51658
  • Nagydög
    En foleg magyar szervereken jatszok(olyan regen jatszottam utoljara, hogy talan a jatszottam lenne helyesebb), es egyszer sem vagtak ki ilyen fals marhasagokkal.
  • pacclacc
    Ma megint szépet kaptam! :D

Élesitem a bombát 1 hitel megöltem az admint miközbe sietett felszedni! 3 mp mulva.

KICK: The reason is disrespect player

• nandorb
    Azt allitja hogy ha cheater megoli ot,akkor a szervert EA tunteti el...En erre bannoltam fenyegeteskep.Nem az elso eset aki ilyent tud bemagyarazni. Csak azt nem ertem mikor elolvastam EA FAQ/szabalyzatat akkor miert nem talalkoztam ezzel?
  • xXtamasXx
    hát én besélek inglisht de ezt nem értem....
  • dinomano
    Nem tudok menteni single-playerben... Valaki tudja a megoldast? A mosue-fixen mar tul vagyok... :-|
  • nandorb
    Ez a legjobb:D
    [00:29:43] ALieN-IDGI > WHO ADMINS HERE ?????>?
    [00:29:46] nandor90 > me
    [00:30:09] ALieN-IDGI > DO YOU KNOW ABOBE EA RULES ????
    [00:30:15] nandor90 > why?
    [00:31:27] nandor90 > comon why?
    [00:31:44] ALieN-IDGI > YET 1TIME I WILL BE SEE CHEATERS KILLS HERE and in EA we be tast this server !
    [00:32:00] ALieN-IDGI > so wait ....
  • pacclacc
    Ahaha milyen szögböl lö fejbe, jut eazembe! Csávo fut, oldalba akarom löni miközbe ö más valakit leakar szedni, véretlenül megnyomhatta a lövö gombot, aztután rámránt fejes, megnyomja mégegyszer fejes annak is akit elősször nézet! Az aim-ja válogatos fajtából volt! Én közelebb voltam hozzá, szerintem azért lött engem elösször.
  • nandorb
    Hat jah admin program bevan allitva hogy stat alapjan kitudjon rugni ha tul agresziv akkor ilyeneknel kirug.Wolfconnak is van 1ilyen opcio.Csak ott megnezi hogy ki mien szogbol fordul az ellenre mien gyorsan.
  • Doomista
    Németül jah.
    De én a helyedben vigyáznák a "gulyás" szóval is!
    Pizza előnyben.
  • pacclacc
    hmm itt az uj punkbaster, igaz butitott változat, mert bannolni nem bannol :D

23/1 statnál kaptam!

YOU HAVE BEEN KICKED FROM THE GAME. THE REASON IS HACK DETECTED BY GUARDIAN.

• SzinesGeza
    Tehát aki szereti a spagettit, azt kirúgják? :)
  • Doomista
    Hát ez lol...........*HK* Hesse-Kommando szerveren a HK adminokkal vigyázzatok, ha jobban játszik az ember náluk, így jártok:
  • nandorb
    Nemtom,a csavo magyar de nemetben el:)
  • SzinesGeza
    Mondom én azt is, hogy kicsoda. Amúgy minek zsidóznék ha ő nem az?! :)
  • nandorb
    Nem konyebb CD-Galaxisban v 576-os shopban megrendelni? Olcsobban jonne ki es biztos hogy mukodik.
  • nandorb
    Legkozzelebb nevet mondjal ne anyazz stb. mert figyelmeztetes utan ha folytatod kick/ban jar.Multkor is volt ilyen a csavo figyelmeztetesnek ellenere zsidozni/anyazni kezdett es ban lett a vege.
  • balvin
    Szevasztok!
    Nemsoká gépet újítok és megvenném ezt a játékot is, hamár a tört lehetetlen:D
    Szerintetek amiket Ebay-en árulnak Bad Company 2 játékokat(dobozos, lefóliázott), azokat még be lehet neten regisztrálni, és ugyanúgy működik?
    Gondoltam előbb megkérdem itt, hátha már téma volt, bár fordulhatnék az eladókhoz is. (magyarul egyszerűen jobban tudok:D)
  • SzinesGeza

Amúgy tegnap tényleg sikerült leszednem azt a basecamper-t Atacama-n akit kb 1 mp múlva kickeltél. :)
    Elbújt a rohadék a lakókonténerek mögé.

• ghost321
    A PB előtt nem bukikk le senki. A PB nem bannol, nem veszi el a cd kulcsot!
    A PB csak azt ellenőrzi, hogy a játék rendesen van telepítve, nincs moddingolva egy lényeges file sem, és nem fut a háttérben olyan program, ami tiltólistán van náluk. Ha a PB nem találja megfelelőnek valamelyik részt, kidob a PB-s szerverekről, de ha megtalálod a hibát, akkor javítható.

A PBBans teljesen más csapat munkája (egyébként nonprofit szervezet).
    Teljesen független a PB-től
    Ha a PBBans elkap valakit, akkor bant ad a nevére, a cd kulcsára, az IP címére, és azokra a nevekre, amik azon a cd kulcson, IP címen voltak használva. Ez a ban csak azokra a szerverekre érvényes, ahol futatva van a PBBans.
  • Drang
    Üdv Battlefield Játékosok!

Aki idén lemaradt a BECUP részvételről, az sem marad játék nélkül, ugyanis a Battlefield.hu funwart szervez a rendezvényen szereplő csapatok és az otthonmaradtak között. A BECUP válogatott vs PUBLIC válogatott mérkőzésre 2010. 08. 28. napján kerül sor Atacama Desert és Port Valdez pályákon. A meccset conquest módban 10v10-ben fogjuk játszani. A versenyzők egy hangkomon gyűlekeznek majd az összecsapás előtt!

További infó és jelentkezés itt!
  • Nagydög
    Ez nem a szervertol fugg, hanem a jatekosoktol. Persze mindenfele beallitasokkal meg szaballyal lehet ugyeskedni, de a gyoker, az gyoker. A nagyon multkoraban epp az Iramot hagytam ott, mert idiotak voltak a jatekosok, admin meg epp nem volt.
  • nandorb
    Itt lehet szavazni az új szerver szabályzatra.
    Battlefield.hu-sal kapcsolatban lévővel. Fő téma a CG kizárása.
  • False
    felmegyek,defendbe rak,attakban 4el többen vannak,ellopták a helit a védőktol,lerak,meghalok,irom hogy fair play jó lenne,vki át,de nem,minek....szal egy szar ahol a fair playt hirből sem ismerik...
  • nandorb
    Tulsokkan kaptak VIP -t
  • item
    Tegnap IRAM-on azért volt egy két CG láma, megjelölt a jelzőpityuval és utánna küldte a CG-t
  • adam46
    Én mostanában már nem találkozom annyi CG-sel, mint rég, de a sniper elszaporodás igaz.
  • item
    Csak a saját szerverükön nagy a szája,kiváncsi lennék,mennyire megy fel más,külföldi szerókra?! Mert ezekután szerintem a magyar szerókkal már nem kell próbálkoznia...

De biztos nagy ásznak érzi magát,mikor osztja a fejeseket.
  • nandorb
    Sok,ha van ha nincs CG mindenfele spammelnek. Es mivel sokkan VIP-esek megint a sok Sniper szaporodik el.
  • adam46
    Miért, mi a baj a PH szerverrel?
  • False
    én hülye felmentem egy ph szerverre,hát azt a szart,valami istentelen,meneküljetek onnan,de csak magamat hibáztathatom....
  • Gyuszopapa
    De legalább felvállalta,ilyet nem sokat látni az biztos.De amúgy soha nem értettem meg hogy mire jó a csalás,nem is fogom biztos mert egy beállítottság kell hozzá.
  • Landor
    Onnatól kezdve hogy noname23 felvállalta, hogy csalást használ nincs, miről beszélni. Az ilyen embereknek nem vagyok hajlandó teret adni hogy megmagyarázza a bizonyítványát.
    Nem tudsz ellene tenni semmit, meggyőzni az ilyet nem tudod, az meg senkit nem érdekel, hogy ki- hányféleképpen tudja elküldeni őt melegebb éghajlatra.
  • Gyuszopapa
    Na törlés volt.Azt tudod Landor hogy ettől függetlenül nem változik semmi.A homokba azért nem szabad bedugni a fejünket.
  • Gyuszopapa
    Sajnos több a cheater mint gondolnánk.Ahogy a noname23 írta nem mindenki lő orrba szájba elég sok közöttük a számító is.Szoktam nézegetni a "jó" játékosok statjait.Feltünt már elég soknál hogy nagyon magas a pont/perc és a k/d arányuk.Egyszerüen lehetetlen hogy ilyen magas pont/perc arányt elérni kemperként+ilyen magas k/d elérni nem kemperként.Kipróbáltam már többször is ha elkezdek kemperkedni jó a k/d-m viszont a pontszámom nem túl magas,ha meg bemegyek a tűzvonalba és szórom a lőszert+squad pont a k/d fos 1 alatti.A kettőt együtt lehetetlen ilyen magasan tartani legalábbis én nem tudom az biztos.
  • nandorb
    A Battlefield.hu szerver nemfog majd elérhetővé válni BACUP időszaka alatt.Mivel ott fognak játszódni a mecsek.
  • False
    az első 2 gyerek az vicc,de az utolsó az valszeg nem,nekem is olyan KD-m van,pedig egyáltalán nem sniperezek
  • SötétBarom
    Van Spot, ami jó. Van célkereszt, ami jó. Látom mennyi ammom van, ami jó. És mivel tudok lőni, ill. nem vagyok kempersniper; nem zavar a 100hp.
  • Belton
    Miert jobb a normal mint a HC ? Sose értem meg .
    Rengetegen Normalt toljak de szerintem a HC serverek sokkal jatszhatóbbak.
  • Doomista
    Hetek óta nem találkoztam aimbottal, de hát engem is utol ért a vég...épp az előbb. Zweryok

• YakHead
    Miért kell neked BF-es háttér? Tök jól néz ki így is