pb_log ot szinten.De hogy mien KD-d volt jatekon belul tegnap pl. azt nem. -
#37071 =)
Látjátok a serveren játékosra lebontva, hogy ki-mit-mikor-hogy?? Meg lehet nézni valahol? Pl, hogy milyen K/D-m van a serveren, ilyenek.. -
#37070 Jolvan mikor errol beszeltem utoljara gabipacival vmi. 200-at emlitett:) Azota bovulhetett de szt. tul sok csipa van,vagyis mindenki az. -
#37069 Egészen pontosan 204
Ő lenne a 205.
Viszont a tétlen, haszontalan csipák elszaporodása miatt alighanem szűkítve lesz a lista hamarosan. -
#37068 Kerj VIP jogot:) 200-an vannak a listan:D -
#37067 egy PH-snak üzenem : nem kéne mindenkinek VIP jogot osztogatni mert egy nap alatt 3× vágott ki azzal, h vipnek kell a hely -
#37066 Na felraktam a 10.8-at majd meglátjuk milyen lesz... -
#37065 Most voltam Recon ugyan azon a pályán, másik szerveren, és nem volt hiba... -
#37064 Akkor lehet,hogy csak az ATI kártyáknál jön elő,bár én úgy vettem észre mintha nem minden szerveren lett volna ez a hiba. Tegnap is az IRAM-ra mentem fel és voltam medic-kel és ha jól emlékszem most nem volt gond.
Nekem 10.7 van fent.. -
#37063 Kérlek szépen azért mert ez nem egy magyar szerver hanem ez egy magyar klán szervere. A 82nd AirBorne klán név meg cod2ből ered. Szóval gondoltuk ha ez a klán nevünk akkor nem az lesz a szerver neve hogy teletabik klán [HUN][RANKED] -
#37062 4850 1gb és legújabb driver -
#37061 Nálam is jelentkezett ez de csak akkor ha Medic-el voltam. Mostanában Assival megyek,szóval nincs ilyen gondom. Remélhetőleg javítják majd.
Amúgy milyen VGA-d van,milyen driverrel ? -
ZiLi #37060 Ez játék hiba.(gondolom én) Nekem is előfordul. A patch előtt jó volt. -
False #37059 Mert valszeg több akciót láttak,mint a mi 82eseink :D -
#37058 Hellosztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a havas pályáknál ha távcsöves puskát használok és ráközelítek távcsővel, 2 másodperc alatt kivilágosodik a távcső képe (a fekete rész nem változik) és alig látni valamit!
Ez mitől lehet?
1080P VH és Dinamikus kontrasztos LG monitor -
#37057 Becup ÉLŐ adás: go.... -
SzinesGeza #37056
Amúgy ha már MAGYAR szerver, miért az AMERIKAI 82-esekről kell elnevezni? :)
-
Landor #37055 ok, elnéztem :D
a céges monitoron ez 92ND-nrk látszik :D -
#37054 A bannerban is ott vannak bal oldalon az uccsó...
82ND
UI: Remélem nem írtam hülyeséget... -
Landor #37053 IP, port? -
Shifty7 #37052 csáó, várunk mkit sok szeretettel a 82nd serverén conquestelni! -
#37051 Hat kb. azert mert kisgyerek kifizzeti a het zsebpenzbol a szervert es akkor ott elvezkedhet... -
#37050 Német és ruszki szerver adminjai állnak a top lista élén. -
#37049 Magyar szerveren engem sem kickeltek ilyen indokkal (máshogy se nagyon) viszont szerintem a német adminok akik így el vannak szállva maguktól, ott kaptam már kicket, bannt mindenféle kamu szöveggel....