3199
Battlefield 1943 Pacific
-
#2239 megoldva :) -
#2238 Volt admin jogom de asszem már nincs :( -
#2237 Volt az is csak landor nem mert videót csinálni :D -
#2236 clanwarra van kedved írni? :) -
#2235 a gitárhiro is megvolt? :D
jutub videot!! :DD -
#2234 Landornak hála teszteltem egy kicsit boxon BF43-át 1-2 óráig. Nagyon érződik rajta hogy funra készül és nem teljes játék de így is voltak mókás pillanataim. Hangok nagyon meg győzőek voltak. Élvezett volt hallgatni amint a zerok és corsaierek egymás ellen küzdöttek az égen miközben te meg egy japót próbálsz eltenni láb alól egy M1 Garand segítségével. Az unlimit lőszert és regenáló életerőt jó volt végre első kézből megtapasztalni. Szerintem embertől függ kinek melyik jön be jobban hogy inkább zászlók közelében legyen csomaghelyek ahol életet és lőszert lehet felvenni vagy maradni a BF2-es módszernél. Engem a tesztelés alatt nem nagyon zavart ez a 2 új funkció. De mondjuk Bad company-nál már nem szívesen örülnék neki, az jóval komolyabb. Nagy előrelépés hogy a hitbox nagyon jó lett és ezáltal a fegyvereket is jobban lehet használni. Járművek terén a tankoknak jobb splash damage kéne de érződik rajtuk hogy nem fürge gépek és végre van egy olyan érzésünk hogy van alattunk súly. A repülök szerintem egy kicsivel könnyebben vezethetők mint BF2-ben igaz nem is annyira gyorsak így az antiair-el 2 perc alatt 4 gépet is leszedtem az égről! Kb. ennyire emlékszem most, holnap majd írok egy részletesebbet :) -
#2233 Hasonló lesz a véleménye mint nekem szal np :d -
n003 #2232 nahh ez mostmá megvolt szal... MONNYAAADMÁR!!! :d -
#2231 Majd írok véleményt csak kajálok meg pihenek mert nemrég értem haza :D -
#2230 Na mivan gerzsi milyen volt? :d -
#2229 De -
#2228 kijött már ez a retek ? baromira kéne már az össznépi Magyar hent -
Landor #2227 te kezdted marharépa -
Landor #2226 hehh! :o :D -
#2225 ez a 43 topik , alapesetben ... -
#2224 hehh? :) -
JagFater #2223 Mind a két mapon van jármű 42-ben alapesetben... -
Bala10 #2222 én is nagyon remélem, hogy nem lesz nagy csalódás. -
Landor #2221 terhes nő aki zsírkrétával a pocakjára rajzolt -
azért jó lesz a bc2 videó is :) -
#2219 Engem nem érdekel csak jöjjön már. Én tudom, hogy nekem fog annyi szórakozást nyújtani, hogy bc2/bf3ig el legyek vele sőt még tovább is, ha lesz hozzá support DLC tekintetében, amit meg 100%ra biztosra veszek, hogy lesz. Szal leszarok mindent csak jöjjön már :p Ha viszont a köv heti gamesconon se lesz semmi PCs infó akkor nem tudom már mikor :s
Új bc2 videó az lesz, de az most nem érdekel :D -
#2218 Hogy gyorsabban teljen, majd no time limit és 1000000 tickett :D! -
Landor #2217 :D -
#2216 Jó hosszú fun lesz akkor :D -
Landor #2215 erre a játékra biztos nem, mivel ez maximum fun lesz a bf3ig -
Cat 02 #2214 Kicsi pálya épphogy jobb waron =\ Gondolom nem fognak minden warra 10+ főt összeszedni -
Landor #2213 -
Bala10 #2212 baromságra, baromságot. :) -
Landor #2211 gondolom nagyon viszketett az ujjad arra hogy beszólj ide valami baromságot -
Bala10 #2210 nem is konzolon kell ezt játszani. :) -
haxoror #2209 aha
lehet infantry szervert indítani? -
#2208 -
#2207 nna a sok infratyi sztálingrád, kelet-berlin, mátészalka ... -
Bala10 #2206 -
#2205 asszem: downloadable content. -
JagFater #2204 Stalingrad, Berlin...
Legjobb pályák. -
#2203 downloadable content. Így már gondolom igen :)
Konzolos cuccoknál használják leginkább ezt a kifejezést, de mostanában PCre is divat.
Amúgy meg egyik dev twitterén, itt -
#2202 kövezzetek meg, tagadjatok ki, de most nem esik le mi az a DLC
ezt hol láttad kiírva? -
#2201 "We'll be looking into what we can do for BF1943, really want to get some DLC out. BF3 is all hush-hush. :)" Lesznek itt még új pályák majd meg talán egy kis stalingrad is a jó kis rombolható környezettel -
#2200 válaszokat a "konzolosok kíméljenek" jeligére a kiadóba