183
Planetarium Football Star
  • somakam
    helló!most regiztem,és egy holland csapat igazolt le,a játékosom:Ottó Herceg
  • karajjj
    na egy kis helyzetjelentés: egész jól elvagyok a menedzseremmel, mindenben segít nekem, adja folyamatosan az istrukciókat, igaz, hogy angolul kommunikálunk, de megdumáltuk, hogy védő leszek, mert az kell a csapatnak, hétvégén kezdő voltam az ificsapatban, kikaptunk 0:1-re de még csak most kezdődött a bajnokság
  • Gáborfiu
    Sziasztok! Én is regiztem, remélem hamarosan megkapom a visszaigazoló mailem! Addig is jó szórakozást!
  • karajjj
    meccset tudom nézni valahogy? :D akár szövegesen is, vagy valahogy, mert kezdő leszek
  • soma22
    hajrá
  • karajjj
    mentem a bolgárokhoz, első osztályba van a csapat és beraktak az ifijükbe
  • soma22
    ha jutsz valamire jöhet infó:)nekem 2 nap alatt nem fejlődött semmim, pedig belőttem a védő edzést, és felvettem egy személyi edzőt.felvett egy csapat is, canadában, ha gondolod gyere.
  • karajjj
    nemtudom még csak tegnap óta játszok :D
    még csak most olvasgatom a szabályzatot
  • soma22
    Mennyi idő alatt mennek feljebb az értékek?
  • karajjj
    most kaptam bulgáriábaol 350e forintos fizetési ajánlatot :D
  • karajjj
    kaptam énis játékost meg négy ajánlatot is, de nem akarok még sehova igazolni, túrom felfelé az értékeket :D
  • GTheo
    Kaptam játékost, egyből le is szerződtem egy svájci csapathoz :)
  • Drend
    Az lesz. De majd meglátod. Lehet, hogy neked nem jön pont be... :)
  • tobias88
    beállítod mit fejlődj, fejlődsz, azt ennyi
  • Bulykin
    szerinted?:D

amúgy regeltem, most várom a kulcsot, remélem élvezhető:)
  • Drend
    Mire gondolsz?
  • Lord Nomak
    Na, remélem azért 1-2 pont repülni fog két embernek is.
  • tobias88
    nem rossz játék, de a pmanager sokkal élvezetesebb a repertoárjukból
  • Drend
    http://footstar.org
  • Drend
    Ja, és Azon belül is az Újpest FC-t! Én ott nyomom, Mátrai Richárd néven, mint segédedző. Teljesen más élmény egy olyan csapatot vezetni/benne játszani, ahol minden játékos mögött egy ember van, aki játszani/fejlődni/gólt lőni akar, akinek lejár a szerződése és több pénzért maradna csak, esetleg az NB1 menőitől elcsábítani egy igazi nagyágyút. Világbajnoki szerplés itt is van, mindhárom korosztályban. A Magyarok jelen állás szerint 10. helyen állnak a világranglistán! Na de elég a pletyka, tessék regisztrálni!
  • Drend
    Kellenek a játékosok, valóban van mögötte toborzási szándék!
  • n3whous3
    reklám szagot érzek
  • Drend
    Üdv fiúk/lányok!

A Planetarium Football Star(továbbiakban Footstar) egy online labdarúgó program, ahol nem elsősorban az edző, hanem a játékos bőrébe bújva kell megvalósítanod elképzeléseidet. Jellegét tekintve leginkább az olyan online sportjátékokat kedvelőknek ajánlanám, akiknek bejönnek az olyan játékok, mint a Hattrick, a Handballmanager, a Sokker stb... Természesen ingyen játszható, fizetni csak akkor kell, ha megelégelted a bamba edződet és te szeretnél azzá válni. Pár érdekesség: Napi 3 edzés, amivel az általad fontosnak tartott képességet edzed, ezektől az edzésektől függ, hogy milyen poszton használ a csapat, U18, U21, nagyválogatott, ahova a kiemelkedően fejlődő játékosok meghívást kapnak, és még csak két osztály, vagyis NB1 és B liga van! Tudjátok jól, mennyire fontos egy ilyen játékba mihamarabb beszállni, hiszen később sokkal nehezebb a csúcsra futni... Érdekesség: van a ligában Fradi, Vasas, Honvéd, Újpest is, így köszönhetően a kevés játékosnak most kedvenc csapatod mezébe bújva törhetsz a csúcsra!!! Akit érdekel, keresse a http://footstar.org oldalt!!!