3199
Battlefield 1943 Pacific
  • Landor
  • uHs Gerzson
    |,,| (^.^) |,,|
  • Bala10
    (^(-.-)
  • uHs Gerzson
    (-.-)
  • n003
    .|.
  • schrank
  • uHs Gerzson
  • schrank
  • Bala10
  • schrank
  • uHs Gerzson
    "szülinapi büntipont"

Sok szeretettel a KK-tól!

:DDDDd
  • Yan
    BSZN! :)

/:o miért lett a büntipont?/
  • JagFater
    Semmi, benéztem, aszittem Gerzsi mondja. :-)
  • uHs Gerzson
    Kösz mindenkinek

Egészségetekre

• n003
    ??
  • Bogdogege
    HBD Gerzson
  • uHs Gerzson
    Hát nem is akkora gárda dolgozik rajta mint Bc2-n úgyhogy, a remény nálam még megvan. Az meg más kérdés hogy most jelenleg mi van a DICE házán belül.
  • BEAST #2262
    Ratyi konzolos -.-
  • TDC Geronimo
    Mi lenne? Ugyanúgy nem szólnak egy kurva szót se ezután, ahogy eddig. Vehetek asszem gold előfizut megint boxra és hallgathatom "low" landort továbbra is bfezés közbe...
  • uHs Gerzson
    Olvastam 1-2 napja ezt a hírt de még megvárom milyen fejlemények lesznek.
  • JagFater
    Hát akkor neked bíz a ... :-)
  • TDC Geronimo
    Hát így van sajnos. 43 nekem nagyon tetszik csak hát PCre ezerszer jobb lenne, mivel itt a régi community meg az egér+bill ugye -.-

Lassan el kell fogadni, hogy a konzoloké a jövő játékok szempontjából sajnos. Ha nem játszanék MMOval már rég leszarnám a PCs fejlesztést én is.
  • MrYeti
    BSZN! Geronimo meghozta az ajándékot
  • TDC Geronimo
    Ez előre borítékolható
  • Beers
    Rögtön adódik, hogy bc2 +6 hónap, bf3 + 1 év!
  • Running
    Ja nagyon érdekes, hogy a Call of Duty szériából évente képesek valamit produkálni, a szar DICE meg 2005 május óta képtelen egy normális PC-s játákot összehozni. Aszem többet nem is kell mondanom.
  • Running
    A DICE beleszarik a PC-s Battlefieldesek pofájába már jóideje. Csúszni fog, lehet szar is lesz, mint az összes többi elkövetkező Béef. Én már nem hiszek egyik játékukban sem. Szerintem már zérusra redukálták a megbízhatóságukat. És nagyon csodálkoznék, ha a Bf3 odabaszna, olyan játék lenne, nem hiszek már semmit se el nekik, csak azt h a PC-sekkel kibasznak így vagy úgy, mert erre mérget lehet venni.
  • TDC Geronimo
    Örülhetünk, ha egyáltalán kijön még PCre. Nekem bf kell nem kóreai MMO
  • Running
    Nem számít, Aion lesz szeptemberben. Egyébként várható volt, így nulla PC-s infó nélkül a játék megjelenése előtt egy hónappal. Ezt nekik.
  • n003
    én nem ma tartom :DDD
  • TDC Geronimo
    Valahogy éreztem ezt

Angol fordítása : "At the end of April the Publisher announced Electronic Arts , that the PC version of battlefield 1943 in September 2009, three months after the console versions will appear . PC fans saw an unfair disadvantage in this decision after all the PC did make known the battlefield rank. The protests went so far that is Gordon van Dyke, producer of battlefield 1943 , forced saw in the EA forum position to adopt . You get battlefield 1943 to late for the PC, because wool ensure a high-quality PC port. Finally the engine of the game was been converted never PC.

Upon request, EA Germany against Gamestar however, was reported by the PC version of battlefield 1943 indefinitely is moved. Large Publisher could not give reasons for this change of heart. A release this year seems very unlikely. battlefield 1943 will appear at all on the PC is uncertain."

A lényege, hogy NEM jön szeptemberbe a PCs 43 és dátumot se tudnak mondani szal határozatlan időre eltolták a megjelenést. Hát a jó kurva anyjukat -.-
  • TDC Geronimo
    Bszn nub!
  • Bala10
    bszn Gerzsi
  • JagFater
    Höbödö!
  • Beers
    HBD Gerzson!
  • schrank
  • schrank
    várjá kapsz még egy "kis" segítséget ...

• 0Fritz0
    Két előkelő muffja? :)
  • schrank
    tudod mid van neked ...
  • uHs Gerzson
    htx majd ránézek :)