183
Planetarium Football Star
-
karajjj #143 nemtudom, én nem foglalkozok ezzel, a kikapcsolódás edzéstől viszont nő a morál... -
twi452 #142 Sziasztok
A morál ugye nagyban függ más játékosokkal fenntartott barátságon ? Hány "barát" kell, hogy ne csökkenjen ha így szám szerint meg lehet ezt határozni? Ez még teljesen nem világos pedig átnyálaztam a súgót becsületesen :D Eddig 2 barát volt + egy barátnő és nem volt a gond a morállal de most kb 1 hete állandóan csökken és most elérte az 1%-ot..
És ezek a kapcsolati pontok miből adódnak, mitől függ, hogy mennyit kapsz hetente?
Ha valaki fel tudna világosítani azt megköszönném :) -
#141 Gratula. :) -
karajjj #140 -
#139 u18as válogatott lettem:) -
#138 Gratul!
Én meg ma betöltöttem a 22-t, így befejeződött U-21-es pálya futásom a válogatottba. :( -
karajjj #137 aizgen -
#136 ma elértem a maxos szintet szerelésből, jöhet a helyezkedés, már az is 17esen van -
karajjj #135 kikapcsolódás edzéssel asszem -
#134 btw, morált mivel kell magasan tartani? -
#133 tolom én is, most hagytam ott az nb1-et...
-
#132 Já vol, látogatom én is csak ritkán írogatnak ide a népek. :) -
#131 Helló. Csak most látom, hogy van fs fórum. :D
Úgy látom Csongor Pálffy csapattársam is látogatja, csak elég kihaltnak tűnik itt minden. Egyébként a játékban: Imre Vágó (9866) vagyok. -
#130 királyság -
karajjj #129 kevés a védő, de a következő meccsen még nem leszek ott, mert külföldön vagyok és haza kéne utaznom, az meg kondivesztéssel jár szóval csak az az utánin kerülök be -
#128 gratta!
mi alapján válogattak be? -
karajjj #127 válogatott leszek :P -
#126 Ha tudsz helyezkedést eddzél sokat, az még fontos az elején, meg gyorsaság, állóképesség. :)
-
#125 Csapattársak vagyunk akkor :D
Az én játékosom neve Kornál Bartus. -
#124 hát remélem. reménykedtem picit megvallom, hogy behivnak a válogatottba a mostani nemzetközi versenyre, de nem:) -
karajjj #123 jó lesz az nagyonis :D -
#122 én amiota itt vagyok azóta csapatedzést tolok.
nem is fejlődök rosszul, és legalább kontrolláltan. Az edzőnk azt hiszem érti a dolgát:
-
karajjj #121 csak szerelést meg kondíciót edzettem hónapok óta :D
most meg ráálltam a csapat edzésére -
#120 állat leszel baszki, én közeledben sem vagyok -
karajjj #119 így állok most
-
#118 18, 20 meccset toltam már -
#117 Hány éves a játékosod? :) -
#116 éledj:)
én már egész szépen fejlődök az ujpest ificsapatában, már volt egy gólpasszom is:D -
#115 Hellooooo éleeeedj fóóóruuum! :D
FS--> Csongor Pálffy -
somakam #114 és kifizette utólag a mocsok!hát nekem csak támadófrancok vannak előnyben,még is hátvéd vagyok! -
Drend #113 De egy gyökér... -
somakam #112 már 4szer kértem de nem enged! -
Drend #111 Kérj barátságos szerződésbontást! -
somakam #110 Ez marha jó!Most meg nem fizeti a havi béremet!Habár...3 kifizetetlen hónap,és távozhatok a csapattól ingyen! -
Handball94 #109 Alacsony skilljeim vannak azért megyek le 80%ra.
ITT A PROFILOM -
#108 Amíg alacsonyak a skilljeid, megéri alább menni. Legalábbis az edzőm szerint. -
Drend #107 :) -
somakam #106 rendben!köszike! -
Drend #105 Ha 90% alá esik, csökken az edzésed hatékonysága. Ez tény. -
karajjj #104 80 fölött kell tartani, akkor igazán hatásos az edzés