Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
public...
pontosan ezért nemnagyon játszom publicon.. egyszerüen gagyi
szabályok nélkül minden játék "elkurvul" sajnos

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

hehe....<#lama>

Battlelog: Purga5

nandorb
Csak az aimosok kapnak CG-t az arcukba😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

coRDHA-sokhoz kérdés, AGE-T tagotok elég sûrün használ Gustav-ot emberekre, ez nála alap dolognak számít? Vagy csak a public-ba szar bele?...a quake egy másik játék, nem ez.

Battlelog: Purga5

36251<#nezze>

[IRAM] leader

Szolj a többieknek ne lépegessenek ki be...<#nemtudom><#wilting>
(Amugy meg látod milyen intligens,átrakott,aztán észrevette,hogy hibázott és visszatett.<#hehe> )

[IRAM] leader

"gáz fegyverek vannak az elején"?

Szerintem az alap-fegyverek közt vannak nagyon jók.
Pl 870 MCS, 9A-91, PKM.

Gabesz! Az autobalance nagyon idegesito nalatok. Egy kor alatt ketszer vagott at a masik oldalra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

jaja <#banplz><#nezze>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

bandika64
Másnak is volt ma connection interrupted cumó szervereken, vagy nálam van valami gixer? Engem ma vagy 10x ledobott már...

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Geronimo: Ahhoz képest, hogy egy multira kihegyezett játékról beszélünk, a singli kampány simán elment egynek! Olyan játékokkal játszottam mostanában, mint a Singularity (2 este alatt kivégezve), Metro2033 (3 este alatt kivégezve)...ehhez képest a BFBC2 singli részét is 3 éjszakán keresztül játszottam, és igenis tetszett. Szép, látványos, semmi kivetnivalót nem találtam benne.

Gyuszopapa: ASUS N71JS - hát nem 100 ezres, de azért egy jó asztali PC-vel nem veheti fel a versenyt.
Nem csak az IRAM...szokás szerint megint elbasztak valamit.<#mf1>

[IRAM] leader

Biztos nem 100 ezres laptopod.<#vigyor0>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hoppá a LÉNYEG lemaradt. Itt a link:

BFBC2 nagyon olcsón
Halihó emberek! Imént kaptam egy hírlevelet az egyik angol oldalról ahonnan már rendeltem, köztük a AVP Hunter Edition-t és most nagy leárazások vannak náluk. A BFBC2 kapaszkodjatok, 35 font helyett 13, plusz 3 a házhoz szállítás. Azt hiszem, aki eddig várt a jó vásárra az most megkapta, itthon soha nem lesz ennyi a játék max 2-3 év után. Mai árfolyammal számolva az olyan 16x340=5440. Megbízható az oldal, szóval csak ajánlani tudom.
TDC Geronimo
single se jó nem volt se pedig hosszú 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok,

Hosszú évek Battlefiel 1942 és BF2 után kicsit elkalandoztam az MW2 felé. Mivel onnan minden ok és indoklás nélkül bannoltak, ezért visszatértem a Csatamezõre.
A single kampány meglepõen jóra és hosszúra sikerült, de amin igazán csodálkoztam, hogy a laptopomon is szépen szalad a játék.
Ma kezdtem bele a multiba, és hát mit ne mondjak, az elsõ 10-15 percben anyáztam rendesen. Azt sem tudtam ki-honnan-hogyan lõtt le, semmit nem láttam (valami éjszakai pálya volt)...kicsit frusztráló volt.

Aztán találtam egy jó kis angol szervert, 4-5 kör Atacama - és azt hiszem kezdek ráérezni ismét a dolgokra. Mondjuk elég gáz fegyverek vannak itt az elején, de gondolom majd lesz jobb is.

Boron Power
IRAM szerver suron fagyogat ki? Mert a fullos szerot lenullazta, nem jottek vissza az emberek.

Mer neked jobb csíted van...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Tegnap játszottam ellene, még csíttel is elég szar volt- a <#lama><#banplz><#vigyor3>

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Szerveradminok!
A korábban PBBans által kibanolt szerencsétlen ma visszatért.
pbbans
Új nickje KaToNa103, IP címe változatlan, GUID:d0aded68ab3da0d73a6a426e0208f280.

Ha gondoljátok BAN-t neki. Egyébként 5 percet játszott, már megvádolták WH-el.

Logitech Hardware Tester

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

zotya10002
Nem haragszom!:-)

Szóhoz sem jutok<#circling>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TBTPumpa
Eladó teljesen új, bontatlan, fóliás állapotban lévõ Battlefield Bad Company 2 PC játékszoftver!

Érdeklõdni itt lehet: [email protected]

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SZEG007
ÉN spectator mod-ot szeretnék, de valoszinüleg ilyen alap dolgok már nem kerülnek a játékba.

Kép lemaradt:

Logitech Hardware Tester

Ez ugyebár a régi maplist.
Azóta már jöttek ki újak, de a számozás adott.
Csak a betûjelek változnak gamemod-onként.
Nem nehéz kitalálni, hogy már rég készen van két pálya, de b@sznak kiadni.
A 10-es és 11-es.
Én kíváncsi lennék rájuk nagyon 😊

Logitech Hardware Tester

mellesleg,nekem jópárévbe telt,hogy a lent leirt modon kiismerjem a cs-t,és ráunjak....de lehet én nem vagyok elég pro

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

már ne is haragudj,de te máûr annyira pró vagy vagy hogy minden árnyékot,bújóhelyet,kerülõmodot ismersz,és vakon,háttal,álmodbol felkeltve végigmész a mapokon az összes variációban?mert akkor elhiszem h már nem nyújt kihivást a játék,nincs ellenfeled,és unod,és ebbõl kifolyólag kéne új tartalom?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Nem lesznek új pályak csak minden pályát megoldanak minden módba.A Vietnam Extension-ban lesznek új mappok,talán fegyverek és jármüvek is,de viszont az októberben max. novemberben jön.

Nem azért de most vágtak hozzánk egy patch-et, amiben sok régi hiba javítva lett, rá egy hétre meg két jó pályát dobtak ki, új jármûvel, és stationary-kel. Nálam Atacama felértékelõdött, mert azt a pályát szerettem a legkevésbé, de most már rush-ban a top3-ban benne van, Port Valdez eddig a kedvenc, a conquest csak növelte az elõnyét. Mint láthatod Specact is lesz.
Nem kell azért telhetetlennek lenni, azt mondták, hogy vadi új pálya csak a Vietnam (2010 tele) után lesz. Nem is kell addig, lesz specact, utána 1943, utána vietnam.
zotya10002
Ba...a meg a DICE !!Virítsanak már valami újat!pl.uj mapokat,fegyvereket ,járgányokat!Nem mindig csak kevergetni a módokat a régi mapok között!

Csak ígérgetnek javítások ügyében is!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Drang

nandorb
Teves a felfogas DICE mar elkezdte figyelemeztetni azon szervereket akik SPECTACT fegyokat futatnak.

Drang

Frankie
5v5...?

Drang
Üdv Mindenkinek!

Úgy tûnik sikeres volt a lobbi és a BFBC2 bekerül a BECUP LAN programjába. A szervezõk jelezték, hogy 5v5 mérkõzésekre tudnának helyet biztosítani. Kérem az érdeklõdõ csapatokat, hogy a ittjelezzék részvételi szándékukat. További infók a Battlefield.hu és a BECUP oldalán.

Fura hirtelen helyre jött minden végre látok egy halom szervert a HUN keresõ is megy, mégegyszer köszönök mindent!

az acc-ot létre hoztam be is jelentkeztem a (jelzem hogy se nod se win tûzfal) és még is csak egyetlen egy szervert lelek, ha meg beírom a keresõbe hogy HUN akkor egyet sem talál,de még úgy se hogy play now összes mód összes térkép erre is azt írja hogy nincs elérhetõ szerver.😞

Single?...multi kérlek ,multi,létrehozol egy acconuntot és a szervrkeresõ megfelelõ részébe beírod,hogy HUN és searc...
És nem zaklattál,ez egy fórum,ha akrok írok,ha akarok nem.Ennyi.

[IRAM] leader

köszi a nod tippet, mondjuk hiába engedélyeztem a nodon belül az összes bfbc2 forgalmat akkor sem indult, de az uninstall segített, most már elindul 😄 megy a singleplayer csak szervereket nem találok egyet sem 😞, ha esetleg erre lenne valami jó ötleted akkor nem is zaklatnálak tovább 😊

Azt te csak gondolod,hogy ki/be kapcsoltad a NOD-ot...keress olyan részt,ahol be tudod tennia kivételek közé,plusz a tûzfalnak is engedélyezd,hogy kimenjen...

[IRAM] leader

Hamed
Nyomozo ur, nem jo a linkem😛 Amugy tobb szerveren engedelyezve van a specact, keresoben ra lehet keresni. Egyet kiprobaltam, de szet van hekkelve csomo minden mas, szoval 10 perc boven eleg volt. Uav-al sorozatban lehet loni a raketat meg ilyenek.

STS-es csokak persze csak ezzal szorakoztak, be is lagolt tole mint a szar. Ezek se tudnak kihalni, mar bf42-ben is ismeros volt a nevuk...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Szia.

Újra itt vagyok, csak nem sikerült megoldani a dolgot újra raktam a játékot és felfrissítettem a 553292-es verzióra, pb -hez is leszedtem egy update progit és azt is frissítettem próbáltam a rendszergazdaként indtani a nodot ki/be kapcsoltam és még mindig nem indul ez az üzenet ugrik fel:

[/url][/img]

zotya10002
Nem sámli:-O

Ejej nem hiába volt múltkor olyan nagy a patch, ugye már benne volt a VIP map pack 3-4, meg most keresgéltem ezzel a specact-tal kapcsolatban, és bizony már azt is leszedtük, csak még nincs aktiválva gondolom. Itt van két videó, az egyikben a srác a leírásban odaírta hogy megtalálta a módját, hogy hogyan kell a fegyvereket kinyitni, de a skin-eket még nem tudta, a másikban meg a srác megmutatja hogy van a g3/m14-hez acog/red dot, meg a saiga-hoz ilyen robbanó töltények.

Ezt érdemes megnézni
Ezt meg még jobb
FiveOmensXXXXX
hajajaj ez már elérte szerintem 😄 vajon hány évet érdemes várnom, hogy játszható legyen a játék és még színvonal is legyen? Van egy olyan gyanúm, hogy azt nem érem meg, hogy érdemes legyen játszanom ezzel a bf-el 😊 de aztán lehet a következõvel se... mindegy inkább a pasziánsz!

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

zotya10002
Pár szerón már én is találkoztam vele!

Hopp a kérdés lemaradt, de értelemszerûen az, hogy hogy a francba lehetséges ez?
Jó csak nem lenne furcsa, hogy a semmiért hozzád vágnának 4 szintet a semmiért? Mindegy, igazatok van, úgy viselkedtem, mint egy kis pöcs, ez egy játék, ha valakinek szerencséje van, vagy éppen jobb napja akkor ez van.

Egyébként még egy kérdésem lenne, ami az elmúlt pár percben merült fel bennem, miközben a bfbcs-t néztem. A SPECATC fegyverek ugye még nincsenek PC-re, mégis sok embernél már ott van a statisztikában, hogy ölt vele, linkelek két embert, az elsõ egy PT-6 Hamed nevû játékos, a másik meg a legelsõ a ranglistán STSGiggo.

Hamed
Giggo