183
Planetarium Football Star
-
#183 Látom már nem nagyon... :) -
#182 Valaki nyomja még ezzel?! :) -
#181 Geczi? Ja... jó. :D:D:D:P -
knadam #180 Huh de réd jártam erre! Üdvözletét küldi C. Géczy apátok! :D:D
Ha most kezditek a játékot ne felejtsetek engem megkeresni a Szenteknél! ID:24131 -
#179 Nekem is ritkán sikerült. De mostanság nem játszottam vele. -
#178 Közben rájöttem én is azóta
lejátszottam 2 meccset, de még labdához sem tudtam érni, ma beálltam kapuba így már kaptam labdát és megúsztam gól nélkül:) -
#177 Játszani. A pályán. -
#176 üdv! most megint belekezdtem!
valaki tudja mit kell csinálni pvp-ben? -
somakam #175 Szia!
Én már kb. két hónapja játszok,és a játék elég jó.A Barbarians U19 csapatában kezdtem.Mivel a csapat csőd szélén állt(azóta csődbe is ment)kölcsönadtak az Újpesti Dózsa U19 csapatához.Lejárt a kölcsön,és a Barbarians ahellyet hogy eladott volna,kirúgott.Az FTC U19 csapatához mentem,és ott nagyon szépen fejlődök,sőtt,a következő U18 és U20 VB-n számítanak is rám.Ha nagyon akarod,tudok szólni az FTC-nek,hogy vegyenek föl oda! -
J Peter #174 Hello mindenkinek!
Szeretnék majd regizni az oldalra, de előtte kikérnék a véleményeteket hogy mit hogy érdemes elkezdeni!!
Meg olvastam h érdemesebb nem bot csapathoz igazolni...
Szívesen beszélnék csapatok managereivel hogy van-e aki szívesen fogadna, és segítene a fejlődésben. Úgy olvastam ha már az elején tudatosan játszunk akkor később az kifizetődhet...:)
Várom a tippeket, trükköket...
Segítsetek! köszi;) -
#173 ificsapatba tettek, itt nincs csapatedzés, eddig ahhoz igazodtam.
akkor nyomatok egyfajtát aztán meglátom hogy fejlödök.
kondira figyelek!
köszi -
karajjj #172 ja meg a kondit érdemes 80%-fölött tartani amíg ifi vagy, később majd 90 fölött -
karajjj #171 te tudod... érdemes inkább a csapatedzést követni, mert akkor gyorsabban fejlődsz, de végülis tőled függ, hogy milyen poszton akarsz játszani, meg milyen edzésterved van -
#170 nem, valoban nem.
csináljam ugy? -
karajjj #169 gondolom nem ugyanazt edzed mindennap -
#168 az normális hogy 13 nap alatt egyetlen képességem se fejlödött semmit?
kapus vagyok -
somakam #167 Helló!
Régen volt egy focistám,de mivel rossz volt menedzser,ezért csináltam egy újat.Neve Attila Fazekas.Most a Barbarians csapatát erősítem,és azt írták hogy U18-as válogatott lehetek,ha megcsinálom az edzéseket. -
#166 zsir! köszi az infot!:) -
karajjj #165 most nézem, hogy már nem bolt menü van, hanem a város térképén kiválaszthatod a boltot és el lehet menni oda -
#164 edzöt vettem!
köszi az infokat:) -
#163 0-ról 1-re 6 edzés után lépsz utána pedig 9 edzés kell 1-1 szint lépéshez. Ez függ persze attól mit edzel. Pl ha TT-t (Team Training) edzel, akkor 100%-on edzel. Aztán ott van a személyi edződ is, ha nem TT-t edzel akkor a személyi edződtől függ, mekkora edzés intenzitással edzel. Pl 5-ös edzővel 90%-on edzel, a 4-essel 80%, 3- 70% , 2-60 , 1- 50%. Szóval érdemes személyi edzőre költeni a pénzedet, minden másra tök felesleges az elején költened, mert semmi haszna nincsen. -
#162 oks, értem. köszi -
karajjj #161 a fejlődést az edzés után rögtön jelzi, ne várd, hogy 2-3 edzés után szintet fogsz lépni rögtön -
#160 az ok hogy edzés van 3szor, de még egyszer nem kaptam jelentést, és nem növekedett egy képességem se. szal az edzésfejlödést gondolom csak hetente jelzi nem?
énis pont csak mobilt akarnék venni:) -
karajjj #159 edzés minden nap háromszor van, anyagi javak meg egyáltalán nem kellenek szerintem, max egy mobil, de nemtom, hogy most hol lehet elérni -
#158 komolyan kerestem... de nem találom az anyagi javak menüt... hol a francban van???
ja és gondolom az edzés is hetente frissül ugye? -
#157 Nagyjából jó legyen az a lényeg, aztán elfogadnak ezek is mindent. ;-]
Én személyes adataimat már nem adom ki sehol. (De jó hogy van ez a helyesírás ellenőrzés még 1,5 liter fröccs után is hibátlanul tudok írni:D) -
#156 Alexandra???:DDDDD -
#155 Azért ezt már csak elfogadták.:D
Kedves Alexandra
Néhány napi várakozás után már bejelentkezhetsz a Planetarium Football Star játékba. A bejelentkezés után az első lépés a játékos elkészítése; rengeteg név lesz felajánlva, neked csak ki kell választanod amelyik tetszik. Ezután elkezdhetsz játszani! Ne felejts el benézni, esetleg bekapcsolódni a közösségi életbe (nézz rá a 'Közösség' menüpontra), hogy kaphass néhány tippet a kezdéshez!
reméljük sokáig velünk maradsz a Planetarium Football Star-ban. Sok Szerencsét!
Üdv,
Planetarium Football Star Team
-
#154 :DDDD -
#153 Lehet nem azt kellett volna beírni a városhoz és az utcához,hogy Karalábé,Nevenincs utca 18.
Most regisztráltam újra ugyanazzal az e-mail címmel, kiváncsi vagyok mit lesz. -
#152 az igen!
gondolom azt hitték hogy csalsz.... -
#151 Ilyenről még nem hallottam én se. -
#150 A fórumon ott keresd a megfelelő topicot, van egyébként farmcsapat aki kapusokat nevel, de fejből nem tudom melyik brigád. -
#149 Ó bazzeg visszautasították a regisztrációm, mert nem valós adatokat adtam meg.:/
Ki hallott már ilyent?:O -
#148 sziasztok!
regeltem én is, és kapus vagyok.
van esetleg olyan magyar csapat amelyik kapusokat edz?:)
[a kérdés hülye, de nem hülyeség:)] -
#147 Regisztráltam, azt írják 2-3 nap és megkapom a játékost! -
#146 Akkor úgy mondom minden ember irányította játékossal kellene barátságot kötnöd. :) -
twi452 #145 Hm akkor szét kell néznem rendes csapatok között mert a bot csapatban elég korlátozottak a lehetőségek erre :D -
#144 Az egész csapattal barátságot kell kötnöd, akkor biztosan nőni fog és 100%-on fog állni és a vesztesz meccs után felmegy egész hamar.