183
Planetarium Football Star
-
karajjj #103 kondíció edzéssel -
somakam #102 nekem a kondícíóm 1százalék.hogy növelhetem -
Drend #101 Én nem mennék le a helyedben 92% alá. Ez ugyan majdhogynem napi figyelmet, de minimum heti 3 belépést igényel, de megtenném a helyedben. Botcsapatnál vagy? ha igen keress mihamarabb egy embercsapatot és vedd fel a csapatedzést lehetőleg minden napra. Ez elengedhetetlen a gyors fejlődéshez. -
Handball94 #100 Hogyan lehetne a legjobb az edzéshatékonyságom ha 6os állóképességem van, perpill van heti 5db kondi edzés (szombaton 3, mert az kapusnap/meccsnap illetve szerdán 2.)
Így 81%os kondiig megyek le szerintetek lehetne javítni az edzéshatékonyságomon? mégcsak 1-2-3-4-5ös skill körül vagyok.. -
#99 Szia! Igen, én vagyok Oszkár! :) -
somakam #98 Ezt írta nekem is,de aztán meg azt írta,hogy nem vett meg senki,így a csapatomnál kell maradnom!Én se értem hogy most mi van,de átvertek rendesen! -
Drend #97 Mi történt, Soma? Azt ígérted, 13-al elengednek. Valahol lemaradtam... -
Drend #96 Soma!
A csatáredzéssel az FTC foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy a csapatedzések speciálisan a csatároknak legmegfelelőbb módon lettek beállítva. Ha érdekel a csatárposzt, velük vedd fel a kapcvsolatot. Mi Újpesten egy jó védőt/védekező középpályást tudunk belőled kinevelni. Zorrobomber, te Bacsó néven futsz, ugye? Üdv a fedélzeten! -
somakam #95 Az jó! -
#94 Előző szezonban NB1-et nyertek -
somakam #93 Az másodosztályú ugye? -
#92 Már a Betyárok FC U19-es csapatát erősítem :) -
somakam #91 Sztem...első osztályú nem nagyon fog ajánlatot tenni. -
#90 Azt kéne de nemtom kihez :) Az elején magamtól tudok magyar csapatokat választani, az normális? -
somakam #89 Sztem gyere magyarországra.Amúgy Drend,nem kell megvenni,vársz 13-ig,és otthagyhatom a csapatot,oszt jövök haza,ha küldesz ajánlatot elfogadom,ha nem akkor nézelődök,írkálok. -
#88 tyű, kezdenék én is, de eléggé el vagyok veszve, egy spanyol másodosztályú csapat keresett meg eddig, de nem sietem el a döntést hogy hol kezdek -
somakam #87 SIKERÜLT!!!!!Átadólistán vagyok 2009.03.10-2009.03.13-ig!! -
somakam #86 Oks!Azért a csapatunk nyert 0-1-re,de épphogy.Én meg védőként szerepeltem!A menedzser rosszabb képességű játékos mint én!:( -
Drend #85 Elolvasta azt, amit írtam neki, de nem reagál. Ezt egy picit benyelted... Teljesen elveszi a kedved a játéktól... Tanácstalan vagyok, talán beszélek egy holland MOD-al! -
somakam #84 Bocsesz a nagybetűkért és a csúnya szavakért,de eléggé kiborít amit ez a paraszt csinál!!! -
somakam #83 AZ MENEDZSER HÜLYE!!!!ENGEM BERAK A MECCSEN HÁTVÉDNEK,AZ EDZÉS MINDIG GÓLSZERZÉS!!!!SZERINTEM MAGASRÓL LESZARJA A CSAPATOT B...G!!! -
somakam #82 Írtam a főnöknek!Addig nem hagyom békén,ámíg el nem enged abból a selejtek klubjából!!! -
somakam #81 Ahha!Én csak a második félidőtől láttam! -
Drend #80 Izgalmas egy meccs volt! Sőt, túl izgalmas... :) -
somakam #79 Azért az egyenlítés elég roszkor jött,de legalább mi jutottunk tovább!!! -
karajjj #78 vezetünk :D -
somakam #77 én meg is nézem! -
karajjj #76 lehet nézni 2d-ben a svéd - magyar u18-as vbmeccset
most megy -
Drend #75 Nem feltétlen kell minden skillt edzened! Ha csatárt akarsz menjen a gólszerzés, technika, helyezkedés, gyorsaság. Az adott napon csak azt az egyet fejleszd, mind a három edzésen. A kondit tartsd 90% fölött. Ennyi elég egyelőre. Az edződet pedig minden nap cseszegesd! Angollal hogy állsz? Szidnod kéne, mint a bokrot, akkor csak elegdne végre! :) -
somakam #74 Oks!Ottónak egyre jobbak a képességei,már az 1/3-a 1-es szintű! -
Drend #73 Írtam neki. Neked pedig kinyomozom, ki az, aki csatárok edzésére specializálódott. Majd FS-mailben kereslek vele. -
somakam #72 Én inkább...csatár poszton szeretnék játszani,mivel megpróbálom azt is edzetni!De úgy jó ha beszélsz azzal a hülyével! -
Drend #71 Beszélj őszintén az edződdel. Én is megpróbálom, ha gondolod. Amúgy milyen poszton szeretnél játszani? Mert ennek függvényében keressük meg a csapatot, ahol a legjobban fejlődhetsz. Persze, ha Újpest szúrkoló vagy, akkor nem kérdés a dolog! :) -
somakam #70 Ja bocsesz!Azt akartam írni,hogy nem szeretném ott hagyni Ottót! -
somakam #69 Én szeretném meghagyni Ottót,de ha lesz több pénzem,akkor hazajövök az tuti. -
Drend #68 Sajnos van ilyen. Sokan véresen komolyan veszik, pedig ez csak egy játék! Ha ennyire szopat, hagyd ott a játékost és regisztrálj be egy másikat! Jobbat nem tudok... -
somakam #67 Fulladjon meg a menedzserem!Azt mondja hogy nem enged el,mert jó képességű vagyok!Ilyenkor mondja,de meccsen(U19)nem engedett játszani,mivel nem vagyok elég jó hozzá,pedig akkor is ugyan olyan képességű voltam!!! -
somakam #66 Én is Hollandiában vagyok,de lehet hogy elhagyom a csapatot,hiába vagyok benne az U19 keretbe!Nem valami jó a menedzser taktikája,mivel van olyan játékos,akinek semmi köze a kapusképességekhez,még is őt rakja be kapusnak,pedig rúghatna nem egy gólt.Mivel ez van...meg más is,inkább jobb ha otthagyom,én inkább Magyarországon,az NB1-ben játszanék! -
kismelasz #65 ja nem az a legfontosabb, csak ezzel nem voltam tisztában, a többi dologban minden világos:) -
karajjj #64 nem, hetente kapod, de nemtudom mikor, miért olyan fontos neked a fizetés?