Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan ezért nemnagyon játszom publicon.. egyszerüen gagyi
szabályok nélkül minden játék "elkurvul" sajnos
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Battlelog: Purga5
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Battlelog: Purga5
[IRAM] leader
(Amugy meg látod milyen intligens,átrakott,aztán észrevette,hogy hibázott és visszatett.<#hehe>#hehe> )
[IRAM] leader
"gáz fegyverek vannak az elején"?
Szerintem az alap-fegyverek közt vannak nagyon jók.
Pl 870 MCS, 9A-91, PKM.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Gyuszopapa: ASUS N71JS - hát nem 100 ezres, de azért egy jó asztali PC-vel nem veheti fel a versenyt.
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hosszú évek Battlefiel 1942 és BF2 után kicsit elkalandoztam az MW2 felé. Mivel onnan minden ok és indoklás nélkül bannoltak, ezért visszatértem a Csatamezõre.
A single kampány meglepõen jóra és hosszúra sikerült, de amin igazán csodálkoztam, hogy a laptopomon is szépen szalad a játék.
Ma kezdtem bele a multiba, és hát mit ne mondjak, az elsõ 10-15 percben anyáztam rendesen. Azt sem tudtam ki-honnan-hogyan lõtt le, semmit nem láttam (valami éjszakai pálya volt)...kicsit frusztráló volt.
Aztán találtam egy jó kis angol szervert, 4-5 kör Atacama - és azt hiszem kezdek ráérezni ismét a dolgokra. Mondjuk elég gáz fegyverek vannak itt az elején, de gondolom majd lesz jobb is.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
A korábban PBBans által kibanolt szerencsétlen ma visszatért.
pbbans
Új nickje KaToNa103, IP címe változatlan, GUID:d0aded68ab3da0d73a6a426e0208f280.
Ha gondoljátok BAN-t neki. Egyébként 5 percet játszott, már megvádolták WH-el.
Logitech Hardware Tester
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Szóhoz sem jutok<#circling>#circling>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Érdeklõdni itt lehet: [email protected]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Logitech Hardware Tester
Ez ugyebár a régi maplist.
Azóta már jöttek ki újak, de a számozás adott.
Csak a betûjelek változnak gamemod-onként.
Nem nehéz kitalálni, hogy már rég készen van két pálya, de b@sznak kiadni.
A 10-es és 11-es.
Én kíváncsi lennék rájuk nagyon 😊
Logitech Hardware Tester
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nem kell azért telhetetlennek lenni, azt mondták, hogy vadi új pálya csak a Vietnam (2010 tele) után lesz. Nem is kell addig, lesz specact, utána 1943, utána vietnam.
Csak ígérgetnek javítások ügyében is!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Úgy tûnik sikeres volt a lobbi és a BFBC2 bekerül a BECUP LAN programjába. A szervezõk jelezték, hogy 5v5 mérkõzésekre tudnának helyet biztosítani. Kérem az érdeklõdõ csapatokat, hogy a ittjelezzék részvételi szándékukat. További infók a Battlefield.hu és a BECUP oldalán.
És nem zaklattál,ez egy fórum,ha akrok írok,ha akarok nem.Ennyi.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
STS-es csokak persze csak ezzal szorakoztak, be is lagolt tole mint a szar. Ezek se tudnak kihalni, mar bf42-ben is ismeros volt a nevuk...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Újra itt vagyok, csak nem sikerült megoldani a dolgot újra raktam a játékot és felfrissítettem a 553292-es verzióra, pb -hez is leszedtem egy update progit és azt is frissítettem próbáltam a rendszergazdaként indtani a nodot ki/be kapcsoltam és még mindig nem indul ez az üzenet ugrik fel:
[/url][/img]
Ezt érdemes megnézni
Ezt meg még jobb
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
Egyébként még egy kérdésem lenne, ami az elmúlt pár percben merült fel bennem, miközben a bfbcs-t néztem. A SPECATC fegyverek ugye még nincsenek PC-re, mégis sok embernél már ott van a statisztikában, hogy ölt vele, linkelek két embert, az elsõ egy PT-6 Hamed nevû játékos, a másik meg a legelsõ a ranglistán STSGiggo.
Hamed
Giggo