Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcwolf
Elkezdtem írni vmit, de inkább töröltem. Nem éri meg, mert lesz@rom, hogy mások mit gondolnak.
Én cheat-elni utoljára a Quake god-mode-jával cheat-eltem, de azzal nem zavartam meg senki lelki világát. Szerintem hülyeség (amúgyis ,online meg végképp). Én kihányom a belem az ilyen cheat-elõs köcsögögtõl, és legszíveseben szétverném a fején a PC-jét. Rohadjon meg az olyan,aki ezzel tönkreb@ssza más játékélményét.
Neked ez a gamma nem megy annyira, más jobban ráérzett az irányításra,és esetleg jobb az autóválasztás. Ezért nem kellene egybõl csalással vádolni a másikat!
<#fejvakaras> Melyik pályán futott idõmet vegyem fel avi-ba, hogy lásd,nem csalok<#kerdes><#duhos2>

Törölj nyugodtan egyébként, van más a barátlistámon<#wave>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Lehet online freeride ban haverral járkálni?

Nem oknélkül gyanusítottam meg.Ír6am vna az emcéfarkasról is de orvosol6ó ez .Most törlök mindenkit és nemzavarnak az idõk.Nemversenyeztem veletek ezért mostantól már mind1.Elnézést ha megbántottam vna vkit.Ma kb 3 órán keresztül krúzoltunk a Seanal gondnélkül a HP-ba skype beszélgetésel nekem megfüszerezve a Roxy-al és ezután is igylesz max hozzánk csapódik a MrFordShelby .Felmentem gurulni a TDU Oahura és kegyetlen lagolnak a civilek még mindig.A kormányomon nemlöttembe a FFB-t mert halál ahogy ezt a TDU-ba megoldották.Rángat mint az állat.A HP-ba meg tökéletes.Oahon egy komolyabb szigetkör 42-45 perc itt a HP-ba 30 de viszont full jo graffal hó-esõ gyönyörü hegyek.Szal a TDU uninstall és ezzel freeride-ba még tavaszig tuti elleszek a haverokkal.Aztán TDU2 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prince23
igen, vagy lagol.
Kaphatsz ám szar "szervert" is EA-tõl. Fõleg ha az illetõ koreai meg amerikai, elõfordulhat, hogy gyenge hosztot ad be.

Más:
Viszont az Autolog-ot nem bírom még tovább dicsérni. nagyon rendszerezett online közösség. akár a facebook vagy steam....

wollnerd
Azt mondod hogy a játék nem szereti ha a CPU kihasználtság 20%-nál több?
Az enyém 2 magos ritkán szokott nagy lenni a CPU használat. <#fejvakaras>
<#nemtudom>
holnap megpróbálom patch-val ONLINE-ozni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Prince23
Ez nem azért van mert cheater. Bár ilyen könnyû lenne megszabadulni tõlük, mint ahogy az EA ezt így megoldja ezzel, hogy a nem csítereket kirúgják.

wollnerd: ezt azért csinálja, mert szaggat vagy lagol a géped. Ezért fogja és kirúg. nekem is volt már ilyen kétszer, és pont a patchel. Igen csak fura.

nyirog
"enyhén" késik az irányítás, nem ? 😄

Totti5
Ez csak egy demo, nincs jövõje, viszont az autó nézegetés funkció rendben van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nyirog
Jojo, nyugi nem foglak törölni. Habár ezt a csítelõs dolgot sose fogom megérteni, elveszik a játékból az ami játékká teszi - kihívás nélkül unalmas és könnyen végig tolható a játék...

WTF?

😄

nyirog
Háh, legalább egy percig mertem volna remélni h mi is kapunk a jóból ( PC-sek) faszbuk bejegyzés alapján (habár a platformokat nem olvastam csak azt h FREE lesz, ha jól emlékszem <#fejvakaras> ). Azért kissé irónikusnak tartom h youtube-on nézetik a videót az emberekkel, mert feltételezem h fõként PC-sek nézik meg YT -n, holott ezek szerint akkor csak konzolra fog kijönni.

Am nekemis a porsce nagyon bejött, fõleg úgy h age of empires elsõ része mellett ez volt az elsõ autós játék az elsõ gépemen (de már ezelõtt is toltuk havernál az nfs-t anno 😄). Emlékszem elsõre fura volt h a kocsi nem úgy süvít mint a puska golyó, de az elsõ 5 perc után már nem is akartam mert a táj annyira levett a lábáról. Volt egy pálya ami egy mezõn, vagy réten ívelt át és ilyen naplementés volt, nah ott megálltam a kocsival körbe néztem és láttam egy farmot meg hallotam ahogy a susnyásban a tücskök ciripeltek - eszméletlenül bejött 😄 2 évig háttérképem is volt a PU 😄

Muttley
autós játékokban az NFS: HP 2010 után
a következõ nagyobb állomás
ez lesz:

Just do it :)

[HUN]FaTaL
Semmi gond se a 64bittel se a force exel.

http://goo.gl/gd6Zi5

wollnerd
A féket és a kameraváltást állítsd más billre......

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

mcwolf
Én a Vista 64 bit-re tippelek. A hangsúly a 64 bit-en van.
Csak kormánnyal van ez?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Biztos forrásból tudom, hogy egyenlõre csak konzolra lesz a plusz 3 kocsi.

Nekünk vagy sokkal késõbb, vagy csak majd egy modder csapat által.

wollnerd
Lassú!<#gonosz3>
Soká lesz az ajándék 3 kocsi!

valaki talakozott mar ezekkel a hibakkal, felengedem gazt es egybol fekez + nezetet is valt!! otlet?

vista 64bit sp2, logitech formula force ex /softver telepitve/, eddig semmivel nem volt kormany problemam, lehet a game a sz.r!?
wollnerd
ONLINE SOHA!!!!!!!!!
Nettkapcsolatom a rossz, ezért rúg ki!!!
Értsétek már meg!<#szomoru1>

mondanám szebben, ha lehetne, de ez a játék hihetetlenül fos. hozzáteszem, szerettem a régi nfs sorozatot, de ennek ahhoz már semmi köze. évrõl évere, szinte napra pontosan ugyanakkor, karácsony elõtt kiadnak valamit, vegye-vigye a sok paraszt. és évrõl évre alulmúlja magát a "sorozat". áthatja egyfajta gagyiság, mûanyag-spiáter érzés, és azt kérdem magamban, az emberek hogy bírják ezt játszani? nemhogy még pénzt is adnak érte?!
Hofi megmondta. ami fos, az még legjobb esetben is csak szar lehetett volna.
Áhh, annyira nem, pl a Porsche Unleashed (itthon Porsche 2000) óriási 2000-ben kiadott kartondobozos csomagolásban van meg, azóta se láttam senkinél se azt a kiadást, még a Székesfehérvári Media Markt-ban vehettem vagy 10 éve, akkor még nem tudtam, hogy ekkora unikum lesz. <#idiota>
Nagy becsben tartom, fõleg, miután 10 év után, és rengeteg játék után sok karcot begyûjtött a CD.
Számomra ez az új Hot Pursuit hozta csak vissza azt a játékélményt és hangulatot, amit az elsõ 6 rész nyújtott.

Lóf"szt fogunk kapni! Csak a konzolosok kapnak DLC-t ha meglesz az 1 milla!

nyirog
Beteg vagy, betegesen rajongó <#idiota> <#idiota>

nyirog
am nem tudom volt e már, de ha eléri az 1 millát kapunk 3 kocsit <#nyes>

Nah, megvolt a nosztalgia, akkor indítom újra az új Hot Pursuit-ot <#idiota>

Hot Pursuit 2:
Tettem be egy kis car reflection mod-ot, meg high res textures map pack mod (élesebb lesz az aszfalt meg a távoli tárgyak)

nyirog
wollnerd cheatel?

Muttley
ha még nem láttátok a showcase videokat,
feltétlenül nézzétek meg
én aszittem eddig a "nyú kár övord" átvezetõ videói
DE NEM 😊
az extrákon belül vannak
én majdnem eldobtam magam 😄

Just do it :)

[HUN]FaTaL
Akkoriban bizony nagyot ütött, most sem mondanám rá, hogy ocsmány de azért a TDU mûszerfalai szebbek sokkal. Dehát eltelt rengeteg év 😊

atila4
Nekem miért nem havazik 😄?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

III Hot Pursuit:
3D setup mód, mûszerfal nézet, odabaszott 1998-ban, na... (mondjuk itt driver-bõl élsimítást is küldtem a játékra most, ami akkoriban nem volt, és külön vicc, hogy ebben jobban mûködik az élsimítás driver-bõl, mint a legújabban 😄)
Criterion legalább ilyen minõségû belsõ nézetet csinálhatott volna az új Hot Pursuit-ba, ezen a téren példát vehettek volna az EA Canada-tól, még 13 év után is gyönyörûnek találom a mûszerfalat.

wollnerd
Nos....
EZ NEM IGAZ!!!!! Online nem csalok!!!!!!!!!!! Érted????????? Nem is lehet! Mert akkor természetes hogy kidob! Ezt már a TDU-ból tanultam elõször!
#3339as HSZ-ban lévõ videóban lévõ online csalókat már verseny EJELÉN kellett volna kidobnia! Világos, nem?
Egyébként Internettõl függ az egész! Nem csoda hogy a játék nem ezt írja ki.... Pedig Max 490 kb/s sebességû netem van sajnos.<#shakehead> A játék gyorsabbat akar! :S
Felrakom a Patch-ot. Egyik HSZ-ban: ,,A Patch kötelezõ, mert SOKKAL gyorsabb lesz a játék vele és ennél számít.. hogy 80 vagy 120 FPS-el megy"
Hátha segít.<#wink>

Mert 1 kis buzi cheater vagy te faszkalap.Le is szop6od magad gyökérgyerek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pont ezért töröltem a két <#kocsog>-t.Bemegyek az autologba nézem 3ik vok az egyik versenyen mondom ok.Nézem az elsõnek az idejét 0.02.Mondom mivan?

wollnerd
MIÉRT CSINÁLJA????!!!<#boxer><#gonosz3>

Én a háttérben futó alkalmazásokat bezártam!
IGEN ERÕS GÉPEM VAN!!! Miért dob ki!?<#conf>
patch megoldja?

[HUN]FaTaL
<#banplz>

Igaza volt az EA-nak, a patch után bejött azesõ effekt meg ahó effekt is, de vmiért a játék tökre megváltozott<#idiota><#idiota><#banplz>

nyirog
<#gun><#violent><#levele><#falbav><#boxer><#bdead><#duhos2><#gonosz3><#ticking><#banplz>

Asszem ezzel elég jól kifejtettem az álláspontom a faszompunci csíterekkel szemben 😄 !

gduck
Sose értettem, miért nem lehet a fontosabb és csalásra lehetõséget adó adatokat kódolva írni a memóriába. Nem mindent, csak a lényegesebb dolgokat.
Akkor nem tudnának ilyen puhapöcsök szarakodni. Jó hogy ezeknek ettõl áll fel, játszanának inkább magukkal <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prince23
Lol látom ott volt Keliarc is 😄 õ is friend autologban 😄

Prince23
Akkor én is találkoztam egy csíterrel, sót mi több azt hiszem friendemben (német) van benne. csak õ nem használta ilyen feltûnõen. Láma. mia faszé csalnak nem értem

<#gonosz3>

Rage47
nekem sem
Prince23
nekem a játékba nem...

Nektek hogy hogy esik az esõ és a hó?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

IMYke2.0.0.0
Állítsd át a fényszórót egy másik gombra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mi a nyavalyáért csinálja azt az összes kocsi éjszaka, hogyha megnyomom a gázt, akkor elmegy a világítás, ha ismét megnyomom, akkor meg visszajön? Nem kicsit zavaró... :S
pxxl
oftopikba plz 😊

All hail the double x!

wollnerd
Én talán jövök! 😊