Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
-tRs-Landor
am 51ig jutottam + még volt 5-6 kisebb karakterem amit csak úgy próbálkozásból csináltam aztán töröltem
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ez elég nyomorék dolog, ha nem tudsz veszíteni, ne játsz.
Amúgy egyre jobban tele a faszom azzal, hogy úgy érzem fedezékben vagyok, és kapom a fejest, mert kilóg a búrám.. Úgy mégis, ezt mennyi ideig tartani megoldani???
Vagy megtanulsz helyesen írni, vagy ki leszel innen moderálva, mert fájdalmas még olvasni is az értelmetlen hozzászólásaidat!
-tRs-Landor
ennyire gyengék lennék pedig nekem ebbe van a legkevesebb fps azaz elég gáz a fps arányom és spottolás nélkül is hozom a statom nem értem miért játszanak ilyen kevesen hc mondjuk a korasztály se tiszta de nem mai emberke vagyok és még mindig pörõg az agyam ezek szerint ugyebár hc a reflex számit ki lõ hamarba az nyer ,még le is vagyok maradva fps terén mert én megdolgoztam a gépért ezért nem a legujab darab sajnaaaaaaa
és még is fekszenek kivéve ha nem 😞 47 vagyok asszem tudom mirõl beszélek ha nem akkor sry )
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha ez kijön, szerintem pápát intek a bfbc2nek...
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
De ha tudtok itt fel nem tûntetett magyar szerverrõl akkor szóljatok!
-tRs-Landor
Most kezdtem el nyomulni a játékkal, még az elején tartok, és nem tudom, hogy be lehet-e állítani úgy a célzást (zoom) és a guggolást, hogy csak addig csinálja amíg lenyomva tartom a megfelelõ gombot? magamtól nem jövök rá, tudtok segíteni?
köszi
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Köszi 😊
Szerverünket meg nem nagyon látom üresnek, szabályaink meg nem változtak, a kezdetek óta ugyanazok, sniper limit lett, de az limit, nem szabály.
Logitech Hardware Tester
Nna, lecseréltem az XP-t Win7-re, a játék el is indul, csak épp kb 10-20 mp "harcolás" után kivág a programból az Asztalra.
Nem PB és nem is VGA túlmelegedés.
Valakinek volt hasonló?
Nándi: Ha egy-két adminnal van bajod, akkor miért fikkantod úgy az egészet?
NEm mellékesen Crock általában figyel az ilyenekre. Elõferdül gondolom veled is olykor, hogy nem vagy a gép elõtt, de bent maradsz a játékban, hátha nem dob ki tétlenség miatt. Lehet így volt fent.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Viszont most adtál egy jó ötletet! Csak a reconokat lehessen 3D spottolni 😄DDDD
[IRAM] leader
Elvileg a távoli tárgyak körvonalait élesíti ez a textúra szûrés, nem lesz homályos elmosódott körvonalú, vagy valami ilyesmi. 😊

[IRAM] leader