Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lassan kezdem azt hinni hogy nem csak emberi kaszt van a BC2-ben, mert konfigolgatással simán lehet Alien-t kreálni. Lehet hogy még Predator-t is??? <#vigyor3>#vigyor3>
Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De attól még ölhetsz vele, d azt már csak az isten tudja, hogy ha kijavítják a buggját, akkor hozzáadja e a killeket, vagy 0-ról kell kezdeni.
De az is biztos, hogy jó fegyver, és ha buggtalan lesz, máris jönni fognak vele a frag moviek 😄X
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
Akit érdekel privi,vagy bármelyik elérhetõségemen jelentkezzen.
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lehet valahogy resetelni a statot? Vagy van erre lehetõség?
Tud valaki segíteni, hogy nekem a singleben a havas (Snowblind) pályánál, mikor fel szállok a helikopterre a ház tetõn, kilép a windowsba. Van erre megoldás? Köszi
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ne
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem nekem, de mi az a GG?
every damn day
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
every damn day
every damn day
(bocs én annyira nemértek ehhez)
más: csak nekem kezd tönkremenni az egerem, vagy mi okozza azt, hogy nemtudok "finoman" célozni pl csipával -nemmintha sokat lennék azzal- nehezen tudtok bárkit is fejbelõni mert ilyen kicsiket "ugrik" az egér vagy hogymondjam ezt nemtom másképp megfogalmazni... sensitivity-t meg nemszeretném ide-oda állítgatni. valami ötlet?
[IRAM] leader
És ezt egy battlefieldnél nem is lenne nehéz megoldani tbh, új fegyverek, jármûvek, mapok. Esetleg új/unlockolható skinek. A BF:Heroes már jó irányba indult ilyen téren, szerintem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub