183
Planetarium Football Star
-
somakam #23 helló!most regiztem,és egy holland csapat igazolt le,a játékosom:Ottó Herceg -
karajjj #22 na egy kis helyzetjelentés: egész jól elvagyok a menedzseremmel, mindenben segít nekem, adja folyamatosan az istrukciókat, igaz, hogy angolul kommunikálunk, de megdumáltuk, hogy védő leszek, mert az kell a csapatnak, hétvégén kezdő voltam az ificsapatban, kikaptunk 0:1-re de még csak most kezdődött a bajnokság -
Gáborfiu #21 Sziasztok! Én is regiztem, remélem hamarosan megkapom a visszaigazoló mailem! Addig is jó szórakozást! -
karajjj #20 meccset tudom nézni valahogy? :D akár szövegesen is, vagy valahogy, mert kezdő leszek -
#19 hajrá -
karajjj #18 mentem a bolgárokhoz, első osztályba van a csapat és beraktak az ifijükbe -
#17 ha jutsz valamire jöhet infó:)nekem 2 nap alatt nem fejlődött semmim, pedig belőttem a védő edzést, és felvettem egy személyi edzőt.felvett egy csapat is, canadában, ha gondolod gyere. -
karajjj #16 nemtudom még csak tegnap óta játszok :D
még csak most olvasgatom a szabályzatot -
#15 Mennyi idő alatt mennek feljebb az értékek? -
karajjj #14 most kaptam bulgáriábaol 350e forintos fizetési ajánlatot :D -
karajjj #13 kaptam énis játékost meg négy ajánlatot is, de nem akarok még sehova igazolni, túrom felfelé az értékeket :D -
#12 Kaptam játékost, egyből le is szerződtem egy svájci csapathoz :) -
Drend #11 Az lesz. De majd meglátod. Lehet, hogy neked nem jön pont be... :) -
#10 beállítod mit fejlődj, fejlődsz, azt ennyi -
#9 szerinted?:D
amúgy regeltem, most várom a kulcsot, remélem élvezhető:) -
Drend #8 Mire gondolsz? -
#7 Na, remélem azért 1-2 pont repülni fog két embernek is. -
#6 nem rossz játék, de a pmanager sokkal élvezetesebb a repertoárjukból -
Drend #5 http://footstar.org -
Drend #4 Ja, és Azon belül is az Újpest FC-t! Én ott nyomom, Mátrai Richárd néven, mint segédedző. Teljesen más élmény egy olyan csapatot vezetni/benne játszani, ahol minden játékos mögött egy ember van, aki játszani/fejlődni/gólt lőni akar, akinek lejár a szerződése és több pénzért maradna csak, esetleg az NB1 menőitől elcsábítani egy igazi nagyágyút. Világbajnoki szerplés itt is van, mindhárom korosztályban. A Magyarok jelen állás szerint 10. helyen állnak a világranglistán! Na de elég a pletyka, tessék regisztrálni! -
Drend #3 Kellenek a játékosok, valóban van mögötte toborzási szándék! -
n3whous3 #2 reklám szagot érzek -
Drend #1 Üdv fiúk/lányok!
A Planetarium Football Star(továbbiakban Footstar) egy online labdarúgó program, ahol nem elsősorban az edző, hanem a játékos bőrébe bújva kell megvalósítanod elképzeléseidet. Jellegét tekintve leginkább az olyan online sportjátékokat kedvelőknek ajánlanám, akiknek bejönnek az olyan játékok, mint a Hattrick, a Handballmanager, a Sokker stb... Természesen ingyen játszható, fizetni csak akkor kell, ha megelégelted a bamba edződet és te szeretnél azzá válni. Pár érdekesség: Napi 3 edzés, amivel az általad fontosnak tartott képességet edzed, ezektől az edzésektől függ, hogy milyen poszton használ a csapat, U18, U21, nagyválogatott, ahova a kiemelkedően fejlődő játékosok meghívást kapnak, és még csak két osztály, vagyis NB1 és B liga van! Tudjátok jól, mennyire fontos egy ilyen játékba mihamarabb beszállni, hiszen később sokkal nehezebb a csúcsra futni... Érdekesség: van a ligában Fradi, Vasas, Honvéd, Újpest is, így köszönhetően a kevés játékosnak most kedvenc csapatod mezébe bújva törhetsz a csúcsra!!! Akit érdekel, keresse a http://footstar.org oldalt!!!