51658
-
eugabesz #37128 Persze,ha van rá pénzed,miért ne... -
eugabesz #37127 Itt van róla szó,a közepe tájékán, nem tudom neked pontosan mi a baj,meg hogy segít-e,de egy próbát megér. -
szafiii #37126 Hali!
Mit gondoltok érdemes most megvenni a cdgalaxis-ban, vagy még megy lejjebb az ára? egyébként nagyon bejövős game :)
Üdv! -
#37125 Na helló People!
Feltettem a win7-et. Ma szerettem volna elindítani a game-t, külön driverre volt téve. El is indult minden gond nélkül, azonban ahogy fellépek egy szeróra kivág a pb üzivel. Updateltem a Pbsetup-al, úgy sem jó neki.
Javaslat? Reinstall? -
#37124 1, a másodiknak csak periódikusan volt létezési joga, olykor napokig 1 lélek se ment fel rá, aztán napokig fullos volt, majd ismét üres. Másra is tudjuk szórni inkább a pénzünket. -
Nagydög #37123 En mostanaban jatszottam a CBC szerveren, es altalaban nincs baj. Csak ha idonkent feljon nehany nyomi, akik zaszlot ugyan nem foglalanak, de szivesen teblabolnak az ellenfel bazisan, akkor hianyzik kicsit a "no baserape" szabaly. Rusban viszont hulyen hangzik, mikor a kovetkezo MCOM paroshoz mozdul a front, es a beragado vedoket(akik nyilvan igyekeznek minel nagyobb rumlit okozni) elkezdik csesztetni, hogy "no baserape!". -
Landor #37122 akkor már csak egy szerveretek van? -
#37121 kis köcsögök.... -
eugabesz #37120 Már ne is haragudj,kérlek,de ehhez nem szabály kell,hanem pofa!Jó vastag bőrrel!
Ugyan mi az a retkeskakasú szűzanyamária tudás kell ahhoz,hogy beülök egy helyre,megjegyzem hová spawnol az ellen és lelövöldözöm??
Ez a skill-es játékos szerinted?
Gerinctelen féreg,nem játékos az ilyen..
Nálunk igaz csak CQ-ban,de van egy szabály,ne randalírozz a főbázison belül,legyen már egy hely,ahonnan el tud indulni az a játékos.
Teljesen igaza van Gézának,szánalmas...
Egy dologban viszont igazad van.Ne szabályozzuk agyonra a szerverünket,mert a sok szabály megöli a játékot...de sajna ott a másik véglet is,az ilyen szánalmas kis "emberkék",akik ugyanúgy taccsra vágják a játékot,a játék élményt.UFF! -
#37119 Az a PH II-es egykori nyugalmazott szerver helyén keletkezett, mert vagy nem szólt még gabi Landornak, hogy vegye ki onnan, vagy szólt, csak Landor elfelejtette. ;)
Ha erre jársz Landor, akkor vedd már ki onnan azt a szervert. THX! -
gabipaci #37118 Ezek páran egy falkában járnak, és rakják az arcukat.
Tőlünk már néhány banolva van, de ha meglátom a többit kekedkedni, azok is repülnek.
Téves következtetéseket vonnak le az emberek a klántag-ekkel kapcsolatban. Mindenki azt ír oda, amit akar, attól még nem lesz klántag.
Énis felmehetek akárhova jcsr néven parasztkodni, és mégsem ők lesznek a hülyék, hanem én, csak sajna az ő nevük is sározódik. -
#37117 A =cBc= szerver nem unalmas!!! A sok ezt nem szabad azt ne használd az unalmas lehet... -
SzinesGeza #37116 Ma pl miután felélesztett a medic, azonnal újra lelőttek, majd megint reanimáltak, megint lelőttek és ezt egymás után 5-ször!
Ááá, nem idegesítő. :) -
#37115 most nézem mit keres a Magyar szerverek között egy olyan h " 7.62 german hardcore 1"? -
Nagydög #37114 Kicsit. De ha emellett eletben tartottad a squadodat, vagy a kollegad tankjat, akkor erdektelen, hogy a konkret killeket masok kapjak. A K/D meg ugyis javulni fog, ahogy gyulik a rutin. -
#37113 egyszer fent egyszer lent, nekem is van olyan, hogy csak esek kelek ölni nem tudok, olyankor anyázok egy kicsit TS-en, következő körben meg olyan mintha halhatatlan lennék -
SzinesGeza #37112
A múltkor pont ott voltam.
Persze egy tetű sniper be is jött a Base-re (úgy, hogy nem is volt az övék minden zászló) és elkezdte a spawncamp-et. Én meg elküldtem a p.-ba.
Aztán jöttek a "nincsszabály" dumával, mire én mondtam, hogy attól, hogy szabály nincs, gerince még lehetne a faszinak.
Erre a riposzt, hogy "tiiseztcsináltátok". Na ez a szánalmas.
-
#37111 Néha nekem is van ilyen sőt még 0/14 is volt régebben, és le..arom.. Engem nem a K/D érdekel,hanem hogy kikapcsolódjak és lőjjek párat. A Statra sem izgulok fel szóval olyan amilyen..
Ne ezzel foglalkozz és élvezni fogod a játékot -
chevyfan #37110 Köszi, így már tudom. Akkor nem gáz az 3/15 K.D. ratio? -
#37109 Az elején mindenkit szopatnak, ez van a TS = Team Speak vagyis egy progi amivel tudsz kommunikálni a játékostársakkal..
teamspeak... -
chevyfan #37108 Biztos örülni fogsz, de mi az a TS? A Battlefield Vietnam óta egyedül tolom, eddig nem volt gondom, de most állandóan szopatnak -
ghost321 #37107 nézzétek meg eraby statját. ma sikerült belebotlanunk. kicsit vicces
-
Nagydög #37106 Nincsenek ilyen szerverek, amennyire en tudom, szoval vert fogsz izzadni az elejen. Viszont szerezz egy TS-t, es ballagj fel a HUN TS-re, vagy akar Eugabeszekhoz! Ha csapatban jatszol, konnyebben megy, vagy legalabb van aki hallgassa, ha szentsegelsz. -
chevyfan #37105 Üdv!
Tudnátok olyan (magyar) szervereket ajánlani, ahol kezdő játékosok gyakorolhatnak, és éjszaka is aktív? Gyógyítani már faszául tudok, de halálozási arányom 0.22... mindig hard szerverekbe botlom... -
#37104 CBC-n nincs szabaly szal meg baserape/basecamp is mehet de unalmas... -
#37103 Hát igazából teljesen mindegy, ha süket fülekre találsz az oldaladon, akkor az egész kör csak szélmalomharc! Ha viszont össze tudsz rázódni egy pár emberrel, akkor mehet a daráló. Momentán minden kasztból vannak aktív és kevésbé aktív játékosok, valamint kimondott balfékek.
Nekem eddig egyszer sem írták, hogy miért vagyok csippa, igaz ennek oka az lehet, hogy a csapattársak mögött lopódzok, folyamatosan dobálom a radart, kezem a Q-n és azokat az embereket próbálom kiszedni akik campelgetnek a távolból, kaszttól függetlenül. Ugyanis, még a carl gustav sem zavaró, ha arra használod amire értelmesen lehet..géppuskafészek..stb.
Ha okosan, és ügyesen játszol a kutya sem köt beléd egyik oldalról sem. -
#37102 mozgás érzékelő dobálást kihagytam... -
#37101 Kill3r Hun -
#37100 Valami Kill3Hun volt a neve, ha utólag szeretnétek bannolni. -
#37099 Egyébként sokszor szidjátok a csipákat, nem értek veletek egyet.
Nem azzal van a baj, ha valaki csipa. Azzal van a baj, ha valaki béna csipa. Egy jó csipa simán megfordíthatja az állást (pl spotol ezerrel vagy kilövi az mcomot élesítőt/hatástalanítót, stb) -
#37098 Ja, értem, azért remélem nem árazzák túl, mint a cod pályákat. -
#37097 CBC szerveren most basereapelt valaki, asszony ideges is lett. Ha van admin, nézzen már be. -
#37096 semmi mást nem tudok róla, csak azt h lesz új map... -
#37095 Meg azt, hogy kb mennyi pínz lesz? -
#37094 köszi!
Ha jól olvastam télen jön ki,de kb hány mappal azt nem tudod? -
#37093 a vietnam kieggel fog jönni csak új map -
#37092 Nem tudja valaki mikor jönnek ki új mapok a játékhoz? -
#37091 az asszem E*G*C-s -
#37090 Nem tűnik ismerősnek. -
False #37089 Demzsokk vagy valami hasonlo neve volt az egyiknek,de azt nem memorizáltam,mert felkurt a hozzáállás,és elmentem másik szerora