Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
Hopp, kérdõjel kimaradt a mondatból, kérdõ mondat akart volna lenni <#vigyor3>

nyirog
Ezt csak te mondod vagy írták h megakarták szopatni a PC-seket a konzolpuncik javára (jó nyiláván nem így írták meg ha megírták, de a lényeg érthetõ) ; esetleg simán nem volt idejük belepakolni a határidõ miatt....

Doomista
Akkor most belépek a játékba, kiválasztok egy szuper kocsit, majd átmegyek vele transformers gépezetbe és ezzel a transformers gépezettel megtámadom a központjukat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

IMYke2.0.0.0
Direkt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Doomista
De akkor most végül is nem is mondták a készítõk, hogy miért nem lehet AA-t állítani a játékban?
Direkt vót?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fery02
ezen nem az a "Morfológus" élsimítás van? Mert mintha túl simított lenne. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

M@TriX
nah, csak most volt idõm újra gémelni és feltenni a patchet, az esõ, hó és lencse effekt mellett a hõeffekt is felbukkant, így már egész pofás lett így együtt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

pxxl
nekem azzal nincs bajom, csak nem akarom végignézni, át akarom lépni!

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Én is utálom - elsõ másodperctõl kezdve. Az ilyen hangzás nem az én világom. Ahogy a feka rap sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
én gyûlölöm 😄 de legalább át lehetne ugrani :/

All hail the double x!

<#nyes><#taps>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Doomista
nem egyszer megnézem az introt, fasza azzal a zenével 😄

pxxl

All hail the double x!

M@TriX
jó de az átvezetõ animációknál a menüben amikor bemutatják a kocsikat, tiszta 90es évek feelingem volt, mintha 640x480-ba nyomnám 😊

ez van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gduck
Jaaaaaaaaa! Erre nem is gondoltam, de <#lama> vagyok. Az asztali monitor öreg jószág, egy 19" 4:3-as és 1280x1024 a felbontása. Lusta voltam kirakni a képet a TV-re, de úgy látszik nem úszom meg (ott megvan az 1080p)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Kicsit félve kérdezem: mekkora monitor/felbontás mellett játszol?

gduck
Tegnap este olyan zivataros versenyen mentem (nagyon jól meg van csinálva), hogy örültem ha az utat láttam <#nyes>

UI: Titeket nem zavarnak onlineban a két oldalt lévõ bazi nagy betûs kijelzések? Mintha látáskárosodottaknak csinálták volna, akkora és semmit nem látni tõle <#fejvakaras>

Észre lehet venni, de azért annyira nem zavar (engem), mint a kezdeti UE3-mas játékokban (pl. R6 Vegas).
Egyébként ebbe a játékba amúgyis kurvára kell figyelni mindenre /pl. zsaruval teli versenyeken/, szóval nincs idõm ilyennekkel foglalkozni. <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Engem akkor zavar, ha nézegetem - amúgy meg nem.

pxxl
mondjuk engem is zavar, h nincs AA :/

All hail the double x!

Nem azért mert nézegetni akarja. Ezen játék alatt félgõzzel megy csak a HighEnd gépe, így bosszantja, hogy nem használja ki a vasat (mondjuk szerintem AA-val sem). xD

Lacee86
Ez mind szép és jó, de érteni még mindig nem értem a nagy AA mániát. Álló helyzetben igen, nagyon szép recementes, de ha 350-nel tépek az autópályán, ki a p*csöm nézegeti a recéket? xD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nyirog
hoppá, igazad van :\

gduck
Nem néztél el valamit? 1 hónapos a legújabb (hivatalos) NVIDIA driver! (október 25.)

balcooo
Visszajátszást nem lehet valahogy elöcsalogatni a game-böl? (Bár ha jól emlékszem a kb 9 évvel ezelötti HP2-ben sem volt)

nyirog
Hát leszedtem az új Nvidia drivert a Geforce GTX 465-ömhöz (nov 25.-i driver ) állítgattam benne de nem lett jobb az AA, ugyanúgy maradt a rece-fice <#szomoru1>.

Ennek bánatára fogtam a mclarent és free drive-ba kocsikáztam fél órát és totál odavagyok, egy párszor már mentem free drive módban és már akkor is tetszett a játék, de most kimondottan a tájat skubiztam és meg kell mondjam kibaszott jó 😄. Annyira hangulatos, személyes kedvencem az a rész ahol ilyen farmok vannak, meg ilyen bozótos (talán búza, nem tudom). Kíváncsi vagyok h DLC formájában fogunk e kapni újabb pályákat, mert a térképen lenne neki hely bõven, habár a meglévõekkel sem tudok betelni - de azért pár újat nem bánnék még pluszba 😄D

Felraktam a patchet, de nem tudom javított e valamit... esõ-hó nem esik, viszont iszonyatosan elkezdett akadni a játék valamiért:S Tipp?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kár 😞 Pedig a shitf meg az undercover kapható steamen. Azért kösz a választ.
[HUN]FaTaL
Nem hiszem, nem jellemzõek az EA játékok steamen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hello!

Azt szeretnám kérdezni, hogy steamen megfogjeleni a játék? Vagy mikor várható a megjelenése steamen?

Bye!
[HUN]FaTaL
Többin nem megy az újfajta AA algoritmus.

fekete0012
hello az ati hotfi-al még jobb lesz probáld ki

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

3D-->AA

-.-

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hol kell catalystban az élsimítást keresni? 😊 vagy nem ilyen néven van vagy hol van? 😊

Elõre is köszi

Totti, na milyen lett ahhoz képest, amit te próbáltál boxon? 😉)) Mert most már nagyítóval kell keresni a recéket. 😊

pxxl
na ez így már fasza 😊

All hail the double x!

pxxl
<#zavart2><#szomoru1> ésattöbi?

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Azért azt beleírhatnád hogy HD5xxx és HD6xxx-eken, máson nem. 😊

Hol és mit kell beállítani? Driver már fent van, +shift.exe trükk megoldva

bency
Erre a pályára még emlékszem pedig Isten tudja hány éve játszodtam ...

:) Semmi okosság :P

nyirog
Jöhetne Nvidiára is...

Uh, na ez elég erõs javulás azért.

Jelentem, az új ATI-s Catalyst videókari driver-el tökéletesen megy az AA!!!!!!!
Gyönyörû recementes minden, a kocsi is, a korlát meg a villanyoszlopok is 😊)))))))))))
Fullra nagyítsátok ki, mert akkor látszik igazán az eredmény!!
16xAA 😊))))))

nyirog
Majd dobjál fel róla egy képet h jobb lett- e vele. Nvidiához csak az inspectror van ?

Kicsit szakadt ezen az esõ 😄

Húú, már szedem is, végre normálisan mûködni fog a brutál nagy AA driver-bõl 😄DD

Ütõs az LP670 SV <#eljen>

Ha vki nemtudná az élsimítási trükköket

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

free drive-ban lehet együtt tolni?
Olyat szívesen mennék, mûszerfal nézetbõl, kormánnyal. 😄

NFS World nekem unalmasabb tömeges kocsikázásra, pedig azt pont arra találták ki.