51658
  • SötétBarom
    Faszod. Már kétszer hánytam, remegek, minden bajom van :DDD
  • pacclacc
    Hihi feloldották a ban-t :D

Lefosabb map az OSIS ha jol irom a nevét! Atakba nem lehet mit csinálni! szvsz
  • MR ME
    mivan fáj a fej?
  • SötétBarom
    Istenem mért nem maradtam tegnap otthon BFezni :CCCCCCC
  • MR ME
    gl-el bazd tönkre :)
  • TDC Geronimo
    6ig melózok, 7 után leszek te kurva :d
  • nandorb
    Van vmi. meszelatod? Aszem rakell tartani es nyomni az 5-ost rajta hogy befogja.
  • Marci0115
    hé srácok, segitene nekem valaki?

azlenne a gondom hogy singleplayerben a második mapon, cold ar azt hiszem,
    egy idö után jön egy tank a két ház között, és az istenért se tudom mit kell vele csinálni :S
  • nandorb
    Nem a csapat bena hanem te aki akadalyozza oket...:D
  • MR ME
    :DDD
  • MR ME
    énis ottvagyok sokszor ugyanabba a cspatba, mégsem verem a falba a fejem h jajj de gyér csapat...ez van, ezt kell szeretni, tegnap lettem leoltva végülis tök jogosan amikor elkezdtem idegességembe már rinyálni h gusztávval pofán lőnek spawn után, h nyugodjak meg és könyveljem el h egy láma...ilyeneken nincs értelme felhúzni magát az embernek
  • False
    szoktam nyávogni,nem tagadom, de ha figyeltél akkor láthatod, akkor mikor a klánom nélkül játszom nagy ritkán, mert egyszerűen zavar a töketlenség / csipával 3 pontrol messzebről lövöldöz a semmire,vagy mikor 16 emberből 10 a helit várja a kezdőn/ ilyeneken fel tudom húzni magam, mert nem azért bukjuk mert nem tudok lőni, vagy mert nem megyek a pontra ill zászlóra, hanem mert a társak akádalyoznak. Kivánom neked, hogy csak olyan társaid legyenek neked a jővőben bármien fpsben, mint amienek miatt, hogy a te szóhasználatoddal éljek, sírok mint egy fűrdőskurva.
  • bakkerman
    megnézem,de nekem jobban bejön a dobozos cucc,600 forint a különbség,még eldöntöm :)
  • Maak
    6 korul vagyok, huzd a beled ts-re, kicsit jo lesz visszaterni a harcmezore, vegre normali meretu mapokon
  • lolSL
    egyszerűbb ha vmi cd key shopban veszed meg az ea downloaderbe, olcsóbb és nem kell napokat várni
    itt 3800ból kijön: http://www.onlinekeystore.com/Battlefield-Bad-Company-2-EA-DOWNLOAD.html

ezeknél meg 20 dollár (4k) körül van
    g2play.net
    cdkeyshere.com
  • bakkerman
    valaki??
  • bakkerman
    én amikor gamepadokat néztem,volt egy ami tetszett,3k-ért,rámentem rendelés,oké,nézem végösszeg 5499 FT,3000 a cucc,2499 a pósta,mondom oksa:) ugyanazt a padot megvettem itt egy kis bódéban garival 2600-ért
  • lolSL
    Csak könyv vagy játék rendelése esetén a szállítás költsége rendelési összegenként változó, bruttó 4999Ft-ig 813Ft
  • bakkerman
    plusz 2500 a pósta,ha nem tudod náluk venni boltban :)
  • lolSL
    Battlefield Bad Company 2 - Vietnam (PC) - ELŐRENDELÉS
    3.362Ft
    http://ipon.hu/?product_id=166712
  • nandorb
    Hat nemtom,a ti szervereteken meglehet van csapatjatek, de nemsokkat szamit mikor a laggok kozt ha lebirok lonni 1-2 embert akkor nagyon jo...
  • nandorb
    A hitbox sokkal mogotted van...Az a gond+ az uj laggok nemsi tudom... Most a play4free-ben rendes hitbox van... Nem nagyon teszteltem de Tankban akit meglattok es meglovok az fekszik aki nincs ott azt nembirod lelonni... Es nincs splash damge mint bf2-ben hogy odalosz 2-falhoz es mind kipusztul.
  • MR ME
    legjobb mikor kidob a házból, ember nyugiba berohan a házba, áááá végre fedezék azt helló megint kinnvok és lőnek
  • iceshark
    na jó de akkor mi lesz ha még a vietnamot is rászabadítjuk a szervereikre? garantált lesz a fagyás...

most futottam bele akkora lagba, hogy észre se vettem sokáig, az már tud valamit amikor 10mp eltelik kocsival repesztve a szélerőműves pályán, aztán "mintha az előbb már itt jártam volna nem"
  • MR ME
    most nem is erről beszéltem, énis rühellem azt a szitut, (mondjuk kibírom anyázás nélkűl) de ő mindenért sír...
    de látom véded klántársadat, ezt megértem
  • bakkerman
    jah,és látom csak kártyával lehet fizetni,az okés. Azt le vonja ugye,majdnem 15 font,és utána ha hozza a postás,ő még kér valamennyit? vagy kell még fizetnem?mert ha nem,akkor már ma berendelem,4800 forintért mesés vétel lehetne,amikor a modern warfare még mindig 9k...
  • eugabesz
    Nándi te jobb,ha meg sem mukkansz,mert szerinted a csapat egyik fele cheater,a másik fele meg rosszab nálad,ezért nem érted soxor miért lőnek le.
  • eugabesz
    Akkor bammeg te nem kerülsz olyan helyzetekbe...te mit szólnál,ha már 3.-szor éleszt fel az ügybuzgó medic a tűzvonalban?...hogy esélyed sincs visszalőni?
    Landor mondta mindig ...először a baba,aztán éleszt.De ez így igaz.Ha nem lövöd le az ellent,beéleszted a társad,halsz te is,meg akit beélesztettél az is.Amúgy meg mivel az IRAM egy pub-szeró,neha tényleg olyan retartáld csapat jön össze,hogy még tőlem is rosszabbak,pedig az már kihívás a javából.
  • MR ME
  • MR ME
    te iramon mindenkit szídsz, sírsz mint egy fürdőskurva...csak annyit látni h jajj bazmeg a gyökér csapattagok bazmeg minek vannak ezek, jajj átjöttem a másik csapatba bazmeg ezek még gyökerebbek jajj istenem...szar lehet h nem tudod élvezni a játékot mert annyira kurvajóvagy h nem tudsz rendesen játszani :(
  • bakkerman
    zavvin 15 font jelenleg a BC2,ami szerintem nagyon jó ár,szerintetek érdemes lenne megvennem?
  • nandorb
    Csak magad szinvonalat hozzod,semmi uj, felenk 2. ilyenert vagy mute vagy kick jar... Senkit sem erdekel a te gondod,max. kirohognek az emberek... Megkell szokni hogy az emberek nagy resze pontokat gyujt ilyenkor.
  • darki81
    Haver megakarja venni a bc2-őt meg a vietnamot is, lesz majd szerintetek olyan hogy a 2 együtt akciosan? Mert most néztem hogy az 576-ban 9999.- kicsit sok, plusz a viet..
  • False
    igen,jókat is röhögtem egy-két megnyilvánuláson :D

bluntside : sehogy, a nevére keress rá,vagy arra hogy HUN
  • Bluntside
    ok ez most lehet láma lesz, de hogy tudok a bannerben látható szerókhoz csatlakozni? nem tudom hogy lehet a játékban egyedi IP címet megadni :S
  • lesifotos
    Ja, itt egymás mellett állt a saját csapattagom és az ellenséges katona. Nagy egyetértésben növelték a pontjaikat.

Off: kevés nick tűnik fel, de a tiéd mindig. Mint ahogy azt megjegyeztem már párszor csata közben. :)
  • False
    ismerős az eset,iramon biztos szoktad látni, ahogy közösben szidom a retardált mediceket,az ilyen akcióik miatt
  • lesifotos
    A napokban párszor belefutottam csaknem kihalt rush pályákon hentescsapatokba. Az ellen lemészárolt, a medik felélesztett, hogy ugyanabban a pillanatban lekéseljen, vagy lelőjön az ellen. Mindezt másodpercenként. Próbáltam, hogyan lehet elugrani az élesztés pillanatában, vagy átváltani pisztolyra, késelni stb. Párszr sikerült is, de többször nem.
    Aztán csapatot váltottam éledtem a mészárosomon és fejbelőttem a korábban csapattag mediket. Idegesítő volt.
  • eugabesz
    Szerintem a kövi lépés az lesz.Jó lesz DLC-nek.Persze majd úgy május környékén.
  • Beers
    ha tudod, akkor miért kérdezed...