Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
http://img2.indafoto.hu/8/5/115065_32238b302c6769cf0472355b93e449a4/10092113_3cb2345d92d4b5c7ef029aac880cff4a_xl.jpg
De kössz, hogy szóltál, nem tûntek fel az eredmények, sosem néztem se másét, se a nevemen lévõket, kéne keresnem egy másik save-t ideiglenesen.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://goo.gl/gd6Zi5
Real Name:
Theodosius Kaskamanidis
Profile:
One of the musicians responsible for the Need For Speed computer-game soundtracks, in particular NFS2 (1997), NFS3: Hot Pursuit (1998) and NFS: Porsche Unleashed (2000, all by Electronic Arts)."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
NFS II SE (1997)
a képet 3dfx módban csináltam, ekkor mutatja meg a játék a teljes pompáját, és a havazás effekt is csak 3dfx módban jön elõ.

Más:
A CDG tényleg megemelte az árat: már 8990 Ft a játék ára.
ui:ez nem összeesküvés elmélet...valóság, sok játék van amiben sok minden megtalálható egyszerre és évekre szó(TDU, IL2 stb, avgy a Midnight Club LA..ott minden van tényleg! csak a fizika szar) nem is kerenek keresnek vele annyit mint az EA a játékaival. nincs érdekében mindent felölelõ játékot késziteni, minek?, ha részekben is eladható! És ez a játékipar több éves(évtizedes) aktiv figyelésével, nyomon követésével látható kristálytisztán, mind pc-n, mind kozolon. Hasonló ez a politikához aki nincs benne az csak mesemondatokat látja, az összefüggéseket nem, nem vagyok játékkiadó cég feje, nem látok bele annyira de a sok sok tapasztalat miatt átlátni egy két dolgot.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
viszont a mostani, uccsó rajtot nagyon elrontottam. kifogtam egy vakegér oroszt, aki összevissza cikázott elõttem (magyarán nem engedte hogy megelõzzem), aztán pedig neki lökött a szembeforgalomnak 😄
Biztos nem nézem meg a videót...
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Azért az az 1 század mp durva volt <#mf1>#mf1>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
De most visszanéztem rendõrkocsival free drive-ban, és még mindig havazik, ráadásul ugyanott kezdett havazni, ugyanazon a szerpentinen felfelé.

Én akkor lennék elégedett, ha lenne választási lehetõség.
A játék fõmenüjében - összegyúrva az említett 1x évben látottakat - lennének ezek az opciók:
Single Player - almenüben: Story Line - Time Attack - Destruction Derby - Drift Attack - Drag Racing - Stunts - LAN
Multiplayer - almenüben: Curcuit Racing - Time Attack - Destruction Derby - Drift Attack - Drag Racing - Stunts
Options - valóban széleskörû beállítási lehetõségek, a képernyõ (HUD), a váltó opciókon át a FBB, élsimítás, gamma stb. - mint az évek alatt ANNYI játékban.
Emellett a játékban lehetne
- 100+ autóval - hétköznapi és exkluzív luxus sportautókkal is - gurulni, kényünk-kedvünk szerint
- tuningolni vagy sem,
- festegetni vagy sem,
- matricázni vagy sem,
- szabadon kószálni a gyönyörû, változatos, valóban hatalmas tájakon, és
- városokban,
- autópályákon,
- valódi törésmodellezés mellett (szalagkorlát átszakítás lezuhanás)
- defekttel, és benzinkifogyással,
- gyalogos bejárhatósággal.
stb. stb.
Véleményem szerint, ez lenne a TÖKÉLETES autós játék.
Az évek alatt ugyanis majd' mindegyik szerepelt valamelyik címben. Összegyúrva hatalmasat kaszálhatna egy fejlesztõ brigád.
Nekem pl jobban bejön ez az irány, amikor "alap" autókkal lehet zúzni, nem pedig ilyen-olyan festéssel+bodykittel felvértezett autókkal kell menni.
Aztán már a hegyekben is havazott meg máshol is esett, szóval, dinamikus az idõjárás, tegnap olyan helyen esett, ahol tegnapelõtt nem. Krúzolj csak, elõjön majd az esõ meg a hó, ha fenn a patch
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az egész úgy ahogy van: xar.
Nagyon elférne ez a mostani HP-ban is.
Mire érted, hogy 'nincs jövõje'?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De. 😊 Pont ezért jelen állapotában pont a számomra élvezetes játékokra alkalmatlan. Akció FPS, TPS, autós, verekedõs. Arról nem is beszélve, hogy autózol és fogod a nagy semmit. Ezééééééé van kormáááány, nemde? 😉 anatómiailag meg a levegõbe lógó kéz igen rövid idõ alatt begörcsöl.
Just do it :)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Semmi értelme krúzolni 1 szar fizika mellett!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Miért,mi a gondod vele? Mit szeretnél még állítgatni?
"-Tuning egyáltalán nincs még csak "színkeverõ" se 6db szín közül lehet kiválasztani az autó színét."
Hot Pursuitba minek tuning? <#rolleyes>#rolleyes>
"-Nincs szabadon bejárható város."
FAIL. De van! 😄DD
"-Nincs törés"
Nálam van...
"-Arról már nem is beszélek hogy belsõ nézet még mindíg nincs"
Már van...
A zene meg szubjektív. Nekem személy szerint tetszenek. Ha ennyire zavar,akkor leveszed a játékban a zene hangerejét aztán tolsz valamit Winampban.<#szomoru2>#szomoru2>
Én ott kezdeném, hogy nem csak a Criterion fejlesztette, hanem a DICE is. Eléggé fele-fele arányban vett részt benne a két fejlesztõcsapat.
- Tuning mifasznak ebbe? Neked nincs már abból eleged, hogy minden hülye bodykitet felpakolgatunk olyan autókra, amit nem kéne ilyen szir-szarokkal elcsúfítani? A színkeverõ hiányolása érthetõ, én elvagyok viszont a gyári színekkel. Az autók ugyanis ezekben a legszebbek.
- Nincs város... kb. bejelentés óta tudjuk. Engem az se zavarna, ha free drive se lenne. Ott az underground meg a world ha városozi versenyeket akarsz.
- Nincs történet... eddig meg az volt mindenkinek a baja, hogy volt és szar. Döntsük már el mi kell. A másik, szerinted egy ilyen játékban mégis milyen történet lenne? Gyakorlatilag az autókon kívül semmi életszerû nincs az egészben, minden elképzelt.
- Nincs törés... egy játékkal játszunk? Törnek az autók és a jobb alsó sarokban, a kilométeróra melletti vörös csík azt mutatja, mennyire vagy közel a totálkárhoz.
- Ütközések nem szánalmasak, csak idegesítõek egy idõ után.
- Belsõ nézet hiányát is nyár óta tudjuk, de ott a camerhack ha ennyire hiányzik.
A zenék meg megint ízlés kérdése.
Kezdeném ott hogy ezt a "játékot" biztos hogy nem a criterion fejlesztette. (Legalábbis nem az a csapat akik a Burnoutot csinálták)
A Burnout-ba (xfire szerint eddig van 140órám) tehát az egyik kedvenc játékom 😊 De ez a nfs kb outrun szintû nagy 0 !!!
Annyit sikerült hozzátenniük az elözõ nfs-ekhez képest hogy van kemény 4!db "fegyvered (pl:szöges útzár)
Ami visszafejlõdés:
-A Menü eleve egy 0 minen le van egyszerûsítve a beállítások is.
-Tuning egyáltalán nincs még csak "színkeverõ" se 6db szín közül lehet kiválasztani az autó színét.
-Nincs szabadon bejárható város.
.Nincs történet! Egyszerûen nem is értem hogy ezt hogy gondolták....
-Nincs törés
-Az ütközések egyszerûen szánalmasak 300al belemegyek egy rendõrkocsikból álló útzárba (jön egy animáció vagy micsoda ) és ezután mintha semmi se történt volna megy tovább az autó...akkor legalább lett volna úgy mint a most wanted-be hogy átmeyek rajtuk de ne egy "videó" legyen.
-Irányítás egy vicc a kanyarokat csak driftelve lehet bevenni.
-Arról már nem is beszélek hogy belsõ nézet még mindíg nincs
És még ezt fokozták 20db a játékhoz egyáltalán nem passzoló dögunalmas zenével.
pl:
Watercolour Pendulum
(Pendulum nagyon jó de ez a szám az egyik legroszabb vannak ennél 10x jobb számai is)
Shining Down Lupe Fiasco feat. Matthew Santos
(Lupe Fiasco a maga mûfajában egy Isten de ez a szám Santosal nagyon nem jön be itt is sikerült kiválasztani szerintem az egyetlen rossz zenéjét)
Hogy van pofájuk egy ilyen semmit kiadni?