51658
  • SötétBarom
    Teljesítményre kíváncsi leszek..
  • oppenheimer
    már csak az a kérdés, hogy mikor jön?
  • Bala10
    no, kezd érdekes lenni.
  • TDC Geronimo
    A lényege, hogy az eddigi legnagyobb map, zászlók nem cső elrendezésben, hanem szanaszét és rakat jármű (8 tank, 4 heli stb...)
  • TDC Geronimo
    Heavy Metal map leírás képekkel a blogon.
  • TDC Geronimo
    21e amúgy és a 3 nap headstartal 18a. EAstorenál van ilyen 3 napos headstart előrendelőknek.
  • MR ME
    legalább karácsonykor lenne mivel zúzni
  • Bala10
    remélem :)
  • Doomista
    cod black ops számomra egy epic fail. (legalábbis a single)
  • TDC Geronimo
    Fent volt EA store twitterén egy dec 18as vietnam dátum, de azóta leszedték. Gondolom azért mert valós, de még nem jelentették be.
  • Gyuszopapa
    Igaz hogy egy ratyi játék de ez a legjobb a piacon.Nézzetek át a COD Black Ops topikba még optimizálatlanabb(a 20 ezer éves engine)lett mint a BC2.Az tényleg egy igazi trehány port lett.Szidják mint a bokrot,csak egy-két ratyi 12 éves mondja hogy milyen király de csak azok is azért mert még nem láttak jobbat.
  • SötétBarom
    Kircsyszupcsy! Ráadásul, ha jól látom mindegyik helis map ;>
    CAN'T WAIT
  • Borg
    Végre
  • nandorb
    Hat jah,de tudod mikor a windows ennyie bugos akkor mas ilyen bugos jatek tiszta elmenyt jelent az emberek szamara:D
  • eugabesz
    És mond,miért csinálnák másképpen?Bejött a nagy bevétel belőle,vagy sem??...akkor?
    A BC2 hibáival,ratyi supporttal is magasan a legjobb fps most a piacon.
    Mi a retkes fűzfakarika ösztönözné rá őket,hogy másképpen csinálják meg.
    Az a pár user nyavalygása?Magasról teszenek rá,míg a játék elkel.
    Majd figyuzd meg,hogy igazam lesz,vagy ne legyen a nevem Józsi.
  • nandorb
    Ha igy fogjak megcsinalni mint a bc2-ot szerintem felejtos.
  • RoboGoD
    Állat! Jó lesz ez. Kell a francnak a CoD meg MoH. Ezzel kihúzom a BF3-ig.
  • De8Vent
    az előző "pálya csomagok" benne vannak a patchbe ...
  • Cubex
    sziasztok!
    most néztem hogy nem sokára lesz vip map pack 7 akkor ezek szerint már mennyi volt eddig gépre és azokat hogy tudom megeszerezni?
  • nandorb
    Itt olvashatsz bovebben rola
  • shaddam
    A harvest day emlékeim szerint elég nagy, az oasis talán kissebb.Egyébként nem 1az1-ben lesznek átportolva hanem kicsit alakítják a bc2-höz.Pl bc-ben az aranyláda egy tetőn volt az most(vagyis az mcom) a ház tövében lesz,van ahova betoldanak egy kis dombot stb.
    Az új képek pedig ütősek.
  • Hamed
    Meg ilyen felulnezetes attekinto terkep se artana roluk, hogy megis mekkorak lesznek. Haromzaszlos majomketrec vagy rendes nagy mapok. A heavy metal allitolag komoly lesz, de a konzolos regi mapokrol lovesem sincs.
  • Pex156
    Arról van már valami infó, hogy mikor lesznek elérhetőek az új MAP-ekŰ???
  • nandorb
    Hat sajnos nem ez a gond... Hanem emlekszetek a PING TWEAK-es temara vagyis a hitbox javitos cuccra. Most ez mar nem muxik de viszont akinek jo optikai nete van az a kiraly mert neki a kliense gyorsabban es tobbszor kuld es kap valaszt mint a tobbi jatekos. Ami ugye kicsit unfair nem lehet mindenkinek optikaja sem... A masik dolog a szerverrek is kapnak patcheket de ahogy elnezzem nem javitottak semmit se csak rontottak.
  • JohnConnor

Kérdem én, biztosan a szolgáltatóval és a netkapcsolattal van a probléma.
    (most ne jöjjön senki azzal, hogy neki 120-asa van, a klánba a digi 80-as is ugyanúgy laggol, tehát tök mindegy)
    Egy ló.aszt. Az nem létezik hogy délelőtt ennyire laggoljon. Nem a szerverszolgáltatókkal van itt a baj kérem a központi szerver beállításai nem smakkolnak az új patchel az biztos.
  • JohnConnor
    8 szervert próbáltam 25-38 jelölt pinggel, mind a 8 játszhatatlanul laggol, nem normálisak a játék fejlesztői az biztos.
  • Landor
  • TDC Geronimo
    "The specific thought was to make Conquest even more vehicle packed than Atacama Desert with an emphasis on brutal clashes between tanks. With four helicopters in the sky and 8 tanks on the ground, we wanted to bring vehicular warfare to a completely new level in BC2." WOW na végre egy rendes BF map...
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
  • Landor
    lehet h eszkimó :D
  • SzinesGeza
    Meg a benne rejlő logikát. :)
  • shaddam
    Szeretem ezt az optimizmust.
  • Murder3
    csak a havas pálya tűnik értelmesnek a többi úgyis szar lesz...
  • Landor
    új vietnam kiegbe remélem visszahozzák az összes BFV soundtracket!
  • shaddam
    Pontosan :D Hatalmas fíling hogy belső nézetből szól közben a rádió.
  • Landor
    na meg a golfkocsi! :D
  • shaddam
    Harvest day az egyik kedvenc bc-s pályám.Remélem rászoknak a bc-s pályák kiadására.
  • RoboGoD
    Tuti. Megnéztük. Most is fent vagyok. Megy is.
  • xXtamasXx
    örüljünk neki, hogy egyáltalán kiadnak, CoD ide vagy oda....