Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Direkt vót?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
All hail the double x!
ez van...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
UI: Titeket nem zavarnak onlineban a két oldalt lévõ bazi nagy betûs kijelzések? Mintha látáskárosodottaknak csinálták volna, akkora és semmit nem látni tõle <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egyébként ebbe a játékba amúgyis kurvára kell figyelni mindenre /pl. zsaruval teli versenyeken/, szóval nincs idõm ilyennekkel foglalkozni. <#vigyor>#vigyor>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ennek bánatára fogtam a mclarent és free drive-ba kocsikáztam fél órát és totál odavagyok, egy párszor már mentem free drive módban és már akkor is tetszett a játék, de most kimondottan a tájat skubiztam és meg kell mondjam kibaszott jó 😄. Annyira hangulatos, személyes kedvencem az a rész ahol ilyen farmok vannak, meg ilyen bozótos (talán búza, nem tudom). Kíváncsi vagyok h DLC formájában fogunk e kapni újabb pályákat, mert a térképen lenne neki hely bõven, habár a meglévõekkel sem tudok betelni - de azért pár újat nem bánnék még pluszba 😄D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Azt szeretnám kérdezni, hogy steamen megfogjeleni a játék? Vagy mikor várható a megjelenése steamen?
Bye!
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
-.-
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Elõre is köszi
Gyönyörû recementes minden, a kocsi is, a korlát meg a villanyoszlopok is 😊)))))))))))
Fullra nagyítsátok ki, mert akkor látszik igazán az eredmény!!
16xAA 😊))))))

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Olyat szívesen mennék, mûszerfal nézetbõl, kormánnyal. 😄
NFS World nekem unalmasabb tömeges kocsikázásra, pedig azt pont arra találták ki.