51658
-
#40341 hát ez nátha elba**sztam gyorsabban írok mint olvasok, ez nem az ne is foglakozz vele, csak a free ig jutottam :))) -
#40340 le kell ezt tesztelni:
http://swiftor.com/f22/get-new-specact-kit-dlc-free-battlefield-bad-company-2-a-15895/
hátha -
#40338 netről 4.99 eurójé -
BonBon #40337 Ne má, most komolyan...
És ő honnan szedte? -
#40336 hát attól aki lelőtt, csak te legyél a gyorsabb :) -
BonBon #40335 Hali
Tegnap leszedtek egy SPECTACT-os M16-ossal, azt honnan lehet beszerezni?
-
#40334 Jah, lefogok bukni bakker. -
Nagydög #40333 Akkor valamelyik nap visszaterek. -
#40332 Megjelenés óta játszok a game-val, nem emlékszem hogy valamikor is lagolt volna, engem valahogy elkerültek ezek a gondok.
Amúgy ha a stílusodon csiszolnál egy kicsit, talán még emberszámba is vennének, de így csak egy 14 éves hülye gyerek maradsz akire egy pina nyalatnyi időt sem érdemes vesztegetni.
Gondolom ilyenkor mész a CoD topikba májerkodni, hogy hú de beszóltál a bf-senek........ez aztán az izgi!!! -
determinator #40331 Ezzel a hibával én is találkoztam. A 10.5-ös driver volt idáig az aminél nem jelentkezett.
Most tesztelem a 10.11-et és idáig jónak tűnik.
A 10.6-7-8-9-10 el mindig volt valami probléma pl: kép elsötétül, vibrál, kilép az asztalra, nem használja a cf-et stb.
Tehát ha a 10.11 van fent akkor próbáld meg a 10.5-öt a hozzávaló cf profillal. (persze driver uninstall után) -
kasa85 #40330 Sziasztok.Kéne egy kis help mert akadt gondom a játékkal bőven.
Mikor megyek a karakterrel akit ki választottam magamnak mintha a kép elsötétülne.Ez olyan érdekesen csinálja,hogy olyasmi lenne mintha vibrálna,de közben a baráti háromszöget látom,meg a többit ami a karakterek feje felett megjelenik.Elég idegesítő mikor lőni akarok,vagy embereket szállítok helikopterrel ezt csinálja:(Illetve a régi nagy patch óta a HD5970 karimat nem teljesen akarja ki használni.Csak 60-70% dolgozik max a két mag,de az is lépcsőzetesen.Elég idegesítő mikor szaggatni kez robbanásoknál a játék közben meg emiatt lőnek agyon:(Ha valaki tapasztalt ilyeneket léci segítsen,mert drivert a karihoz,pb frissítettem,és mégis.Segítségeteket előre is köszönöm.
(Sas.kasa.1985) -
#40329 jaja főleg h másnál érdekes nem laggol.
amúgy meg mondj jobbat.
azon kívül h csak pofázná mindenki a saját marhaságát. -
#40328 A gunclub.ea.com nov 29.-tol dec 5.-ig 20% kedvezmenyt ad a BC2 Vietnamra.
Egy kodot adnak amit az EA Store-os vasarlasnal be kell irni.
Viszont a "Terms & Conditions"-ra rakattintva ezt irjak: "Product discount is valid only in the United Kingdom; free shipping is good for STANDARD shipping service to the UK only."
Tehat csak Angliaban "postazzak" ki ingyen - de mi a faxt akarnak "postazni" digitalis verzion...
En probaltam a koddal elkezdeni vasarolni, de nem igazan akarta a kedvezmenyt levonni persze - "normalisan" magyarorszagra van az accom regelve.
A promotional code amugy: bfbc2gunclub20
Gondolom persze mindenkinek ez, de vasarlaskor csak az angol accokhoz engedelyezi az EA Store a kedvezmenyt...nc.
Ezek szerint nem lehet osszehozni (vagy trukkozni) megis itt Magyarorszagon?!
Valaki valami tipp esetleg vagy ezt is beszoptuk szokasosan itt a balkanon? :p
gunclub.ea.com
gunclub.ea.com - BC2 Vietnam discount - Terms & Conditions
EA Store - BC2 Vietnam -
#40327 Ami kevés lagot tapasztaltam az mind az én netem hibájából volt.Minek kínzod magad ennyire ezzel a játékkal? -
#40326 frissíts PB-t -
#40325 Üdv, kéne egy kis segítség, hátha tudtok segíteni a problémámon:
Eredeti BfBC2, közel megjelenés óta játszok kisebb kihagyásokkal rendszeresen, jött a várva várt új Map pack most, és a patch, és mikor végre lejött, akkor pár perc (vagy még annyi se) játék után, amikor véget ért a Rush kör ( éppen a végére értem be), kidobott, a következő (hiba?)üzenettel:
" You have been kicked from the game. The reason is:
Punkbuster kicked player 'Intaqu' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1382 C2.253) - Error loading pbcl "
Ez az IRAM szerveren történt, később kipróbáltam egy másik magyar szervert (talán a neve Dragon), és ott is ez történt, csak akkor nem a kör végén, szóval ebből leszűrtem, hogy ahhoz semmi köze, csak véletlen egybeesés.
A problémám, hogy nem használtam semmilyen cheatet soha BfBC2-ben (amúgy sem szokásom), így döbbenten állok a helyzet előtt, hogy mégis mit lehetne tenni, mivel elég kellemetlen, főleg, hogy jöttek új pályák, és a vietnámra is gondoltam, hogy megveszem.
Hozzáteszem még, hogy közben laptopon is rajta van a játék, és tegnap már azon volt alkalmam kipróbálni, és ott nem tapasztaltam ilyen problémát ~pár óra játék után sem.
Remélem tudtok valami tanácsot adni.
Kösz előre is:)
-
#40324 ahha értem, tehát mivel kijön msot a vietnam féle lehúzásuk adnak hozzá bónusz laggtengert...
de hát ha az ea szerverparkosai tényleg ennyire amatőrök h mindne játékuknál eljátszák ezt.
gondolom arra már nem futja a kevéske pénzecskéjükből...
g3 meg bugos scope alatt mert sokkal lassabban céloz rá mint a többi.
-
#40323 Na nyomtam én is pár kört az új pályákon.Az oasis szép kis bc1-es emlékeket ébresztett bennem.Viszont az szemétségnek érzem hogy nem lehet az új pályákat kiválasztani matchmakingnél...
Sebaj,várom a következő remakeket. -
#40322 Igen ezt az elmeleti gyorsitast en is olvastam rola (dx10-et is ezzel reklamoztak agyba-fobe regebben), de hat a cegek mindig is csodakat igernek a felhasznaloknak.
Tenyleges tesztekben viszont szinte csak azt lattam, hogy drasztikusan csokkent a jatekoknal az FPS es ahol nem hasznaltak tessalationt sem, azok is lassabban futottak DX11-ben.
Par ismeros es en is teszteltem es jobb volt DX9-ben tolni mint 11-ben.
Azert gyorsan megneztem par perce ujra BC2-ben, hatha valamelyik patch-ben csodat tettek vele, de most is ugyanugy lassabb nekem 11ben ugyanazokkal a beallitasokkal mind 9-ben.
(Ha gyorsabb is lenne, akkor is szamomra szinte hihetetlennek tunik a pacclacc altal irt 2-3-szoros gyorsulas dx11-ben.) -
pacclacc #40321 Hát ahogy leirtam itt többeknek, h 2 napja van ujrarakva a gép! Legujabb videokartya driverek! Minden tökéletesenn fut, a játék is! Csak nekem igy megy DX 11 be legjobb az fps, Dx10 roszabb, DX meg katasztrofa! De ebben a játékban sajnos DX11 még videokártya ügyileg nem tudom rendesen kihasználni, Mert csak 2magos Procim van! Persze a videokártya frissitések, nagyon sokat segittettek! Régebben mikor kijött a játék, akkor ugyannezel a gép configal én is DX9 be nyomtam, mert akkor jó volt! Friisitéseknek köszönhetöen DX11 ben tudok szaggatas nélkül játszani, és most ez igy jó! -
#40320 heh? dx11es kártyáknak egyik lényege, hogy sokkal jobb teljesítményt érnek el, mivel leveszik a CPUról a terhet. Tény, hogy van egy ficsőr ami drasztikusan csökkent fpst, (tessalation) de ez a BC2be nincs. -
#40319 Ott valami nagy gaz van a beallitasokkal/geppel.
DX11 nem lehet gyorsabb DX9nel, foleg ilyen durva ertekekkel.
Pont a DX11 szokta drasztikusan lehuzni az FPS-t jatekoknal. -
#40318 Üdv mindenkinek. Havernak új Patch óta 4-500-as pingjei vannak. valakinek van ötlete hogy lehet ezt kiküszöbölni? PB update is volt. -
#40316 most mentem rajtuk pár rush kört és egyet kell hogy értsek -
#40315 geci jók az új pályák -
#40314 én úgy vettem észre h DX9-ben jobban fut és akkor mért használnám a 10est , grafba szinte nincs különbség :D -
pacclacc #40313 Köszi kiprobáltam! Az ember azt gondolná, h Dx9 állitod akkor több az fps-e! Nekem nem :D
Isla Inoentes üres szerver Helikopterrel repkedtem 1et!
DX9 30-25 FPS
DX11 110-50 FPS
Gondolom mindenkinek más, csak hát én DX9 beállitásával nem tudok többet kiprésekni! Amugy mindkét beállitásnál Full HIGH beállitások mentek :)
Nem repkedve, Az értékek ugyan ilyen arányba vannak!
Kérdésem az lenne, hogy a szerverek közt van e külömbség FPS-t tekintve!Van e olyan ahol rosszab a helyzet, vagy ilyesmi! -
#40312 "@repi Johan Andersson
I will be speaking Frostbite 2 DX11 tech details in the 'Advanced Visual Effects with DX11' course at GDC'11"
Elég kevés esélye a portnak az új motornál, mivel alapból dx11es lesz a cucc. -
#40304 nekem át van állítva... -
pacclacc #40303 Settings iniben dx9 és 10 lehet állitani? -
#40297 De hogyan tok én innen rendelni?mert nem vagyok nagy angolos! -
#40292 Ha idézhetem.:) -
#40291 Nem tudjátok honnan rendelhetném meg az alap BFBC2-öt a legolcsobban?
-
#40290 Részegen nehezebb mérlegelni. :) -
#40289 iszunk hát :D ebben a sorrendben jöhet -
Nietche #40288 Én is gyüjjök wazze! -
#40287 Na iszunk?
Van 1 liter Red Label Whiskym kis Royal Vodka meg egy jó kis hazai házi 1,5 liter furmint Tokajról. Így a jó gémelni...megyek is írtani! -
#40286 és minek bírja aki nem iszik? -
eugabesz #40285 Ezt sosem értettem...minek iszik,aki nem bírja...de tényleg. -
#40284 :_A:SD_?A:_D?A:_D:DDDD
megérdemled! :D