51658
-
foxxi #39515 -
eugabesz #39514 Jah...nekik...a játékos meg le van...va -
Bala10 #39513 akkor biztos jó -
Bala10 #39512 ha jól értettem, az csak a konzolosok miatt van. pc-n megkapja mindenki. -
Cubex #39511 a vip map pack 7-et csak vip-tagok tudják megszerezni.
Mi az a vip-tag hogy lehet annak lenni? -
#39510 So what? -
False #39508 a sok baszlfaszretardalt, buta segget valahogy nem lehetne leszoktatni a jatekrol? mert akárhova megyek fel,tele van barmokkal a szerver,csak akadályozzák az embert,és elbasszák a játékát,ecceűen bant érdemelne mind,mindenhonnan.....ha meg én megyek fel direkt nooboknak szánt szerora,akkor én kapom a bant a 3-4-es KD miatt,szal aki segghülye ehez a játékhoz,az még most adja el,ezt az igét terjesszétek pls -
eugabesz #39507 Az utolsó előtti pach óta megy ez a "játék",s sem mi,sem a szolgáltatónk nem tud vele mit kezdeni.Eccerűen elveszti a kapcsolatot az EA Master server-el,aztán mikor visszakapjuk,megy minden tovább,úgy ahogy addig volt.
Jellemző a hibára,hogy 2 hónapja a fejüket nem kapták fel még rá,pedig biztos van szolgáltató aki panaszkodik érte.
Egyfajta népszerűségvesztéssel jár a dolog,mert olyankor már sem az IRAM,sem más szeró nem népesedik be újra.Pedig az IRAM is mindig a népszerűségi lista elején van,a maga 120-180. közötti helyével,de nem képes már újraindulni olyankor.A dolog teljesen random módon jön,hogy még profánabb legyen,mert van mikor este 8 körül áll meg,van mikor du. 4-kor van hogy késő este.Egyenlőre így állunk.Majd az R350 pach kijavítja. -
#39506 igen, ez mind szép és jó, de nekem speciel ezekkel semmi bajom nem volt. egyszerűen 100 óra játék után minden mapot mindenhogy ismertem. akárhogy is, csak a bf2-vel tudom összehasonlítani: sajnos a bc2 mapok ahhoz képest kicsik, szűkek. míg egy bf2 mapon még évek után is élvezetesnek tartottam egy buggy-ban végigszáguldozni egy hátsó zászlóhoz bármelyik mapon, addig itt egy idő után inkább frusztrált a dolog. ráadásul egy-két bc2-ős map kifejezetten faszul van felépítve, már nem emlékszem a nevükre, de pl. ahol a ruszkik és az usa kezdő pontjáról egy szűk "folyosón" lehet csak kijutni...konkrétan pont egy ezen a mapon játszottam utoljára, ahol (persze biztos bénák voltunk) sikerült minket az elején beszorítani...inkább kiléptem, töröltem és feltettem a játékot apróhirdetésre. -
#39505 Játszhatatlanul laggel ez szar mindenhol ma :| -
#39504 Te tudod.Nekem az egyik legnagyobb agymenésem volt a bc1 mw2 csere.Majdnem a tévém bánta. -
#39503 Tegnap este nálam sok szerver ezt csinálta. A kör közepén, végén, bárhol... Egyszercsak kidobott a menübe, connection lost... Utána a szerver el is tűnt. Nem tudom mi volt ez a tömeges error... -
#39502 Így van. Egyenlőre éppenhogy jatszhatoan fut 30FPS-el, de jov honapba uj gep. Es ezek mar nem kellenek. -
#39501 Lool... Elvagy ocsem... Azon a patchen jatszol pont most. -
Gyuszopapa #39500 Fogadjunk a Black Ops a nyerő. -
FickDeineStory #39499 Nem rég olvastam egy patchről amiben azt írták átalakítják a találati rendszert meg még elég sok más tartalmi javítást/újítást tartalmazott ahogy olvastam, azt lehet már tudni, hogy ez a patch mikor érkezik?
Tegnap este olyan 23:00 óra körül mi lett az IRAM szerverrel? Végre első helyen áltam a pontok terén a K/D arányom is nagyon jó volt és már az utolsó két tárgyat kellett volna felrobbantani mikor egyszer csak leállt a szeró. -
#39498 Üdv. Eladó MOH dobozban, kitűnő állapotban. Az acc nem bannolt, 12-11-6-osak a kasztok benne. 5k HUF, + akit érdekel van elado BFBC2-m is. kb 1órát játszott, és semmi hiba nincs vele, csak a gépemen nem megy:S
egyben a kettő 9k HUF. Külön 5k -
Pex156 #39497 Majd kicsomagolja valami "noname" fájlból. Az pályákat meg a vietnam kiegészítőt. -
eugabesz #39496 Ugyan már,ebből a miniatűr pályákból egy 1Gb pach-be simán belefért 4 db,az hogy nem látod,az csak bűvészet. -
determinator #39495 Szerintem nem rakták bele.
Megnéztem hogy az updater mit töltött le és csak a régi pályákat találtam.
A levels mappákban sem jelent meg új pályára utaló jel. -
RoboGoD #39494 "eladtak mar, vagy letoroltek" - Ez a legtutibb nekik. Aki nem kitartó és hamar vált, az vissza is jön majd a következő játékért, mert az megvesz mindent. -
Borg #39493 Sosem mondtak olyat, hogy nem lesznek új mapok. -
#39492 Majdnem 1 gigás volt, simán elképzelhető.. -
#39491 Az a gyanum hogy az utolso elotti patchben mar beleraktak ezeket a mappokat... A jatekba csak a szerver patch fog erkezni amiben engedelyezik majd ezeket a mapokat. Mint a szokasos duma... Ha kiadtak volna 1x mindet akkor a konzolosokon nembirtak volna penzt bezsebelni. Latjatok nekik van Onslaught mig a PC aki nem fizzet semmiert se annak meg SPECTACT se jutott. A patchek es a tobbi cirkusz ahelyett hogy optimizalna es jobba tenne a jatekot csak ront rajta. -
#39490 Fejlesztok lenyilatkoztak par honapja, hogy nem lesznek se uj mapok, se editor, csak vietnam iden valamikor. Igy egy csomoan eladtak mar, vagy letoroltek. En is hetente egyket orara nezek csak fel hogy megunjam ket kor utan. Kar hogy igy leszartak a jatekot kiadas utan.
Amugy a single tele van jobbnal jobb reszekkel, amiket mar nyaron el kellett volna kezdeni adagolni a hulye map unlockok helyett. Ott az elejen a 2.vh-s resz, aztan szo volt wake islandrol, abbol se lett semmi. Ha hagytak volna eleg embert dolgozni rajta mar reg kiadhattak volna es nem lett volna ennyi rinya. De ugye a gagyi moh fontosabb volt..
-
zebrock #39489 dec 32. :D -
#39488 Ezt elkapkodtad , még sok van ebben a játékban.
pl. az új patch óta A 2 mp-es sebezhetetlenség a spawnolás/újraélesztés után azonnal el fog tűnni az alábbi esetekben: ha lövünk, zoomolunk vagy bárminemű mozgást végzünk (guggolás, ugrás). Ha csupán körülnézünk, azzal viszont nem tűnik el. (Stat Padding) -
Gyuszopapa #39487 Azért remélem még hogy ebben az évben. -
Nono76 #39486 Még nem tudni. -
Gyuszopapa #39485 Na jó akkor rosszul kérdeztem.A vip mappakk mikor jön kb. -
Gyuszopapa #39484 Várhattál volna egy kicsit. -
#39483 Most volt patch :p -
#39482 jön új vip-pack, jön a vietnamos cucc...faxom, kicsit elkéstek az új mapokkal, több hónapja kvázi meguntam a meglévőket...a játékot meg eladtam... -
Gyuszopapa #39481 Mikor jön a patch? -
#39480 Remélem abban pedig a a nagy tavas,szigetes bc pálya(nevet sajnos nem tudok) jön majd.Vagy a golfkocsik :D -
Nono76 #39479 Kell valamit hagyni a VIP map pack 8ra is :) -
False #39478 az a heavy metal faszának tűnik,de mért csak 2 játékmód? mért nincs rush módban és sq rusban? lusta lehuzós dice,szomorodjanak meg a gerinctelenek..... -
#39477 Gondolom a 8 tank és 4 heli együttesen értendő és nem oldalanként
Mert akkor ez csak +1 tank és +1 transzport heli oldalanként Atacamához képest ami elég karcsú.Mondom ezt úgy, hogy alapvetően gyalogparasztkodom -
#39476 Új mapokról infó magyarul... -
RoboGoD #39475 Végre lesz értelme a 32-es szeróknak?