Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcwolf
Este jön valaki réjszelni?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

😊

http://img2.indafoto.hu/8/5/115065_32238b302c6769cf0472355b93e449a4/10092113_3cb2345d92d4b5c7ef029aac880cff4a_xl.jpg

Nem tudom, még nem néztem, de én még nem játszottam végig a játékot, még 30-40 százalék körül abbahagytam, és a mobil rack-emre lementettem a mentésem, hogy ha lesz idõm februárban, még folytatom, a hét elején pedig leszedtem egy savegame-t az NFSCars oldaláról, ahol már minden kocsit megszereztek, hogy free drive-ban addig tudjam használni mindet, de eddig még nem tûnt fel, hogy aki a savegame-t csinálta, az csalással csinálta, gondolom valami save editor-t használhatott, hiszen a pályákat se játszotta végig, gondolom a konzolos DLC-ék mintájára, amik feloldanak minden autót már az elején, csinált egy PC-és savegame-t, ami megteszi ugyanezt.
De kössz, hogy szóltál, nem tûntek fel az eredmények, sosem néztem se másét, se a nevemen lévõket, kéne keresnem egy másik save-t ideiglenesen.

SZilaJMaGGoT
"Az NFS sose gyártott szimulátorokat" XDDD LOOOOL Segítek az NFS sosem gyártott semmit... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

gduck
Az a sok 1 másodperces idõeredmény hogy jött össze?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Dodge Viper SRT10 <#taps>

SeanJRRussel
Szánalom amit néhány ember csinál itt de komolyan.Semmi másból nem állnak csak nyafognak.Mint ahogy a játék nevében benen van PURSUIT ami üldözést jelent, nem csoda hogy nem a tuningról szól és a festésrõl,hanem arról, hogy kemény vasakkal zúzol a rendõrök elõl és száguldozol a verdával mint a vadállat.Ha eljutnátok már a 13 szintig legalább rájönnétek hogy itt az üldözés és a szökés a lényeg akció filmekbe illõ actionök vannak és néha a pofám leszakad attól amit látok.De csak azon nyafogni hogy jaj esik az esõ meg a hó meg mié világít a lámpa autómatikusan meg amúgy is szar az irányítás....Kapjatok már az agyatokhoz és haggyátok már abba a szarakodást.Nem kötelezõ ezzel a játékkal játszani!!!! Az NFS sose gyártott szimulátorokat akkor mire van ez a nagy meglepõdés.Sokan a Königet se tudják irányítani akkor meg mi a picsáról beszélünk emberek?????????

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

COD Black Ops
http://www.youtube.com/watch?v=x-7osIds_RU&feature=BF&list=FL9QWEWidqubA&index=2

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]FaTaL
Miért nem Saki Kaskas zenék vannak, rohadt jók voltak. 😊 Mondjuk néha berakom aimpba õket a játék meg le van némítva 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
"Saki Kaskas
Real Name:
Theodosius Kaskamanidis
Profile:
One of the musicians responsible for the Need For Speed computer-game soundtracks, in particular NFS2 (1997), NFS3: Hot Pursuit (1998) and NFS: Porsche Unleashed (2000, all by Electronic Arts)."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Akkor legyen Ez inkább 😄

Dj Tommy
thx<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Akkor már inkább EZ ! 😄

Prince23
ez benne van a mass effect 2-ben is 😄

nyirog
Háhááááááá, Mass Effect 2 -ben is ez szólt az Afterlife clubban <#nezze>

dgVooDoo 1.5 emulálja

Dj Tommy
Le tudnád írni, hogy-hogyan oldottad meg a 3dfx kezelést?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SZilaJMaGGoT
Én forzába a kinctet csak arra használnám, h verseny közbe tudja bámészkodni a kocsiban, de joy-al irányítanék. Viszont a bámészkodás kurva jólenne, elég élethû lenne!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

BoneDragon
Õszinte legyek a 2. részhez képest nincs is akkora grafikai ugrás...Kicsit visszanéztem és semmi extra... Hmm...

samsung123
hát most se szebb, a havás<#conf>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
<#wave>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Egyébként a havazás effekt már itt is megvolt:
NFS II SE (1997)
a képet 3dfx módban csináltam, ekkor mutatja meg a játék a teljes pompáját, és a havazás effekt is csak 3dfx módban jön elõ.

IMYke2.0.0.0
Így gondolom én is - nem véletlenül írtam feltételes módban az egészet. Sosem kapunk ilyen játékot. Sosem.

Más:

A CDG tényleg megemelte az árat: már 8990 Ft a játék ára.

samsung123
Hidd el meglehetne csinálni, sõt..nem különösebb erõfeszités, DE tudod miért nem csinál ilyet az EA?(õ mond meg mindet), MERT ha elkészitik azt a játékot akkor az több évre nyúló szórakoztatási lehetõséget adna! ami nem érdeke, hiszen igy nem unnád meg 6 hónap alatt és vennéd meg a következõt! igy elbuknának egy csomó pénzt, ha egybe adnák ki! Hasonló csinál most a Codies az F1 szériával, direkt sokmindent kihagytak a 2010-bõl hogy legyen mit berakni a 11-be is, vagy mint a fifa..szándékosan ami egyik évben jó volt, azt a következõben elrontják vagy kihagyják!(igaz ez a NFS-re hatványozottan), hogy azt követõ éven újbol kiadhassák, mint ujdonság! Ilyen kiadóktól mit az EA sose fogsz tökéletes játkot kapni mert, szándékos a félész megoldás! nem pedig azért mert nem lehetne megcsinálni! (ahogy irtátok is szinte alig kellene csinálni valamit egy tökéletes játékoz, hiszen részenként kész van mindent csak egybe kell kicsit gyúrni)

ui:ez nem összeesküvés elmélet...valóság, sok játék van amiben sok minden megtalálható egyszerre és évekre szó(TDU, IL2 stb, avgy a Midnight Club LA..ott minden van tényleg! csak a fizika szar) nem is kerenek keresnek vele annyit mint az EA a játékaival. nincs érdekében mindent felölelõ játékot késziteni, minek?, ha részekben is eladható! És ez a játékipar több éves(évtizedes) aktiv figyelésével, nyomon követésével látható kristálytisztán, mind pc-n, mind kozolon. Hasonló ez a politikához aki nincs benne az csak mesemondatokat látja, az összefüggéseket nem, nem vagyok játékkiadó cég feje, nem látok bele annyira de a sok sok tapasztalat miatt átlátni egy két dolgot.

a kérésedhez csak egy jogsi hiányzik<#whatever>

modelcar
Oroszok nagyon erõszakosak, állandóan lökdösnek és sajnos amikor bedob egy szobába ott 7-bõl általában 6 ruszki😮

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Prince23
Na ja, te gyõztél 😄
viszont a mostani, uccsó rajtot nagyon elrontottam. kifogtam egy vakegér oroszt, aki összevissza cikázott elõttem (magyarán nem engedte hogy megelõzzem), aztán pedig neki lökött a szembeforgalomnak 😄

modelcar
Nyalják csak a konzolosok seggét, nem érdekel. PCseket ennyire leszarni már nevetséges a számomra.
Biztos nem nézem meg a videót...

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

mcwolf
bishoplogan :
Azért az az 1 század mp durva volt <#mf1>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Hát nálam most is havazott a hegyekben free drive-ban, lejöttem a hegyrõl, ott meg esett, és már 10 perce egyfolytában esik, pedig már az erdõs terület felé járok.

De most visszanéztem rendõrkocsival free drive-ban, és még mindig havazik, ráadásul ugyanott kezdett havazni, ugyanazon a szerpentinen felfelé.

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt jönne valaki az Underground és az újkori Test Drive Unlimited-del: nem ezekre gondoltam - ahogy írtam: összegyúrva a több tucatnyi játékban már látottakat.

IMYke2.0.0.0
Az elmúlt tizeniksz évben számos játékmódot csempésztek be/ki az autós játékok esetében.
Én akkor lennék elégedett, ha lenne választási lehetõség.

A játék fõmenüjében - összegyúrva az említett 1x évben látottakat - lennének ezek az opciók:

Single Player - almenüben: Story Line - Time Attack - Destruction Derby - Drift Attack - Drag Racing - Stunts - LAN

Multiplayer - almenüben: Curcuit Racing - Time Attack - Destruction Derby - Drift Attack - Drag Racing - Stunts

Options - valóban széleskörû beállítási lehetõségek, a képernyõ (HUD), a váltó opciókon át a FBB, élsimítás, gamma stb. - mint az évek alatt ANNYI játékban.

Emellett a játékban lehetne
- 100+ autóval - hétköznapi és exkluzív luxus sportautókkal is - gurulni, kényünk-kedvünk szerint
- tuningolni vagy sem,
- festegetni vagy sem,
- matricázni vagy sem,
- szabadon kószálni a gyönyörû, változatos, valóban hatalmas tájakon, és
- városokban,
- autópályákon,
- valódi törésmodellezés mellett (szalagkorlát átszakítás lezuhanás)
- defekttel, és benzinkifogyással,
- gyalogos bejárhatósággal.
stb. stb.

Véleményem szerint, ez lenne a TÖKÉLETES autós játék.
Az évek alatt ugyanis majd' mindegyik szerepelt valamelyik címben. Összegyúrva hatalmasat kaszálhatna egy fejlesztõ brigád.

Dj Tommy
Én eddig egyszer láttam esõ effektet, az is a Koenigsegg CCX rendõr kocsis küldetésben volt.

Nekem pl jobban bejön ez az irány, amikor "alap" autókkal lehet zúzni, nem pedig ilyen-olyan festéssel+bodykittel felvértezett autókkal kell menni.

Péntek este, mikor felraktam, én is mentem hegyekbe, tengerpartra, vizes volt az út, semmi, fél órát krúzoltam, semmi. Aztán szombaton benéztem pár olyan versenyre, ahol azt írták esõs az idõ (verseny elõtt van elõrejelzés, és jééé, esett)
Aztán már a hegyekben is havazott meg máshol is esett, szóval, dinamikus az idõjárás, tegnap olyan helyen esett, ahol tegnapelõtt nem. Krúzolj csak, elõjön majd az esõ meg a hó, ha fenn a patch

Ezeket tegnap csináltam <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
A játékban tényleg van hó és esõ effekt?

MERT nálam nincs! fent van a patch

IMYke2.0.0.0
Ezer éve leírtam a véleményemet errõl az "állva és hadonászva irányítsunk egy játékot" szarságról a "leáldozott" topikban.
Az egész úgy ahogy van: xar.

Ez nagyon szánalmas. Már kormány se kell, igazából akkor minek a kocsi?
Muttley
én csak az autónézegetés dologra gondoltam 😊
Nagyon elférne ez a mostani HP-ban is.
Mire érted, hogy 'nincs jövõje'?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#3375:
De. 😊 Pont ezért jelen állapotában pont a számomra élvezetes játékokra alkalmatlan. Akció FPS, TPS, autós, verekedõs. Arról nem is beszélve, hogy autózol és fogod a nagy semmit. Ezééééééé van kormáááány, nemde? 😉 anatómiailag meg a levegõbe lógó kéz igen rövid idõ alatt begörcsöl.

Just do it :)

Lacee86
Ha már itt tartunk, h ki mit hiányol, azért a nagy szabadon bejárható vidéki terület mellett elfért volna vmi városi környezet is sztem (bár egyik fórumon olvastam, h jövõre a Shift 2 mellett jön az Underground 3 is, nemtom h ezt honnan szedte az illetõ, de jó lenne). Történet nekem abszolút nem hiányzik, sõt pl. Carbonban ezeknek a hiperszuper csávóknak a mutogatása meg h kit versz meg, egy idõ után már-már gagyin idegesítõ volt. Autók vizuális fejlesztését nem bántam volna, de annyira nem hiányzik. Az viszont igen, h verseny közben a sarokban nem írja ki, h ki hányadik, pontosan mennyivel van lemaradva az elsõtõl stb., meg hogy a verseny végén nem lehet megnézni a versenystatisztikát. A patchben meg vártam volna a graf beállíthatóság kibõvítését. -.- Úgy kb. ennyi jutott eszembe hirtelen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nekem már a béta fizikája sem tetszett...:/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

wollnerd
Hát remélem a TDU2-nek lesz egy jó fizikája....
Semmi értelme krúzolni 1 szar fizika mellett!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Passz,én nem használom.

wollnerd
De ugye a Camerahack nem mûxik a patch mellett?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

"-A Menü eleve egy 0 minen le van egyszerûsítve a beállítások is."

Miért,mi a gondod vele? Mit szeretnél még állítgatni?

"-Tuning egyáltalán nincs még csak "színkeverõ" se 6db szín közül lehet kiválasztani az autó színét."

Hot Pursuitba minek tuning? <#rolleyes>

"-Nincs szabadon bejárható város."

FAIL. De van! 😄DD

"-Nincs törés"

Nálam van...

"-Arról már nem is beszélek hogy belsõ nézet még mindíg nincs"

Már van...

A zene meg szubjektív. Nekem személy szerint tetszenek. Ha ennyire zavar,akkor leveszed a játékban a zene hangerejét aztán tolsz valamit Winampban.<#szomoru2>

Na jó, akkor egy két dolgot tisztázzunk.

Én ott kezdeném, hogy nem csak a Criterion fejlesztette, hanem a DICE is. Eléggé fele-fele arányban vett részt benne a két fejlesztõcsapat.

- Tuning mifasznak ebbe? Neked nincs már abból eleged, hogy minden hülye bodykitet felpakolgatunk olyan autókra, amit nem kéne ilyen szir-szarokkal elcsúfítani? A színkeverõ hiányolása érthetõ, én elvagyok viszont a gyári színekkel. Az autók ugyanis ezekben a legszebbek.
- Nincs város... kb. bejelentés óta tudjuk. Engem az se zavarna, ha free drive se lenne. Ott az underground meg a world ha városozi versenyeket akarsz.
- Nincs történet... eddig meg az volt mindenkinek a baja, hogy volt és szar. Döntsük már el mi kell. A másik, szerinted egy ilyen játékban mégis milyen történet lenne? Gyakorlatilag az autókon kívül semmi életszerû nincs az egészben, minden elképzelt.
- Nincs törés... egy játékkal játszunk? Törnek az autók és a jobb alsó sarokban, a kilométeróra melletti vörös csík azt mutatja, mennyire vagy közel a totálkárhoz.
- Ütközések nem szánalmasak, csak idegesítõek egy idõ után.
- Belsõ nézet hiányát is nyár óta tudjuk, de ott a camerhack ha ennyire hiányzik.

A zenék meg megint ízlés kérdése.

COD Black Ops
Hali! Én csak a véleményemet írnám le:

Kezdeném ott hogy ezt a "játékot" biztos hogy nem a criterion fejlesztette. (Legalábbis nem az a csapat akik a Burnoutot csinálták)
A Burnout-ba (xfire szerint eddig van 140órám) tehát az egyik kedvenc játékom 😊 De ez a nfs kb outrun szintû nagy 0 !!!
Annyit sikerült hozzátenniük az elözõ nfs-ekhez képest hogy van kemény 4!db "fegyvered (pl:szöges útzár)
Ami visszafejlõdés:
-A Menü eleve egy 0 minen le van egyszerûsítve a beállítások is.
-Tuning egyáltalán nincs még csak "színkeverõ" se 6db szín közül lehet kiválasztani az autó színét.
-Nincs szabadon bejárható város.
.Nincs történet! Egyszerûen nem is értem hogy ezt hogy gondolták....
-Nincs törés
-Az ütközések egyszerûen szánalmasak 300al belemegyek egy rendõrkocsikból álló útzárba (jön egy animáció vagy micsoda ) és ezután mintha semmi se történt volna megy tovább az autó...akkor legalább lett volna úgy mint a most wanted-be hogy átmeyek rajtuk de ne egy "videó" legyen.
-Irányítás egy vicc a kanyarokat csak driftelve lehet bevenni.
-Arról már nem is beszélek hogy belsõ nézet még mindíg nincs

És még ezt fokozták 20db a játékhoz egyáltalán nem passzoló dögunalmas zenével.
pl:
Watercolour Pendulum
(Pendulum nagyon jó de ez a szám az egyik legroszabb vannak ennél 10x jobb számai is)
Shining Down Lupe Fiasco feat. Matthew Santos
(Lupe Fiasco a maga mûfajában egy Isten de ez a szám Santosal nagyon nem jön be itt is sikerült kiválasztani szerintem az egyetlen rossz zenéjét)

Hogy van pofájuk egy ilyen semmit kiadni?