51658
  • Ulvar
    Tudom hogy hülye kérdés, de Vietnám kieggel csak azoknak a mapjain lehet tolni ugye? Tehát nem lehet lesz alap BC2 pályákon (persze átalakítva) tolni.
  • eugabesz
    Visszavonták a pbbans ban-ok nagy részét.Sztem ez nagy prestiz-veszteség,nem beszélve arról,hogy majd az infarktust hozták jó pár emberre.
  • Bala10
    nincs spot? megyek:)
  • Carloska
  • nandorb
    Jah a CORDHA szerverre lehet jonni 3D spot off es Kill Cam Off, Szal nincs spot vadaszat. Ja es csak uj CQ mapok mennek oda-vissza... Megvmi. olyan ne szaljon legi jarmube aki nemtud vezetni/lonni...
  • nandorb
    Players online:23 483
    Servers:6 090

Amugy a [HUN] CORDHA PUBLIC RANKED
  • MR ME
    napok óta laggol az összes szeró kb...bár ma voltam vmi dragon magyar szerón, az nem laggolt pedig új pályákat toltuk rushba...mondjuk az asszem nem is 32es
  • eugabesz
    Az IRAM laggol,nem kicsit...de sajnos a több másik is,ahogy hallom,tehát vagy a motor nem bírja,vagy az EA szerverek nincsenek ekkora adathalmazra felkészülve.A mi szerverünk az egyik,-hanem a legjobb kapcsolatú szerver ....volt.Legalább is a mai állás szerint.
    Remélem tesznek valamit ellene,mert ez így Játszhatatlan!
    Egyébként,mindenki megállapította,hogy most jól jött a sniper limit...különben min den lenne,csak játék nem.
  • iceshark
    a mondatod végén van akkor a lényeg...
  • Föcsök
    Igen, meg az m16a2, az ump, az m95, meg a mg3 kapott egy kis terepszínt, meg kicsit erősebbek vagy pontosabbak, fegyvertől függ.
  • iceshark
    az most annyi hogy más divatú ruciban lehet rohangálni?
  • iceshark
    cold war eleje nagyon beteg...
  • TDC Geronimo
    Valószínű BF3ba ez lesz az irány már. Eleve, ha lesznek repülők is márpedig tuti, hogy lesznek akkor ez a méret a minimum.
  • Beers
    Igen, mintha másik játék lenne!
    Tényleg jók az új mapok!
    Csak tudnám miért nem ezzel kezdték!
    Konfigolhatóságon változtattak mostanában valamit? (joy support stb)
  • Föcsök
    Igen aki ma veszi annak már jó. Csak mi akik már egyből tegnap lecsaptak rá, volt gondunk vele, ezért kell nekünk a kódos cucc.
  • pacclacc
    Ja és egyböl müködik nem kér se kodot semmit! Megveszed az accodhoz és már tolhatod velük a pályán!
  • pacclacc
    köszi megoldottam már be is rakta :) Épp jol is jött
  • TDC Geronimo
    Oasisnál CQ map kicsit elbaszott, de rush viszont durva. Cold wart nem láttam még, heavy metal beteg map, harvest day is brutál. Remélem ezután látják majd, hogy mi kell a népnek...
  • kigyi
    Iram fagy, vagy valamit állítgattok?
  • Hamed
    Uj mapok nem gyengek Heavy metalon konkretan azt hittem bf3-al jatszom, de a harvest day is nagyon ott van. Remelem ott ez szamit majd egy kisebb mapnak:D

Ja es vegre jol vannak lerakva az mcom-ok, egy palyan csak egyet lehet ledonteni.
  • Föcsök
    Igen! I bought it yesterday but I can't use it. I heard that you can give me a code.
  • zotya10002
    Értem köszi!
  • Ulvar
    há értelmesebben dicsak buksi...

elmondod hogy megvetted tegnap de nem tudod választani szerveren viszont látod hogy a menüben ott vannak. Kéri a rendelési kódot a többit leírtam előző hszben.
  • zzeN
    Mégis mit írjak?:)
    Hy, I've the specact problem, please give me a code?:)
  • Ulvar
    Hát ha nem vetted meg akkor fel se menj. Ha tegnap előrendelted de nem tudtad választani ma pedig másnál volt már azon a szerveren akkor kérdezz rá hogy mi a helyzet. Magyarul elmondod hogy mi a problémád röviden angolul elküldöd a rendelésed kódját neki oda a chatre majd vársz egy kicsit elmondja mi a redeem kód amit be kell ütni. Beütöd leteszteled egy szerveren és elmondod hogy működik köszönöm. Úgyis megvár amíg azt nem mondod hogy oké. Utána elköszönsz és kész ez 10 perc az egész.
  • zotya10002
    De hogy?Felmegyek a chat-re és kérek specact kódot?
  • gamehunter0922
    Csak a játék honlapán és az EA oldalán enged be, a játékba a belépés utána el kell fogadni egy szerződést és utána kéri a kulcsot. A játék természetesen eredeti és a legújabb patch van fennt. Több hónapig játszottam vele probléma mentesen most meg nem tudok mikor kijöttek az új mappok.
  • MR ME
    lehet most h frissítetted kirak téged is
  • item
    Borg írt valamit, de linket már lusta volt adni Annyira én sem vágom mi ez, én ma játszottam, kb 5 órát, ment rendesen,nem volt gond. Csak mosolyogtam a ban-nos feliratokon..

A játék után elinditottam a pbsetup-ot lefrissítette magát. Szóval nekem update elött sem rinyált,hogy frissítsek.
  • MR ME
    ezt most nem értem ha be tudsz lépni és látod is a rangod meg minden akkor miért nem tudsz játszani? utána már nem kéne kulcsot kérnie...
  • Belton
    De ez most mi mert egyik serveren ahol fenn voltam kb 30 sec-enként Bannolt a pB :D

PB update volt ? vagy mi a fene ez most ?:D
    Ennyi csaló lenne ? :D
  • gamehunter0922
    Sziasztok!2 hónapos szünet után visszatérnék játszani de nem tudok
    A bejelentkezést követően kéri a cd kulcsot, és hiába írom be nem fogadja el, elvileg használatba van. Ugyanazzal az Account-al betudok lépni az EA oldalán és a játék főoldalán is, látom a rangom stb.. Mit tudok tenni?
  • Ulvar
    Jah megtörtént működik és kurva jó fejek :).
  • Föcsök
    Sikerült! Bocsi hogy csak most írok de játszok mint állat!:D Megyek is vissza. Szóval kérjetek EA Live Chat-en egy kódot. KÉrni fogja az order számot meg az email címet.
  • Föcsök
    Megvan a kód megyek beírom. Köszi a tippet.
  • Föcsök
    Épp Jessie-val beszélek azt mondta várjak egy picit:)
  • Pex156
    Köszönöm.
  • Borg
    Mind fals volt, mint ahogy beismerték az illetékesek.
  • determinator
    Ha valakinek nem megy még a specact, akkor érdemes az ea chat-et használni.(egy kis angol tudás kell)
    Ott adnak majd egy kódot amit a játékban kell beírni.
    (Első körben manuálisan patch-eltették a játékot, de az nem használ.)
    chat
  • item
    Hogy hullanak a cheaterek...
    Öröm volt nézni,ahogy jöttek az üzenetek... ban ban baaan ban ban banbanban...