51658
  • mackosajt
    Kik azok a pár PHs arc?
    Csak azért kérdezem, mert lehet olyanokról van szó, akik idő közben ugyanúgy megvillantották a foguk fehérjét, mint Cars1da, csak még folytatják a bosszúhadjáratukat.
  • zebrock
    Aki egyszer is basecampel,örök ban,kész,rosszabbak mint a csíterek,pedig azok se kutyák :)
  • zebrock
  • zebrock
    köszi :)
  • nandorb
    PH!-rol bannolva van szal ott nemtudja ezt megtenni.
  • False
    Majd én is emlitem az iramosoknak,hogy ha látják,hogy megint gerenctelenkedik,bannolják le nyugodtan a rákba.
  • eugabesz
    Jogos....megoldjuk,hogy máskor ne fordulhasson elő...
  • nandorb
    Bf.hu-n lelett bannolva Cars1da tegnap elott felmentem haverok utan.Ott osztotta hogy mekkora szemet vagyok mert meg nem szedtem le a bant,es csak irogatott hogy mien szemtelen stb. vagyok hogy nem is ugy volt ahogy volt az eset.Annyit nemfog fel hogy az admin program azt is mutatja hogy kitt hol lott le.
  • False
    A 82esektől Carsida,meg egy pár pHs arc,igazi gericntelen férgek,egytől egyig.Iram szeró,de mivel már hajnal 1 van,nincs admin,azok meg conquest módban BASERAPELNEK,spawnkillelnek,és minden ilyesmi, a szabályok ellenére,és mikor szóváteszem,még meg is magyarázzák,hogy ők a jófejek.

Szal srácok,mikor majd anyukátok találkozik egy falka kisebbségivel,és jól megerőszakolja őket,majd az is az erősebbik csapat jutalma lesz.Férgek.
  • nandorb
    Lesz,napokon belul meg FTP-re is felesz toltve.
  • eugabesz
    Alt+enter és bezárod mint egy ablakot...slusz.5 mp
  • NHLFAN
    valahol ezeket a leközvetített meccseket nem lehet visszanézni?az oldalon nem találtam.....
  • nandorb
    Mien full bc-zesrol beszelsz? Bf.hu szerver a BECUP vs PUBLIC mecs utan lett kizarva...
  • Beers
    ja, ebből a szarból azzal sem lehet kilépni........
  • zebrock
    nana :) bannolt a haverod abba a pillanatba,amikor a figyelmeztetést kaptam. nem volt idő abbahagyni. tegnap este full bc-zés volt egyébként,és megszakadt a szívem hogy nem szólhattam. régen a bf-eknél volt az alt f4 amivel azonnal kilépett,ennél mi az azonnali szerver elhagyás?
  • mackosajt
    Aktuális helyzetet lehet látni, meg amit Nándi is írt, illetve ki lehet keresgetni ráérős időben a statokat.
  • nandorb
    Chat-logot lehet kivenni... Mikor kit lottek le mikor csatlakozott a szervehez lepett le.A pb_log ot szinten.De hogy mien KD-d volt jatekon belul tegnap pl. azt nem.
  • SötétBarom
    =)

Látjátok a serveren játékosra lebontva, hogy ki-mit-mikor-hogy?? Meg lehet nézni valahol? Pl, hogy milyen K/D-m van a serveren, ilyenek..
  • nandorb
    Jolvan mikor errol beszeltem utoljara gabipacival vmi. 200-at emlitett:) Azota bovulhetett de szt. tul sok csipa van,vagyis mindenki az.
  • mackosajt
    Egészen pontosan 204

Ő lenne a 205.

Viszont a tétlen, haszontalan csipák elszaporodása miatt alighanem szűkítve lesz a lista hamarosan.
  • nandorb
    Kerj VIP jogot:) 200-an vannak a listan:D
  • xXtamasXx
    egy PH-snak üzenem : nem kéne mindenkinek VIP jogot osztogatni mert egy nap alatt 3× vágott ki azzal, h vipnek kell a hely
  • item
    Na felraktam a 10.8-at majd meglátjuk milyen lesz...
  • tobias88
    Most voltam Recon ugyan azon a pályán, másik szerveren, és nem volt hiba...
  • item
    Akkor lehet,hogy csak az ATI kártyáknál jön elő,bár én úgy vettem észre mintha nem minden szerveren lett volna ez a hiba. Tegnap is az IRAM-ra mentem fel és voltam medic-kel és ha jól emlékszem most nem volt gond.

Nekem 10.7 van fent..
  • HUNTam
    Kérlek szépen azért mert ez nem egy magyar szerver hanem ez egy magyar klán szervere. A 82nd AirBorne klán név meg cod2ből ered. Szóval gondoltuk ha ez a klán nevünk akkor nem az lesz a szerver neve hogy teletabik klán [HUN][RANKED]
  • tobias88
    4850 1gb és legújabb driver
  • item
    Nálam is jelentkezett ez de csak akkor ha Medic-el voltam. Mostanában Assival megyek,szóval nincs ilyen gondom. Remélhetőleg javítják majd.

Amúgy milyen VGA-d van,milyen driverrel ?
  • ZiLi
    Ez játék hiba.(gondolom én) Nekem is előfordul. A patch előtt jó volt.
  • False
    Mert valszeg több akciót láttak,mint a mi 82eseink :D
  • tobias88
    Hellosztok!

Egy olyan problémám lenne, hogy a havas pályáknál ha távcsöves puskát használok és ráközelítek távcsővel, 2 másodperc alatt kivilágosodik a távcső képe (a fekete rész nem változik) és alig látni valamit!

Ez mitől lehet?
    1080P VH és Dinamikus kontrasztos LG monitor
  • JohnConnor
    Becup ÉLŐ adás: go....
  • SzinesGeza

Amúgy ha már MAGYAR szerver, miért az AMERIKAI 82-esekről kell elnevezni? :)

• Landor
    ok, elnéztem :D
    a céges monitoron ez 92ND-nrk látszik :D
  • item
    A bannerban is ott vannak bal oldalon az uccsó...

82ND

UI: Remélem nem írtam hülyeséget...
  • Landor
    IP, port?
  • Shifty7
    csáó, várunk mkit sok szeretettel a 82nd serverén conquestelni!
  • nandorb
    Hat kb. azert mert kisgyerek kifizzeti a het zsebpenzbol a szervert es akkor ott elvezkedhet...
  • Doomista
    Német és ruszki szerver adminjai állnak a top lista élén.
  • xXtamasXx
    Magyar szerveren engem sem kickeltek ilyen indokkal (máshogy se nagyon) viszont szerintem a német adminok akik így el vannak szállva maguktól, ott kaptam már kicket, bannt mindenféle kamu szöveggel....