51658
  • False
    Az EA-re valaki nyomhatna egy tactical nuke-ot,ez a laggoslás amit a karbantartással betettek a játékba,valami siralmas
  • SzinesGeza

"mintha jelentene vmit. az hogy valaki 50-es"

Igen, azt, hogy több tapasztalata van a játékban. Nem hátrány.

• adam46
    Oké, köszi.
  • nandorb
    Ja az azota van amiota reinstallaltam, Keress ra a bongeszobol es amit bead azt tedd be favoritsba. Az oreget meg torold ki. Nemvolt IP csere csak vmiert szarik felbukkani.
  • adam46
    Értem én csak azért írtam, mert meg sem jeleníti. :D Gubbasztanék én rajta, de nincs. :/
  • nandorb
    Hat mint mindig nincs idom mostanaban ott gubasztani a szeron 1-2orat hogy beinduljon...
  • adam46
    Battlefield.hu szerverrel mi a helyzet?
  • zebrock
    csak az első fele Balának :)
  • eugabesz
    nana...aki engem le tud lőni,akár többször is,még nem biztos,hogy jobb játékos csak jobban adta neki,kevesebb tölténye ment a hitbox-nak nevezet matrix-ba.
    Amúgy meg csíter!
  • zebrock
    még megtisztelőbb ha bannoltak is csak vicc... Komolyra fordítva sztem hülyén néz ki, hogy "a mi oldalunkon 4db. 50-es szint a masikon 1-30-ig" mintha jelentene vmit. az hogy valaki 50-es.
  • Bala10
    sőt! megtisztelő volt, ha valakit lecsítereztek:D
  • Bala10
    egyetértek. :) bf42ben pl mindenki tudta kik a jó játékosok, pedig ott nem világított a feje felett a rangja sem a statja. egyszerűen tudtuk, kik azok akik jól játszanak és örültünk ha le bírtuk lőni:D nem egyből csítereztük...
  • zebrock
    bocs, úgy gondoltam, hogy az egész egy baromság :) (stat,rang stb)
  • Gyuszopapa
  • nandorb
    mert a stat elarul vmit? Sokkan ugy csinalnak 2-es KD-t meg jobbat hogy noob szerveren baserapen verik az ellent.
  • zebrock
    ezek a rangok semmit sem árulnak el a kockaságon kívül...
  • nandorb
    Bena vagy,az aki a baserapen szedi a jo KD-t az vagy buzi vagy bena szemtol szembe kiallni az ellenfelel... Voltunk bent haverral 1ilyen szeron 22/0 -t kurwa konnyu volt megcsinalni a mi oldalunkon 4db. 50-es szint a masikon 1-30-ig voltak a szintek de akkor se tudtak mit csinalni...
  • nandorb
    Csoda:D A bf.hu nem all le csak lagzik meg ures:D
  • eugabesz
    Most már ketd a f..szom kilenni az EA szerverrel...minden este menetrendszerűen leáll,hogy nyitna rájuk az adóhivatal....
  • False
    én a második vagyok,de sztem ezt tudjatok
  • Gyuszopapa
    Játszani kéne conquestet is nem csak rush-t mert ott azért nem csak egy oldalról lőnnek az emberre.Meg azért járni kéne olyan helyre is ahol olyanok játszanak akik nem csak a f.szukat rázzák.Minjárt csökkenne a k/d.Én is voltam egy-két low szerveren ahol 1 kör alatt 8 késelés után csak nevetni tudtam.
    Gondolom codoztál mert ott divat verni a répát a statra.Itt nem szokás mert a játékosok jó része nem 12 éves kopaszf.szu és a játékélményért játszanak.
  • SötétBarom
    A kihívás nyújtja a játékélményt. Van aki ezért játszik. Ez két külön embertípus. A házi bowling bajnokságunkban tökéletesen el lehet határolni ezt a két típust. Van aki évek óta nem, vagy csak minimális mértékben fejlődött, és meccs közben betolja a 2-3 sört, jól érzi magát. Van a másik típus, aki eredmény orientált, és akkor örül, ha érzi, hogy fejlődik, és jobb lehet másoknál.
  • Doomista
  • xXtamasXx
    jaj haggyjuk már
  • item
    Szerintem meg a szórakozás a lényeg, én már a BF2 nél sem a pontokra mentem. Jó jó az elején még érdekes mikor kapod a rangokat meg a fegyókat, kiegészítőket arra azt mondom jó, de mikor már elég nagy a rangod akkor már csak a pontok gyűlnek. Hát nem is tudom ez olyan mint aki a 3DMark eredményeivel villog,meg azért vesz minden évben új csúcs vga-t.
  • Doomista
    Igen, mert az én vagyok.
  • jgrg
    szerintem két dologért érdemes játszani, vagy azért, hogy több pontod legyen vagy azért hogy jobb legyen a K/D.
    Nekem még fontosabb a pont. De persze van olyan profi aki egyszerre tudja a kettő nővelni, csak az nem én vagyok.
    G
  • eugabesz
    Hja,mi másért b@cki,barbibabaért?
  • item
    Látom még a pontok és rangok miatt játszanak sokan...
  • foxxi
    Grat! 50nél sikíts újra!
  • jgrg
    Yeah sikerült a 36. szint!
  • D4v3
    Hi!
    Digital download-os BC2 eladó. Ár: 5000 HUF.
  • Bala10
    én közben rájöttem, hogy véletlen kitöröltem a jobbra-balra forgást. :D

majd holnap fussunk össze valamelyik szerveren.
  • 0Fritz0
    Nemrég megint feltettem ezt a csodát.
    Erre néha tudok éleszteni, néha meg nem és csak respawn-ra változik mindkét állapot. :)
  • Doomista
    Ezzel történelmet írt ám!
  • Bala10
    námaz
  • eugabesz
    warez gomb a sarokban....
  • eugabesz
    bc2 meg olyan bugos mint a szar...+alig supportált játék

..és még így is a legjobb a piacon.Ez az érdekes benne.
  • Bala10
    mitől lehet az, hogy ha fellépek a szerverre, vagy akár single módban próbálok játszani, akkor nem fordul az egérrel az emberem?

single-ben még lőni sem tudok. :) főmenüben minden jól működik...
  • eugabesz
    10.10-es ATI Driver...vélemények??