Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Tudtommal a pbbans is egy lelkes csapat magánakciója csupán hobby-ból csinálják,de javítsatok ki,ha tévednék.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Aztán ha megnézed a log-fájlt,tele van üres fekete képpel...úgy 1000db-al.<#eplus2>#eplus2>
Az már más kérdés,hogy a 11-12 Magyar vonatkozású szerver közül,kb 3 vagy 4 stream-el.<#nezze>#nezze>
[IRAM] leader
-tRs-Landor
az más kérdés h viszont a pc verzió dugig van néha elviselhetetlen bugokkal, és szarnak rája...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha esetleg nem lenne jó a két kép, akkor a galériámban megnézhetitek.
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
most nemtudom h sírjak vagy nevessek...
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
(Ez kb a 8. jovo het.) <#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Na majd vasárnap délutántól jövök.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A szerver adminkodást sokkal komolyabban veszem mint a játékot.
Ami a 64bitet illeti, nem vagyok 100%-ban biztos benne, de a kulcs nincs korlátozva bitre, csak verzióra.
Azt hiszem nem számít wareznek (mivel nem töröd fel), de tölts le egy hasonló win7-et, csak 64bitest.
Nem oem verziónál tudom, hogy mûködik.
Logitech Hardware Tester
Köszönöm az infot, a megoldás valami rugalams load manager lenne a két szerver között, de ez nem triviális.
Egyébiránt két napja, amikor voltam te gyilkolásztál le....
A másik részére, 1 gigás 5770-esem van és sajna egy oem win7 32bites oprendszert kaptam. Most venni azért másikat nem vennék, elcserélni nem tudom, hogy tudnám.
De ezek szerint a 4 gigával jól fog futni, és persze nem fogja tudni kihasznáni, de mivel néha nem játékra használom (ahol a vga memoria keveset számít) azért megkapja a 4-t.
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Ez elsõ hszedre:
1 ha az egyes szerver tele van, akkor is inkább oda kérnek az emberek helyet, nem mennek a kettesre.
Ennek az az oka, hogy régen conquestben futott, és senki nem szerette. Így sokan nem is tudnak a létezésérõl.
Valahogy nálunk a rush mód a menõ.
2 azért ölnek meg a miénken gyakran, mert sok kiemelkedõen jó játékos is oda jár. Pl van szerencsénk vendégül látni a jcsr klánt nap mint nap, és õk elég magasra teszik a lécet.
Engem lehetõleg ne sorolj a magas rangú játékosok közé, mert elég béna vagyok.
A második hszre:
1 ha van egy 32bites win7-ed, és eddig xp-t használtál, és esetleg a videókártyád dx10 vagy 11-es, akkor jobban fog futni, már ami a látványt illeti. Sokkal gyorsabb nem lesz.
2 a ram elég (4G😎 a win7-nek, még sok is 32bit esetében, mivel max 4GB-ot ismer fel, és ebbe beletartozik a VGA memóriája is. Ha nagyon izmos a VGA-d, cseréld le a win7-et 64bitre
remélem segítettem, üdv
Logitech Hardware Tester
-tRs-Landor
Van, aki win7 alatt játszik a BC2-vel? Esetleg steam alatt.
1. Hogyan megy ez, simán felrakom a win7-t és utána fut normálisan, vagy más verzió kell hozzá?
2. 4 Giga ram elég a win7nek és a BC2-nek?
Uyge a win7 32bit többet nem tud kezelni és azt kaptam most ajándékba.
Köszi:
G
-tRs-Landor
Úgy jól emlékszem, te a PH-n nyomod. Nagyon szeretem a szervereiteket, amit a jövõ héten majd nagy óraszámban tapasztalhatsz, csak 2 bajom van velük:
1. a PH gyakran 32/32 és a phII meg üres ->ilyenkor nem tudok rajta játszani
2. Sajnálatos módon sokkal többet ölnek meg rajta a magad fajta magasrangúak, mint azt szeretném ->ezért próbálok majd többet játszani rajta a jövõhéten (nem lesz itt a család).
G
Ps: Spitfire.hu