Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
valaki tud arra megoldást, hogy a havas/sivatagos pályákon lássak valamit? mert ha havazik vagy éppen fújja a homokot a szél konkrétan 5 méternél messzebb nem látok viszont az ellen lát engem <#nemtudom>#nemtudom>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Valami elõnyt talán jelent.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(Gondoltam a 10. csalót akivel találkozok, már felírom)
[IRAM] leader
A szerveretek nem 1x van igy uressen utoljara vmi. miatt volt mert random lettek olyan emberkek bannolva akik nem kellettek volna.
A Bf.hu-n is volt admin aki baserapelt sot meg osszevissza kirugdosta az emberkeket.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont jobb lenne a bf2 rendszere.
-van spot de csak a minimappon látható a pötty
-zoomolható minimap
És már rendben is lenne.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Erõsen látszott, hogy ki az, aki nem csak annyit tesz, hogy "ez szürke, nem kattintható szerver, nézem a másikat", és megnézi, miért nem aktív a szerver neve a játékban a history vagy a kedvencek közt.
Cserébe volt pár nap, amikor amolyan kislétszámú, ámde mégis jó hangulatú körök zajlottak.
Pont azért próbáltuk ki, hogy milyen az, amikor a hambizabáló kövér amcsi gyerekeknek szánt segédeszköz, ami végülis a sikerélményt növeli, így elégedettebb a vásárló, ki van kapcsolva, vagyis nincs az, hogy valaki 300 méterre spottol egy csipát, én meg 870-el a piroskára lövök, a csipa meg fekszik, és fordítva.
Így volt némi plusz izgalom, hogy meg is kellett keresni, viszont nem volt full HC, ami meg már talán azért rossz, mert ott meg az erõsebb sebzés miatt nincs lehetõséged visszalõni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-tRs-Landor
Grat!
Ezt nevezem én igazán kétszínûnek...
Meg nem mellékesen mikor jártál utoljára "nálunk", és lettél kidobva? Nem akkor, amikor még erõsen CG és szájkarate betyár voltál?
Amúgy tényleg qrva sok változtatás van... pláne a szabályaink terén. kb. kezdetektõl ugyanaz, csak nehéz 0-24 betartatni. Üresség meg köszönhetõ a BC2 userek ellustulásának, mert a 3d spot kikapcsolásával sokan mentek máshová tunkolni, hisz a beépített WH hiánya sok gondot okoz a k/d alakításában.
A PH! szerveren engem olyan ert hogy pont engem rakott ki az admin mert parszor jol belottem majd kifogasnak oda irta kell a hely. A sok kulfoldi kozzott. Most ahogy nezzem a sok valtoztatas utan uressen al a szerveruk...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-tRs-Landor
Egyáltalán megéri azt keresni ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mellesleg az is nagyon jó,ha benne vagyunk a listába,hogy melyik helyen az relatív.(pl. ha jobbról nézzük..)
[IRAM] leader
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
-tRs-Landor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Pedig Isten lássa' lelkem,nem szeretem a korlátokat,de ami sok,az már sok.
[IRAM] leader
Itt van a kulcsszó!
[IRAM] leader