Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
kb. ez a gond a jatekban pont razumolsz mikor behavazik minden😊 az a megoldas rajta hogy ne jatsz olyan mappon😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
na hamár effektek:
valaki tud arra megoldást, hogy a havas/sivatagos pályákon lássak valamit? mert ha havazik vagy éppen fújja a homokot a szél konkrétan 5 méternél messzebb nem látok viszont az ellen lát engem <#nemtudom>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
A contraszt+brightnessel birod az effectet vmenyire csokenteni de ezt neked kell eltalalni hogy mi felel meg. A low-on nemfog eltuni fust es a porfelho.

Volt egy rövid idõszak amikor Laguna Presan mindent LOW-ra állítottam, hogy majd úgy jobban megy...így is béna voltam.

Valami elõnyt talán jelent.
A PB mindig messze a cheatek mogott kullogott. Ezt meg fel se nagyon rohatjuk nekik, mert rengeteg ember van, akinek eleg a szakertelme egy cheat osszeutesehez.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tobias88
Amúgy 1080p-ben minden highon van nálam, és ez miatt akarom kérdezni, hogy szerintetek az Efektek minõségét érdemes levennem lowra? (néha nem látok semmit a füsttõl)
tobias88
elvileg pb-s szerveren volt
Legalabb tudjuk, hogy 2010.08.09-en haromnegyed ot korul szerezte be a cheatet a majom. Meg azt valahol felfogom esszel, hogy Tobbnyiresikertelen Jozsika beszerez egy cheatet, okosan bekonfigolja, hogy ugyes jatekosnak tunjon tole, es buszke magara, de azt mar fel nem fogom, mi ertelme az ilyen halalsugar-csalassal napokat jatszani.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nandorb
Ne jarj olyan szerverre...

tobias88
Elején szerintem még nem csítelt, azért nem feltûnõ, de most csinált egy 150/4et...
nandorb
.showtime jo a statja aze😊

tobias88
A csalókat hol lehet jelezni a játék adminjainak?
.showtime csöppet csalt az egyik szerveren...
(Gondoltam a 10. csalót akivel találkozok, már felírom)
Emberek,kié a CLAN HUN SERVER??Kéne nekem az adminjukkal beszélni kicsit...

[IRAM] leader

Ott a HC.. csak minimapon látható a spot, és ott is csak röviden..
nandorb
Mar megbocsas nem gabipacival van a gondom hanem a tobbi adminnal aki nem nezzi azt hogy ki mit csinal a szerveren pl. 2-3 koron keresztul irtam CROCK-nak hogy rakja ki a csavot aki csak CG-vel tudott lelonni es akkor is alig rakta ki minek jatszik admin ha nem figyel oda?

A szerveretek nem 1x van igy uressen utoljara vmi. miatt volt mert random lettek olyan emberkek bannolva akik nem kellettek volna.
A Bf.hu-n is volt admin aki baserapelt sot meg osszevissza kirugdosta az emberkeket.

Tono34
Azt lehessen látni akit spottolnak és a közelében van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sajna nagyon hozzálehet szokni erre a 3d spotra,már én is éreztem a hatását,felmentem codozni és nyomtam a Q-t veszettül.
Viszont jobb lenne a bf2 rendszere.
-van spot de csak a minimappon látható a pötty
-zoomolható minimap
És már rendben is lenne.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

mackosajt
Lehetne olyan, mint bf2-ben, hogy "zoom"olható.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Jut eszembe Landor? Az a Spectre Clan Server kié ott jobb alul? Csak a véletlen mûve? 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

A dolog amugy jogos. En is gyakran nyitok tuzet az erdon at a kis narancs haromszogre, es gyakran van belole kill is. En siman jatszanek nelkule is, viszont lehetne kicsit nagyobb a minimap altal mutatott terulet.

mackosajt
Ha akarja Gabi, majd beírja. 😉
Erõsen látszott, hogy ki az, aki nem csak annyit tesz, hogy "ez szürke, nem kattintható szerver, nézem a másikat", és megnézi, miért nem aktív a szerver neve a játékban a history vagy a kedvencek közt.
Cserébe volt pár nap, amikor amolyan kislétszámú, ámde mégis jó hangulatú körök zajlottak.
Pont azért próbáltuk ki, hogy milyen az, amikor a hambizabáló kövér amcsi gyerekeknek szánt segédeszköz, ami végülis a sikerélményt növeli, így elégedettebb a vásárló, ki van kapcsolva, vagyis nincs az, hogy valaki 300 méterre spottol egy csipát, én meg 870-el a piroskára lövök, a csipa meg fekszik, és fordítva.
Így volt némi plusz izgalom, hogy meg is kellett keresni, viszont nem volt full HC, ami meg már talán azért rossz, mert ott meg az erõsebb sebzés miatt nincs lehetõséged visszalõni.

SötétBarom
Nekem hiányzik ha nincs. Tegnap nyomtam L4D-et, és akartam spottolni az infected arcokat. :///

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

szánalmas népbutítás ez a 3D spot

-tRs-Landor

Targyaltuk mi is TS-en, hogy csak ezert urult ki a szerveretek? Lehet, hogy ideiglenesen ird bele a szerver nevebe, hogy "3D spot ON".

mackosajt
Jajj Nándi, olyan aranyos vagy, pláne amikor TS-en Gabipacitól kérsz tanácsokat, itt meg csak fújod a magadét a PH-ról.
Grat!
Ezt nevezem én igazán kétszínûnek...

Meg nem mellékesen mikor jártál utoljára "nálunk", és lettél kidobva? Nem akkor, amikor még erõsen CG és szájkarate betyár voltál?

Amúgy tényleg qrva sok változtatás van... pláne a szabályaink terén. kb. kezdetektõl ugyanaz, csak nehéz 0-24 betartatni. Üresség meg köszönhetõ a BC2 userek ellustulásának, mert a 3d spot kikapcsolásával sokan mentek máshová tunkolni, hisz a beépített WH hiánya sok gondot okoz a k/d alakításában.

Miután már meguntam az SQDM-t illetve RUSH-t és SQRUSH-t elkezdtem CONQUEST-t játszani. Most már tudom mi a durva BASERAPE. A többi játék módban nem találkoztam ezzel ilyen mértékben.
nandorb
Ja bocsi nem az en szerverem csak engem biztak meg foadminkodassal... Es peldat kell mutatnom,mien lenne ha az admin lenne az elso sorban aki BASECAMPel vagy RAPE-l?
A PH! szerveren engem olyan ert hogy pont engem rakott ki az admin mert parszor jol belottem majd kifogasnak oda irta kell a hely. A sok kulfoldi kozzott. Most ahogy nezzem a sok valtoztatas utan uressen al a szerveruk...

nandorb
Mikor ott vagyok probalok rendet tartani.De mikor nem birok akkor sajna nem...

lipovics
Nandor, milyen nagy rendet tartasz fent a szervereden 😊
semmmit nem számit szinte hogy limited vagy nem,annyi a különbség hogy a limitedbe megkapod a WWII stukkert meg géppityut,plusz a tracert alapbol,és nem szinthez kötve

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Folosleges. Amugy meg attol limited, hogy viszonylag keves keszult belole, igy ertheto, hogy mar nehez hozzajutni. Mindennek kicsit ellentmond, hogy volt mikor simat volt nehezebb szerezni.

JohnConnor
Azt hiszem ha dobozos a verzód, akkor a kis kézikönyvben minden szépen szájbarágósan le van írva (ha magyar akkor gondolom szerencséd van, én amikor átolvastam elég tûrhetõ volt a fordítás, könnyen érthetõ. Ha angol, akkor sincsen probléma... barátod a google)

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

én meg megköszöntem a tõlem megszokott vicces módon... <#vigyor>

-tRs-Landor

Holdpro
Mostanában szeretném megvenni a játékot, de csak sima verziót találok, lehetséges hogy a Limited editionos verzió már sehol sincs ?
Egyáltalán megéri azt keresni ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

nandorb
Jobb volna szt. nagyobb mert ebbol nemtom kinezni😊

Egy aprócska adminisztrációs hibára szerettem volna felhívni a figylmed,a tõlem megszokott vicces módon...de mind1.
Mellesleg az is nagyon jó,ha benne vagyunk a listába,hogy melyik helyen az relatív.(pl. ha jobbról nézzük..)

[IRAM] leader

Kaszi46
köszi a válaszokat!

*Posse*T.W.D*

DAFFANGER
Ok köszi megvan igen eredeti.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Hali. Ha eredeti akkor felpatcheled az Updater.exe-vel és játszol

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

DAFFANGER
Sziasztok!Hogyan tudok interneten játszani vele?És ezt a punkbustert hogyan kell feltelepiteni vagy beállítani?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

legyen elég annyi, hogy ti vagytok elöl a listában! <#ejnye1><#vigyor3>

-tRs-Landor

iceshark
igazából ilyenkor régen már rég leléptem a szerverrõl egy másikat keresve, de most bennem volt a, de szar vagyok mert régen játszottam most meg állandóan lelõnek, de aztán mikor fedezékbõl fedezékbe rohanva is 3 oldalról kaptak le akkor lett elegem 😊

Metalmilitiakid
nincs köztük különbség, ezt meg legalább már ismerem

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
sajnos a reg fájlok még mindig a vindóz partíción tárolódnak és nem a játék mappában, szóval cikki, reinstall

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
Ezzel probald.

Metalmilitiakid
azóta már 3x volt driver cleaner pro val és registry clean expert el sikálva a gép mert több drivert is próbáltam

ráadásul megint kidobott 9005 key packet hibával.. :S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Valószínû,hogy le fogom korlátozni õket,mert már rontják a játékélményt.
Pedig Isten lássa' lelkem,nem szeretem a korlátokat,de ami sok,az már sok.

[IRAM] leader

iceshark
hehe felemás érzéssel tértem vissza bc2-höz egy jó darabig hanyagoltam, most toltam 3 pályát az iram-on, valpariso meg atacama király volt isla-n meg elment a kedvem megint az egésztõl, mert 2mp-ként lõtt le egy sniper😞

"játék külön particion volt, így azt nem bántottam. "
Itt van a kulcsszó!

[IRAM] leader