51658
-
#39472 Teljesítményre kíváncsi leszek.. -
oppenheimer #39471 már csak az a kérdés, hogy mikor jön? -
Bala10 #39470 no, kezd érdekes lenni. -
#39469 A lényege, hogy az eddigi legnagyobb map, zászlók nem cső elrendezésben, hanem szanaszét és rakat jármű (8 tank, 4 heli stb...) -
#39468 Heavy Metal map leírás képekkel a blogon. -
#39467 21e amúgy és a 3 nap headstartal 18a. EAstorenál van ilyen 3 napos headstart előrendelőknek. -
#39466 legalább karácsonykor lenne mivel zúzni -
Bala10 #39465 remélem :) -
#39464 cod black ops számomra egy epic fail. (legalábbis a single) -
#39463 Fent volt EA store twitterén egy dec 18as vietnam dátum, de azóta leszedték. Gondolom azért mert valós, de még nem jelentették be. -
Gyuszopapa #39462 Igaz hogy egy ratyi játék de ez a legjobb a piacon.Nézzetek át a COD Black Ops topikba még optimizálatlanabb(a 20 ezer éves engine)lett mint a BC2.Az tényleg egy igazi trehány port lett.Szidják mint a bokrot,csak egy-két ratyi 12 éves mondja hogy milyen király de csak azok is azért mert még nem láttak jobbat. -
#39461 Kircsyszupcsy! Ráadásul, ha jól látom mindegyik helis map ;>
CAN'T WAIT -
Borg #39460 Végre -
#39459 Hat jah,de tudod mikor a windows ennyie bugos akkor mas ilyen bugos jatek tiszta elmenyt jelent az emberek szamara:D -
eugabesz #39458 És mond,miért csinálnák másképpen?Bejött a nagy bevétel belőle,vagy sem??...akkor?
A BC2 hibáival,ratyi supporttal is magasan a legjobb fps most a piacon.
Mi a retkes fűzfakarika ösztönözné rá őket,hogy másképpen csinálják meg.
Az a pár user nyavalygása?Magasról teszenek rá,míg a játék elkel.
Majd figyuzd meg,hogy igazam lesz,vagy ne legyen a nevem Józsi. -
#39457 Ha igy fogjak megcsinalni mint a bc2-ot szerintem felejtos. -
RoboGoD #39456 Állat! Jó lesz ez. Kell a francnak a CoD meg MoH. Ezzel kihúzom a BF3-ig. -
De8Vent #39455 az előző "pálya csomagok" benne vannak a patchbe ... -
Cubex #39454 sziasztok!
most néztem hogy nem sokára lesz vip map pack 7 akkor ezek szerint már mennyi volt eddig gépre és azokat hogy tudom megeszerezni? -
#39453 Itt olvashatsz bovebben rola -
#39452 A harvest day emlékeim szerint elég nagy, az oasis talán kissebb.Egyébként nem 1az1-ben lesznek átportolva hanem kicsit alakítják a bc2-höz.Pl bc-ben az aranyláda egy tetőn volt az most(vagyis az mcom) a ház tövében lesz,van ahova betoldanak egy kis dombot stb.
Az új képek pedig ütősek. -
#39451 Meg ilyen felulnezetes attekinto terkep se artana roluk, hogy megis mekkorak lesznek. Haromzaszlos majomketrec vagy rendes nagy mapok. A heavy metal allitolag komoly lesz, de a konzolos regi mapokrol lovesem sincs. -
Pex156 #39450 Arról van már valami infó, hogy mikor lesznek elérhetőek az új MAP-ekŰ??? -
#39449 Hat sajnos nem ez a gond... Hanem emlekszetek a PING TWEAK-es temara vagyis a hitbox javitos cuccra. Most ez mar nem muxik de viszont akinek jo optikai nete van az a kiraly mert neki a kliense gyorsabban es tobbszor kuld es kap valaszt mint a tobbi jatekos. Ami ugye kicsit unfair nem lehet mindenkinek optikaja sem... A masik dolog a szerverrek is kapnak patcheket de ahogy elnezzem nem javitottak semmit se csak rontottak. -
Kérdem én, biztosan a szolgáltatóval és a netkapcsolattal van a probléma.
(most ne jöjjön senki azzal, hogy neki 120-asa van, a klánba a digi 80-as is ugyanúgy laggol, tehát tök mindegy)
Egy ló.aszt. Az nem létezik hogy délelőtt ennyire laggoljon. Nem a szerverszolgáltatókkal van itt a baj kérem a központi szerver beállításai nem smakkolnak az új patchel az biztos. -
#39447 8 szervert próbáltam 25-38 jelölt pinggel, mind a 8 játszhatatlanul laggol, nem normálisak a játék fejlesztői az biztos. -
Landor #39446 -
#39445 "The specific thought was to make Conquest even more vehicle packed than Atacama Desert with an emphasis on brutal clashes between tanks. With four helicopters in the sky and 8 tanks on the ground, we wanted to bring vehicular warfare to a completely new level in BC2." WOW na végre egy rendes BF map... -
-
#39443 -
Landor #39442 lehet h eszkimó :D -
SzinesGeza #39441 Meg a benne rejlő logikát. :) -
#39440 Szeretem ezt az optimizmust. -
#39439 csak a havas pálya tűnik értelmesnek a többi úgyis szar lesz...
-
Landor #39438 új vietnam kiegbe remélem visszahozzák az összes BFV soundtracket! -
#39437 Pontosan :D Hatalmas fíling hogy belső nézetből szól közben a rádió. -
Landor #39436 na meg a golfkocsi! :D -
#39435 Harvest day az egyik kedvenc bc-s pályám.Remélem rászoknak a bc-s pályák kiadására. -
RoboGoD #39434 Tuti. Megnéztük. Most is fent vagyok. Megy is. -
#39433 örüljünk neki, hogy egyáltalán kiadnak, CoD ide vagy oda....